HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:29

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 12:15

És melyik szórakozóhelyen voltál, és milyen volt? (tom, sokat kérdezek...lukasodik is már az oldalam :D) Én asszem sosem fogok a hajógyárin bulizni, baromira kiesik helyileg... kocsival meg megy a halál, akkor hogy iszok? :drunk:  :Đ

Gyakorlatilag mindegyikben. :Đ

#882 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:37

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:29

Gyakorlatilag mindegyikben. :Đ

Azok ilyen közel vannak egymáshoz?  :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#883 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:39

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:37

Azok ilyen közel vannak egymáshoz?  :think:

Bizonyám. Egyszer el kéne nézned arra... ;)

#884 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:50

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:39

Bizonyám. Egyszer el kéne nézned arra... ;)

Elviszel? :szempillarebegtetősszmájli: ;) :D  :Đ
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#885 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:54

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:50

Elviszel? :szempillarebegtetősszmájli: ;) :D  :Đ

Legközelebb beugrok érted! ;)

#886 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:00

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:54

Legközelebb beugrok érted! ;)

:respect: ;) :D

Szerk: Nah, ideért a Dtúlról az eső...  :rolleyes:
Szerkszerk: Úgy esik, h túlcsordul az eresz  :eek: Lerakhattam volna a muffkátlikat az ablakból a földre, akkor nem kéne meglocsiznom őket. :omg: De már úgy esik, h én ki nem mék lepakolni őket  :reklamacio: Ma már úgyis tusoltam :D

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 23. 14:03 -kor

#887 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:06

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:00

Szerkszerk: Úgy esik, h túlcsordul az eresz  :eek: Lerakhattam volna a muffkátlikat az ablakból a földre, akkor nem kéne meglocsiznom őket. :omg: De már úgy esik, h én ki nem mék lepakolni őket  :reklamacio: Ma már úgyis tusoltam :D

Erre felé is jöhetne egy kis hűvös. Bumbi, hogy van?
Szerk.: Grat a 2500-hoz!

Szerkesztette: Ndrew 2006. 07. 23. 14:06 -kor

#888 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:13

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:06

Erre felé is jöhetne egy kis hűvös. Bumbi, hogy van?
Szerk.: Grat a 2500-hoz!

Hűvösebb sztem nem lesz tőle, csak párás lesz a levegő, hogy ha eddig nem izzadtunk eléggé, akkor mostmár mindeképp  :reklamacio:

Kösz a 2500-as gratut  :respect: , észre sem vettem  :eek:

Bumbi közér(t)zetileg köszöni jól van, viszont tegnap vissza kellett vinnem a dokihoz, mert véreset k@kilt  :eek: Aszonták bakteriális bélgyulladás, vagy lehet vmi féregtől, szal kapott féreghajtót, meg antibiotikumot, tegnap nem ehetett, ma már ehet egy kis főtt rizst és kamillateját kell itatnom vele. Meg menni kell vele vissza ma kontrollra. És szednie kell tovább a pénteken kapott gyógyszert. Remélem meggyógyul mostmár, nem olcsó mulatság ez a betegségesdi, és qtyaqlát sem szeretek takarítani  :rolleyes:

#889 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:13

Hűvösebb sztem nem lesz tőle, csak párás lesz a levegő, hogy ha eddig nem izzadtunk eléggé, akkor mostmár mindeképp  :reklamacio:

Kösz a 2500-as gratut  :respect: , észre sem vettem  :eek:

Bumbi közér(t)zetileg köszöni jól van, viszont tegnap vissza kellett vinnem a dokihoz, mert véreset k@kilt  :eek: Aszonták bakteriális bélgyulladás, vagy lehet vmi féregtől, szal kapott féreghajtót, meg antibiotikumot, tegnap nem ehetett, ma már ehet egy kis főtt rizst és kamillateját kell itatnom vele. Meg menni kell vele vissza ma kontrollra. És szednie kell tovább a pénteken kapott gyógyszert. Remélem meggyógyul mostmár, nem olcsó mulatság ez a betegségesdi, és qtyaqlát sem szeretek takarítani  :rolleyes:

Elég csúnya betegségeket össze tudnak szedni. Miénk is elég kényes... Nem szobatiszta?

#890 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:21

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:17

Elég csúnya betegségeket össze tudnak szedni. Miénk is elég kényes... Nem szobatiszta?

Többé kevésbé szobatiszta, elég nehezen tanulja ezt :( Van bent neki kutyaWC, de kint is elintézheti a dolgát. A kutyaWC-t értelemszerűen takarítom naponta (vagy ha szükséges, gyakrabban), de kint sem árt néha a fehéredő qtyagumikat összeszedegetni :D

Amúgy Bumbi már 15 hónapos, és ez még (szerencsére!) csak az első betegsége.

Dolgoztam amúgy állatorvos asszisztensként, úgyhogy láttam sok csúnya betegséget :( Igen, és itt tanultam meg herélni, úgyhogy lehet továbbra is reszketni fiúk, főleg neked, NEVER! :]

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 23. 14:22 -kor

#891 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:25

Azért van amúgy qtyaWC-je, mert éjjelre behozom a kutyát, nem hagyom kint a kertben, meg ha elmegyek itthonról, akkor is a lakásban van (féltem a szomszédoktól őszintén szólva, felügyelet nélkül sosem hagynám kint őkelmét), és hát akkor is el kell vhol intéznie a dolgát... Ez egy szükséges rossz dolog, félre lett sajna etéren nevelve kiskorában és elég nehéz leszoktatni erről  :rolleyes:

#892 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:33

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 14:18

Robin Williams az színész, teeee, ergo nem énekel (max a fürdőkádban) :D

:Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ

#893 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:35

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:00

Itt még nem volt, bár gyülekeznek a barifelhők egy ideje. :think: Csak el ne verje a jég a barikat. :Đ

Kutyákat miért félted a szomszédoktól, miért gondolod, hogy bántanák? Zavarja őket az ugatással vagy mi?

