HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   thrushne 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:05

Idézet: asdf - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 18:29

Ezt rogton cafolnam, hisz' itt az elo pelda, hogy a thomson modem, amihez a mtt-nek semmi koze, siman megy barmifele kozpontos reggeles nelkul ;) Na majd meg belenezek akkor, csak szopos a cucc, mert felhalott, 2-3 percenkent eldob egy resetet.

Na közben sikerült 0/35-tel (kösz a tippet annak akitől kaptam ;)) és neked is kösz a próbálkozást. Most közben már egyéb bajom van csak, hogy ne unatkozzak. Leírom hátha vki már látott ilyet. A router pppoe kliense a világon sehogy sem akar kapcsolódni (Sun, 2002-09-08 12:26:22 - Connecting PPPoE socket: 00:00:00:00:00:00 0000 0x1000d388, Sun, 2002-09-08 12:26:22 - Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected) Szal ezzel szenvedek.

U.i érdekes, ha Bridge Mode only-ra állítom a routert, a gépemen egy XP-s adsl connectel meg megy. Nem értem én ezt.

#1522 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:13

Na akkor az orokkevalosagnak is:):

Monortel VCI/VPI 0/35
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1523 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 21:27

nincs vkinek infoja, hogy a monortel akarja-e ill. mikor a digitalis kabel szolgaltatast?
most hogy a upc kijott a tervekkel gondolom a monortel is donteskenyszerben lesz.

egyre szarabbnak tartom az MTT kabelpolitikajat. komolyan gondolkozok a valtason, mert elegem van abbol hogy be van nyomva tobb tucat nezhetetlen szar az amugy is hihetetlenul szukos csatorna helyekre.
egyebkent nem ertem az mtt-t. itt tenyleg van konkurencia es megsem csinalnak semmit.
AD, digitv, upc direkt.

#1524 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 21:37

Idézet: Ariel - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 21:27

nincs vkinek infoja, hogy a monortel akarja-e ill. mikor a digitalis kabel szolgaltatast?
most hogy a upc kijott a tervekkel gondolom a monortel is donteskenyszerben lesz.

Indexen volt valami, de ott Budapestet es negy videki varost irtak... nem hiszem hogy a 4-be beleferne Monor is. A Discovery HD-re azert beneveznek. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1525 Felhasználó inaktív   lancome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 01:01

mostanában csak nekem szakad a net, vagy másnak is ???  :reklamacio:
délelőtt és este folyamatosan megszakad, az msn ki-be lépeget, egyszerű oldalak percekig nem jönnek be!
most éjjel 1kor is szakad orrvérzésig!!!
dabason esetleg valaki ?????
router firmware is frissítve van...
:mad:

#1526 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 07:37

A net szakadozás már elég régóta probléma. Tegnap este a szokásosnál több problémám volt e téren... igen Dabason
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1527 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 08:03

Érdekes a szakadás, mert a kapcsolat nem szakad meg (nem kell újra betárcsázni) de nekem is szakadozik az msn meg az icq napi 1-2-t...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1528 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 09:03

Sziasztok, új tagként Üdv mindenkinek Vecsésről ! (Halmy telep, MEDIUM ADSL + MTT4000)

amint látom ne véletelen, hogy most találok ide :(
Sajnos az utolsó 2 hónapban nekem is az a tapasztalatom, hogy nagyon sokat szakad meg a Net.
Rendszeres Skype használóként rettenetesen idegesít ez.
Tegnap esti adat 3perc, 5, perc, 16 perc, 2 perc volt a megszakadásig , szóval nem egyenletes.
Gondolnám a korábban itt írt p2p korlátozás miatt lehet ez DE ! nem csak Skype alatt van, hanem soxor eccerű' netezés közben is csak hápog egyhelyben a browser és nem hoz be lapokat. Ilyenkor az ADSL modem jobb szélső 2 led villog paralell a szokásos 1 helyett.
Szakemberek, érdemes ezt bejelenteni?

Köszi a helpikét

#1529 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 09:12

Idézet: Samott - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 19:07

Irt ala mostanaban valaki huseget? Az "ADSL medium + MTT 4000 telefon díjcsomag" 8650-ert csak uj elofizetoknek szol, vagy a regi elofizetok is alairhatnak ra? Mert telefon igy is, ugyis kell hozza es a sima adsl + alap csomag se lenne olcsobb...

