HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 12:45

Innen lehet teszt fájlokat letölteni:

ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/

nekem az 1G 12perc alatt lent volt  :D
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#782 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 16:24

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 9:49

Én még mindig tartom az állításomat ("sok az eszkimó..."). Hétfön mikor írtam lehurrogtatok, és lám lassan igazam lessz. Aki járatja a száját neadj isten kéri hogy akkor modosítsák a csomagot annak rögtön megjavul. Hát ennyit a tisztességes üzleti szellemről. A torrentet pedig tuti hogy valamilyen eszközzel korlátozzák ez 100%. Örüljetek annak a picike árcsökkenésnek ami van az összes többi meg ajándék, habár ennek nem igy kellene müködni :down: A nagy demokráciákban tudnak 40 60 euro közt még kábeltévét is nyujtani ip telefonnal és ezek már a drága "piacvezető" csomagok.

T online Német LINK

A remény hal meg utoljára!

H2so4:

Figyelj.. igazából nem értem, hogy mit ugrálsz amikor még 1 hét sem telt el... ADSL2 modemed van egyáltalán? Ha igen és nem bírod ki, akkor telefonálj be, és kérdezz rá, de kérlek hanyagold ezt az összeesküvés dolgot... Ha nem vennéd észre az MTT MONOPOLIUMBAN VAN, és nem kötelessége, hogy nagyobb csomagok legyenek és jó pingek.. Ha szeretné, akkor nyugodtan lehetne még 384-es ADSL 13 ezeré, mint 2005-ben.. Nem egy darab feljelentést küldtek már vissza a versenyhívataltól anno.. A régi motorosok (Samott, HavocS stb..) tudják miről beszélek.
Amúgy ha vetted VOLNA a fáradtságot, akkor felmentél VOLNA az mtt oldalára, és elolvashattál VOLNA egy-két apróságot... Hogy mit is?

Tessék:

"A sebességnöveléssel kapcsolatban megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb június 30-ig mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége azonban április folyamán már érzékelheti a változásokat."

Április vége nem itt van ha jól tudom... Vagy esetleg lekéstem június 30.-ról is ??? :think:

"A torrentet pedig tuti hogy valamilyen eszközzel korlátozzák ez 100%."

Ha átkukucskálnál a UPC-s topikba, akkor láthatnád, hogy ott is ugyanez a helyzet.. Mivel az mtt béreltvonallal megy, ezért már a UPC-nél mehet a korlátozás...

Ezt a kommentet, ne sértésnek vedd, nem megbántani akartalak!

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2007. 04. 04. 16:24 -kor

#783 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 16:39

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 13:45

Innen lehet teszt fájlokat letölteni:

ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/

nekem az 1G 12perc alatt lent volt  :D

Vajon van e olyan orult ember a vilagon aki megprobalja leszedni valamelyik terrabyte feletti filet?
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#784 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 16:55

Idézet: twollah - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 17:39

Vajon van e olyan orult ember a vilagon aki megprobalja leszedni valamelyik terrabyte feletti filet?

Persze, hogy van  :D
Aki felakarja mondani a szerzödését, az letölt egy 128T-s fájlt és már repül is. kidobja a szolgáltató  :D
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)

#785 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 17:13

Nálam a következő probléma ismétlődik, mióta kicseréltem a régi modemet: időnként a modem (ZHONE jelzésű) teljesen "eldobja" a netet. A "STATUS" led nem világít, mégcsak nem is villog (ami azt jelentené, hogy próbálkozik az újracsatlakozással).
A router mindeközben "Connected" jelzést mutat, de az adatforgalom semmi. Ha a routerben nyomok egy Reconnect gombot, akkor sem történik semmi. Ilyenkor modemet áramtalanítanom kell és csak miután visszadugtam, akkor kezd ismét világítani a Status led és akkor van újra net. Valaki találkozott hasonló problémával, vagy egyedi lennék vele? :omg:
Ez jobban idegesít, mint az ingadozó sebesség :reklamacio:

#786 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 17:56

Idézet: DarkChild - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 18:13

Nálam a következő probléma ismétlődik, mióta kicseréltem a régi modemet: időnként a modem (ZHONE jelzésű) teljesen "eldobja" a netet. A "STATUS" led nem világít, mégcsak nem is villog (ami azt jelentené, hogy próbálkozik az újracsatlakozással).
A router mindeközben "Connected" jelzést mutat, de az adatforgalom semmi. Ha a routerben nyomok egy Reconnect gombot, akkor sem történik semmi. Ilyenkor modemet áramtalanítanom kell és csak miután visszadugtam, akkor kezd ismét világítani a Status led és akkor van újra net. Valaki találkozott hasonló problémával, vagy egyedi lennék vele? :omg:

Vagy a kozpontban matatnak vmit vagy a modem nincs jol beallitva.

