HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#2621 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 22. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: genRon - Dátum: 2011. 09. 22. 11:46

Én nem mondtam ,hogy válts:D
Azt mondtam probáld meg,nézd meg...
nekem 8400 Ft be van a 8M/768kb.....8 éve hüséges előfizető...na ezt tapsold meg...

Más!

Volt már mikrós wifis neted?
Mert általába mindenki óckodik ,hogy jujj mikros meg wifis...(mert azt hallottam az egyik barátomtol hogy az egyik spanja aztmondta hogy az lassu....)
Értitek remélem a szarkazmust....az mondjon rola bármit is aki már használt ilyet...és ne az aki még soha(csak hallott rola)
De srácok mind1 mert én igy is ugy is fogok váltani....8 éve vagyok itt és nekem majdnem 9 ezer ft a net,az uj előfizetőnek meg 4000?
Amikor meg megkérdezem hogy lehet e olcsóbb akkor 5 honap után se válaszolnak (mert irtam nekik kb 6 e-mail-t és egyikre sem jött válasz)

Illetve jött kb az ötödik honapra....egy ilyen remekül megfogalmazott "mit képzelsz hogy olcsóbb?neked aki már 8 éve vagy hüséges?,huzd le magad öreg mi a upc-vagyunk"

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Minden előfizető ugyanolyan fontos a UPC számára, de sajnos jelenlegi akciós ajánlataink szerint nincs arra lehetősége, hogy a meglévő ADSL Silver Solo csomagját újabb hűségidővel meghosszabítsa. Tájékoztatnánk, hogy a jelenlegi havidíj is kedvezményes a szolgáltatás listaárához (12 917 Ft) képest.
A kedvezményes havidíjakat csak akkor tudja igénybe venni, ha a jelenlegi szolgáltatását nagyobb csomagra módosítja, vagy lehetősége van csomagajánlatunk igénybevételére, amennyiben ADSL szolgáltatását kiegészíti az Este6 telefon díjcsomaggal. Ebben az esetben az ADSL Silver és az Este6 díjcsomag egy év határozott idejű szerződéssel együttesen 9400 Ft-ba kerülne és a telefonnál 1000 Ft lebeszélhetőséget is tartalmaz.

Ergo pofámat befogom mert lehetne 13 ezer is.
vagy rendeljek meg olyan szolgáltatást amire semmi szükségem nincsen és még fizessek már még egy ezressel többet mert az de jo nekem....

Figyelj.. Értem én, hogy neked marhára tetszik a mikrós net, mert te amire szeretnéd használni arra számodra maximálisan megfelel. Nem hiszem azt, hogy az itt fórumozó emberek hasraütés módjára mondják azt, hogy nekem azért nem kell mikrós, mert mondjuk a pisti szomszédomnak a huszodhetedik unokatestvéra azt mondta. Attól függetlenül, hogy a saját háztartásunkban soha nem kötettünk semmiféle kábel nélküli netet, nem jelenti azt, hogy például a munkámból vagy netán az egyik jóbarátomnál volt szerencsém kipróbálni minden hétvégén, sörözés közben a mikrós csoda szépségeit.
Én használtam, de köszi nem kell. Hogy kicsit érthetőbben leírjam: Neked biztosan kielégíti azokat az igényeket, amiket szeretnél, viszont nálam nem üt labdába.
Ettől függetlenül használd nyugodtan és ha neked a mikrós jön be, akkor az.

#2622 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 22. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 09. 22. 16:29

Figyelj.. Értem én, hogy neked marhára tetszik a mikrós net, mert te amire szeretnéd használni arra számodra maximálisan megfelel. Nem hiszem azt, hogy az itt fórumozó emberek hasraütés módjára mondják azt, hogy nekem azért nem kell mikrós, mert mondjuk a pisti szomszédomnak a huszodhetedik unokatestvéra azt mondta. Attól függetlenül, hogy a saját háztartásunkban soha nem kötettünk semmiféle kábel nélküli netet, nem jelenti azt, hogy például a munkámból vagy netán az egyik jóbarátomnál volt szerencsém kipróbálni minden hétvégén, sörözés közben a mikrós csoda szépségeit.
Én használtam, de köszi nem kell. Hogy kicsit érthetőbben leírjam: Neked biztosan kielégíti azokat az igényeket, amiket szeretnél, viszont nálam nem üt labdába.
Ettől függetlenül használd nyugodtan és ha neked a mikrós jön be, akkor az.

