HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 17. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 06. 17. 12:58

Bakker, te kopkodsz itt egyedul...

Samott

Á dehogy. Olvass vissza, hogy "érkezett" ehhez a témához a jóember. Gondolkodni, olvasni majd ezek után cselekedni. Felhívtam a figyelmét, hogy a saját kapuja felé támad :cool2: Egyébként meg, felteszem a kérdést-ezen a fórumon sokadikként- ha olyan szar a szolgáltatás, miért nem mentek másik céghez? Van még egynémely szolgáltató arrafelé..
Ez a folyamatos hisztéria előbb sajnálatot, de már-már szánalmat ébreszt itt némelyekben.
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#2542 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2011. 06. 17. 13:15

Á dehogy. Olvass vissza, hogy "érkezett" ehhez a témához a jóember. Gondolkodni, olvasni majd ezek után cselekedni. Felhívtam a figyelmét, hogy a saját kapuja felé támad :cool2: Egyébként meg, felteszem a kérdést-ezen a fórumon sokadikként- ha olyan szar a szolgáltatás, miért nem mentek másik céghez? Van még egynémely szolgáltató arrafelé..
Ez a folyamatos hisztéria előbb sajnálatot, de már-már szánalmat ébreszt itt némelyekben.

ocsisajt. a legtobb telepulesen nincs konkurense, nem tudunk hova menni.
van egy huszasom, hogy te masfele laksz, fingod nincs az itteni helyzetrol, de beledumalsz.
szoval rajtunk kivul te vagy szanalmas, aki vagy a upcnek dolgozik es akkor penzert vagy huje vagy ami meg rosszabb ingyen csinalsz magadbol hujet.

es igen, ha mar szivat minket a upc azzal hogy szart arul ugyanannyiert mint amennyiert masoknak jobb szolgaltatast, akkor ezt kifejezzuk ott es akkor amikor tudjuk.

#2543 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2011. 06. 17. 13:23

van egy huszasom, hogy te masfele laksz, fingod nincs az itteni helyzetrol, de beledumalsz.
szoval rajtunk kivul te vagy szanalmas, aki vagy a upcnek dolgozik es akkor penzert vagy huje vagy ami meg rosszabb ingyen csinalsz magadbol hujet.

es igen, ha mar szivat minket a upc azzal hogy szart arul ugyanannyiert mint amennyiert masoknak jobb szolgaltatast, akkor ezt kifejezzuk ott es akkor amikor tudjuk.

Jól megmondtad :laugh: Na, megnézek egy jó kis filmet, de előtte letöltöm 15 MB/s sebességgel :laugh: :laugh: (igen megabyte, nem megabit ) :p
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#2544 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 12:49

Szolni kene a nyomorult fonokenek, hogy ez iszonyat kontraproduktiv, amit itt muvel a topicban...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2545 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 06. 17. 13:49

Szolni kene a nyomorult fonokenek, hogy ez iszonyat kontraproduktiv, amit itt muvel a topicban...

Samott

nem hiszem, hogy dolgozna mar... iq alapjan 6-8 eves. :laugh:

#2546 Felhasználó inaktív   smog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2011. 06. 17. 13:27

Jól megmondtad :laugh: Na, megnézek egy jó kis filmet, de előtte letöltöm 15 MB/s sebességgel :laugh: :laugh: (igen megabyte, nem megabit ) :p

Én is tudok 40MB-al letölteni, mégse verem rá a nyálam... :fuck:

Szerkesztette: smog 2011. 06. 17. 13:38 -kor

#2547 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2011. 06. 17. 13:23

Így járás tipikus esete. :laugh:

#2548 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2011. 06. 17. 13:15

Egyébként meg, felteszem a kérdést-ezen a fórumon sokadikként- ha olyan szar a szolgáltatás, miért nem mentek másik céghez? Van még egynémely szolgáltató arrafelé..

Képzeld el töki, még így is ez a fos a legjobb alternatíva. Ez a szánalmas, nem a sírás. Cégnél olcsóbban van 60-as net, mint itt a 8 megás. :Đ
Na, ez a szánalmas...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2549 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 21:05

Szólj, ha rendes nethez jutsz, az még nem túl nagy sebesség. Csak más már nem veri erre. :Đ

#2550 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 02:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2011. 06. 17. 18:52

Így járás tipikus esete. :laugh:

Tipikus hülyegyerek esete... :sleep:

#2551 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 10:35

Hétfőn lesz 4 hete, hogy bejelentettem a UPC-nek, hogy szakadozik a netem, viszonylag gyakran. Mondanom sem kell, a mai napig nem sikerült megjavítaniuk. Háromszor voltak kint, ebből az első esetben cseréltek modemet, ellenőrizték a kábelezést a házon belül. Másnap a központban is javítottak valamit, és így 2 napig ment is a vonal rendesen. Azóta viszont semmi pozitív nem történt. Voltak kint háznál kétszer (plusz egy alkalommal itthon ültem egész nap, és nem jöttek ki), mindegyik alkalommal elismerték, hogy hálózati hiba lehet, de javítás nem történt. Érdekes módon a központban nem tudták (nem akarták??) megmondani, az előző javítások miért zárultak le érdemi eredmény nélkül. Minden hibabejelentés újnak vettek fel, mintha a problémát már megjavították volna, de újra előjött - ami egyszerűen nem igaz. Már kötbérigényt is nyújtottam be, persze nem a jóváírt 1-2e Ft-ot szeretném megkapni, hanem egy működő, szakadozásmentes netet, de úgy látszik, a 29-es körzetben ez is túlzott igény.
Hétfőn megint (már negyedszer) ülhetek itthon szerelőt várva, aki ismét meg fogja állapítani, hogy a házon belül minden rendben van... Éljen a UPC :(

#2552 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 18:26

Mondd vissza a leglassabbra, már mondtam. Vmit elkeféltek a dróton, és nem bírgya a modem a sebességet, oszt eldobálja a vonalat.

