HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:01

Ha mar valtas...
Szepen lassan lejar a husegem. Jelenlegi usereknek mar regota nincs akcio, sot, az aszf-bol szepen ki is gyilkoltak az 1 es 2 eves listaarakat, nehogy meg veletlenul is olyat kerjek. Szinten aszf szerint a husegido vegen a huseg nelkuli listaar fizetendo, azaz 7640 jo magyar kuvecs havonta egy 1280/256-ra, ami kb. vicc kategoria mar akkor is, amikor a traffic shapinget meg bele sem szamoltam. Mik a lehetosegek? Van aki mar tulvan ezen?
A t-online-os arak uj /ertsd frissen bekotendo/ juzerekre vonatkoznak, vagy t-szinten uj ugyfelre. Mert akkor barmennyire is utalom magentaekat, barhogy is nezem, a jelenlegi akcio szerint havi 5 ropi-ert meg oket is elviselem ha kell ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1122 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:29

Idézet: asdf - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 20:01

Ha mar valtas...
Szepen lassan lejar a husegem. Jelenlegi usereknek mar regota nincs akcio, sot, az aszf-bol szepen ki is gyilkoltak az 1 es 2 eves listaarakat, nehogy meg veletlenul is olyat kerjek. Szinten aszf szerint a husegido vegen a huseg nelkuli listaar fizetendo, azaz 7640 jo magyar kuvecs havonta egy 1280/256-ra, ami kb. vicc kategoria mar akkor is, amikor a traffic shapinget meg bele sem szamoltam. Mik a lehetosegek? Van aki mar tulvan ezen?
A t-online-os arak uj /ertsd frissen bekotendo/ juzerekre vonatkoznak, vagy t-szinten uj ugyfelre. Mert akkor barmennyire is utalom magentaekat, barhogy is nezem, a jelenlegi akcio szerint havi 5 ropi-ert meg oket is elviselem ha kell ;)

HA lejár a hüségidöd, akkor simán meghosszabithatod, és az éppen aktuális akciós áron kapod a netet.
Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot ott mondták.

Szerkesztette: rainman35 2007. 05. 30. 19:31 -kor

Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1123 Felhasználó inaktív   rabaee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 13:43

Én most kemény 12,3 KB/s-al töltök le webről egy zippelt fősulis jegyzetet... Na erre valaki tud mondani valamit? :D

#1124 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 14:38

Idézet: rabaee - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 14:43

Én most kemény 12,3 KB/s-al töltök le webről egy zippelt fősulis jegyzetet... Na erre valaki tud mondani valamit? :D

Nyomortel.

Az Ugyfelszolgalat azt mondta majd julius elsejetol bekoszont a tejjel, mezzel folyo Kanaan!

Persze, persze...
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1125 Felhasználó inaktív   rabaee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 15:44

Ja, hozzáteszem 10/1 Mb-es nyomi van nálam. :)

#1126 Felhasználó inaktív   hunfanatic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:17

Akkor javaslom, hogy július 1-től számlázzanak ki 100%os díjat, addig meg max egy ezrest, ugyan a "szolgáltatásuk" még a tizedét sem éri jelenleg... pontosabban április óta!
Ehh...

#1127 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 17:43

Idézet: hunfanatic - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 17:17

Akkor javaslom, hogy július 1-től számlázzanak ki 100%os díjat, addig meg max egy ezrest, ugyan a "szolgáltatásuk" még a tizedét sem éri jelenleg... pontosabban április óta!
Ehh...

Hat igen eleg szanalmas ami muvel a UPC, Nyomortel duo.
Lassan a 3. honapja a fejlesztesekre fogjak?, kenik! a lassulasokat, leszakadozo netet, a sumakolast a P2P korlatozassal.

Ha juliustol is ugyan ez lesz a helyzet mint most akkor elkoszonok toluk es attolom a talicskat a Vodafonehoz.

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1128 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:10

Nem tudja véletlenül valaki hogy azokkal mi lesz akik "messze laknak a központtól" mert én 6,2kmre vagyok és 10megás adslemből megjön 2mega... Elég szomorú (vagy inkább szánalmas?) hogy a monortel nem készült fel ilyenekre csak úgy oda nyomta,hogy nesze neked 10 mega.

Ha bárki tud bármilyen tanácsot adni,hogy mit csináljak, mert az nem az én hibám,hogy ilyen messze van a központ, nem tudom arrébb tólni a házat...