Ha jól emlékszem, akkor neked talán neteasy-d volt. Azt ne nevezzük internet szolgáltatásnak, ha lehet kérni.
A mikrós netet lehet normálisan is csinálni, csak nem kell kóklernek lenni.

#2623 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 22. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 09. 22. 16:29

Hogy kicsit érthetőbben leírjam: Neked biztosan kielégíti azokat az igényeket, amiket szeretnél, viszont nálam nem üt labdába.

Tobbunk okulasara ird mar le, mik a te igenyeid a nettel szemben.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2624 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 22. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: genRon - Dátum: 2011. 09. 22. 12:46

Volt már mikrós wifis neted?

Lagolt, mint állat. Oszt hiába voltak q3-ban korrektek, mire észrevették, h csak lagolok, mindenki csak egyet lőtt belém...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2625 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 09. 22. 18:29

Tobbunk okulasara ird mar le, mik a te igenyeid a nettel szemben.

Sebesség, stream, ping. Mindez bel- és külföldre helyes értékekkel. Ezzel szemben természetesen ott van az ár is. A probléma az, hogy egy mikrós net (jelen pillanatban) a büdös életbe nem fogja hozni ezt a 3+1 kombót. Minőség/Ár-> Ebbe a mikró nem fér bele.
Másnak viszont a mikrós jó, tehát mint írtam, használja nyugodtan, mert kitudja szolgálni a céljait.

HuNReal

#2626 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: dnyl - Dátum: 2011. 09. 22. 17:35

Ha jól emlékszem, akkor neked talán neteasy-d volt. Azt ne nevezzük internet szolgáltatásnak, ha lehet kérni.
A mikrós netet lehet normálisan is csinálni, csak nem kell kóklernek lenni.

Mint írtam,nekem soha nem volt mikrós netem, de életem során sok helyen sok szolgáltatótól sikerült tapasztalatot nyernem. Számomra a mikrós net egyenlő a böngészéssel, jó időben a letöltéssel, de ha ennél többet szeretnék, nekem már kevés.

HuNReal

#2627 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 22. 18:52

Lagolt, mint állat. Oszt hiába voltak q3-ban korrektek, mire észrevették, h csak lagolok, mindenki csak egyet lőtt belém...

Huh.. Az ilyenekről nekem is van ám rengeteg sztorim... Online fps játék kizárva, de csak akkor ha tudsz is játszani, mert ha csak sniper, hunter accu guggolós tipus, akkor a 300-400 pinges, loss-os, laggos game tökéletesen megfelel. :laugh:

HuNReal

#2628 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 22:41

Uffelnel most megneztem. Atlag 6-os pingje van a bixre a mikros netjen :) (jo, nem olcso, de akkoris :D)

Szerkesztette: asdf 2011. 09. 23. 22:41 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2629 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 24. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 09. 23. 22:14

Sebesség, stream, ping. Mindez bel- és külföldre helyes értékekkel. Ezzel szemben természetesen ott van az ár is. A probléma az, hogy egy mikrós net (jelen pillanatban) a büdös életbe nem fogja hozni ezt a 3+1 kombót. Minőség/Ár-> Ebbe a mikró nem fér bele.
Másnak viszont a mikrós jó, tehát mint írtam, használja nyugodtan, mert kitudja szolgálni a céljait.

HuNReal

Sebességben minden ADSL csomagot tud a mikro is. Streamre sokkal alkalmasabb a magas feltöltési sebesség miatt, valamint ping értékekben is általában oda veri mindenki a kábeles szolgáltatókat.

Nekem pl 5 ms a pingem a bix.hu-ra. Nem trükk, nem gerinc.

