HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#4941 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 24. 07:43

Tisztelt UPC Online,

Emlékeim szerint hónapok teltek el, mióta jeleztük többen is, hogy az EPG-ben a műsorok tartalma véletlenszerűen véget ér, néha egy szó közepén. Várható ez ügyben javulás?

#4942 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Lewes - Dátum: 2011. 08. 24. 08:43

Tisztelt UPC Online,

Emlékeim szerint hónapok teltek el, mióta jeleztük többen is, hogy az EPG-ben a műsorok tartalma véletlenszerűen véget ér, néha egy szó közepén. Várható ez ügyben javulás?

Egyhamar nem várható :lefety:
Ez annyira bonyolult dolog, hogy ehhez már a NASA segítsége volna szükséges, az meg nagyon drága. Tehát első lépésében előfizetési díj emelés lesz (a díjba bele fog kerülni az "EPG Javítása Alap" hozzájárulás), majd amikor összejön a kellő pénz, akkor lesz megbízva a NASA a probléma megoldásával.
Addig türelem!
Ha az elfogy, akkor meg tessék olvasgatni az alábbi oldalt!
http://www.upc.hu/te...kus-musorujsag/

:sandor:

#4943 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 08. 23. 22:44

A Filmbox HD-ről is eltűnt az eredeti hang. A leépítés folytatódik?

Kedves Takeshi,

Köszönjük, hogy jelezted a fenti problémát! Kollégáink sikeresen elhárították a hibát, most már elérhető az eredeti hangsáv is.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#4944 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 08. 24. 11:11

Ez annyira bonyolult dolog, hogy ehhez már a NASA segítsége volna szükséges

valószínűleg bekerül a XXI század nagy megoldatlan tudományos feladatai közé, a csatornák egyéni átrendezhetősége mellé

#4945 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 24. 14:17

Én meg azon gondolkozom, hogy az EPG as zolgáltatás része-e? Mert eddig nekem a megállít/vissazteker működik a marketingből, néha annak is örülni kell, hogy tudok rajt TVzni, felvételeket beprogramozom, aztán orosz rulett 4 lőszerrel.
Make love not Wor.

#4946 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 14:34

Tisztelt UPC Online,

Már írtam: ez a digitális csomag INDULÁSA ÓTA ilyen. Ill. azóta volt egy "frissítés", amikor még szarabb lett (még kevesebb betűnél vág bizonyos esetekben).

Szerinted mikor lesz javítva? :)

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 24. 15:17

Én meg azon gondolkozom, hogy az EPG as zolgáltatás része-e? Mert eddig nekem a megállít/vissazteker működik a marketingből, néha annak is örülni kell, hogy tudok rajt TVzni, felvételeket beprogramozom, aztán orosz rulett 4 lőszerrel.

Ma én is rákérdezek este telefonon, hogy mivel szeretnének kompenzálni azért, hogy minden másnap lefagy a box és a felvételekből hol sikerül valami, hol nem. Remélem nem egy új box-szal... :rolleyes:

Egyébként fura, mert a fagyással, felvételekkel nekem szinte soha nem volt gondom az utóbbi 5-6 hónapot leszámítva. Felvett mindent, a sorozatfelvétel is teljesen jól ment, talán 3-4 havonta nem vett fel sorozatot, mert elk*rták az EPG-ben, de más gond nem volt. Fagyás sem volt, csak kb. 1.5 havonta egyszer, azt kibírom. De most minden nap...

Persze nagy kegyesen van társasházi akció, amivel megkapnám ugyanazt, ami eddig volt ugyanannyiért, mint 1.5 évvel ezelőtt... ja bocs, nem. Hozzá telefon is lenne plusszban.

Szerkesztette: vipi 2011. 08. 24. 14:36 -kor

#4947 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 15:49

Tisztelt UPC Online,

Kedves Lewes!

