HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#3581 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 08. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 11. 08. 10:52

Szürke Thomsonra (62UP01) van ahol már kijött a 4-es szoftver, ha igen, akkor hol. Nálunk Nagykanizsán a Pace-re, ami egy egyszerűbb, már kijött a frissítés, a Thomsonra nem. Helpdesk nem tudja megmondani.

Kedves Zoli62!

Nagykanizsán és a nyugati országrészben november 29-én éjféltől kerül frissítésre a szürke Thomson, a Cisco, a Philips, és a Pace HD médiaboxok szoftvere.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#3582 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 11. 08. 12:56

Kedves Zoli62!

Nagykanizsán és a nyugati országrészben november 29-én éjféltől kerül frissítésre a szürke Thomson, a Cisco, a Philips, és a Pace HD médiaboxok szoftvere.

Tisztelt UPC On-line!

És Budapesten mikorra várható?

Köszönöm.

#3583 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 11. 08. 13:56

Kedves Zoli62!

Kedves upc-online!

Köszönöm szépen az információt. Ez jó hír. A telefonos ügyfélszolgálat nincs tájékoztatva erről?
"Légy szerény mint én..."

#3584 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 16:43

Már műsorinfót is kaptak a UPC videótár csatornák, persze mindegyiken ugyanaz szerepel. Kíváncsi leszek mi ennek a célja.

#3585 Felhasználó inaktív   Georgexy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 08. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 11. 08. 13:56

Kedves Zoli62!

És a keleti országrész mikor kapja meg?
Lehet tudni?
Gondolok itt Egerre.

Köszi

#3586 Felhasználó inaktív   Georgexy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Georgexy - Dátum: 2010. 11. 08. 16:49

Lehet tudni?
Gondolok itt Egerre.

Köszi

Jah és a Philips HD-s box frissítése érdekelne.
Egyébként a korábbi SD-s Fekete Thomson-om már megkapta az új szoftvert de most váltottam HD-ra és ezen a Philips-en nem az van.

#3587 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Neoka1 - Dátum: 2010. 11. 08. 13:59

Tisztelt UPC On-line!

És Budapesten mikorra várható?

Köszönöm.

Kedves Neoka1!

Legkésőbb december első felében tervezzük a kimaradt típusok szoftverének frissítését Budapesten.

#3588 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Georgexy - Dátum: 2010. 11. 08. 16:49

Lehet tudni?
Gondolok itt Egerre.

Köszi

Kedves Georgexy!

A keleti országrészben is lezajlanak az eddig kimarad médiabox-ok szoftverének frissítései december első heteiben.

#3589 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 11. 09. 08:48

Kedves Neoka1!

Legkésőbb december első felében tervezzük a kimaradt típusok szoftverének frissítését Budapesten.

Köszönöm a válaszát.

Sajnos a hétvégén a videó tar hibája miatt központilag szoftvert kellett frissíteni nálam és az eddig jól működő teszt szoftveremtől el kellett búcsúznom.
Gondolom addig ezt nem kaphatom vissza?

#3590 Felhasználó inaktív   pbando 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 18:18

Philips HDR, ha egy felvett filmet nezunk lehet markereket rakni zöld gombbal es a nyilakkal ugralni kozottuk, ez eddig is volt?

#3591 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: pbando - Dátum: 2010. 11. 09. 18:18

Philips HDR, ha egy felvett filmet nezunk lehet markereket rakni zöld gombbal es a nyilakkal ugralni kozottuk, ez eddig is volt?

Igen, ez a legelső sw-ben is benne volt.
Ezért jó, hogy van leírás a frissítésekről és új funkciókról... :rolleyes:

#3592 Felhasználó inaktív   khorvat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Georgexy - Dátum: 2010. 11. 08. 17:49

Lehet tudni?
Gondolok itt Egerre.

Köszi

Tegnap keso este Egerben a PACE SD mediabox lefrissult 3.xxx-rol 4.xxxxE2 lett a verzioja!
Tesztverzio 4.xxxE1 szinten PACE SD box pedig ma reggel toltogetett vmit remelem mire haza megyek mar ott is az E2 vegu lesz mivel ezaz E1 verzio nekem mar idegesitoen villogot nehany csatronan.
Nagy kerdes mennyi lesz igy a keszenleti fogyasztas a PACE SD-knel tartok tole hogy marad a 10W:(((

#3593 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 17:56

a szürke thomson boxom az utóbbi néhány napban nagyon lassan reagál. más is tapasztalt ilyet? eddig "nem volt" vele probléma

#3594 Felhasználó inaktív   lazlowski 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 10:35

Péntek óta van valami gebasz az stb-vel...(vagy már a t*köm tudja mivel...)...
a csatornák 65-70%-ára azt írja ki az stb, hogy nincs jel..ellenőrizzem a kábeleket az stb hátulján.........

de a legfuribb az az, hogy kb van duna, atv, hír tv, hbo+cinemax összes, axn-ből a "kicsik"...pár természet meg sport csati, kiscsomagokból is csak némely csatorna elérhető....

hívtam az ügyfélszolgákat, kaptam időpontot ma délelőttre...

azt mondta az a hihetetlen okos nőci, hogy nem az stb-vel van a baj, hanem gyenge a házba bejövő jel erőssége és hogy kifejezetten ezért fog kijönni, hogy a házba bejövő és a lakásokba szétágazó jelre erősítőt szereljen...
nem akartam vele vitába elegyedni, mondván eddig is kb 60%-on volt a jelerősség...és nem volt semmi baj.....

