Idézet: s.attesz - Dátum: 2011. 10. 19. 07:48
Nem lenne rossz ez a lista, csak gondolom ennyi plusz csatorna a havidíjon is meglátszana. Ugyanakkor nem biztos hogy lenne értelme ennyi csatornának, most is hiába van kb. 70 csatorna, sokszor így is alig találni nézhető műsort. Van ez a Filmbox csomag, az is csak ismétel, mostanában egy új filmet nem láttam rajta, mindig ugyanazokat látni. Az HBO-n is valahogy eltűntek a premier filmek, hétfőn csak egyszer-egyszer van új film, kedden sorozatok (belenéztem ebbe a Sikersorozatba, de annyira fárasztó az is, semmi humort nem láttam benne), szerda-csütörtök-péntek, sok esetben ekkor is ismétlés van este is, szombat-vasárnap van egy-egy új film. Már kezdem megbánni, hogy hűséget vállaltunk rá

HBO-t tíz éve nem nézek, akkor volt egy évig. Elég volt, nem hiányzik. Pedig az ár/érték arány először jónak tűnt, hiszen olcsóbb, mint a mozijegy. A film megnézése után viszont még vagy tízszer belefutottam ugyanabba, fél év alatt.
A lista nem lenne rossz, ha a bronz csomagból kihajítanánk azt a sok tölteléket, amit most is ránktukmálnak.
De ez lehet, hogy ízlés dolga. Nekem onnan legalább tíz csatorna mehet a levesbe.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"