No !
Tegnap már fáradt voltam írogatni. Szóval a ping. Alapból, mindenféle forgalom nélkül 31. Skype + MSN bejelentkezve : 22-28 (!). UPCos csóka tett-vett a vonal végén, "Ő ezzel kapcsolatban most többet nem tud tenni" , jegyszőkönyvet felvette, hívnak majd. Cirka egy óra múlva ki hív telefonon ? Na ki ? Nos, Klimaj Péter, személyesen !

Vázolom a problémát, ecseteli az esetleges (emelés utáni) mellékhatásokat, majd belenyúl a modembe, állít valami hibatűrési beállításon, s lőn újra a régi, 14 körüli pingem !

Juhéjj !
Azt is említette, hogy a modemek azért vannak alapból így konfigolva, hogy minden juzernek megfelelő legyen a kapcsolata, ne legyenek elveszett csomagok, satöbbi. Böngészéshez, letöltéshez ugyebár ennyi elegendő is. Én ezt megértem.
Ja, annyi még, hogy ugyanúgy eszi a rútert, mint korábban a redivillog. Semmi bajuk egymással.
Úgyhogy asszem bármennyire is szerettem a régi lapos, kék Epic-et, ezzel is meg fogok barátkozni, ha legalább ugyanannyi ideig bírni fogja a hideget/meleget a palláson, mint elődje. (-20 és +55 fok közt stabil volt

)
Kitartás !
Zso.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)