#2630 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 25. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: dnyl - Dátum: 2011. 09. 24. 20:46

Sebességben minden ADSL csomagot tud a mikro is. Streamre sokkal alkalmasabb a magas feltöltési sebesség miatt, valamint ping értékekben is általában oda veri mindenki a kábeles szolgáltatókat.

Nekem pl 5 ms a pingem a bix.hu-ra. Nem trükk, nem gerinc.

A pingre egy kis felhős, esős időben azért megmérném mégegyszer. :) Ha jó helyen laksz és a környezeti adottságok maximálisan jók, akkor nagyon jó pingeket lehet produkálni, de bizony nem egyszer láttam olyat, hogy 200 méterre voltunk a toronytól a panel 6. emeletén légvonalban és kellemes 150-350 ping között ingadozott szép téli hóesésben. Az meg más, hogy szép időben hozta azt a szintet, amit elvárunk.
Az utóbbi hsz-ben pont azt ecseteltem, hogy számomra az a jó net, amely hozza a 3+1 kombót. Az hogy kiemelünk bármely technológiából 1-1 tényezőt, még mindig nem lesz meg az ár/érték (3+1) arány.
Felesleges itt bárkit is győzködni a más igazáról, mert én nem fogok mikrós netet venni és te sem fogsz kábelest venni. Hogy miért? Mert neked is van tapasztalatod és nekem is, csak éppen ezek szembeállnak egymással. :) Az meg, hogy mit hoz a jövő, meglátjuk. Ezerrel fejlesztik a vezetéknélküli technológiákat, tehát nem kizárt, hogy 5-10 év (vagy netalán már előbb) eljut annyira, hogy simán kenderbe aláz bármilyen mást, de az is lehet, hogy nem. Gondoljunk csak arra, amikor 2002-2003 felé 56K modemmal szurtuk és hova jutottunk el mára. Én nyitott vagyok bármire, csak jöjjön már. :laugh:

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2011. 09. 25. 11:44 -kor

#2631 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 25. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 09. 25. 12:42

A pingre egy kis felhős, esős időben azért megmérném mégegyszer. :) Ha jó helyen laksz és a környezeti adottságok maximálisan jók, akkor nagyon jó pingeket lehet produkálni, de bizony nem egyszer láttam olyat, hogy 200 méterre voltunk a toronytól a panel 6. emeletén légvonalban és kellemes 150-350 ping között ingadozott szép téli hóesésben. Az meg más, hogy szép időben hozta azt a szintet, amit elvárunk.
Az utóbbi hsz-ben pont azt ecseteltem, hogy számomra az a jó net, amely hozza a 3+1 kombót. Az hogy kiemelünk bármely technológiából 1-1 tényezőt, még mindig nem lesz meg az ár/érték (3+1) arány.
Felesleges itt bárkit is győzködni a más igazáról, mert én nem fogok mikrós netet venni és te sem fogsz kábelest venni. Hogy miért? Mert neked is van tapasztalatod és nekem is, csak éppen ezek szembeállnak egymással. :) Az meg, hogy mit hoz a jövő, meglátjuk. Ezerrel fejlesztik a vezetéknélküli technológiákat, tehát nem kizárt, hogy 5-10 év (vagy netalán már előbb) eljut annyira, hogy simán kenderbe aláz bármilyen mást, de az is lehet, hogy nem. Gondoljunk csak arra, amikor 2002-2003 felé 56K modemmal szurtuk és hova jutottunk el mára. Én nyitott vagyok bármire, csak jöjjön már. :laugh:

HuNReal

Nem feltétlen az időjáráson múlik a dolog. Persze az a szolgáltató, aki csak a profitot akarja és nem áldoz arra, hogy a gerinchálózatába normális méretű antennákat rakjon akkor ne is csodálkozzunk, hogy szar időben akad.

Nálunk nem véletlenül van a legtöbb helyen 80-as antenna, még a 3-4 km-es szakaszokon is.

