HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#2961 Felhasználó inaktív   snoblika 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 06. 12:41

Multheten itt szereltek egesz nap az a Beke utca es kornyeken Sulysapon.

megmondom oszinten mar meg sem kerdezem oket mert legutobb meg azt mondtak hogy ev elejen kb de biztosat nem tudtak.

Ezt a gyari hibas dolgot eddig meg nem hallottam. De hihetetlennek tunik hogy felraktak vmit anelkul hogy ellenoriztek volna hogy mukodik e. Remeljek azert nem tart oszig.

#2962 Felhasználó inaktív   lacoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 06. 06. 19:30

Sziasztok én ma találkoztam Mendén a digis szerelőkkel a jelszinteket ellenőrizték Kérdeztem én is mikor indulnak,erre nem tudták a választ azt mondták kész a rendszer Gyömrőről vitték át Sülysápra ott a központ és onnan jön vissza Mendére
Kérdeztem akkor miért nem indulnak azt mondták az áramszolgáltató nem ad nekik áramot most is csak egy hosszabbítóról kapnak ideiglenesen áramot hogy a rendszert ellenőrizni tudják
A hibás dobozokra azt mondták hogy az nem igaz voltak rosz bekötések azokat javítják

#2963 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 09. 06:27

Még mindig nem kaptak áramot? Azt hittem ez már rég megoldódott! Nevetséges!

#2964 Felhasználó inaktív   lacoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 06. 12. 20:55

Sziasztok láttam ma a digiseket Sülysápon nagyon dolgoztak optikát hegesztettek

#2965 Felhasználó inaktív   snoblika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 14. 14:49

Kaptam ma DIGI szorolapot Sulysapon. Felhivtam es mar meg is kotottuk a szerzodest. 30 napon belul kotnek. Jupiii :)

#2966 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 14. 15:14

Azert ennyire felhotlenul nem orulnek. Fogalmazzunk inkabb ugy, hogy 30 napot igertek a bekotesre, aztan hogy tenylegesen mennyi lesz, az meg majd elvalik...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2967 Felhasználó inaktív   snoblika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 15. 15:13

:) hat jo, lehet tul optimista vagyok. Majd jelzem hogy ha jottek.

#2968 Felhasználó inaktív   vi888 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 15:49

Hali.

Van egy TP-Link TD-W8961NB típusú ADSL2+ routerem.
Ezt szeretném beállítani a upc telekom (Monor 29-es körzet) területén, de sajnos nem mozdul.
Hiába írom be a VPI:0 VCI:35 paramétereket nem jelentkezik fel.

Amúgy Annex B típusú modem, de a UPC-sek szerint ennek is működni kell.

Esetleg változtak a beállítások?

#2969 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 17. 18:31

Nem, szerintem csak a upc-sek hulyek. Ide Annex A-s modem kell.
Archív:

#2970 Felhasználó inaktív   snoblika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 16:41

Okés Bekötötték a DIGI-t. Eltartott egy ket orat de nagyon segitokesz volt a szerelo.

Vasarnap delutan kaptam szorolapot, ra 1 orara mar szerzodest is kotottunk.

Ma hivott a szerelo 1 oran belul itt is volt.

Viszlat MONORTEL ADSL, 10 evig hasznaltam, 384 kbit/sec- / 12000 Forintrol eljutottam 12 Mbit / 8000 forintra a 10 ev alatt.

Elso meresek alapjan nagyon meggyozo. a TOPNET 80/25 siman hozza, sot tultejesiti.

http://www.speedtest.../2844774920.png

Szerkesztette: snoblika 2013. 07. 18. 16:42 -kor

#2971 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 17:27

Azert majd probald ki ftp-vel, amikor az elso x masodperc utan mar nincs burst speed ;)
Archív:

#2972 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 18. 17:36

Sziasztok!

Eddig vártam a digit, de lehet maradok a Upc-nél :D Bár még erősen őrlődöm, hét elején írtam nekik a felmondással kapcsolatban, tegnap hívott az ügyfélszolgálatos (mostani csomag 13380ft/hó ha jól emlékszem, 8mb és digital gold 3 setbox) azt mondja, hogy ezt a csomagot 4500ft-ért oda tudnák adni +full sebességű internet ami 15/1.5mb!
Ez 100ft-al olcsóbb mint a digi! Max. a net nem olyan gyors mint az övéké (bár nekem a mostani net tökéletesen megfelelt, feltöltési sebesség nem izgat mert nem igazán töltök fel semmit sehova) de ha felhúzzák nem tiltakozom ellene!
Nem is a szolgáltatásukkal van a gond, inkább az áraikkal, de így számomra kecsegtető!

Szerintetek?

