HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#861 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 09. 21:24

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 20:20

Sajnállak,de ez 1 ilyen cég !! -hazudós és lehúzós.  :down:

Én ugyanígy jártam csak a Medium nettel.
Szó szerint ezt mondták nekem is,hogy semmit nem kell csinálnom marad az ár és a szolgáltatás is.
1 hónapig maradt az ár, majd jött a következő számla + 1.000 Ft-ról

Ugyanúgy letagadták nekem is a szemetek, amit korábban mondtak az árról.
Úgy látszik nem változtak semmit.  :D

Igen, engem is azzal húztak fel, hogy állították, hogy "mi olyat bizony nem mondtunk"...  :down:
A másik meg ez a régi ügyfél-új ügyfél dolog... értem én hogy kellenek az új előfizetők, de a régieket így nehéz lesz megtartani...
Én például hétfőn besétálok egy T-pontba (sajnos itt másra nincs lehetőség)

#862 Felhasználó inaktív   reelmoro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 12. 10:37

"hűdemérgeslettem"
decemberben lejárt az analóg tv hűségem (3900 Ft/hó, volt mellé net is, de az most nem lényeg). a kedves hölggyel történt beszélgetés során sikerült valami 5400 Ft/hó-ra szóló ajánlatot kapnom (digitál silver csomag), ha meg változatlanul maradok analóg, akkor 4900 a silver csomag. namost a honlapont 4500 a lebegtetett ár a meglévő előfizetőknek (igaz ott van, hogy bronzról módosítóknak). tapasztaltaktól kérdem ez így reális? 4900 a ratyi analóg csomag amellett, hogy ha új lennék 4000 lenne? parádés :)
❘❘ ❙❘ ❘ ❙❚❘ ❘❙❘ ❙ ❘ ❙❘❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘❘❚ ❘ ❘❘ ❘ ❘❘

#863 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 10:57

Idézet: reelmoro - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 11:37

"hűdemérgeslettem"
decemberben lejárt az analóg tv hűségem (3900 Ft/hó, volt mellé net is, de az most nem lényeg). a kedves hölggyel történt beszélgetés során sikerült valami 5400 Ft/hó-ra szóló ajánlatot kapnom (digitál silver csomag), ha meg változatlanul maradok analóg, akkor 4900 a silver csomag. namost a honlapont 4500 a lebegtetett ár a meglévő előfizetőknek (igaz ott van, hogy bronzról módosítóknak). tapasztaltaktól kérdem ez így reális? 4900 a ratyi analóg csomag amellett, hogy ha új lennék 4000 lenne? parádés :)

Velünk is eléggé kiszúrtak tavaly októberben, amikor lejárt a chello minimum-ra a hűség. Először azt mondták, hogy megszűnt ez a csomag, de ha akarjuk maradhat ennek ellenére továbbra is ez a csomag, csak kb. 7-800.-Ft-tal magasabb díjért. Ennek ellenére a következő számlán elkezdték majdnem 8000.-Ft-ért kiszámlázni az 1 Mbit-es netet. Ekkor visszahívtuk őket és csak a chello bonze-t ajánlották fel, de nekünk 5000.-Ft-ért, amit az újak 4000-ért kapnak. Ezzel párhuzamosan a telefonra eddig kapott csomagkedvezményt is megvonták, mert az új chello csomagoknál már nincs ilyen, így az hogy az 1 Mbit-es netről áttereltek 2 Mbit-esre, ez nekünk havi közel 2000.-Ft-os többletköltséget jelent.

Az analóg csomagra pedig csodálkozom, hogy egyáltalán adtak kedvezményes ajánlatot, egyik ismerősömnek azt mondták, hogy van a digitális 5400-ért vagy az analógot kapja listaáron 5780.-Ft-ért. És akkor csodálkoznak, hogy aki csak teheti átvált más szolgáltatásra.
Mi is gondolkodunk, hogy ha végre bejön a házba a Digi, akkor lehet hogy váltunk. Meg vagyunk elégedve a upc-vel, csak az árai magasak. A Digi-nél a felére jönne ki a havidíj (jelenleg a upc-nek havi 16-18000.-Ft-ot fizetünk, a Diginél ez lenne kb. 6-8000.-Ft), ami azért a mai helyzetben nem mindegy.

