Elküldve: 2008. 02. 21. 14:03
Örülök, hogy felkerült az új csatornakiosztás, mert így legalább a homály egy része tisztult.
Azért látszik, hogy össze van gányolva a kiosztás: A lábjegyzet csillagozás nem jó, az 1 és 2 csillagnak rossz a szövege, a 3 csillag nem is olvasható. A digital gold csomagról csak tippelhető, hogy az a felvevőt tartalmazó silver csomag (HD adások nélkül).
Amire kíváncsi lennék az az, hogy ha előfizetek egy digital silver vagy gold csomagra, akkor egyszerre csak 1 készüléken nézhetem a műsort, mégpedig azt, amire az STB be van állítva? Vagy esetleg megmarad a lehetőség, hogy az analóg adásokat ugyanúgy nézhessem, mint eddig, akár párhuzamosan is?
Meg jó lenne tudni, mennyiért lehet plusz STB-t bérelni, ha 1 STB csak 1 készüléket tud ellátni.
Ja és pl. én nem kaptam a számlalevél mellé értesítést a digitális átállásról, pedig bp.-i vagyok. Csak néhány csatorna megszűnését közölték a számlalevélen, amiért némileg anyáztam is... De ha lehetne nálunk is fogni a digitális adást, elgondolkoznék. Most is 5780 Ft-ot fizetek a családi csomagért, amit nagyon soknak tartok. A digital silver még drágább, de nem sokkal és több csatorna van benne, ami érdekel. Szóval vagy jobb szolgáltatás némileg több pénzért vagy elgondolkodok egy vmi más, olcsóbb megoldáson.
Nem tudom ezek az STB-k mekkora helyet foglalnak, mennyi áramot fogyasztanak, stb, de kezd egy rémálomkép kialakulni előttem, hogy hová fogom rakni magukat az STB-ket meg a meglevő 4 távirányító mellé az újabb 1-2-t...