Ahogy már korábban is megírtuk, a fórumozók tapasztalatait – köztük a tiedet is – folyamatosan továbbítjuk az illetékes kollégáinknak, akik már dolgoznak ezen észrevételek különböző fejlesztésekbe való beépítésén, reméljük, hamarosan konkrétabb információkkal is szolgálhatunk az EPG-vel kapcsolatban:) Addig is szeretnénk még a türelmedet kérni.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#4948 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 17:56

A probléma a következő: magára valamit adó cég teszteli vagy tesztelteti a rendszerét, termékét. A hibákat nem továbbítani kell a kollégáknak, hanem saját magatoknak (UPC) felfedezni és javítani. Mindjárt más lenne a lány fekvése, ha azt írná az on-lájn, hogy a következő hibákat találtuk, javítjuk, elnézést.
Mert ugye nem azért fizetünk, hogy azt se tudjuk elolvasni miről szól a film.
Bezzeg azzal felhívnak, hogy hitelkártyát nyissak az xy banknál, mert akkor olcsóbb lesz a havidíj.Siralom.

#4949 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: elmerfudd - Dátum: 2011. 08. 24. 18:56

A probléma a következő: magára valamit adó cég teszteli vagy tesztelteti a rendszerét, termékét. A hibákat nem továbbítani kell a kollégáknak, hanem saját magatoknak (UPC) felfedezni és javítani. Mindjárt más lenne a lány fekvése, ha azt írná az on-lájn, hogy a következő hibákat találtuk, javítjuk, elnézést.
Mert ugye nem azért fizetünk, hogy azt se tudjuk elolvasni miről szól a film.
Bezzeg azzal felhívnak, hogy hitelkártyát nyissak az xy banknál, mert akkor olcsóbb lesz a havidíj.Siralom.

Segítek értelmezni, mert látom nem megy:
upc on-line nem az a személy, aki javítja az EPG -vagy bármi- problémáját. Ő _ezért_ továbbítja annak, akinek ez a dolga. És azért hívja kollégának, mert mindketten a UPC-nél dolgoznak. Eddig érted? Tehát ne azt cseszegesd, aki legalább gyorsan és érdemben is tud segíteni. Ilyenkor NSD is elhagyta az agyát... Másrészt upc on-line mindenki nickjét le tudja írni helyesen. Te hogy állsz ezzel?
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#4950 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 24. 20:17

upc on-line nem az a személy, aki javítja az EPG -vagy bármi- problémáját. Ő _ezért_ továbbítja annak, akinek ez a dolga. És azért hívja kollégának, mert mindketten a UPC-nél dolgoznak. Eddig érted? Tehát ne azt cseszegesd, aki legalább gyorsan és érdemben is tud segíteni. Ilyenkor NSD is elhagyta az agyát... Másrészt upc on-line mindenki nickjét le tudja írni helyesen. Te hogy állsz ezzel?

szerintem te sem erted mit irt. egy valamire valo ceg mielott elesiti a softwaret, kiprobalja, kiprobaltatja.
erted? nem egy szart ad ki a fizeto ugyfelnek es utana exkuzalja magat.
upc-online-t pedig azert an itt, hogy a kapcsolatot tartsa azokkal akiknek a havidijaibol fizeti a upc a fizeteset.
ebbe beletartozik az is, hogy ha honapokig nem tortenik semmi azzal amit megigert, akkor a felhasznalo jogosan szamonkeri rajta.

#4951 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 24. 20:17

Nem a helpdesk munkatárs cseszegetésén volt itt a hangsúly szerintem, hanem azon, hogy egy olyan cég, aki indokolatlanul magas áron kínálja a bugokkal teli szolgáltatásait és ezt tetőzve még folyamatosan árat is emel, nem becsüli a régi ügyfeleit legalább minőségi szolgáltatást nyújtana. A csatornák nagy része pixeles, a box trágyalassú és tele van buggal, a sorozatrögzítő funkció gyakorlatilag megbízhatatlan, néhány HD adás képe szalad, ha a felvett adást nézed vissza, az előfizetőit kizárja a zenei kínálatból, sorozatos EPG probléma és ez mind fennáll a digitális szolgáltatás indulása óta (vagyis évek óta!) és még sorolhatnám.

Az online munkatárs ezekről nem tehet, ő csak a munkáját végzi (amennyire tőle telik), ezt mindenki tudja. Nem itt a baj, hanem ott, hogy a 21. században egy európai országban úgy ki van szolgáltatva az előfizető a szolgáltató irányába, hogy az már szégyen (nem csak UPC, majdnem mindre ez jellemző). Itt az a stratégia, hogy minél kevesebbért minél többet zsebeljünk be. (Tudom sajnos, mert már az egyetemeken is ezt tanítják.) Csak nézd meg a környező országokat, ahol jelen van a UPC. Korrekt árakon jóval több választék áll rendelkezésedre. Itt az megy, hogy a városi tv-zen olcsóbban (a régi, de szintén magas áron), mert van konkurencia (Digi és társai), a vidékiek pedig le vannak sz*rva.