#1129 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:29

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 19:10

Ha bárki tud bármilyen tanácsot adni,hogy mit csináljak, mert az nem az én hibám,hogy ilyen messze van a központ, nem tudom arrébb tólni a házat...

Menj at kisebb csomagba, ne fizess feleslegesen. Azt hiszem ilyen esetekben lehetseges a csomagvaltas husegidon belul is.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1130 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 20:03

Idézet

Menj at kisebb csomagba, ne fizess feleslegesen. Azt hiszem ilyen esetekben lehetseges a csomagvaltas husegidon belul is.

Samott

Ezt a megoldást már ők is felvetették, de nekem a sebesség kell nem a kissebb csomag.

szerk:
Azt elfelejtettem mondani,hogy ha mégis lejjebb váltanék, akkor is juli1ig nem lehet váltani mert addig tart a sávszél bővítés...

Szerkesztette: Gerec 2007. 05. 31. 20:04 -kor

#1131 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 20:37

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 21:03

Ezt a megoldást már ők is felvetették, de nekem a sebesség kell nem a kissebb csomag.

szerk:
Azt elfelejtettem mondani,hogy ha mégis lejjebb váltanék, akkor is juli1ig nem lehet váltani mert addig tart a sávszél bővítés...

6.2 km-nél nem is olyan rossz az a 2Mbit. Ilyen messzire gyorsabb adsl kapcsolat gyakorlatilag nem lehetséges fizikai okokból. Mindenképp válts lejjebb. :up:

#1132 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:00

Idézet: twollah - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 18:43

Ha juliustol is ugyan ez lesz a helyzet mint most akkor elkoszonok toluk es attolom a talicskat a Vodafonehoz.

Ezt azert gondold meg :) voda csomagja:
"A csomag nem csak időben, forgalomban sem korlátozott, nincs adatmennyiségi megkötés, kivétel azonban erősíti a szabályt: az állománycserélő alkalmazások használata esetén az összforgalom nem haladhatja meg a havi 5 gigabájtot."
Archív:

#1133 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:40

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 20:37

6.2 km-nél nem is olyan rossz az a 2Mbit. Ilyen messzire gyorsabb adsl kapcsolat gyakorlatilag nem lehetséges fizikai okokból. Mindenképp válts lejjebb. :up:

Ezt én értem, de ez miért az én hibám? Olgyák meg ők, építsenek több központot...Biztos nem csak én vagyok messze a központtól, hanem a szomszédos utcákban még másik 300 ember...

szerk: Nem beszélve arról,hogy ha "netán" megint lesz egy sebesség emelés akkor mire fogok leváltni?? Mert már nem lesz olyan lassú csomag mint ami hozzám kijön.

Szerkesztette: Gerec 2007. 05. 31. 21:47 -kor

#1134 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:55

A ket szep szemedert nem fognak odatolni egy kiskozpontot, sokba van az... Masok, mas teruletrol azt mondanak, hogy orulj, hogy egyaltalan van adsl-ed, mert ok meg mindig modemezhetnek /bar mondjuk most mar a mobil is alternativa tud lenni/.
Nem tudsz mast csinalni, mit lenyelni a keseru pirulat, es a huseg vegeztevel alacsonyabb csomagra migralni. Tetszik, nem tetszik, ez van.
Archív:

#1135 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:58

Idézet: asdf - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 21:55

A ket szep szemedert nem fognak odatolni egy kiskozpontot, sokba van az... Masok, mas teruletrol azt mondanak, hogy orulj, hogy egyaltalan van adsl-ed, mert ok meg mindig modemezhetnek /bar mondjuk most mar a mobil is alternativa tud lenni/.
Nem tudsz mast csinalni, mit lenyelni a keseru pirulat, es a huseg vegeztevel alacsonyabb csomagra migralni. Tetszik, nem tetszik, ez van.

