Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 0:52
Mit mondjak. Mikor nem megy a net, akkor pingelj. Ahonnan már nem jön vissza, abban a kapcsolatban van a hiba. Ha a router egy másik Ap-val műkszik, akkor..... Ha az Ap másik routerrel, .... Ha mindkettő műkszik, akkor egymással nem.
Nincs más használható mód, pl. wds?
Tud elvileg WDS-t a Zyxel és az Ovislink is, a FON az fogalmam sincs mit tud. :confused: Nekem az a tippem, hogy az Ovislink, és a Zyxel nem igazán működne egymással.

Még mielőtt megvettem ezt az Ovislinket, jártam a Zyxel hivatalos magyar fórumán, ahol kérdeztem, hogy melyik eszköz tudna WDS/Repeatert vagy bármiylen WLAN-os megoldást a P334-WT-vel, mire kioktatóan megkaptam, hogy vegyek egy G570S-t, de abból ne is egyet hanem rögtön kettőt, mert egymással tudnak WDS-t, de semmi más Zyxel termékkel nem... Jó mi?

Szóval szerintem WDS kilőve, pedig elvileg az Ovislink tud mindent amit csak tudni kellhet, még is csak a Universal Repeater mode marad, meg a találgatás, hogy hol dobhatja el a jelet.
Amiért nem tudom a Zyxelhez párosítani rögtön, annak az az oka, hogy Connect timeout-ot dob vissza mindig. A jelerőssége csak 30% körül van. Access control be van kapcsolva, de felvettem az Ovislink MAC-jét és a laptopét is amelyik csatlakozna... A zyxel logjában meg sem jelenik semmi, az Ovislinkben meg szintén nem...
Jelerőssggel felesleges játszani? 30-40%-os signallal mennie kéne stabilan ha minden ok?
Van itt a HWSW-n is Ovislink fórum, de ott ahogy láttam meghalt az élet.