Koszi,
Samott

Hali,
nekem január 31-én járt volna le a hűség (MEDIUM+MTT4000). Megnézettem, hogyha nem hosszabítok akkor 13300 lett volma a csomag utána, de hűség alatt tudsz módosítani, változtatni, persze azt mondják csak felfelé. Én tegnapi nappal toldottam meg 1 évvel a hűségemet  :p  és így 9650HUF /hó lesz 1 évig. Azt' majd meglássuk mi történik digit ügyben.
Én nem írnék alá 2 évet az ezres miatt, ha bejön digit technológia akkor itt is elvileg drasztikusan kell esni az áraknak. Persze mi nem germániában vagyunk :( Ott a cimbi flat DSL-e, üvegkábeles adsl+ valahol 22MB környékén  +telcsi (germánián belül 0díj) + 120csat digiTV 29.90EUR / hó, kb 7800 HUF.
Üdv HTP

#1530 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 13:18

Idézet: lancome - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 2:01

délelőtt és este folyamatosan megszakad, az msn ki-be lépeget, egyszerű oldalak percekig nem jönnek be!

Mostanában az asszes msn partnrem nekem is egyszerre eltőnik azok akik  monortelesek, de pl multkor a t-onlineosok is eltűntek ugyanúgy, még aki pesti az is.

#1531 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 13:29

Idézet: HTP - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 9:12

Én nem írnék alá 2 évet az ezres miatt, ha bejön digit technológia akkor itt is elvileg drasztikusan kell esni az áraknak. Persze mi nem germániában vagyunk :( Ott a cimbi flat DSL-e, üvegkábeles adsl+ valahol 22MB környékén  +telcsi (germánián belül 0díj) + 120csat digiTV 29.90EUR / hó, kb 7800 HUF.
Üdv HTP

A digitális TV jellemzően drágább, max ha nagyon erős a verseny akkor azonos áru az analóggal, de olcsóbb biztos hogy nem, mivel komoly többlet eszköz igénye van. Valamit nagyon elnéztél, németbe 30 euroért még a legolcsóbb 1 Mbps-es ADSL-t sem kapod meg, nemhogy nagysebességűt, TV-vel együtt. Egy száz csatornás TV csomag, 25 Mbps-es VDSL-lel, telefonnal 85 eurótól indul. De még a legolcsóbb ajánlat, basic TV-s csomag is 60 eurotól indul.

http://eki-pi.t-home.de/tariftabelle/

#1532 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 15:08

Fel kéne hívni az üfsz-t és tömegesen bejelenteni nekik, mit szóltok hozzá?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1533 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 20:27

Idézet: shabba - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 13:29

A digitális TV jellemzően drágább, max ha nagyon erős a verseny akkor azonos áru az analóggal, de olcsóbb biztos hogy nem, mivel komoly többlet eszköz igénye van. Valamit nagyon elnéztél, németbe 30 euroért még a legolcsóbb 1 Mbps-es ADSL-t sem kapod meg, nemhogy nagysebességűt, TV-vel együtt. Egy száz csatornás TV csomag, 25 Mbps-es VDSL-lel, telefonnal 85 eurótól indul. De még a legolcsóbb ajánlat, basic TV-s csomag is 60 eurotól indul.

http://eki-pi.t-home.de/tariftabelle/

Igazad van elnéztem..
Most rákérdeztem. Amikor kezdtek akkor volt 3 hónapig 19.90 és most 34.95 

Igaz még mindig olcsóbb mint itthon + ugye ez üvegkábel, tehát van minőség.. itt meg este 7-8 körül nézd meg a képek helyén lévő maszathalmazt... :(

de vannak ilyenek is...
http://www.analog-xxl.de/bestellung_dtag_k...der_typ=wechsel

http://www.1und1.de/?__rd=ac1704c6onBQBlkG...ob9EI6p7&origin[site]=PU.AD.DE&origin[page]=DslEinstieg&PHPSESSID=ac1704c3aELIgqhiGvwSR8t6QlIRe5At&ucuoId=MX.EUE.DE-20071215200448-ac1704c3aELIgqhiGvwSR8t6QlIRe5At-S1&ac=uc.fastline.logo&variant=AC

#1534 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 20:29

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 15:08

Fel kéne hívni az üfsz-t és tömegesen bejelenteni nekik, mit szóltok hozzá?

Én benne vagyok, egyeztessünk időpontot és próbáljuk meg egy napon, hátha úgy hatásosabb  :D

mai max Skype időm egyben 4.46 min :mad:

#1535 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 21:06

Nekem stabil a netem (kopp-kopp-kopp) Vecsesen (Vecses-Kertekalja).

Lehet az a baj, hogy messze vagy a kozponttol...

