HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#61 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:15

Idézet: JOINT72 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 9:20

Sokan meg dicsérik. Nem lehet eligazodni a fórumokon.

Kedvenc éttermemben is felszereltek DigiTV-t, aztán ki tudja mivel van baj, de mostanában inkább csak rádiót hallgatnak róla. Eddig videoklippes zenei cuccok mentek róla, aztán egyszer csak romlott a képminőség, meg kockásodott is.
Make love not Wor.

#62 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:46

Miskolcon már megkezdték a DIGI TV kiépítését négyemeletes házakban. A havidíj ugyanannyi lesz mint az egyéni megrendelőknél (már a szerződés is alá van írva). Az egyik ismerősömnél nézegettem a DIGI TV minőségét (családi ház, egyéni megrendelő) és 72cm-es TV-nél nekem jobbnak tűnt a képe mint a UPC directnek, hogy a kábelTV-t már ne is említsem.

#63 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 14:36

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 21:59

Kimenjek a gangra, és lefotózzam?
Aztán még tudok pár helyet (gyakorlatilag az összes, amerre jártam a fővárosban), ahol az erdetileg kulcsos szekrényt lakatolják, és még plombálják is.
Nálunk gyakorlatilag kizárható volt a műsorlopás, mert a fél ház látja az egyik dobozt, a másik fél ház a másikat.
Ahol a panelba a lépcsőfordulóban, vagy a 3.-on, és a 8.-on van a villanyóraszekrényben, ott biztos, hogy volt ingyen HBO, meg családi csomag.

ja, hat az post sziti...
itt mindenhol kulcsal van, meg bent a villanynal (vagy meg annyi, se, van ahol csak kint van a lepcsohazba)

es meg lepblombalva sincs.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#64 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:03

Idézet: JOINT72 - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 10:20

Sokan meg dicsérik. Nem lehet eligazodni a fórumokon.

Simán el tudom képzelni, hogy néhány UPC aktivista teleírkálja a fórumokat ilyen negatív infókkal. Aztán ki tudja hogy igaz vagy sem. Bocsi UPC ha nem így van, de amilyen kapitalista világot élünk...

A negatív reklámoknak ezen formáit ismerjük. De mi lenne, ha nem az lenne az alaphitünk, hogy a csúnya nagy kapitalista cégek a másikat mószerkázzák? :)

(elárulom: CSODA)

#65 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 23:35

Idézet: localnet - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:46

Miskolcon már megkezdték a DIGI TV kiépítését négyemeletes házakban. A havidíj ugyanannyi lesz mint az egyéni megrendelőknél (már a szerződés is alá van írva)

Miképpen csinálják? DigiTV oldja meg, vagy alvállalkozós dolog? 4 emeletesben mondjuk könnyű építeni, de kiviteéező meg technológia érdekelne, hogy XY helyi kábeles cég adja a számlát, oszt koax jön, vagy koaxon még beltéri is lóg, vagy mi egyéb a megoldás.
Make love not Wor.

#66 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 06:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 23:35

Miképpen csinálják? DigiTV oldja meg, vagy alvállalkozós dolog? 4 emeletesben mondjuk könnyű építeni, de kiviteéező meg technológia érdekelne, hogy XY helyi kábeles cég adja a számlát, oszt koax jön, vagy koaxon még beltéri is lóg, vagy mi egyéb a megoldás.

Eddig annyi biztos, hogy közös paraboláról lesz leosztva a jel és egy alvállalkozó építi ki a rendszert. Számla elviekben digi-s lesz.

#67 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 01:10

Idézet: localnet - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 6:10

Eddig annyi biztos, hogy közös paraboláról lesz leosztva a jel és egy alvállalkozó építi ki a rendszert. Számla elviekben digi-s lesz.

Ez érdekes, hogy ha DigiTVnek fizettek, oszt ugyanannyit, akkor miből lesz kifizetve a vállalkozónak a cucca/melója. Érdekes kezdeményezés, majd érdekel a végkifejlet, mert akkor ilyen vidéki kalákáknak én is nyomatom, csak majd számoljatok be rendesen.
Make love not Wor.

#68 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:28

Akik a XI. kerületben laknak, azoknak voltak kimaradások az RTL Klub műsorában a hétvége környékén? Arra gondolok, hogy egyszer csak elmegy a kép és csak egy szürke képernyőt látsz pár percig? Elvileg most már megcsinálták és másik adóról küldik a jelet erre felé, de most meg olyan a kép az RTL Klub-on, hogy a kontúrosabb vonalaknak ott van a jobb oldalán a szellemképe. Pl. fehér csíknak sötétebb háttér előtt vagy fordítva. De ezt csak azóta tapasztalom, mióta volt ez a zűr az adásban. Észrevett más is ilyen hibát? Csak mert tegnap kijöttek a UPC-től egy jelbemérésre, de abban nem volt hiba és valószínű, hogy a zűrös adás miatt az RTL Klub-ot másik állomásról sugározzák és azért lett szellemkéépes a kép. Ha másnak is van ilyen gondja, akkor esetleg jelezhetné a UPC felé, hátha visszatennék az eredeti adóra, mert eddig ez a csatorna jött be a legszebben...

#69 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 12:04

Ilyen lenne a problémám és hangsúlyozom, hogy csak múlt hétvége óta a UPC-nél és csak az RTL Klub-on és más csatornán nem jelentkezik ilyen szellem kép. Van valakinek hasonló problémája a XI. kerületben a UPC-sek közül?

itt a nő sapkájánál
http://www.imagewoof...8124...RTLKlub)[3].jpg

az üdítős doboznál
http://www.imagewoof.com/view_image/596464...57(RTLKlub).jpg

a fickó fejénél
http://www.imagewoof.com/view_image/a381f4...00(RTLKlub).jpg

a függőleges csíkoknál
http://www.imagewoof...f5b4...RTLKlub)[1].jpg

a feliratnál
http://www.imagewoof.com/view_image/e46444...18(RTLKlub).jpg

látható jól...

Szerkesztette: Looserke 2007. 02. 25. 12:06 -kor

#70 Felhasználó inaktív   tsqw 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 25. 12:27

Idézet: Looserke - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 12:04

Ilyen lenne a problémám és hangsúlyozom, hogy csak múlt hétvége óta a UPC-nél és csak az RTL Klub-on és más csatornán nem jelentkezik ilyen szellem kép. Van valakinek hasonló problémája a XI. kerületben a UPC-sek közül?

itt a nő sapkájánál
.jpg]http://www.imagewoof...8124...RTLKlub)[3].jpg

az üdítős doboznál
http://www.imagewoof.com/view_image/596464...57(RTLKlub).jpg

a fickó fejénél
http://www.imagewoof.com/view_image/a381f4...00(RTLKlub).jpg

a függőleges csíkoknál
.jpg]http://www.imagewoof...f5b4...RTLKlub)[1].jpg

a feliratnál
http://www.imagewoof.com/view_image/e46444...18(RTLKlub).jpg

látható jól...

hat ez tenyleg durva.. talan egy szobaantennaval is jobb minoseget ernel el  :D  hivd a upc-t es panaszkodj, hatha..
"Wow! That had what I really like in a story - an ending!"

#71 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 12:30

Idézet: tsqw - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 11:27

hat ez tenyleg durva.. talan egy szobaantennaval is jobb minoseget ernel el  :D  hivd a upc-t es panaszkodj, hatha..

volt kint egy szerelő és csinált jelerősség bemérést...azzal nincs gond...és mivel a többi csatornánál nem jelentkezik ezért tuti, hogy nem a kábelekkel van a gond...
Csak múlt hét óta amikor voltak az adáskimaradások, akkor amikor azt megcsinálták elállíthattak valamit a központban...ezért lenne jó, ha azok akik a 11kerületben laknak és hasonló gondjuk van rájuk szólnának...én már megtettem, de sok lúd.....

Szerkesztette: Looserke 2007. 02. 25. 12:33 -kor

#72 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:01

remek, most meg a TV2-nél vannak ugyanolyan szürke képernyős adáskimaradások, mint pár hete az RTL Klubbal...kíváncsi vagyok, hogy ha ezt is ''megcsinálják'', akkor itt is szellemképes lesz-e az adás, mint a ''javítás'' után az RTL Klub... :down:  :reklamacio:  :reklamacio:

#73 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:07

Idézet: Looserke - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 21:01

remek, most meg a TV2-nél vannak ugyanolyan szürke képernyős adáskimaradások, mint pár hete az RTL Klubbal...kíváncsi vagyok, hogy ha ezt is ''megcsinálják'', akkor itt is szellemképes lesz-e az adás, mint a ''javítás'' után az RTL Klub... :down:  :reklamacio:  :reklamacio:

Nálam is folyamatosan hullik atomjaira a RTL és ma a TV2 is. Az M1-2 nézhetetlen több éve, de ez nem biztos, hogy a szolgáltató hibája. Ilyen szellemképeket én is látok, de vagy a UPC a hibás, vagy az asztalos aki felrakta az előszobaszekrényt...  :D
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#74 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:10

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 20:07

Nálam is folyamatosan hullik atomjaira a RTL és ma a TV2 is. Az M1-2 nézhetetlen több éve, de ez nem biztos, hogy a szolgáltató hibája. Ilyen szellemképeket én is látok, de vagy a UPC a hibás, vagy az asztalos aki felrakta az előszobaszekrényt...  :D

nézd meg a szellemképs linkeket...

#75 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:27

Idézet: Looserke - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 21:01

A XIII-ban pont ugyanez.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#76 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:34

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 20:27

A XIII-ban pont ugyanez.

zargathatnád őket a 1221-en hátha észbe kapnak....én már hívtam őket és emilt is írtam, igaz válasz még nem jött...

#77 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:08

Idézet: Looserke - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 21:10

nézd meg a szellemképs linkeket...

Ha nem néztem volna meg, nem írtam volna róla. De azért nem nyilatkozom róla, mert lehet, hogy nálunk meg a kábel sérült.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#78 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 21:03

Úgy tűnik megcsinálták az RTL Klubot, ha valaki másnak is szellemképes volt, akkor megerősíthetné a dolgot...

#79 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 21:13

UPC Direct-nél hogy lehet két beltérit igényelni? Két külön előfizetésnek számít?

#80 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 23:37

Van itt olyan fehérvári akinek UPC Direct-je van és át tudnám vinni a PC-met, hogy kipróbájam milyen képminőségben lehet felvenni tv-tunerrel? PÜ-t légyszi.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.