#2632 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 06:32

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 09. 23. 22:29

Huh.. Az ilyenekről nekem is van ám rengeteg sztorim... Online fps játék kizárva, de csak akkor ha tudsz is játszani, mert ha csak sniper, hunter accu guggolós tipus, akkor a 300-400 pinges, loss-os, laggos game tökéletesen megfelel. :laugh:

Járogattunk a csapattal versenyekre is. Szóval annyira pancserek nem voltunk. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2633 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 09:43

Tisztelt UPC Online,

Már nem először ütközöm abba a problémába, hogy egyes videós oldalakról - most például a www.gametrailers.com-ról van szó - nem tudok egy sima videót folyamatosan megnézni, mert az online nézegetés közben a videó folyamatosan megáll. Kérem szíves tájékoztatását, korlátozzák-e a fenti típusú oldalak sávszélességét, vagy ha nem, vajon miért fordul elő ez a felettébb idegesítő funkció...

#2634 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 09. 28. 10:43

Tisztelt UPC Online,

Már nem először ütközöm abba a problémába, hogy egyes videós oldalakról - most például a www.gametrailers.com-ról van szó - nem tudok egy sima videót folyamatosan megnézni, mert az online nézegetés közben a videó folyamatosan megáll. Kérem szíves tájékoztatását, korlátozzák-e a fenti típusú oldalak sávszélességét, vagy ha nem, vajon miért fordul elő ez a felettébb idegesítő funkció...

Mert elfogyott a nemzetközi kapacitása a UPC-nek

#2635 Felhasználó inaktív   smog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 28. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 09. 28. 10:43

Tisztelt UPC Online,

"Tisztelt Lewes!

Leszarjuk."

Ők is ezt írnák, csak szebben megfogalmazva.

#2636 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 19:30

Egyre jobb...

Hétfő. 20:27 perc. Google r*hadt lassú.
Pingeljünk csak próbaként.

bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=38 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=36 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=37 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=36 ms TTL=59

193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 36ms, maximum = 38ms, átlag = 36ms

8ms-ről lett 26. 26-ról lett 38.
Fejlődünk vissza UPC?
Csináljátok csak még... Érik a váltás nagyon, hűségből már nincs sok...

HuNReal

#2637 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 10. 03. 20:30

Csináljátok csak még... Érik a váltás nagyon, hűségből már nincs sok...

Van jobb? Mert a monopolhelyzet miatt nem sürgős nekik a fejlesztés.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2638 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 03. 22:04

Van jobb? Mert a monopolhelyzet miatt nem sürgős nekik a fejlesztés.

Olvass vissza párat. Monopol bástya dőlni látszik szépen lassan, Monorhoz képest már a spájzban vannak... :laugh:

HuNReal

#2639 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: HuNReal - Dátum: 2011. 10. 03. 23:20

Olvass vissza párat. Monopol bástya dőlni látszik szépen lassan, Monorhoz képest már a spájzban vannak... :laugh:

HuNReal

Visszaolvastam. Érdemlegeset nem találni. A mikrós net szerinted sem alkalmas igazán semmire. (van jó is, csak azt nem fizeted meg magánszemélyként)
Bp-n, ahol épp nincs azonos kaliberű szolgáltatás, ott nagylegények. Egy t-home triple szóba sem jöhet, ahol csak adsl/iptv lenne a kábel ellen. Ahová a Digi betette a lábát, ott területvesztés van, és kapkodás az ügyfelekért.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2640 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 04. 08:23

Visszaolvastam. Érdemlegeset nem találni. A mikrós net szerinted sem alkalmas igazán semmire. (van jó is, csak azt nem fizeted meg magánszemélyként)
Bp-n, ahol épp nincs azonos kaliberű szolgáltatás, ott nagylegények. Egy t-home triple szóba sem jöhet, ahol csak adsl/iptv lenne a kábel ellen. Ahová a Digi betette a lábát, ott területvesztés van, és kapkodás az ügyfelekért.

Üllőn, Gyömrőn, Sülysápon már kábelnet van a T-től. A digi is már bejött, bár ö még kezdeti stádiumban tart.
A mikrós meg ki tudja? Egyszer talán az is révbe ér, már viszonylag egész jók vannak a régiekhez képest, de még idő kell neki.

Üdv, HuNReal

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.