#894 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:45

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:21

Többé kevésbé szobatiszta, elég nehezen tanulja ezt :( Van bent neki kutyaWC, de kint is elintézheti a dolgát. A kutyaWC-t értelemszerűen takarítom naponta (vagy ha szükséges, gyakrabban), de kint sem árt néha a fehéredő qtyagumikat összeszedegetni :D

Amúgy Bumbi már 15 hónapos, és ez még (szerencsére!) csak az első betegsége.

Dolgoztam amúgy állatorvos asszisztensként, úgyhogy láttam sok csúnya betegséget :( Igen, és itt tanultam meg herélni, úgyhogy lehet továbbra is reszketni fiúk, főleg neked, NEVER! :]

Kutya WC? Az én kutyám egyáltalán nem fogad szót soha, mindig kiharcolja amit akar. De teljesen szobatiszta, pedig nem volt rá tanítva egyáltalán...

Hajógyári kiruccanás lefújva! :fear:  :Đ

#895 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:49

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:35

Itt még nem volt, bár gyülekeznek a barifelhők egy ideje. :think: Csak el ne verje a jég a barikat. :Đ

Kutyákat miért félted a szomszédoktól, miért gondolod, hogy bántanák? Zavarja őket az ugatással vagy mi?

Bááááz, írtam válaszul neked fél oldalt és vmire rátenyereltem és eltűnt  :omg:  :reklamacio:  :eek:  :(  :down:

Szerk: majd leírom mégegyszer, ha kidühöngtem magam  :reklamacio:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 23. 14:50 -kor

#896 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 14:51

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:45

Kutya WC? Az én kutyám egyáltalán nem fogad szót soha, mindig kiharcolja amit akar. De teljesen szobatiszta, pedig nem volt rá tanítva egyáltalán...

Hajógyári kiruccanás lefújva! :fear:  :Đ

Igen, az írszeti olyan :p Enyém is szelektív hallású amúgy erősen  :mad: Enyémet meg egy éve nyüstölöm a szobatisztaság miatt, és még most sem tökéletes teljesen a dolog :( De már határozottan sokkal jobb, mint kezdetben volt...

Félted a zacsid, mi? :]

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 23. 15:00 -kor

#897 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 15:12

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:35

Másik topikban olvastam, h Velencei-tónál esett egy órán át kora du., azért írtam Dtúlt. Ha meg nálatok nem esett/esik/fog esni, akkor i.j. :)

Kutyaféltés:
1. Egyik szomszédnak van egy 8 év forma fija, aki úgy 60 kg  :omg: Imádja Bumbit, ezzel még nincs is gond, Bumbi meg nagyon kiváncsi és barátkozós. Szóval kettejük találkozásának kétféle kimenetele lehetséges: a) Bumbi addig dugogatja a kiskapun át a fejét, míg be nem szorul. Ha én nem vagyok itthon, ki fogja a fejét kioperálni egy ilyen esetben?  :eek:  b) Addig támaszkodik a kissrác a kiskapura, míg ki nem szakad a falból (mint ahogy az történt már többször is). Ha a kapu kiszakad, és nem vok itthon, a blöki mehet amerre lát, és féltem esetleg megszökik vagy ilyesmi.
2. Egyik szomszéd egy kb. velem egykorú házaspár, akinek a nő tagja nem bírja az arcom és Bumbi idekerüléséért sem volt oda (többek közt ez a csaj miatt lett a saját kertrészem lekerítve és így született meg a fent említett kiskapu). Ez utóbbi azóta némileg javult, de féltem azért a kutyát, egyszer már próbálta "finoman" a tudtomra adni a nemtetszését: az ajtóm elé tett egy madárdögöt. Szegény hülye, nem tudja h biológus vok, és ettől ugyan én nem fogok sikítva kiszaladni a világból :D De ebből a csajból simán kinézem, h bántaná Bumbit, ha nem vok itt és nem tok vigyázni rá. Az még a jobbik eset, ha csak nyakon csapja mondjuk a kutyát, de mit csinálok, ha pl. megmérgezi, vagy kiengedi?  :eek:
3. Bumbi egy olyan kutyafajta, ami kezd "divatba jönni", viszont sokan nem hajlandók érte pénzt adni, vagy legalábbis nem annyit, amennyibe kerül. Több olyan esetről hallottam (közeli ismiktől, szal ez nem UL :p), hogy a felügyelet nélkül hagyott ilyen fajtájú kutyát seperc alatt ellopták. Ez a másik, amiért nem merném kint hagyni, ha nem vagyok itthon.

Nah, remélem elég bőven válaszoltam és h ezt végre nem törlöm ki :)

#898 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 15:13

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 15:51

Igen, az írszeti olyan :p Enyém is szelektív hallású amúgy erősen  :mad: Enyémet meg egy éve nyüstölöm a szobatisztaság miatt, és még most sem tökéletes teljesen a dolog :( De már határozottan sokkal jobb, mint kezdetben volt...

Félted a zacsid, mi? :]

:fear:  :box:  :strong:

#899 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 15:14

Jóreggelt! :Đ

Bekukk, és már el is... :smoker:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#900 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 15:15

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 16:13

:fear:  :box:  :strong:

:érzéstelenítő: :szike: :csipesz: :sebészolló: :tű: :fonál:

:D  :Đ  :D  :Đ  :D  :Đ

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.