Erdemes eleg surun nyaggatni emiatt az ugyfelszolgalato hatha csinalnak vele vmit.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#787 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 18:42

Idézet: dzs0n1 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 10:13

1. nem hordozhat számot mert kell a sáv

Ezt nem ertem. Teonlajnnal nem kell hinni a weboldalon kiirt savszeleknek, annyit adnak, mint a monortel /merthogy a monortel adja :)/. Csekkmeg a nagykereskedelmi arlista uzleti reszet, majd shabba belinkeli, mert o kb fejbol tudja ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#788 Felhasználó inaktív   h2so4 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 19:58

Idézet: HuNReal - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 16:24

H2so4:

Figyelj.. igazából nem értem, hogy mit ugrálsz amikor még 1 hét sem telt el... ADSL2 modemed van egyáltalán? Ha igen és nem bírod ki, akkor telefonálj be, és kérdezz rá, de kérlek hanyagold ezt az összeesküvés dolgot... Ha nem vennéd észre az MTT MONOPOLIUMBAN VAN, és nem kötelessége, hogy nagyobb csomagok legyenek és jó pingek.. Ha szeretné, akkor nyugodtan lehetne még 384-es ADSL 13 ezeré, mint 2005-ben.. Nem egy darab feljelentést küldtek már vissza a versenyhívataltól anno.. A régi motorosok (Samott, HavocS stb..) tudják miről beszélek.
Amúgy ha vetted VOLNA a fáradtságot, akkor felmentél VOLNA az mtt oldalára, és elolvashattál VOLNA egy-két apróságot... Hogy mit is?

Tessék:

"A sebességnöveléssel kapcsolatban megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb június 30-ig mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége azonban április folyamán már érzékelheti a változásokat."

Április vége nem itt van ha jól tudom... Vagy esetleg lekéstem június 30.-ról is ??? :think:

"A torrentet pedig tuti hogy valamilyen eszközzel korlátozzák ez 100%."

Ha átkukucskálnál a UPC-s topikba, akkor láthatnád, hogy ott is ugyanez a helyzet.. Mivel az mtt béreltvonallal megy, ezért már a UPC-nél mehet a korlátozás...

Ezt a kommentet, ne sértésnek vedd, nem megbántani akartalak!

HuNReal

Hali HunReal!
Nem sértödtem meg hisz nem te tehetsz róla csak azt nem értem te miben látod a bövítés további lehetöségét. (persze 9ms-os pingen tényleg nincs mit javítani)(duplazso kb 500 méterre lakik az itteni központtol mégis balhéznia kellett a 14-es piingért). Megproszálom leirni hogy megértsd. Ha van egy 10 literes edényed amibe pl tea van és egy adag 1 dl abbol jó esetben te kiárulsz 100 adag teát. Eddig gondolom vili. A baj ott kezdödik mikor  azt mondod a sorbanálloknak hogy most minden adag 3x akkora lessz mint eddig de ha véletlen nem elég akkor osztozzanak ahogy tudnak.(persze van aki továbbra is csak 1 dl-t iszik de ettöl még nem elég a tea). A nagy szolgáltatonk sajna már az emelés elött ezt az utat járta.(és nem csak ez a szolgáltató) Ezért van a szolgáltatási minimum. (olvass bele a régi ÁSZF-be is én azokat is végigolvastam az oldalon található marketingszöveg meg igazán nem érdekel, bár olvastam de sehol nemtaláltam arra utaló mondatokat hogy az eddig is gyenge szolgáltatás atmeneti időre is de teljesen bizonytalanná válik) Elösször fejleszt aztán árul.   Müszaki ember lévén megértem ha elmondod mitöl fog növekedni javulni a szolgáltatás.Sok beruházásra ne számits hisz a monopolhelyzet az még mindig eléggé domináns. Mindenre nyitott vagyok (de CSÉ-zni nem fogok veled ha az a kedvenced és a nagybecsü IHK-ban nyomtad) Kivánom mindenkinek hogy az optimizmus gyözedelmeskedjen az én buta realista hozzáálásommal szemben és mindenkinek lehessen akkora sávszélessége amilyent szeretne és a pingje se legyen nagyobb mint a többi játékostársainak. Majd inkább csak olvasgatok hogy ne rontsam a morált.  béke veletek :beer:
bocs de erre most lettem figyelmes 
A már tavaly ősszel megkezdett változtatások eredményeként 2007. április 1-jétől kezdődően az ADSL előfizetők változatlan havidíj mellett automatikusan.......  tehát itt már nincs fejlesztés EZ VAN!