mindegy

kb fél órája hívtak az ügyfélszolgálatról, hogy a szerelő nem jutott be a házba, mert nem volt kint a nevem (nem tehetek róla, hogy a főbérlőm nem engedi, ahogy arról sem, hogy be van jelentve, hogy mi van kiírva a kapucsengőre....lényegtelen) és hogy próbált engem elérni, de nem tudott.....vagy nem tudom....
hát mondom milyen érdekes, hogy a vezetékes szám van megadva...vagyis az is tőlük van, ha az nincs meg a szerelőnek, akkor már nem lehet kicsi a baj..............és ha nem próbált azon hívni, hát hogy várja el, hogy majd én beengedjem..............érdekes dolgok vannak.........mindegy....ma délután elvileg kijönnek........majd meglátjuk mi lesz.......de az elég fasza lesz, ha kijönnek, megcsinálják a külső munkálatokat, azt kiderül, hogy mégis az stb-vel van a baj...kijönnek anélkül, mondván az úgysem kell, hisz nem nálam van a baj....nem baj, még pár nap tv nélkül.....meg még 1 szabadnap bánja.......de hát a upc úgyis azt hiszi, hogy az emberek tele vannak pénzzel......hiszen ez alapján számolták valahonnan ki az áraikat.........

bár a másik amit nem értek, hogy bp egy jól frekventált belvárosi részén, "upc egyeduralom" által lefedett házban.... csak nekem van előfizetésem ezek szerint digitális ktv-re....legalábbis csak erre tudok gondolni....ha csak és kizárólag hozzám jönnek ki...és csak és kizárólag nekem csinálják meg.......(....elég érdekes....és egyszerre mulatságos...bár így...péntek óta...1-2 huzavona után......................................................már annyira mégsem)

#3595 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 12:29

Nekem múlt héten "nincs jogosultságom" üzenetem volt. Minden csatornára ezt írta kb. 5mp után. Addig ment az adás, majd kiírta.
Közben ment egy felvételem is a háttérben mikor ezt elkezdte játszani. Ideg voltam, hogy ugyan mi lesz vele, de felvette rendesen.

Havernak szürke Thomsonon az F1 futamot nem vette fel.

Nekem egyre gyakoribban a "rendszerhiba miatt befejezetlen" rögzítések... amik úgy néznek ki, mintha nem lenne velük gond. nekem az a gyanúm, hogy az egymás utáni, azonos csatornán lévő felvételekre hülyül meg... ami régen nem okozott neki gondot. Nagyon remélem, hogy csinálnak ezekkel valamit nagyon gyorsan.

Ja és minőség: Már én is írtam itt 1-2 hete, hogy kockásak bizonyos műsorok, de durván. Azóta is ez a helyzet. Egyre több műsor az, de érdekes módon még mindig nem látom általános jelerősségi hibának, mert a műsorok jó része továbbra is problémamentes. Az a pár kiválasztott viszont konzekvensen szar.

#3596 Felhasználó inaktív   lazlowski 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 12:59

* kiegészítés az előző post-omra...

sem a videotár, sem a rádió nem megy....próbáltam műszaki tesztet csinálni...de ott is lefagy.....fekete a kép...és nem csinál semmit..............

lehet benyelt valami vírust a upc csodálatos stb-jének fantasztikus os-e....vagy már nem tudok mire tippelni..............

(vagy alapból szar az új firmware....azóta b*szakszik..............felvételt kb 3-4x kellett beállítani.....sűrűn lefagyott.....stbstb....)
de addig is amíg nem jön ki szerelő...kénytelen vagyok beérni ncore-ral...meg a tv csatik saját netes adásaival....már amelyiknek van....és nézhető a műsor.......

*(mindenesetre várom a januárt, mikor a digitális ktv csatikról eltűnnek a korhatárjelölések....remélem kiegészíti kedves drága Szalai "művésznő" még a logo megjelenítéssel...vagyis a meg nem jelenítéssel.......)

Szerkesztette: lazlowski 2010. 11. 15. 13:05 -kor

#3597 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 22:24

Tisztelt, upc on-line, benezne a monortel adsl topikba? Koszonet.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#3598 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 06:41

Tegnap este a fekete Thomson úgy döntött, hogy az esti szolgáltatása kimerül egy "hangos, zúgó óra" képében.
Az egyetlen dolog a power kapcsoló a hátulján, amire reagált. A reggeli bekapcsolás után majd lesz vele valami...
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3599 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 11. 16. 06:41

Tegnap este a fekete Thomson úgy döntött, hogy az esti szolgáltatása kimerül egy "hangos, zúgó óra" képében.
Az egyetlen dolog a power kapcsoló a hátulján, amire reagált. A reggeli bekapcsolás után majd lesz vele valami...

Vagy nem. :) Bár általában újraindítás után magukhoz szoktak térni. Emiatt is ragaszkodom én még mindig a "régi szürkéhez".
"Légy szerény mint én..."

#3600 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 09:36

Tisztelt UPC online!

Van némi esély arra,hogy bekerül a csatornakiosztásba a FIXHD ??
Akár SD akár HD formában is.
Ha jól tudom ők ingyen bocsátják műsorukat a szolgáltatók felé.
Különben sincs ilyen tematikájú csatorna a kínálatban.

http://www.facebook.com/fixhd
http://www.fixhd.tv/

Szerkesztette: Modika 2010. 11. 17. 09:40 -kor

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.