Megpróbálok mindent megmozgatni, már aláírásgyüjtésbe is kezdtünk itt a környéken, hátha elérünk valamit.
Igazából az zavar a legjobban,hogy ittvan tőlünk kevesebb mint egy kilóméterre egy raktárbázis ahol a monortelnek ottvan az optikai kábele, és nem képesek 4 telefonoszlopot odapakolni és lecsatlakoztatni minket és már mindneki örülne

Szerkesztette: Gerec 2007. 05. 31. 22:00 -kor

#1136 Felhasználó inaktív   h2so4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 20:52

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 21:58

Megpróbálok mindent megmozgatni, már aláírásgyüjtésbe is kezdtünk itt a környéken, hátha elérünk valamit.
Igazából az zavar a legjobban,hogy ittvan tőlünk kevesebb mint egy kilóméterre egy raktárbázis ahol a monortelnek ottvan az optikai kábele, és nem képesek 4 telefonoszlopot odapakolni és lecsatlakoztatni minket és már mindneki örülne

Reménykedjetek valami erössebb szolgáltató megjelenésébe (szvsz ez reménytelen) hátha akkor összeszedik magukat. Anno felénk nagyon nehezen kezdödött. Bementem az ügyfélre mondom net kéne mikor lessz? Majdnem elküldtek anyámba hogy mit képzelek ekkora faluba net ? Szó szerint hülyének néztek. Aztán érdekes modon egy kissebb szolgáltató elég nagynak látta a kis piacot wireless kiépítéséhez. 1 honapon belül elérhetö lett nálunk is a nyomortelnet, hát igy müködik ez. Gyüjthetsz aláirást akárhányat, amig gazdaságilag nincsenek sarokba szoritva tesznek rá mit akartok. Ha ez segitene én is aláirom szivesen, bár ezzel a saját konkurenciámat erösítem.  :D 
megjegyzés a P2P még mindig S.Z.A.R.  Ping S.Z.A.R. legalábbis felénk

#1137 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 21:00

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 20:52

Reménykedjetek valami erössebb szolgáltató megjelenésébe (szvsz ez reménytelen) hátha akkor összeszedik magukat. Anno felénk nagyon nehezen kezdödött. Bementem az ügyfélre mondom net kéne mikor lessz? Majdnem elküldtek anyámba hogy mit képzelek ekkora faluba net ? Szó szerint hülyének néztek. Aztán érdekes modon egy kissebb szolgáltató elég nagynak látta a kis piacot wireless kiépítéséhez. 1 honapon belül elérhetö lett nálunk is a nyomortelnet, hát igy müködik ez. Gyüjthetsz aláirást akárhányat, amig gazdaságilag nincsenek sarokba szoritva tesznek rá mit akartok. Ha ez segitene én is aláirom szivesen, bár ezzel a saját konkurenciámat erösítem.  :D 
megjegyzés a P2P még mindig S.Z.A.R.  Ping S.Z.A.R. legalábbis felénk

Elég elkeserítő a helyzet, most legutoljára azt mondták,hogy a raktárbázis nem járul hozzá,hogy kiépítsék onnan felénk a netet, de ha rávesszük a raktárbázis,akkor ők megcsinálják...mostmár még egy céggel háborúzhatunk

#1138 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 21:02

szerk:véletlenül dupláztam

Szerkesztette: Gerec 2007. 06. 01. 21:02 -kor

#1139 Felhasználó inaktív   h2so4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 19:10

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 21:00

Elég elkeserítő a helyzet, most legutoljára azt mondták,hogy a raktárbázis nem járul hozzá,hogy kiépítsék onnan felénk a netet, de ha rávesszük a raktárbázis,akkor ők megcsinálják...mostmár még egy céggel háborúzhatunk

Mi közötök van nektek a "raktárbázishoz"? Rajtuk keresztül megy a net vagy mi? Jó hogy az áramot meg a gázt nem onnan kapjátok! :D

#1140 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:03

Masoknak is extra lassu a torrent vagy csak engem lepett meg a kedves Monortel az extra featurerel?
Kb. 3!-4! kbyte.sec!
Neha felkuszik 16 azaz tizenhat kbytera, akkor mar oromtancot lejtek az ADSL modem korul.

Nesze nekem savszelesseg emeles, ADSL medium csomag, korlatlan internet.

Muhahahahahahahah, korlatlan?
Korlatozott P2P, sunyitas ezerrel, igergetes, hogy majd julius elsejetol jo lesz.

Hol vannak a fogyasztovedok?

Jo lenne ha vki segitene, mert hetfon szeretnek egy szivhez szolo levelet irni a fogyasztovedoknek a gumiszerzodesrol, a P2P lassitasrol, stbrol es jo lenne ha meg par haragos ember csatlakozna hozzam.
Jo lenne ha ralepnenk a kedves Monortel tokere egy kicsit.

Szerkesztette: twollah 2007. 06. 02. 20:06 -kor

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »