HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#3506 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 20. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2010. 10. 20. 07:40

igen ez már engem is érdekelne! tisztelt upc-online ön nem tud erről semmit? vagy nem mondhat semmit? valami információ kellene, hogy érdemes-e várni vagy nem

A pletykák szerint a Digi megveszi a Sportklub-ot!!
Ha ez igaz máris lesz Digisport.. :D

#3507 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: djlacee - Dátum: 2010. 10. 19. 21:17

Na de mikor nézhetek már DigiSportot?

Kedves djlacee!

A digisport és más csatornákkal történő tárgyalásokról csak akkor tudunk konkrét információt közölni, ha valami megállapodás születik. Ennek hiányában arról sem tudunk nyilatkozni, hogy mikor indítható a csatorna a kínálatunkban.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3508 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 17:07

Mondtam ugye,hogy jön a Digisport!!

http://vg.hu/vallala...igisport-330982

#3509 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 18:37

Ha lesz egyáltalán valami belőle akkor is csak a jövő év második felében várható érdemi változás vagyis a 2011/12-es évadban.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3510 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2010. 10. 20. 17:07

Mondtam ugye,hogy jön a Digisport!!

http://vg.hu/vallala...igisport-330982

Ha már a saját csatornájára akarja cserélni a Digi a Sportklubot, az új megállapodás, ami új szerződéssel is járhat. A szolgáltatók megtehetik, hogy egyszerűen nem újítják meg a szerződést a Digisporttá változó Sportklub-al, igy nyernek egy plusz csatornát. Csodát azért ne várjunk, a szolgáltatók sem hülyék... A Digi sem valószínű, hogy újabb tetemes ráfordítás után (felvásárlás) nem akar sokkal többet kérni a csatorna továbbivásáért...

#3511 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2010. 10. 20. 21:39

Ha már a saját csatornájára akarja cserélni a Digi a Sportklubot, az új megállapodás, ami új szerződéssel is járhat. A szolgáltatók megtehetik, hogy egyszerűen nem újítják meg a szerződést a Digisporttá változó Sportklub-al, igy nyernek egy plusz csatornát. Csodát azért ne várjunk, a szolgáltatók sem hülyék... A Digi sem valószínű, hogy újabb tetemes ráfordítás után (felvásárlás) nem akar sokkal többet kérni a csatorna továbbivásáért...

ha van eszuk. akkor elso evben nem emelnek arat. csak kovetkezo evetol csopogtetve.
a farkas is igy rakta be a labat malacka hazaba. :laugh:

#3512 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2010. 10. 20. 21:39

Azt viszont megteheti,hogy amíg élő szerződése van nem nevezi át a csatornát, csak belepakolja az általa megvett sporteseményeket!
A Digisporton úgyis ütik már egymást a különféle meccsek..

#3513 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 12:27

Pár probléma:

1. Beállítva két sorozatfelvétel azonos csatornán, egymás után. (tegnap a House és Született feleségek).
A videotár erre azt mondja ütközés van:
House 21:25-től 22:25-ig, Született feleségek 22:20-tól...
Az EPG-ben már jó volt, gyanítom korábban változhatott meg a régi időpont... A kérdés, hogy miért nem frissült a boxon? (A felvétel előtt már 4-5 órát ment a box, tehát az áramtalanított új állapotra sem fogható a dolog.)

2. A mini EPG-ben a műsorcímek eléggé meg vannak vágva a régi szoftverhez képest. Kissé zavaró mértékben rövidek. Számolgattam, hogy mi alapján, de nem jöttem rá, mert más karakterszámokat láttam.

3. Ismételt, régi probléma: A felvett műsorok infójában rossz az összes ékezetes karakter. Nincs ott minden info (pl. a rész sorszámának jelölése, stb...), ami az EPG-ben még benne volt.

Tisztelt UPC Online, a kérdésem az lenne, hogy ezekkel foglalkoznak, ill. ismert hibák voltak-e. Amennyiben nem, továbbítja őket, vagy be kell jelenteni?

Ill még egy kérdés Önhöz és a többiekhez is: Visszatérő probléma már régóta, hogy bizonyos műsoroknál (tömörítési?) hibák látszanak. Az alapvetően jó minőségű csatornák egyébként jó minőségű műsoraiban is.
Konkrét példaként megint a fent említett két sorozatot tudom mondani. Hetek óta visszatérő probléma, hogy a fenti sorozatokban 5-10mp-enként megjelenik vmi képi anomália.
- A kép összességében jó minőségű, helyi durva hibák vannak. Színes négyzetek, hasonlók.
- Az említett 1-2 konkrét műsornál fedezhető fel a gond, a többinél nem.
- Scart kábeles az összeköttetés, tehát az sem okozhat ilyen jellegű digitális hibát.

Mivel hetek óta visszatérő élmény, és időben elég sűrűn jelentkezik, kezd elég idegesítő lenni. Ügyfélszolgálatot nem hívtam még, mivel a fentiekből azt látom, hogy inkább tartalomfüggő a probléma és nem a helyi kiépítéssel kapcsolatos.

#3514 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 19:37

Valóban, 4-5 nappal előre beállított felvételnél/memo-nál előfordulnak néha néhány perces elcsúszások. Felvételnél ezért hagyok rá mindkét "irányba" pár percet.

Digisport ügyben én azt gondolom, hogy a sok licenc miatt is akarnak egy 2. csatornát a Diginél, plusz a nagyokhoz is be kéne jutni már valahogy -ezzel a felvásárlással (ha lesz) két legyet üthetnek egy csapásra. De a kért díj miatt így is max. egy féloldalas Digisportot kapnánk (egy csatorna lenne a kettőből).... igaz az is több, mint ami most van.

#3515 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 02:48

Mostanában a szürke Thomson azt játssza,hogy nem mindig lehet élő műsort hosszabb ideig (100 perc vagy több) visszatekerni. Egyszerűen lelassul, majd lefagy a képernyő a maximális sebességűre állított visszatekerés közben.
"Légy szerény mint én..."

#3516 Felhasználó inaktív   PCsaba 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 22. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 10. 22. 03:48

Mostanában a szürke Thomson azt játssza,hogy nem mindig lehet élő műsort hosszabb ideig (100 perc vagy több) visszatekerni. Egyszerűen lelassul, majd lefagy a képernyő a maximális sebességűre állított visszatekerés közben.

Csak egy kérdés ami kapcsolatos lehet ezzel: mennyi szabad hely van a box-on? (felvételeknél ugye látszik)
Ugyanis ha 20% alatti akkor képes furcsa dolgokat művelni tapasztalat szerint, nem érdemes "túlfeszíteni a húrt"...

Szerintem ez még akkor is igaz lehet ha az élő műsorhoz dedikált hely van.
Mert tényleg tudja valaki, van? És azt lehet tudni mennyi ez? Könnyen lehet, hogy nem is tud ennyinél többet visszatekerni - persze ettől még hiba ha lefagy!

De a millió dolláros kérdés akkor is az (ugye nem volt még megválaszolva?), hogy mikor lesz az negergiatakarékosságot behozó frissítés a szürke Thomson-ra???
The only thing that can stop hair falling is the floor ...

#3517 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: PCsaba - Dátum: 2010. 10. 22. 09:06

De a millió dolláros kérdés akkor is az (ugye nem volt még megválaszolva?), hogy mikor lesz az negergiatakarékosságot behozó frissítés a szürke Thomson-ra???

Meglett válaszolva!!

November vége-December eleje - 3499-es hozzászólás!!

#3518 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2010. 10. 21. 20:37

Valóban, 4-5 nappal előre beállított felvételnél/memo-nál előfordulnak néha néhány perces elcsúszások. Felvételnél ezért hagyok rá mindkét "irányba" pár percet.

Digisport ügyben én azt gondolom, hogy a sok licenc miatt is akarnak egy 2. csatornát a Diginél, plusz a nagyokhoz is be kéne jutni már valahogy -ezzel a felvásárlással (ha lesz) két legyet üthetnek egy csapásra. De a kért díj miatt így is max. egy féloldalas Digisportot kapnánk (egy csatorna lenne a kettőből).... igaz az is több, mint ami most van.

De ez nem a ráhagyásról szól. Nálam is van +10 perc beállítva. Az max még külön megzavarhatná... (hogy az előző felvételnek nincs vége, amikor kezdődik az új,de ezt már rég megoldották, hogy ne legyen probléma)
Most egymás utáni felvételeknél sehogy nem kéne, hogy gáz legyen. Ez működött régen, mármint ha eltolták hivatalosan, EPG szerint is a műsort akkor frissült az időpont. Most valamiért nem.

#3519 Felhasználó inaktív   lazlowski 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 10:44

11:00-kor jött 1 mail...feladó: upc online......

tárgy: A szoftvertesztelés nem csak nekünk jutalom (jól kezdődik..KépKép)

szöveg:
blablabla
blablabla
blablabla

"Cégünk tesztelésben nyújtott segítsége elismeréseként megajándékozza Önt egy egyszeri, 2500 FT (bruttó) értékű upc videotár szolgáltatással, melynek keretében filmeket, sorozatokat rendelhet meg a médiaboxon keresztül távirányítójával, amelyet 2010.11.30-ig használhat fel. A jóváírás mindig a következő számlájában jelenik meg."

ohh...most hova fossak?

Kérdezném azoktól, akik szintén részt vettek a tesztelésben: Ti is ugyanezt az "ajándékot" "kaptátok" ??????

vagy ez személyre szabottan műkszik???.... mivel én sosem használom a sajátmárkás videotárukat....ezért én ezt kapom??? KépKépKépKép

meg mi lehet ez a jóváírós cucc? először fizesd ki, aztán ha méltóztatják, akkor jóváírják egyszer (vagy nem..)?!?!?!?!