Nem arról van szó, hogy nem tudják kijavítani a problémákat, hanem nem is akarják (ugyanis ez pénzbe kerül). Ha akarnák, nem csesznék az időt évek óta. Ha pedig ennyire nem értenek a dologhoz, akkor inkább ne szolgáltassanak!
Sajnos én is abba a körbe tartozom, ahol nincs más opció a UPC-n kívül, tehát nyelem a bré-t, de azért mindennek van határa.
Szóval az előfizető egy báb, kit érdekelnek az igényei, csak fizessen, mint a gép. Aki pedig ezek felett szemet huny, az tényleg egy báb vagy nem számít mire löki ki a megkeresett bérét vagy csak szimplán közel ül a tűzhöz.

Olyan nagy kérés az, hogy az előfizető tényleg azt kapja a pénzéért, amire előfizetett? Egy problémamentes, stabil, minőségi szolgáltatást?

Szerkesztette: FredT 2011. 08. 24. 20:52 -kor

#4952 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 05:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2011. 08. 24. 21:21

szerintem te sem erted mit irt. egy valamire valo ceg mielott elesiti a softwaret, kiprobalja, kiprobaltatja.
erted? nem egy szart ad ki a fizeto ugyfelnek es utana exkuzalja magat.
upc-online-t pedig azert an itt, hogy a kapcsolatot tartsa azokkal akiknek a havidijaibol fizeti a upc a fizeteset.
ebbe beletartozik az is, hogy ha honapokig nem tortenik semmi azzal amit megigert, akkor a felhasznalo jogosan szamonkeri rajta.

Abszolút értettem, hogy mit írt. Nem is a kipróbálásra reagáltam, ha értetted.
upc on-line meg szerintem csak plusz, ugyanis hivatalosan az ügyfélszolgálat van a panaszok fogadására. De mindegy...

#4953 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 06:59

Van olyan,aki CSAK EPG alapján vesz fel műsorokat?

Én minden reggel ideülök a gép elé (mint most is!) és a port-on megnézem a műsor részletes leírását,hozzászólásokat és aszerint döntök,hogy felveszem-e vagy sem?

Csak EPG-vel még soha nem állítottam be semmit..:)

#4954 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 08. 23. 10:25

Vasárnap nyaralásból hazaérve a box lefagyva. Nyaralás alatt a első 3-4 napon vett fel valamit. Tegnap munkából hazaérve megint lefagyva. Az utóbbi 1 hónapban szerintem a napok 2/3-ában lefagyva várt otthon.

Mostanában nálunk is többször lefagyott a szürke Thomson box, de érdekesen, mert a kijelzőn a pontos időt mutatta végig, de rögzítendő műsorok nem készültek el és nem reagált semmire, csak áramtalanítás segített.

#4955 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 08. 23. 22:44

A Filmbox HD-ről is eltűnt az eredeti hang. A leépítés folytatódik?

Induláskor a Filmbox Extra1-en is volt eredeti hang, de néhány nap után arról is eltűnt. Továbbá úgy tudom más szolgáltatónál a Filmbox Family-nek is van eredeti hangja, de UPC-n nincs :(
Ami még érdekes, hogy a UPC Direct-en a két Eurosport-nak is van angol hangja, de kábelen azt se továbbítják.

#4956 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 25. 06:01

upc on-line meg szerintem csak plusz, ugyanis hivatalosan az ügyfélszolgálat van a panaszok fogadására. De mindegy...

plusz? ne rohogtess mar. a 21.szazadban az internetes usz alap. (marketing alapok elso lecke.)
minden valamit magara ado ceg jelen van. ha nem is lathatoan,de az ekkora felhaborodasokat minden cegnek kezelnie kell(ene).
es ha nem kezelik, akkor vagy a usz vegzi moslekul a munkajat vagy a ceg szarik az elofizetoire.
az en szempontombol mindegy, ahogy lesz alternativa itthagyom ezt a szart amit upc-nek hivnak.
es ahogy latom, egyre tobben dontenek igy, nem kis mertekben eppen azert mert nincs latszatja az usz-nak.