Szerkesztette: s.attesz 2009. 01. 12. 11:03 -kor

#864 Felhasználó inaktív   Tomcraft 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 15:08

Sziasztok! Tudtok arról valamit, hogy a Comedy Central-t kivette volna a UPC a bronze csomagból, mert már tegnap se tudtam nézni, most sincs, nem hallottam semmit róla, hogy ezt tették volna, csak gyanús a dolog...

#865 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 18:59

Idézet: Tomcraft - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 15:08

Sziasztok! Tudtok arról valamit, hogy a Comedy Central-t kivette volna a UPC a bronze csomagból, mert már tegnap se tudtam nézni, most sincs, nem hallottam semmit róla, hogy ezt tették volna, csak gyanús a dolog...

Nálam megy most is (Pécs) és a 02.11-től érvényes csatikiosztásban is benne van !
Ezek szerint nem vették ki központilag, lehet hogy nálad ugrott el vhova. ;)

#866 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 09:54

Idézet: reelmoro - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 11:37

"hűdemérgeslettem"

Az 5400Ft-os digitális csomag ár csak az első évre vonatkozik. Utána már a 7000Ft-os normál árral kell számolni.
Ezekben ez a trükk.
Az éppen kiszárítás alatti analóg csomag (silverből kiesett az Európa pl.) szerintem még egy évig jó, aztán majd kiderül, hogy akkor mit ajánlanak digitális energiapazarlás keretében :)))
Az a 4900 meglevőnek jelenleg az elérhető legjobb opció analógosoknak. (Nincs többletdoboz ár, és ráérsz variálni jövőre.)

#867 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 09:58

Idézet: s.attesz - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 11:57

Mi is gondolkodunk, hogy ha végre bejön a házba a Digi, akkor lehet hogy váltunk. Meg vagyunk elégedve a upc-vel, csak az árai magasak. A Digi-nél a felére jönne ki a havidíj (jelenleg a upc-nek havi 16-18000.-Ft-ot fizetünk, a Diginél ez lenne kb. 6-8000.-Ft), ami azért a mai helyzetben nem mindegy.

Ahol tavaly év vége előtt jártak le hűségek ott beállt a tipikus csomagkifuttatásos-újrabrand-esítéses megasz..atás, amiről itt előtte cirka egy évig pampogtam itt és a másik topicon.
Az évzárással lejáró komplett hűségeket viszonylag jó középutasan tartották meg. (Azaz "mindössze" 15% körüli összes áremelést jelent.)
Kétségtelen, hogy a Digi terjedés jót tesz a UPC ajánlatoknak.

#868 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 12:52

Idézet: llamada - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 10:54

Az 5400Ft-os digitális csomag ár csak az első évre vonatkozik. Utána már a 7000Ft-os normál árral kell számolni.
Ezekben ez a trükk.
Az éppen kiszárítás alatti analóg csomag (silverből kiesett az Európa pl.) szerintem még egy évig jó, aztán majd kiderül, hogy akkor mit ajánlanak digitális energiapazarlás keretében :)))
Az a 4900 meglevőnek jelenleg az elérhető legjobb opció analógosoknak. (Nincs többletdoboz ár, és ráérsz variálni jövőre.)

Eddig nem volt nálunk gond, mert ha lejárt a hűség mindig lehetett hosszabbítani, de most hogy megszűntek a hűséges ajánlatok nem tudom mi lesz, ha lejár ez az egy éves kedvezményes ár.
Ha nekünk ősszel felnyomják majd 8000.-Ft-ra a gold csomagot, 8000.-Ft-ra az internetet és nem adnak semmi kedvezményes ajánlatot, akkor biztos lemondjuk az egészet. Ezek a mostani akciós árak sem annyira alacsonyak, hát még a listaárak.

