HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2261 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 02. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 02. 09:35

Tudják, hogy mennyit érnek, csak megy a pofátlan görénykedés.
Telefonálj be és mondd le. Jó eséllyel megkapod. Csak amíg lehet addig a képedbe röhögnek.

Ma nekem is lesz egy menetem az ügyfélszolgálattal más miatt...

Szerintem először kérdezzetek aztán lőjetek. "Ha valóban így van ..."

És ha nem ?

Van elég dolog a világban amin bosszankodni lehet, nem kell elképzelt problémákon is felhúzni megunkat.

#2262 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Neoka1 - Dátum: 2010. 04. 01. 18:36

A beüzemelés alatt mit kell érteni?
Az én olvasatomban mától a Digital Gold előfizetők 3 hónapig díjmentesen nézhetik.

és bármikor lemondható.
Ehhez képest nekem Gold előfizetés mellett, azt írja ki "nincs hozzáférése ehhez a csatornához".

Akkor most hogy is van ez?

Sajnos ez már korábban is probléma volt. Ha jól emlékszem megoldás nincs még.

A csomag beüzemelésén azt az időpontot érjük amikortól ténylegesen nézhető a szolgáltatás. (tehát nem a megrendelés időpontját)

A Filmbox csomag csak megrendelés után válik elérhetővé, mert szerződéskötés szükséges hozzá.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#2263 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 04. 01. 21:08

Beszéltem az ügyfélszolgálattal én is.
Filmbox Family Április 15-től!
(Akkor miért van a mostani csatornakiosztásban is?)

És tényleg úgy van,hogy azoknak van a 3 hónap ingyenes akik Analógról Digitálisra,vagy Digitálison belül csomagot váltanak.

A Honlapon meg egy szó sincs a filmbox csomagról!

Tisztelt Upc On-line!
A Régi Hűséges előfizetők egy nyamvadt Próba hónapot nem érdemelnek?
Ráadásul a Filmbox Family még el sem érhető és 3 csatorna árát fizessünk 2 ért?
Ez így nem normális dolog!

Szerintem több előfizetőt tudnának nyerni a csomagra ha a régi előfizetőket is megtisztelnék az akcióval.

A Filmbox csomag teljes akciós ára, tehát az összes benne foglalt csatornának együttesen 900 Ft. (Tehát nem csatornánként értendő.)

A 3 hónapos ingyenességet azok tudják érvényesíteni akik új kábeltv előfizetőnként jelentkeznek, vagy analóg tv szolgáltatásról Digital gold, gold dvr, gold hd dvr-ra módosítanak. A csomag egyik csatornája a Filmbox Family valóban április 15-től válik elérhetővé.

#2264 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: elwoodblues2 - Dátum: 2010. 04. 02. 09:49

Szerintem először kérdezzetek aztán lőjetek. "Ha valóban így van ..."

És ha nem ?

Van elég dolog a világban amin bosszankodni lehet, nem kell elképzelt problémákon is felhúzni megunkat.

Mi van? :)

#2265 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 04. 02. 10:44

Mi van? :)

Mostmár semmi.
A harmadik morcos komment volt ami azon alapult "ha úgy van, hogy csak új előfizetőknek". Kár morcogni amíg nem biztos, mert találsz annyi más idegeskednivalót ha akarsz.

Mert UPC fórumtárs először még nem ezt írta, meg nekem sem ezt mondták tegnap az üf.-en. Gondoltam azért mondtak Modikának új előfizetést mert nem értenek hozzá, ahogy nekem is 3x900Ft-ot mondtak ami nyilván nem igaz.

De mostmár nem lényeges. UPC kolléga immár megerősítette, hogy csak azoknak ingyenes akik újak, én meg nem tudom jön-e számla vagy nem. Mindegy, majd lemondom, de akkor hiába könyörögnek. :)

#2266 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 02. 09:36

A Filmbox csomag teljes akciós ára, tehát az összes benne foglalt csatornának együttesen 900 Ft. (Tehát nem csatornánként értendő.)

A 3 hónapos ingyenességet azok tudják érvényesíteni akik új kábeltv előfizetőnként jelentkeznek, vagy analóg tv szolgáltatásról Digital gold, gold dvr, gold hd dvr-ra módosítanak. A csomag egyik csatornája a Filmbox Family valóban április 15-től válik elérhetővé.

Ez szomorú.
A tegnapi hírek jobbak voltak, hogy 3 hónapig nézhető, után meg fizetős, ha tetszik nézem tovább 900/hó-ért, ha nem akkor lemondom.

A válaszát sejtem, de megkérdezem. Nem tervezik azon "balek" előfizetőiknek is biztosítani azon kedvezményeket amit az új belépőknek adnak? Vagy ha nem is pont azokat, de hasonló kedvezményt / kedvezményeket kidolgozni?

#2267 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: elwoodblues2 - Dátum: 2010. 04. 02. 10:57

Mostmár semmi.
A harmadik morcos komment volt ami azon alapult "ha úgy van, hogy csak új előfizetőknek". Kár morcogni amíg nem biztos, mert találsz annyi más idegeskednivalót ha akarsz.

Mert UPC fórumtárs először még nem ezt írta, meg nekem sem ezt mondták tegnap az üf.-en. Gondoltam azért mondtak Modikának új előfizetést mert nem értenek hozzá, ahogy nekem is 3x900Ft-ot mondtak ami nyilván nem igaz.

De mostmár nem lényeges. UPC kolléga immár megerősítette, hogy csak azoknak ingyenes akik újak, én meg nem tudom jön-e számla vagy nem. Mindegy, majd lemondom, de akkor hiába könyörögnek. :)

Nem morcos vagyok, csak !+/"!+(=/+. :)
Amúgy meg, ha új előfizetőkre érvényes akkor goto amit én leírtam: vagyis ha bekeményítesz talán megkapod.
Az egész régi ügyfeles dolog arra épül, hogy meg se próbáld.

#2268 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 15:27

Valami vélemény a Filmbox csatikról? Érdemes megrendelni?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2269 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 03. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 04. 02. 16:27

Nekem egyenlőre csak a Filmbox Extra van. Az SPI filmjeit adja egész nap, kicsit sok az ismétlés és zavaró tud lenni a bazi nagy korhatárkarika a bal alsó sarokban de ezeket leszámítva nem olyan rossz. Bejegyeztethették volna más országba is akkor legalább karikamentes lenne.

#2270 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 03. 13:22

T. UPC-online!

jo lenne ha tudna vmifele magyarazattal szolgalni, hogy a kabeltv elofizetok miert nem kaphatjak meg az ESPN Amerikat, amikor a direct elofizetok tovabbra is elvezhetik?!

csak nem az a cel, hogy lemondjam az elofizetesemet es hamar a konkurencianal tvzek, akkor a telefon es internet elofizetesemet is mashova vigyem?

#2271 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2010. 04. 03. 13:22

T. UPC-online!

jo lenne ha tudna vmifele magyarazattal szolgalni, hogy a kabeltv elofizetok miert nem kaphatjak meg az ESPN Amerikat, amikor a direct elofizetok tovabbra is elvezhetik?!

csak nem az a cel, hogy lemondjam az elofizetesemet es hamar a konkurencianal tvzek, akkor a telefon es internet elofizetesemet is mashova vigyem?

Nekem lenne egy tippem, kábeltévénél a konkurenciaharc szintje közelít a nullához.
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#2272 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2010. 04. 02. 16:27

Sztem egy fillért nem ér.

#2273 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 20:51

Miért nincs Filmmúzeum?
"Légy szerény mint én..."

#2274 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2010. 04. 03. 14:22

T. UPC-online!

Ráadásul gondolom ugyanarról a holdról kellene leszedni, amin directen is fogható, de csatlakozom, erre kérünk egy normális indoklást.

#2275 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 21:41

Csatlakozom én is, hamarosan kezdődik az NHL rájátszás és itt vagyunk ESPN America nélkül.
Papesz

#2276 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 19:28

Újabb hibába futottam bele. Thomsonnal felvettem egy adást. Visszanéztem, és a felvétel kb. kétharmad részénél visszaugrott a feléig. Találkozott már valaki ehhez hasonló hibajelenséggel? Mitől lehet ez?

Szerkesztette: zoli62 2010. 04. 05. 19:29 -kor

#2277 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 04. 05. 19:28

Újabb hibába futottam bele. Thomsonnal felvettem egy adást. Visszanéztem, és a felvétel kb. kétharmad részénél visszaugrott a feléig. Találkozott már valaki ehhez hasonló hibajelenséggel? Mitől lehet ez?

Az indulás óta veszek fel Thomsonnal, de ilyet még nem láttam.

#2278 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 20:18

Jut eszembe: Egerben mikor válik nézhetővé a videotár tartalma?
Papesz

#2279 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2010. 04. 03. 14:22

T. UPC-online!

Annak idején, az ESPN America (NASN) bevezetésével a kínálatunk színesítése volt a célunk, hiszen mindig is arra törekedtünk, hogy a lehető legváltozatosabb programcsomagokat állítsuk össze előfizetőink számára. Ugyanakkor folyamatosan követnünk kell a médiapiaci tartalomkínálat változásait is, és ezt megpróbálni minél jobban összehangolni az előfizetői igényekkel. Tekintettel arra, hogy a kábeltelevíziózás a széles közönséget megcélzó szolgáltatás, azt is mérlegelnünk kell, hogy mely változások szolgálják leginkább több százezer előfizetőnk többségének az elvárásait.

Felméréseink és előfizetői visszajelzések alapján úgy ítéltük meg, hogy a különféle tematikájú adások a speciális tartalmú és ezért viszonylag szűkebb nézői kört érintő sportcsatornánál szélesebb előfizetői réteg érdeklődésére tarthatnak számot. Az elmúlt időszakban már több újabb csatornával gazdagodott a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk tartalma és a közeljövőben is tervezzük még további műsorokkal bővíteni a kínálatot. Mivel azonban a digitális tartalmak bővítéséhez fokozatosan analóg csatornahelyeket kell felszabadítani, és minden további csatorna tovább drágíthatná a szolgáltatást, sajnos arra nincs mód, hogy a bővítéssel párhuzamosan minden egyes korábbi adást megtarthassunk a kínálatban. Mindezek kényszerű mérlegelése mellett nem tudtunk megállapodni az ESPN lejáró szerződésének a meghosszabbításáról.

Tematikus mini csomagokat a jelenlegi piaci viszonyok figyelembe vételével egyelőre még nem kínálhatunk a szolgáltatásunkban, ezért pillanatnyilag sajnos nem látunk lehetőséget arra, hogy az ESPN-t önállóan előfizethető csatornaként tudjuk biztosítani. Természetesen továbbra is folyamatosan nyomon követjük a médiapiac és a nézői igények változásait és elképzelhető, hogy ez alapján a jövőben akár mini csomag részeként, akár önállóan vagy más módon újra felvegyük a kínálatba az ESPN adását.

#2280 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 06. 08:09

Annak idején, az ESPN America (NASN) bevezetésével a kínálatunk színesítése volt a célunk, hiszen mindig is arra törekedtünk, hogy a lehető legváltozatosabb programcsomagokat állítsuk össze előfizetőink számára. Ugyanakkor folyamatosan követnünk kell a médiapiaci tartalomkínálat változásait is, és ezt megpróbálni minél jobban összehangolni az előfizetői igényekkel. Tekintettel arra, hogy a kábeltelevíziózás a széles közönséget megcélzó szolgáltatás, azt is mérlegelnünk kell, hogy mely változások szolgálják leginkább több százezer előfizetőnk többségének az elvárásait.

Felméréseink és előfizetői visszajelzések alapján úgy ítéltük meg, hogy a különféle tematikájú adások a speciális tartalmú és ezért viszonylag szűkebb nézői kört érintő sportcsatornánál szélesebb előfizetői réteg érdeklődésére tarthatnak számot. Az elmúlt időszakban már több újabb csatornával gazdagodott a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunk tartalma és a közeljövőben is tervezzük még további műsorokkal bővíteni a kínálatot. Mivel azonban a digitális tartalmak bővítéséhez fokozatosan analóg csatornahelyeket kell felszabadítani, és minden további csatorna tovább drágíthatná a szolgáltatást, sajnos arra nincs mód, hogy a bővítéssel párhuzamosan minden egyes korábbi adást megtarthassunk a kínálatban. Mindezek kényszerű mérlegelése mellett nem tudtunk megállapodni az ESPN lejáró szerződésének a meghosszabbításáról.

Tematikus mini csomagokat a jelenlegi piaci viszonyok figyelembe vételével egyelőre még nem kínálhatunk a szolgáltatásunkban, ezért pillanatnyilag sajnos nem látunk lehetőséget arra, hogy az ESPN-t önállóan előfizethető csatornaként tudjuk biztosítani. Természetesen továbbra is folyamatosan nyomon követjük a médiapiac és a nézői igények változásait és elképzelhető, hogy ez alapján a jövőben akár mini csomag részeként, akár önállóan vagy más módon újra felvegyük a kínálatba az ESPN adását.

Ezt a "gazdagítottuk a kínálatot" szókapcsolat minden bizonnyal abból a főből pattant ki, aki megálmodta azt, amikor a tescoban átb@sznak, akkor azt kell mondani: "így hozta a gép". Ez bele van égetve a válaszoló agyába, minden bizonnyal ez az ügyfélszolgák első parancsolata.

Kedves UPC-online, írja már ide legyen kedves, mi az idei év egyenlege digitális gold csomagnál (nem érdekelnek a minicsomagok, hogy hogyan próbálják a sokadik bőrt lehúzva, ugyanazt eladni nekem), indultunk ennyivel, most van ennyi. Szegényedés ez vagy gazdagodás?
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.