HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:21

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 10:13

Véleményt várok (de most komolyan), mert az egyik munkám különdíjaként kapok egy Sziget hetijegyet... de még sohasem voltam, és közel sem biztos, hogy 27 évesen már tetszene, vagy megfogna az a stílus... vélemény?

Jó reggelt! :D

Nekem ha fizetnének se mennék! Nem az én világom az a zene, sátorozás, igénytelenség...  :smoker:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#682 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:24

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:21

Nekem ha fizetnének se mennék! Nem az én világom az a zene, sátorozás, igénytelenség...  :smoker:

Nos, ezzel így vagyok én is, viszont addig nem tudom, mennyire alapos a véleményem, amíg egyszer sem voltam ott. Csak attól tartok, hogy névreszóló lesz a jegy...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#683 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:25

Az uccsó hatalmas! :D
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#684 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:30

Sziget témában nem vok jártas, mert még sosem voltam. Régebben szerettem volna kipróbálni, mostmár vhogy nem vonz. Egész hetes mókát tuti nem vállalnám be, sátorban fetrengeni, sörszagúan, hónaljszagúan, böe... Amúgy meg én úgy vok sok mindennel, hogy amit nem próbáltam, azt ki kell próbálni, addig meg úgy sem lehet róla véleményt alkotni. Ha lenne egy nap, amikor jó előadók vannak, lehet kinéznék, de sokallom a jegyárat. Nálad mondjuk ez nem gond :)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#685 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:31

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:13

Tudom, hogy csak irigykedsz...  :Đ

Már miért irigykednék? Az én seggem sokkal jobb, ebben tuti biztos vagyok Kép
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#686 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:35

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:30

Nálad mondjuk ez nem gond :)

Akkor lehet, hogy inkább megpróbálom eladni a jegyet, kijönne belőle pár alkatrész, és még maradna is egy laza sörözésre, amit talán jobban is élveznék.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#687 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:36

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:31

Már miért irigykednék? Az én seggem sokkal jobb, ebben tuti biztos vagyok Kép

Csak szeretnéd, hogy jobb legyen, de ezt a jót, a "segesség csúcsát" nem érheted el  :)

Idézet

[link]

#688 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:35

Akkor lehet, hogy inkább megpróbálom eladni a jegyet, kijönne belőle pár alkatrész, és még maradna is egy laza sörözésre, amit talán jobban is élveznék.  :)

Ha nem névre szóló, én a helyedben tuti eladnám.

#689 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:39

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:36

Csak szeretnéd, hogy jobb legyen, de ezt a jót, a "segesség csúcsát" nem érheted el  :)

Ha már láttad volna a popóm, nem így gondolnád, hidd csak el :p :D

#690 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:41

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:38

Ha nem névre szóló, én a helyedben tuti eladnám.

Eddig szinte mindenki ezt javasolta, és mondjuk nekem alapból is erre húzott a kezem... szóval, akkor ez lesz, ha lesz rá lehetőség.  :)

Idézet

[link]

#691 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 10:41

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 11:39

Ha már láttad volna a popóm, nem így gondolnád, hidd csak el :p :D

Alkalomadtán, de akkor alaposan...  :Đ

Idézet

[link]

#692 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:01

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 21:30

Hát, rossz Neked. :) Számomra az Internet a végtelen lehetőségek birodalma. :) Minden megvan valahol, amit keresek. Szabad az információáramlás, és soha nem unatkozik az ember, ha nem akar. Mindenről lehet céltudatosan olvasni, a reklám írtható. :cool: Szóval maga a paradicsom, mondhatnám. De nem mondom, viszont hiányozni fog biztos. ;)

Te meg nekünk fogsz hiányozni. Az is biztos. :(

Amúgy hali. Jó sokat írtatok épp olvasgatok. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#693 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:03

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:01

Te meg nekünk fogsz hiányozni. Az is biztos. :(

Amúgy hali. Jó sokat írtatok épp olvasgatok. :)

Szija! :hello:
Na, O-lábaid lettek? Elkopott a popódon a naci? :D

#694 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:10

Sziasztok... én most hazalépek, de rövidebb-hosszabb időre belátogatok még a nap folyamán.
További minden jót, szép napot Nektek...!  :)

Idézet

[link]

#695 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:12

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:03

Szija! :hello:
Na, O-lábaid lettek? Elkopott a popódon a naci? :D

Nem, egész jól bírtam a dolgok. Azért persze van izomlázam, de rettenetesen élveztem. A társaság is szupi volt. Remélem mehetek még.

Kép
Na, vhogy így festhettem. :D Persze dárda nem volt a kezemben. 2 lovat is "kipróbálhattam". Tornázni kellett rajtuk, hogy erősödjön a lovaglóizmom. Ehem, nem volt egyszerű. :D

Cegléden is aludtunk, illetve ÉN csak próbáltam, nem nagyon ment. Most picit kuka vagyok. :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#696 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:12

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:10

Sziasztok... én most hazalépek, de rövidebb-hosszabb időre belátogatok még a nap folyamán.
További minden jót, szép napot Nektek...!  :)

Pápá! :)

#697 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:22

Öröm az ürömben: ma mégsem kell bemennem melózni meg beszámolni sem, aszonták ráér a dolog hétfőig. Úgyhogy tralalalala, állhatok neki a házimunkának :p

#698 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:23

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:22

Öröm az ürömben: ma mégsem kell bemennem melózni meg beszámolni sem, aszonták ráér a dolog hétfőig. Úgyhogy tralalalala, állhatok neki a házimunkának :p

Figyi OnLány!

Mi lenne, ha együtt nem punnyadnánk itthon? :D

#699 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:26

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:12

Tornázni kellett rajtuk, hogy erősödjön a lovaglóizmom.
Most picit kuka vagyok. :)

Melyik a lovaglóizom?  :think: Vhogy nem rémlik anatómia gyakról :)

Én is lovagoltam már párszor, nekem is tökre tetszett :)

Kukaságra ajánlom az alvást vagy a KV-t :)

#700 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 11:28

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 12:23

Figyi OnLány!

Mi lenne, ha együtt nem punnyadnánk itthon? :D

Én épp nem punnyadok, megyek el elintézni pár dolgot, meg intézem a hétvégét (mozi meg még mittoménmi lesz), aztán kisikálom a fürdőszobát (ha már reggel bumbipopómosással indíthattam), utána jön az ágyneműhúzás, porszívás, felmosás, mosás, vasalás :p De ha unatkozol, csak szólj, szívesen látlak egy kis házimunkára :D

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.