Idézet: genRon - Dátum: 2011. 09. 22. 11:46
Azt mondtam probáld meg,nézd meg...
nekem 8400 Ft be van a 8M/768kb.....8 éve hüséges előfizető...na ezt tapsold meg...
Más!
Volt már mikrós wifis neted?
Mert általába mindenki óckodik ,hogy jujj mikros meg wifis...(mert azt hallottam az egyik barátomtol hogy az egyik spanja aztmondta hogy az lassu....)
Értitek remélem a szarkazmust....az mondjon rola bármit is aki már használt ilyet...és ne az aki még soha(csak hallott rola)
De srácok mind1 mert én igy is ugy is fogok váltani....8 éve vagyok itt és nekem majdnem 9 ezer ft a net,az uj előfizetőnek meg 4000?
Amikor meg megkérdezem hogy lehet e olcsóbb akkor 5 honap után se válaszolnak (mert irtam nekik kb 6 e-mail-t és egyikre sem jött válasz)
Illetve jött kb az ötödik honapra....egy ilyen remekül megfogalmazott "mit képzelsz hogy olcsóbb?neked aki már 8 éve vagy hüséges?,huzd le magad öreg mi a upc-vagyunk"
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Minden előfizető ugyanolyan fontos a UPC számára, de sajnos jelenlegi akciós ajánlataink szerint nincs arra lehetősége, hogy a meglévő ADSL Silver Solo csomagját újabb hűségidővel meghosszabítsa. Tájékoztatnánk, hogy a jelenlegi havidíj is kedvezményes a szolgáltatás listaárához (12 917 Ft) képest.
A kedvezményes havidíjakat csak akkor tudja igénybe venni, ha a jelenlegi szolgáltatását nagyobb csomagra módosítja, vagy lehetősége van csomagajánlatunk igénybevételére, amennyiben ADSL szolgáltatását kiegészíti az Este6 telefon díjcsomaggal. Ebben az esetben az ADSL Silver és az Este6 díjcsomag egy év határozott idejű szerződéssel együttesen 9400 Ft-ba kerülne és a telefonnál 1000 Ft lebeszélhetőséget is tartalmaz.
Ergo pofámat befogom mert lehetne 13 ezer is.
vagy rendeljek meg olyan szolgáltatást amire semmi szükségem nincsen és még fizessek már még egy ezressel többet mert az de jo nekem....
Figyelj.. Értem én, hogy neked marhára tetszik a mikrós net, mert te amire szeretnéd használni arra számodra maximálisan megfelel. Nem hiszem azt, hogy az itt fórumozó emberek hasraütés módjára mondják azt, hogy nekem azért nem kell mikrós, mert mondjuk a pisti szomszédomnak a huszodhetedik unokatestvéra azt mondta. Attól függetlenül, hogy a saját háztartásunkban soha nem kötettünk semmiféle kábel nélküli netet, nem jelenti azt, hogy például a munkámból vagy netán az egyik jóbarátomnál volt szerencsém kipróbálni minden hétvégén, sörözés közben a mikrós csoda szépségeit.
Én használtam, de köszi nem kell. Hogy kicsit érthetőbben leírjam: Neked biztosan kielégíti azokat az igényeket, amiket szeretnél, viszont nálam nem üt labdába.
Ettől függetlenül használd nyugodtan és ha neked a mikrós jön be, akkor az.

Súgó
A téma zárva.