#869 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 12:16

Tegnap kaptuk meg a havi számlát, amelynek hátoldalán különféle közlemények vannak és az egyik nekem nem egészen világos.
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2009 február 11-től digitális csomagjainkat a következő kedvezményes havidíjakon kínáljuk Önnek az alábbiak szerint:
a digital silver csomag 5400.-Ft-ról 5580.-Ft-ra,
digital gold csomag 6300.-Ft-ról 6480.-Ft-ra,
..."
Ez azt jelenti, hogy amiért eddig 6300.-Ft-ot fizettünk az ezentúl 6480.-Ft lesz, anélkül hogy bármi pluszt is kaptunk volna (tudom lesz 3 csatorna, de azok eddig is voltak analógon így szerintem ez nem számít bővítésnek)? Vagy ez az emelés nem mindenkit érint?
Mi tavaly májusban köttettük be és akkor úgy volt, hogy augusztusig maradt az analóg csomag + 1000.-Ft-os ár, majd utána 6300.-Ft. De a 6300.-Ft-ra nem vonatkozott 1 éves árgarancia? Lehet, hogy rosszul emlékszem?

Szerkesztette: s.attesz 2009. 01. 17. 12:17 -kor

#870 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 13:16

Idézet: s.attesz - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 12:16

Mi tavaly májusban köttettük be és akkor úgy volt, hogy augusztusig maradt az analóg csomag + 1000.-Ft-os ár, majd utána 6300.-Ft. De a 6300.-Ft-ra nem vonatkozott 1 éves árgarancia? Lehet, hogy rosszul emlékszem?

Nekem az indulás óta (03.31) van, de nem emlékszem,hogy lett volna árgarancia a 6.300 Ft.-ra.

Ez az átka a hűség megszűnésének!
A sok jog+fogyasztóvédő patkány büszke lehet magára.
A hűség alatt legalább nem emeltek árat és nem is volt kötelező !
Aki nem volt biztos abban,hogy marad a hűség lejártáig a szolgáltatónál az köthetett anélkül is.

#871 Felhasználó inaktív   Doktoreher 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 17. 14:43

Sziasztok!

Szitu a következő.
Színhely: Eger.
Van A lakás amiben előfizettünk egy családi csomagra. Meg is kaptuk a konvertert hozzá, pöccre működik minden. A lakást kiadtuk albérlőknek, és úgy gondoltuk, hogy a konvertert - és a vele járó Sport1-et. :-) ) átköltöztetjük B lakásba a szülőkhöz.
B lakásban szépen összekötöttük a masinákat ( Falból madzag konverterbe, konverteről TV-be. ), és elkezdtük keresni az adókat.
A konverter jelét sehol nem sikerült megtalálni, a konverteren keresztül semmilyen adó nem jött.

Kérdés: Hogy működik ez a konverter pontosan?
Elképzelhető, hogy a konverteren keresztül csakis akkor jön keresztül bármilyen jel, ha alapból Családi csomag van az adott szolgáltatási helyen?

Szal az még hagyján, hogy Sport1 nem jön, de úgy tűnik, mintha a konverter egyáltalán nem adna semmit. Rosszul gondolom, hogy attól, hogy fizikailag más helyen van, még az eredeti csomagot át kellene engedje? Vagy tudja érzékelni azt, hogy ezen a szolgáltatási helyen nincs Családi csomag, ergó ő meg se mozdul? Egy kicsit se?
Vagy mi néztünk be valamit?

( Az RTFM azért nem fog működni, mert az nagy költözés során valahová elkallódott szegény. :-D )

Doki

#872 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:11

Ha analóg (ct-1900) konverterről van szó,a jelet valahol a VHF I sávban kell keresgélni.
A többi csatorna megmaradt a TV-n?
A B lakásban csillagpontos UPC rendszer van?
A B lakásban melyik csomagra van előfizetve?
Ha nincs központilag letiltva és a megfelelő jelet megkapja,bárhol működik.

Egyébként február 11 után a sport1 átkerül a bronze csomagba.(nem konverteres)

#873 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 15:56

Idézet: alibabusic - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 14:16

Nekem az indulás óta (03.31) van, de nem emlékszem,hogy lett volna árgarancia a 6.300 Ft.-ra.

Ez az átka a hűség megszűnésének!
A sok jog+fogyasztóvédő patkány büszke lehet magára.
A hűség alatt legalább nem emeltek árat és nem is volt kötelező !
Aki nem volt biztos abban,hogy marad a hűség lejártáig a szolgáltatónál az köthetett anélkül is.