Szerkesztette: h2so4 2007. 04. 04. 20:05 -kor

#789 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 20:00

Idézet: DarkChild - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 17:13

Nálam is ez a gond a readyvillogóssal. Ilyenkor a "show time" led villog egyfolyában. Kb. 1 perc múlva megint van adatforgalom. Nem nagyon zavar.

#790 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 20:20

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 20:58

A már tavaly ősszel megkezdett változtatások eredményeként 2007. április 1-jétől kezdődően az ADSL előfizetők változatlan havidíj mellett automatikusan.......  tehát itt már nincs fejlesztés EZ VAN!

Azért jobb lenne, ha rendesen végig olvasnál valamit.  :think:
Mielött véleményt mondassz.

Mert a monortel oldaláról idézett szöveged igy folytatodik:

"
A sebességnöveléssel kapcsolatban megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb június 30-ig mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége azonban április folyamán már érzékelheti a változásokat."

#791 Felhasználó inaktív   h2so4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 20:45

Idézet: shabba - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 12:17

Alul elolvastad az apróbetűseket is, meg azokat amikor kis index szám szerepel egy díj mellett és alul kifejtve még mi is kell hozzá, milyen további költségek vannak?

Ez a link ilyen szempontból jobb:
http://www.t-com.de/is-bin/INTERSHOP.stati...ax06/index.html

Tíhóm csomagot németeknél 81 euro alatt nem úszod meg, az a minimum ár amit ki kell fizetni és akkor mindenből a legkisebbet választottad. Ha nagyobb net, tv vagy telefon csomag kell akkor máris 100 euro fölé kúszik az ár. És ebben nincsenek benne prémium tv csatik, azok további 10 euroba kerülnek darabonként vagy ha pack-ban megveszed őket együtt akkor egy újabb 50 euros tétel.

Bocsesz de én a megrendelésnél olvastam hogy mindezt most megkapod 60 kemény euroért. felette is a részletezésnél  összeadva több szerepel, de szerintem ez akkor él ha szerzödést bontanál és akkor a jövö hetet is kifizettetik veled (ez nálunk is igy van) Az alapcsomaghoz meg nálunk is külön kell rendelni mindent.Ha nem igy van bocsesz de a német adokon rengeteg 5, 8, 12,15,20 euros internethozzáférést  hirdetnek (persze itt is van aprobetű) aminek még a háromszorosa is jol hangzik.

#792 Felhasználó inaktív   h2so4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 20:58

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 20:20

Azért jobb lenne, ha rendesen végig olvasnál valamit.  :think:
Mielött véleményt mondassz.

Mert a monortel oldaláról idézett szöveged igy folytatodik:

"
A sebességnöveléssel kapcsolatban megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb június 30-ig mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége azonban április folyamán már érzékelheti a változásokat."

Töled is kérdezem mi az amit tavaly ösztöl nem tudtak elvégezni a modemek átállitásán cseréjén kívül.
Nemhinném hogy elösször elkezdenek emelni aztán meg bövitik a bérelt vonalat.