#2553 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 18. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: smog - Dátum: 2011. 06. 13. 14:51

Nem kell semmit feltúrni, ott a koax hálózatuk... FiberPowert rá és ennyi.

Meg új erősítők, felülvizsgálat, új fejállomás. 100milliónyi forintos nagyságrendű aprópénzől beszélünk.
Make love not Wor.

#2554 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 18. 18:29

Tedd azt. És mellékesen szopjon le a cápa. Faszkalap.
Make love not Wor.

#2555 Felhasználó inaktív   krisztian23 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 18. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 05. 27. 15:46

Piros pont nekik, de nézzük, hogy mit tudnak kezdeni az én ügyemmel.
Lássunk is neki! :)

Kedves UPC Online!
A szokásos ping ügyben zargatlak. Bix felé eddig volt 8-10 ms válaszidőm, míg jelen pillanatban 26-30. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy miért lett 300%-os minőségromlás az elmúlt időszakokhoz, évekhez képest? Ne azt magyarázd el nekem, hogy ez az érték normális (más cégekhez mérten nem az...), hanem hogy miért azaz mi történt, mi okozta ezt a nagyarányú romlást. Ezzel kapcsolatban nem csak nekem voltak gondjaim, elég csak ezt a topikot átnézned.
Ha nem térsz ki a válasz elől és rendesen elmagyarázod az okokat (köntörfalazás nélkül természetesen), akkor ígérem nem piros pontot kapsz, hanem kitüntetlek, mint a legjobb online helpdesk! :p

Üdv, HuNReal

A "szokasos" ping uggyel az eg adta foldon semmit nem fognak csinalni. Nalam ugyanez a problema van a 8Mbites ADSL-el. BIXre kb 30 a ping, egy nemet szerverre meg minimum a duplaja de inkabb tobb. Ez nevetseges. Es amikor felhivtam 2x az ugyfelszolgalatot, mit mondtak a draga jo UPCnel? ->

1. Router van-e, ha igen jol mukodik-e? Probaltam-e router nelkul. -> Pipa, probaltam

...ez utan rogton jon egy szokasos UPC-s szoveg: De ez a ping ertek NORMALIS. Igen? Mondom nekem regen a T-Homenal DSL-el nemet szerverre volt 35 a pingem, UPCnel meg mar magyarra annyi. Egyszeruen nevetseges ami itt megy a 29-es korzetben. Nem eleg hogy ennyire draga az ADSL, meg sz*r is. Hogyan lehet egy DSL nettel ennyire rossz a ping ertek? Raadasul ahogy hallottam, a Monortel DSLnel meg jok voltak a pingek, UPC megvette a ceget, utana romlott el minden. Egyebkent Ocsarol irok ha ez segit, de tokmind1, sz*rnak ezek a fejunkre. Egy rohadt 120mbites net olcsobb mint ez a 8Mbites kopedelem, es azzal a pingek is jok.
Eskuszom ahogy lejar a huseg, inkabb atmegyek egy fostos micro netre, ott legalabb a pingek jok lesznek. Egyszeruen nincs mas lehetoseg.

Szerkesztette: krisztian23 2011. 06. 18. 19:39 -kor

#2556 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 18. 19:29

Tedd azt. És mellékesen szopjon le a cápa. Faszkalap.

Talán Molnáréknál ez a divat?

#2557 Felhasználó inaktív   MaTist 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 20. 06:47

Üdv!

29 körzeteben más internet szolgáltatónál van valaki? Pl. Magyar Telekom, tudtommal biztosít szolgálatatást.

Köszi

#2558 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: MaTist - Dátum: 2011. 06. 20. 06:47

Üdv!

29 körzeteben más internet szolgáltatónál van valaki? Pl. Magyar Telekom, tudtommal biztosít szolgálatatást.

Köszi

Szia!

Mindegy, hogy melyik szolgáltatóról beszélünk, mert a UPC hálózatát használják. Ergo ezért nem lesz olcsóbb vagy telekomos 80 mbit-es csomag.
Ide mondjuk ne soroljuk a mikrós netet, mert az más tészta.
Az már más kérdés (saját tapasztalatból és Monorról mérve), hogy megbízhatatlan és lassú az utóbbi megoldás (számomra!).

Üdv, HuNReal

#2559 Felhasználó inaktív   apuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 18:48

Jelen,
Telekomos vagyok, de tudtommal új előfizetést már nem vesznek fel. Semmivel sem jobb a közvetlen UPC-nél -elvégre az infrastruktúra az övék-, ellenben drágább (céges flotta, csak azért maradtam), ha baj van, megy a másikra mutogatás :(

Üzenet megtekintéseIdézet: MaTist - Dátum: 2011. 06. 20. 06:47

Üdv!

Köszi

#2560 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 20. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 06. 20. 19:33

Szia!

Mindegy, hogy melyik szolgáltatóról beszélünk, mert a UPC hálózatát használják. Ergo ezért nem lesz olcsóbb vagy telekomos 80 mbit-es csomag.
Ide mondjuk ne soroljuk a mikrós netet, mert az más tészta.
Az már más kérdés (saját tapasztalatból és Monorról mérve), hogy megbízhatatlan és lassú az utóbbi megoldás (számomra!).

Üdv, HuNReal

Milyen mikros netet használsz monoron?

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »