HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5741 Felhasználó inaktív   Anthonee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 21. 17:27

Ezt milyen TV-vel sikerült?

Nekem Samsung UE40D5003, szintén Veszprém, minden digitális csatorna megvan, kivéve a teljes 127 és135 Mhz-es blokk :( (UPC lista alapján)

Probáltam a manuális hangolást, beirom a frekit, modulációkat végigprobáltam mindet, de 0 új csatornát talál... állati szuper lenne ha valaki erre is tud megoldást :)

Üzenet megtekintéseIdézet: Bournie - Dátum: 2012. 05. 22. 08:17

no a hiányzó ts-t a 127000KHz-en találod, tehát nyomj egy kézi keresést pluszban az automatikus után, aztán az adatok:
frekvencia: 127000KHz
moduláció: 256QAM
jelátviteli seb.: 6900 KS/s

így megvannak a hiányzók is a veszprémi régióban, tesztelve, működik.

mivel más területeken máshol lehetnek a ts-ek, így máshol más hiányozhat a nem támogatott tévéken, mert úgy tűnik ezek csak 8MHz-enként keresnek,
és ha valami máshol van, azt nem találja meg...

#5742 Felhasználó inaktív   Anthonee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 07. 21. 22:31

közben sikerült rátalálnom a megoldásra:
a neten közzétett UPC-s (veszprémi) frekitáblázattal ellentétben a 2 keresett blokk a 120 és 128 MHz-en található (127 és 135 helyett)

a UPC valszeg a szerencsejáték RT-nek akar konkurenciát teremteni ezzel a frekvencialottóval :)

Üzenet megtekintéseIdézet: Anthonee - Dátum: 2012. 07. 21. 17:27

Ezt milyen TV-vel sikerült?

Nekem Samsung UE40D5003, szintén Veszprém, minden digitális csatorna megvan, kivéve a teljes 127 és135 Mhz-es blokk :( (UPC lista alapján)

Probáltam a manuális hangolást, beirom a frekit, modulációkat végigprobáltam mindet, de 0 új csatornát talál... állati szuper lenne ha valaki erre is tud megoldást :)

#5743 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 22. 04:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Anthonee - Dátum: 2012. 07. 21. 23:31

közben sikerült rátalálnom a megoldásra:
a neten közzétett UPC-s (veszprémi) frekitáblázattal ellentétben a 2 keresett blokk a 120 és 128 MHz-en található (127 és 135 helyett)

a UPC valszeg a szerencsejáték RT-nek akar konkurenciát teremteni ezzel a frekvencialottóval :)

A 112 MHz-en is vannak csatornák.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5744 Felhasználó inaktív   M.Greene 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 07. 24. 18:26

Sziasztok!
Sokat segített a topic köszönöm, de egy kérdés megoldatlan maradt :(
UE37C6500UW a tv típusa, az epg sehogy sem jó :(
Ha szlovák régión van akkor csúszik 1 órát, ha belépek az óra átállításához ott csak akkor tudok GMT-t váltani ha other az ország beállításom, de ekkor az ékezetek nem jók az EPG-ben.
Szlovák vagy egyéb más beállítás esetén csak manuális óraállítást tudok megtenni, de ekkor csak odébb ugrik az EPG-ben mintha előrébb lennénk pár órával, de a műsorok idejének kijelzése marad hibásan az eredeti.

#5745 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: M.Greene - Dátum: 2012. 07. 24. 19:26

Ha szlovák régión van akkor csúszik 1 órát, ha belépek az óra átállításához ott csak akkor tudok GMT-t váltani ha other az ország beállításom, de ekkor az ékezetek nem jók az EPG-ben.

Nálam az segített, hogy nem automatikusra állítottam, valamint GMT+1-re állítottam és bekapcsoltam a nyári időszámítást. :cool2:
Utána már jó volt az EPG. Az ékezetes karakterek miatt választhatsz más országot is (pl. Litvánia vagy más egzotikus ország), ha az jobb, csak akkor újra kell kerestetni a csatornákat.
Nálam nem csak Othernél engedte az idő beállítását... :unsure: Firmware frissítés esetleg?

Szerkesztette: Mykee 2012. 07. 25. 20:52 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5746 Felhasználó inaktív   M.Greene 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 23:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2012. 07. 25. 21:51

Nálam az segített, hogy nem automatikusra állítottam, valamint GMT+1-re állítottam és bekapcsoltam a nyári időszámítást. :cool2:
Utána már jó volt az EPG. Az ékezetes karakterek miatt választhatsz más országot is (pl. Litvánia vagy más egzotikus ország), ha az jobb, csak akkor újra kell kerestetni a csatornákat.
Nálam nem csak Othernél engedte az idő beállítását... :unsure: Firmware frissítés esetleg?

4 napos FW van rajta, megnéztem a user guide ot ..ott azt írja csak akkor van lehetőség zóna állításra ha other-en van..nyárit nem is tudok kapcsolni :(

#5747 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 07:37

Akkor olyan országot keress, ami esetleg egy zónával odébb van, pl. Románia vagy hasonlók... Tényleg nincs ötletem, nálad miért volt korlátozva ez a funkció, a D sorozatban szerintem ezt már kiküszöbölték.
Gondolom nem vagy programozó, mert akkor még a kiút egy saját firmware összetákolása lehetett volna (ezt ugyanis engedi a Samsung, fent van minden ehhez, csak tényleg kell hozzá programozási és Linux ismeret).

#5748 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 02. 11:04

Zone Reality volt, CBS Reality lesz

"A Chellomedia és a CBS Studios International megállapodása alapján a Chello Zone csatornacsalád tagjai CBS márkanév alatt futnak majd tovább Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Ez hazánkban a Zone Reality csatornát érinti."

forrás:dtvnews
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5749 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 02. 11:05

Chellomedia tulajdonban az MGM!

"A Chellomedia megvásárolta a MGM Networks Inc-t, amely többek között résztulajdonosa volt a hazánkban is elérhető MGM csatornának. "
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5750 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 13. 13:22

Mostanában a szürke Thomsonon (DVR) időnként a digitális médiatár jön be, és úgy lefagy, hogy pár újraindítás után sem tér magához. Másnál is előfordult ez?
"Légy szerény mint én..."

#5751 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 10:43

Mobilszolgáltatást indít a UPC

"Ismét bővülhet a magyar mobilpiac, a kábeles szolgáltatásokkal rendelkező UPC rövidesen piacra lép saját mobilszolgáltatásával. A konkrét részletekről várhatóan a jövő héten számol be a szolgáltató."

forrás:hwsw

#5752 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 10:48

Ezt most minek? Itt van harommal lejjeb a topicja...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5753 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 20:40

Help!
A SportM csatornával van 1 kis gondom!
Digitálisan és az egyik tv-n analógon jön rendesen.
A másik analógon 2 napja eltünt és hiába keresem le az összes csatit, ez az 1 nem jön -a többi csati jön rendesen.
Még mit tudok tenni?

#5754 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 29. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: alibabusic - Dátum: 2012. 08. 27. 20:40

Help!
A SportM csatornával van 1 kis gondom!
Digitálisan és az egyik tv-n analógon jön rendesen.
A másik analógon 2 napja eltünt és hiába keresem le az összes csatit, ez az 1 nem jön -a többi csati jön rendesen.
Még mit tudok tenni?

Ma délután visszajött!! :)

#5755 Felhasználó inaktív   M.Greene 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 09. 13. 17:34

Urak,
A heyzet a következő -a telefonos helpdesket nem érem el már két napja...-
BP 13. kerület. A TV tegnap tökéletesen ment, ma bekapcsolom...Kódolt jel majd a The setup is now beeing finalised. üzenet fogad. Ez csak azért furcsa, mert semmit nem változtattam a TV-n nem állítottam át semmit.
Majd fogtam kártya nulláz, tv nulláz és telepít újra. Az üzenet ugyanez...és kint marad órákig, Az m2 kivételével ami ugye nem kódolt semmi nicns.

#5756 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 29. 20:12

Nem akarok pánikolni, de hétfőtől indul az RTL 2, és az UPC weboldalon sehol egy ÁSZF módosítás, vagy új csatornakiosztás... Automatice a Reflektor TV helyére kerül vagy mi lesz? :unsure:

Másrészt a 29-es körzet analóg kínálatában a Cool TV és ezek az új főcsatornák benne lesznek? Lévén a Cool állítólag az első öt nézett adóban benne van a statisztikák szerint... :closedeyes:

Szerkesztette: Mykee 2012. 09. 29. 20:14 -kor

#5757 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 30. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2012. 09. 29. 20:12

Nem akarok pánikolni, de hétfőtől indul az RTL 2, és az UPC weboldalon sehol egy ÁSZF módosítás, vagy új csatornakiosztás... Automatice a Reflektor TV helyére kerül vagy mi lesz? :unsure:

Másrészt a 29-es körzet analóg kínálatában a Cool TV és ezek az új főcsatornák benne lesznek? Lévén a Cool állítólag az első öt nézett adóban benne van a statisztikák szerint... :closedeyes:

Nyugodtan pánikolhatsz, mert a hivatalos infók szerint nincs megegyezés az UPC kábel, ill. az RTL II közt, így nem is fog bekerülni a csatorna az indulás napján. Bezzeg a Directen ott lesz.

#5758 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 30. 13:40

Szerintem nem fog fájni, hogy nem rohad az agyad a retek2-től :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#5759 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 09:17

Engem az bosszant, amit itt is és máshol is írtak: ha tudták, hogy ekkor akarják indítani, miért nem kezdték előbb a tárgyalásokat? Na meg az UPC Directbe bekerül, a kábelesbe meg nem? Végül persze mi szívjuk meg, mert olyan műsorokat adnak, amik első körösek, tehát nem ismétlések. Akkor meg én érzem úgy, hogy kizárnak a műsoraikból?

#5760 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 01. 19:02

Akik náluk reklámoznak,ilyenkor nem gondolkodnak el?
Az egész országnak szánt reklámot látja a népesség kb. 1/3-a!

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.