#793 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:12

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 18:58

Hali HunReal!
Nem sértödtem meg hisz nem te tehetsz róla csak azt nem értem te miben látod a bövítés további lehetöségét. (persze 9ms-os pingen tényleg nincs mit javítani)(duplazso kb 500 méterre lakik az itteni központtol mégis balhéznia kellett a 14-es piingért). Megproszálom leirni hogy megértsd. Ha van egy 10 literes edényed amibe pl tea van és egy adag 1 dl abbol jó esetben te kiárulsz 100 adag teát. Eddig gondolom vili. A baj ott kezdödik mikor  azt mondod a sorbanálloknak hogy most minden adag 3x akkora lessz mint eddig de ha véletlen nem elég akkor osztozzanak ahogy tudnak.(persze van aki továbbra is csak 1 dl-t iszik de ettöl még nem elég a tea). A nagy szolgáltatonk sajna már az emelés elött ezt az utat járta.(és nem csak ez a szolgáltató) Ezért van a szolgáltatási minimum. (olvass bele a régi ÁSZF-be is én azokat is végigolvastam az oldalon található marketingszöveg meg igazán nem érdekel, bár olvastam de sehol nemtaláltam arra utaló mondatokat hogy az eddig is gyenge szolgáltatás atmeneti időre is de teljesen bizonytalanná válik) Elösször fejleszt aztán árul.   Müszaki ember lévén megértem ha elmondod mitöl fog növekedni javulni a szolgáltatás.Sok beruházásra ne számits hisz a monopolhelyzet az még mindig eléggé domináns. Mindenre nyitott vagyok (de CSÉ-zni nem fogok veled ha az a kedvenced és a nagybecsü IHK-ban nyomtad) Kivánom mindenkinek hogy az optimizmus gyözedelmeskedjen az én buta realista hozzáálásommal szemben és mindenkinek lehessen akkora sávszélessége amilyent szeretne és a pingje se legyen nagyobb mint a többi játékostársainak. Majd inkább csak olvasgatok hogy ne rontsam a morált.  béke veletek :beer:

Én ezt megértem, de légy türelemmel, vagy ha az nincs neked, akkor telefonálj be, hogy "TE Gazsi, húzzátok már fel a netem, mert nem akarok júniusig várni". Mint olvashattad más ember is megtette ezt, és pozítiv élménybeszámolót tartott. :)
Az mtt weboldalán feketén-fehéren kint van amit az elöző kommentemben vagy előbb rainman35 idézett. De leírom újból:

Reklamálás igazából részedről kilőve, hiszen leírták.
Hidd el én is letöltöm a magam havi 200 gigáját, és elég ritkán tudok játszani.

1 szó mint száz, még 1 hét sem telt el a bővítés megkezdése óta. Várj vagy telefonálj be. Nem kell őket legyilkolnod, hanem normálisan szólsz nekik, hogy a várt 10 mbit helyett, csak 7 van. Intézkedni fognak! Mint láthatod június 30.-ig fognak a fejlesztések lezárulni, tehát csak akkor lesz mindenkinek olyan csomagja, amit nemrég meghírdettek! Miért hírdették meg ekkor, ha nem tudták teljesíteni a tervet?

1. Vagy azért, mert a UPC nyomás hatására..
2. Eltervezték az ápr. 1. emelésnek, de sajnos elszámították magukat.. Jegyzem elég csúnyán..
3. Reklámkampány miatt ápr. 1. határozták meg. Ezzel kb. a 29-es körzet 30-40% lefedték a mostani új sebességgel, de Jún 30-ig befejezik a munkálatokat.
(Éppen aktuális példa a vonat közlekedés a Nyugati-Cegléd-Szolnok vonalon, ugyanis Vecsés-Pestszentlőrinc között vasútfelújítási munkák vannak.. Mivel a főiskolám pesten van, ezért ingázok. 1 hónapig türelemmel tudok várni, hiszen ha kész lesz Nekem is és mindenkinek jobb lesz. A példában is van pro-kontra, mint a mostani emelésnél is.)

Ui: Örülj annak ami most van, mert semmi sem kötelezte őket, hogy emeljenek. Állj az ügyhöz optimistán: Várj, telefonálj vagy menj be személyesen.

HuNReal

#794 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:18

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 19:58

Töled is kérdezem mi az amit tavaly ösztöl nem tudtak elvégezni a modemek átállitásán cseréjén kívül.

Gondolom a MonorTel (de még a upc sem!!!) tavaly ősszel nem gondolta volna, hogy idén ilyen drasztikusan fog sebességet nővelni..
Ne feledd el, hogy a UPC a Magyar Telekom január 15-től érvénybe lépett emelés miatt emelt, és mivel a MonorTel-t a UPC felvásárolta, ebből következik az, hogy illik a leányvállalatot is az anyukához igazítani lassacskán.. Az mtt nem számított rá.. Nyomás volt, és kellett lépni, még akkor is ha nem tudják mindenkinek ápr. 1-re teljesíteni a tervet. Az mtt a weboldalán tájékoztatta az embereket arról, hogy csak Jún 30-ig lesz befejezve a bővítés.