#4957 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2011. 08. 25. 06:01

Abszolút értettem, hogy mit írt. Nem is a kipróbálásra reagáltam, ha értetted.

Szerintem nem értetted...
Ahogy én olvasom a cégről írt és nem upc on-line-ról. Ő csak annyira került szóba, hogy ha a cég értelmes dolgokkal foglalkozna (hibajavítás és tesztelés) és nem mással akkor upc on-line is mást kommunikálhatna itt, és nem a szokásos három hsz-t. (Biztos vagyok benne, hogy Neki is jobb lenne):
1. a jelzésünket továbbította az ügyfélszolgálat felé
2. még türelmünket kéri, már jelezve van a hiba, a javítása folyamatban (= 1-2 év múlva lesz valami belőle)
3. egyelőre nem tud róla felvilágosítást adni (= semmi nem les belőle 3 éven belül)

Egyébként tényleg alap lenne egy normális ügyfélszolgálat. Én amikor hirtelen felindulásból fel akarom őket hívni, soha nem tudom, 10 perc zene után leteszem, mert nincs időm ezzel vacakolni fél órákat. Pedig sokszor eldöntöttem már, hogy csak az vezetne valahova, ha minden szaros hiba be lenne jelentve. a 10 nap alatti 7-8 lefagyás. A 10 nap alatti 4-5 felvétel, amit nem vett fel. A rossz EPG midnen alkalommal, minden egyes műsornál..., amikor megakad vagy kockásodik a kép, stb...
Mert ha nincs bejelentve mind akkor úgy tűnik, hogy nincs semmi gond. Plussz valóban nehéz úgy hibákat javítani, ha nem jelzik. Ezt tudom, mert én is ügyfelekkel dolgozom és elvárom, hogy jelezzék, méghozzá konstruktívan és értelmesen a hibákat (ami nehezen megy minden ügyfélnek, biztos nekünk is), de van egy szint - kb. amit itt is leírtam - vagyis amikor napi 5x hívna fel... az én életem is rámenne, ha ezt mind bejelenteném 20 perces várakozásokkal. Na ez az a szint amire már azt mondják nekem is, hogy takarodjak és vigyem vissza akkor az adott funkciót ha működik. Valahol itt tartunk mi is, az a gond. Rengeteg a hiba és ami nagyobb baj, hogy több évesek. Pl. az EPG-ben a leírás jó lenne, de a legkisebb bajom ez lenne, enélkül tudnék élni. Csak bosszant, amikor azt látom, hogy évekig nem javul, sőt romlik... és persze az is, hogy emellett van más tucat fontosabb probléma.

Szerkesztette: vipi 2011. 08. 25. 08:35 -kor

#4958 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 25. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2011. 08. 25. 07:59

Csak EPG-vel még soha nem állítottam be semmit..:)

Én igen, vagy éppen kezdődik valami, vagy este nyomkodom, aztán látok valami érdekességet, akkor nem ülnék vissza a gép elé, ha már van EPG. Gomb megnyom, leírja mire számíthatok. Kb. ugyanazt, mint a port. Aztán jól félbehagyja a mondatot, aztán anyázok :-)
Make love not Wor.

#4959 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 12:12

nem jön be a upc.hu
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#4960 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Ariel - Dátum: 2011. 08. 25. 09:10

plusz? ne rohogtess mar. a 21.szazadban az internetes usz alap. (marketing alapok elso lecke.)
minden valamit magara ado ceg jelen van. ha nem is lathatoan,de az ekkora felhaborodasokat minden cegnek kezelnie kell(ene).
es ha nem kezelik, akkor vagy a usz vegzi moslekul a munkajat vagy a ceg szarik az elofizetoire.
az en szempontombol mindegy, ahogy lesz alternativa itthagyom ezt a szart amit upc-nek hivnak.
es ahogy latom, egyre tobben dontenek igy, nem kis mertekben eppen azert mert nincs latszatja az usz-nak.

Az internetes ügyfélszolgálat a hwsw fórumán működik minden magára adó cég esetében, ugye? Véletlenül sem saját weboldalon.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.