(asszem maradok ncore bácsinál...gyorsabb is, minőségibb is, tartalomgazdagabb is, hd is, na meg ingyé van..Kép)

Szerkesztette: lazlowski 2010. 10. 22. 10:48 -kor

#3520 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 11:54

Nálam nincs Videótár, így a UPC 2500Ft-os havidíj-jóváírást adott.
Mivel a béta-tesztelés a UPC mellett nekünk, felhasználóknak is jó, ezért alapból nem vártam semmiféle ellenszolgáltatást, így a 2500Ft is jól esik...

#3521 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: lazlowski - Dátum: 2010. 10. 22. 11:44

11:00-kor jött 1 mail...feladó: upc online......

tárgy: A szoftvertesztelés nem csak nekünk jutalom (jól kezdődik..KépKép)

szöveg:
blablabla
blablabla
blablabla

"Cégünk tesztelésben nyújtott segítsége elismeréseként megajándékozza Önt egy egyszeri, 2500 FT (bruttó) értékű upc videotár szolgáltatással, melynek keretében filmeket, sorozatokat rendelhet meg a médiaboxon keresztül távirányítójával, amelyet 2010.11.30-ig használhat fel. A jóváírás mindig a következő számlájában jelenik meg."

ohh...most hova fossak?

Kérdezném azoktól, akik szintén részt vettek a tesztelésben: Ti is ugyanezt az "ajándékot" "kaptátok" ??????

vagy ez személyre szabottan műkszik???.... mivel én sosem használom a sajátmárkás videotárukat....ezért én ezt kapom??? KépKépKépKép

meg mi lehet ez a jóváírós cucc? először fizesd ki, aztán ha méltóztatják, akkor jóváírják egyszer (vagy nem..)?!?!?!?!

(asszem maradok ncore bácsinál...gyorsabb is, minőségibb is, tartalomgazdagabb is, hd is, na meg ingyé van..Kép)

Én ugyanezt kaptam.

Nem értem felháborodásodat. Örülnél,hogy kaptál valamit.
Az,hogy teszteltél,segítséget nyújtottál ahoz,hogy te is minden UPC előfizető minnél jobban meg legyünk elégedve a szolgáltatással.
Ezzel a szoftver és a minőség jobbá lesz.

A jóváírást meg úgy érti,hogy ha használod a videótárt az megjelenik a számlán.
ott lesz rajta,hogy videótár pl -200 ft,de ott lesz a számlán az is,hogy +200 ft jóváírás.
Neked semmit nem kell kifizetned előre.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#3522 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 13:13

Tisztelt UPC Online!

Ma én is kaptam levelet a tesztelés miatt.
Szeretném itt is megköszönni a tesztelésért kapott ajándékukat.

#3523 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 10. 22. 09:40

De ez nem a ráhagyásról szól. Nálam is van +10 perc beállítva. Az max még külön megzavarhatná... (hogy az előző felvételnek nincs vége, amikor kezdődik az új,de ezt már rég megoldották, hogy ne legyen probléma)
Most egymás utáni felvételeknél sehogy nem kéne, hogy gáz legyen. Ez működött régen, mármint ha eltolták hivatalosan, EPG szerint is a műsort akkor frissült az időpont. Most valamiért nem.

Lehet az a gond, hogy az EPG megújult, miközben a szoftver bizonyos részei (pl, keresésnél is látszik) még régi típusúak és valami miatt nem tudnak teljes összhangban működni. Persze ez csak egy ötlet, tévedhetek is.

#3524 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2010. 10. 22. 12:54

Mivel a béta-tesztelés a UPC mellett nekünk, felhasználóknak is jó, ezért alapból nem vártam semmiféle ellenszolgáltatást, így a 2500Ft is jól esik...

Ott a pont, totálisan egyetértek.

Én is csak lestem, ahogy végigolvastam laslowski "panaszát".
Papesz

#3525 Felhasználó inaktív   lazlowski 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 22. 20:41

Nem panaszkodtam és nem is háborodtam fel(legalábbis nem annak szántam)! Csak megkérdeztem, hogy mindenki ezt a sablonmail-t kapta-e, vagy személyre szabottat...mindenki olyat, amit a büdös életben nem fog felhasználni.Kép

Sorry, ha egyeseknek nem tetszik a hsz-em...lehet a csúszkát is használni...Kép

@Modika Az, hogy minőségi, jól működő szolgáltatást kapjon a "paraszt", az nehogy az előfizető érdeme legyen. Szerintem.
Te sem állsz a teszkóban a csemegepultos mellé és mondod meg neki, hogyan is szeletelje az óccsópárizsit, meg hogy hogyan is takarítsa le a szeletelőt előtte és utána...

Szerkesztette: lazlowski 2010. 10. 22. 20:47 -kor

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.