HuNReal

Szerkesztette: HuNReal 2007. 04. 04. 21:28 -kor

#795 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 21:21

Idézet: h2so4 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 21:58

Miböl gondolod, hogy a bérelt vonaluk kapacitása kevés?
Tudod, hogy milyen fejlesztések kellenek ilyen mértékü emeléshez, milyen ütemben lehet ezt elvégezni?
Te ebben a témában szakember vagy?

Mert én nem. :)

#796 Felhasználó inaktív   zozi79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 17:24

Nekem is az Extrem csomagom 10/1 helyett 7/0,7-tel ketyegett.
Ma vettem a bátorságot és felhívtam az üfit.
A hölgy bemérte a vonalat,majd így szólt.
A feltöltéssel nem lát gondot ,nála 1024 vagy is a maximum,
mondtam én nem így látom a speedtest szerint,na mindegy.
A letöltésemnél viszont ő is látta, hogy nem tuti,azt mondta megnézik és visszacsörög.
5 perc múlva csörög is,mondja,modem reset és ha nem jó hívjam fel őket.
Így tettem,és lám valami történt a speed szerint alulról verem a 10-et.
Bár elég labilis,ingadozik de remélem júni 30-ig beáll minden.
Tudtok esetleg olyan sebességtesztet ami reális,olvastam hogy a speedtest nem elég
megbízható?!
Hát ennyi,azért még várok egy kis gyorsulást ;)

Szasztok!

#797 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 17:35

Idézet: zozi79 - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 18:24

Nekem is az Extrem csomagom 10/1 helyett 7/0,7-tel ketyegett.
Ma vettem a bátorságot és felhívtam az üfit.
A hölgy bemérte a vonalat,majd így szólt.
A feltöltéssel nem lát gondot ,nála 1024 vagy is a maximum,
mondtam én nem így látom a speedtest szerint,na mindegy.
A letöltésemnél viszont ő is látta, hogy nem tuti,azt mondta megnézik és visszacsörög.
5 perc múlva csörög is,mondja,modem reset és ha nem jó hívjam fel őket.
Így tettem,és lám valami történt a speed szerint alulról verem a 10-et.
Bár elég labilis,ingadozik de remélem júni 30-ig beáll minden.
Tudtok esetleg olyan sebességtesztet ami reális,olvastam hogy a speedtest nem elég
megbízható?!
Hát ennyi,azért még várok egy kis gyorsulást ;)

Szasztok!

A feltöltésem nekem sem 1024, ugy 700-800 között van.
pár hozzászólásal fentebb belinkeltem egy teszt oldalt, azzal mérd meg  a sebeségedet.
az 1G-t töltsd le, nehogy a terrabájtosat.  :D
Vagy esetleg mérd itt:
http://home.datanet..../internet/adsl/

#798 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 18:16

elvileg feltöltési irányban sohasem lesz meg a 1024, ugyanis nagyon sok zavaró jel van a kábelben, és e miatt nem tudnak teljes sebességet igérni 1024-re.
tudtommal 800-900 kbps a max, de ez lehet több is.

ha tévedek, javítson ki valaki. :confused:  :think:

#799 Felhasználó inaktív   zozi79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 18:18

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 17:35

A feltöltésem nekem sem 1024, ugy 700-800 között van.
pár hozzászólásal fentebb belinkeltem egy teszt oldalt, azzal mérd meg  a sebeségedet.
az 1G-t töltsd le, nehogy a terrabájtosat.  :D
Vagy esetleg mérd itt:
http://home.datanet..../internet/adsl/

A mérés szerint még sem igazi a letöltésem,úgy 8000 körül mozog,édes kevés.
Azt hiszem holnap lesz egy telefonom megint.
Neked a letöltés jól szuperál?
Megvan a teljes sebesség,reggel, este?

#800 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 05. 18:20

Idézet: zozi79 - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 19:18

A mérés szerint még sem igazi a letöltésem,úgy 8000 körül mozog,édes kevés.

O, istenem... ilyenkor mindig eszembe jut, hogy amikor a topicot inditottam, akkor 384/64-el kuzdottunk. :)

Samott

Szerkesztette: Samott 2007. 04. 05. 18:20 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.