Bar nekem anno 2005 tavaszan eleg instabil volt a netem, hetekig hisztiztem az ugyfelszolgalatnal mire kijott egy szerelo es uj modemet kaptam.
Utana megjavult a net.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1536 Felhasználó inaktív   plebs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:46

Idézet: lancome - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 1:01

Dabason nekem is szaggat rendesen. Tegnap a hajamat téptem mert délután félóránként szétesett a Skype kapcsolatom. Már tényleg szólni kellene nekik mert ez kezd egy kicsit sok lenni.

#1537 Felhasználó inaktív   plebs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:55

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 8:03

Érdekes a szakadás, mert a kapcsolat nem szakad meg (nem kell újra betárcsázni) de nekem is szakadozik az msn meg az icq napi 1-2-t...

Mikor elmegy a "vonal" a "status" led kialszik a modemen. Néhány másodperc múlva villog kicsit és újra van vonal. Nem kell újra belépni. Nem értek hozzá, de a lámpák alapján azt gondolnám az ADSL vonal szétesik pár másodpercre azután automatikusan helyreáll a kapcsolat. Nem is zavarna ha nem Skype-oznék a kora esti órákban. És persze mindíg akkor jön elő ez a sz*r. A magam részéről úgy tűnik azokban az órákban fordul elő gyakrabban amikor a legnagyobb a terhelés a hálózaton. Gondolom azért kezd a helyzet romlani mert már sokan szabin vannak (magam is) és többen lógnak a neten mint rendesen. Mi lesz itt a két ünnep között?

#1538 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 14:16

Idézet: HTP - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 20:27

Igazad van elnéztem..
Most rákérdeztem. Amikor kezdtek akkor volt 3 hónapig 19.90 és most 34.95 

Igaz még mindig olcsóbb mint itthon + ugye ez üvegkábel, tehát van minőség.. itt meg este 7-8 körül nézd meg a képek helyén lévő maszathalmazt... :(

de vannak ilyenek is...
http://www.analog-xxl.de/bestellung_dtag_k...der_typ=wechsel

http://www.1und1.de/?__rd=ac1704c6onBQBlkG...ob9EI6p7&origin[site]=PU.AD.DE&origin[page]=DslEinstieg&PHPSESSID=ac1704c3aELIgqhiGvwSR8t6QlIRe5At&ucuoId=MX.EUE.DE-20071215200448-ac1704c3aELIgqhiGvwSR8t6QlIRe5At-S1&ac=uc.fastline.logo&variant=AC

Nem tudom mit értesz ezen az állandóan hangoztatott üvegkábelen. Amennyiben a DT FTTN+VDSL2 fejlesztését, akkor azt csak a DT-től tudod megvenni az általad linkelt alternatívtól nem. És a DT csak akkor ad VDSL2 csomagot, ha az IPTV szolgáltatását is megrendeled, önállóan nem adja. Az IPTV csomagok pedig ahogy már előzőleg linkeltem 70-85 eurotól indulnak, ez a minimum ár amiért telefont,netet és TV csomagot kapsz egybe. És ez az alapár, olyan opciók mint pl. a Premiere csatornák a Nat Geo vagy a Discovery HD nincsenek benne, ezek csatornánként további 10 euros felárral rendelhetők. Vagy egybe csomagba pl. a 6 Premiere csatorna a Bundesliga opcióval együtt 40 euro, ha a két HD természetfilm adót is mellé rendeled akkor együtt 50 euro opciós felárért megkapod.

Az alternatívoknak nincs FTTN+VDSL2 infrastruktúrájuk, ugyanolyan mezei ADSL(2+) infrastruktúrájuk van mint idehaza Tíkomnak vagy a hurokátengedéses alternatívoknak. Pl. az általad linkelt 1und1 a 16 Mbps-es ADSL csomagját havi 40 euroért adja tel+net összeállításban, de ebbe nincs TV szolgáltatás. Ráadásul ennyiért csak nagyvárosban adja, a régiókban már 45 eurót kér.

#1539 Felhasználó inaktív   HTP 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 19:36

Idézet: HTP - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 20:29

Én benne vagyok, egyeztessünk időpontot és próbáljuk meg egy napon, hátha úgy hatásosabb  :D

mai max Skype időm egyben 4.46 min   :mad:

Skype ma
15:50 Ujjé
de ott dobott egy hátast..
1:10
4:40
3:20

:doom:

#1540 Felhasználó inaktív   lancome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:50

én felhívtam ma őket. az volt a reakció hogy biztos a telefonzsínór van megtörve. próbáljam meg kiegyenesíteni... ja persze....
most mondjam hogy új a telefonzsinór ???  :o

tessék mindenkinek leellenőrizni a kábeleket :)

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.