#2973 Felhasználó inaktív   snoblika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 19. 06:58

@ShoT

A full sebessegu internet a UPC 29 es korzetben most 18Mbit/1.5Mbit, ha azt adjak 4500 Forintert ami jelenleg 12,600 Forint ADSL PLATINUM es melle meg a digital gold akkor az eleg jo ajanlat, a DIGI-nel 4200 Forintert kapnad huseggel a 20Mbit netet + 85 csatorna meg telefon. meg mindig 300 forintal olcsobb viszont azert mar nem erdemes valtani.

nekem a melo miatt nagyon fontos a feltotes sebessege es ezmiatt inkabb valtottam, illetve 80Mbit es csomagot valasztottam mert csak 1400 forint volt pluszban.

@asdf majd kiprobalom az ftp-t nemsoka, egyenlore probakeppen leszedtem Transmission-nel egy torrentet a 8mega helyett 4-5 megaval tudott jonni, ott mar a seedelok voltak a szuk keresztmetszet.

#2974 Felhasználó inaktív   lacoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 07. 19. 11:15

Sziasztok ( A full sebessegu internet a UPC 29 es korzetben most 18Mbit/1.5Mbit,) ez csak elméleti érték ha messze vagy a központtól még az 5 Mbit is kérdéses a ping meg 75 ms körül volt nálam, ez már régi korszerűtlen technika
Szerintem ma a Digi a legjobb választás ahol elérhető tegnap már mendén is szórólapoztak

#2975 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 19. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: ShoT - Dátum: 2013. 07. 18. 18:36

Sziasztok!

Eddig vártam a digit, de lehet maradok a Upc-nél :D Bár még erősen őrlődöm, hét elején írtam nekik a felmondással kapcsolatban, tegnap hívott az ügyfélszolgálatos (mostani csomag 13380ft/hó ha jól emlékszem, 8mb és digital gold 3 setbox) azt mondja, hogy ezt a csomagot 4500ft-ért oda tudnák adni +full sebességű internet ami 15/1.5mb!
Ez 100ft-al olcsóbb mint a digi! Max. a net nem olyan gyors mint az övéké (bár nekem a mostani net tökéletesen megfelelt, feltöltési sebesség nem izgat mert nem igazán töltök fel semmit sehova) de ha felhúzzák nem tiltakozom ellene!
Nem is a szolgáltatásukkal van a gond, inkább az áraikkal, de így számomra kecsegtető!

Szerintetek?

Ez mind szép és jó, de természetesen csak akkor adják ezt meg, ha már a településen bent van a Digi. Addig meg lóf*sz a seggedbe. Rohadjanak le.

#2976 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 20. 20:31

Sracok, azert ovatosan a Digivel. Szomszed (Maglodon) nagy elannal kototte be par honapja es most a UPC-re valo visszaallast fontolgatja: hetente tobb alkalommal van teljes blackout, orakig se internet, se TV. Ha van is vonal, akkor is csigalassu (konkretumokat nem tudok).

Hallottatok mar hasonlorol?

#2977 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 21. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Silver - Dátum: 2013. 07. 20. 21:31

Sracok, azert ovatosan a Digivel. Szomszed (Maglodon) nagy elannal kototte be par honapja es most a UPC-re valo visszaallast fontolgatja: hetente tobb alkalommal van teljes blackout, orakig se internet, se TV. Ha van is vonal, akkor is csigalassu (konkretumokat nem tudok).

az vmi sajat problema lehet.

#2978 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 21. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Silver - Dátum: 2013. 07. 20. 22:31

Ez érdekes, szüleim napi rendszerességgel használják mind a 3 szolgáltatástukat, de még nem panaszkodtak! :D

Viszont döntöttünk, nem maradunk a UPC-nél! Menjenek a picsbe! :D

#2979 Felhasználó inaktív   lacoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 08. 01. 13:55

Sziasztok bekötötték nekem is a digit mendén az analóg csatornák nekem kicsit zajosnak tünnek a digitálist nem tudom nézni a nettel kicsit gondom van a torrentet nem engedi ki akármilyen portot választok a port nincs nyitva üzenetet kapom ZXA10 F625G modemet kaptam ( ONT ) van e ehez az eszközhöz valami bővebb leírás vagy konfigurálási lehetőség ?

#2980 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 02. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: lacoka - Dátum: 2013. 08. 01. 14:55

Sziasztok bekötötték nekem is a digit mendén az analóg csatornák nekem kicsit zajosnak tünnek a digitálist nem tudom nézni a nettel kicsit gondom van a torrentet nem engedi ki akármilyen portot választok a port nincs nyitva üzenetet kapom ZXA10 F625G modemet kaptam ( ONT ) van e ehez az eszközhöz valami bővebb leírás vagy konfigurálási lehetőség ?

Analóg: fos, interferenciás.
Digitális: kevésbé fos. pl. RTL Klub = pixel wars™. Ez a Digi, szokd meg. Ezért hagytam meg a UPC TV-t.

A port problémára nem tudok mit mondani, soha nem tapasztaltam. Az ONT-t meg tudtommal nem lehet babrálni, de igazából nincs is sok értelme.

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.