Köszönöm a segítséget, akkor úgy látszik rosszul emlékeztem.
Én sem örülök ennek, hogy már nincs hűségnyilatkozat, mert bár le voltunk kötve egy időre, mégis fix havidíjjal számolhattunk, így viszont bármikor számíthatunk rá, hogy emelik a fizetendő összeget  :(
De ha legalább kaptunk volna valami plusz csatornát, akkor még talán elfogadom, de így a semmiért furcsa, hogy emelnek :confused:
Azt meg most vettem észre, hogy kaptunk 4.-Ft késedelmi kamatot, csak tudnám mire fel, amikor dec. 23. volt a fizetési határidő és mi 22-én fizettük be a csekket :mad:

#874 Felhasználó inaktív   Doktoreher 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 17. 16:52

Idézet: Tom-y - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 15:11

Ha analóg (ct-1900) konverterről van szó,a jelet valahol a VHF I sávban kell keresgélni.
A többi csatorna megmaradt a TV-n?
A B lakásban csillagpontos UPC rendszer van?
A B lakásban melyik csomagra van előfizetve?
Ha nincs központilag letiltva és a megfelelő jelet megkapja,bárhol működik.

Egyébként február 11 után a sport1 átkerül a bronze csomagba.(nem konverteres)

Szia!

Köszi.

Igen, a többi csatorna megmaradt a TV-n.
Tehát a keresgélés közben szépen mindent megtaláltunk, csak azt nem sikerült elérni, hogy a konverteren keresztül kapjunk bármit.
Igen, a lakásban csillagpontos rendszer van.
Bronz csomag van előfizetve.

Én attól tartok, hogy a konverterrel szúrtunk el valamit.
Ha jól tudom, ezek a konverterek úgy vannak belőve, hogy ha megtalálod a konvertert, akkor azt már nem kell tovább állítani, hanem azon fix helyen jönnek a progarmok. ( Ezért van ugye a FC, hogy ne kelljen mindet végigpötyögni állandóan. )
Ergo, ha valahol megtalálom a konvertert, akkor onnantól kezdve azon váltogatva meglesznek a csatornák is.
Miért lehet, hogy nem találom a konvertert?
Be van kapcsolva. :-D
Idő be van állítva.
Kell még vele valami trükközni, vagy látnia kéne?

doki

#875 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 17:23

Idézet: Doktoreher - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 16:52

Szia!

Köszi.

Igen, a többi csatorna megmaradt a TV-n.
Tehát a keresgélés közben szépen mindent megtaláltunk, csak azt nem sikerült elérni, hogy a konverteren keresztül kapjunk bármit.
Igen, a lakásban csillagpontos rendszer van.

Én attól tartok, hogy a konverterrel szúrtunk el valamit.
Ha jól tudom, ezek a konverterek úgy vannak belőve, hogy ha megtalálod a konvertert, akkor azt már nem kell tovább állítani, hanem azon fix helyen jönnek a progarmok. ( Ezért van ugye a FC, hogy ne kelljen mindet végigpötyögni állandóan. )
Ergo, ha valahol megtalálom a konvertert, akkor onnantól kezdve azon váltogatva meglesznek a csatornák is.
Miért lehet, hogy nem találom a konvertert?
Be van kapcsolva. :-D
Idő be van állítva.
Kell még vele valami trükközni, vagy látnia kéne?

doki

A TV-t kéne tüzetesebben átnézni.Mindhárom hullámsávon kerested?Másik tv-n esetleg próbáltad?Lehet hogy nem vetted észre a konverter jelét,mert olyan csatornára kapcsoltad,ami egyébként is jönne.Keress kódolt adást.

#876 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 01. 17. 20:26

Idézet: Doktoreher - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 14:43

Meg is kaptuk a konvertert hozzá, pöccre működik minden. A lakást kiadtuk albérlőknek, és úgy gondoltuk, hogy a konvertert - és a vele járó Sport1-et. :-) ) átköltöztetjük B lakásba a szülőkhöz.

Hjahh, lehet ott nem is jön a digit adás a madzagon.
Make love not Wor.

#877 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 17. 20:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 20:26

Egerben még nem indult el a digitális adás.Majd februárban.

#878 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 08:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 20:26

A digit.adáshoz Médiabox kell !!

A Konverter az más -az az analóghoz kell,hogy az összes csatornát tudd fogni vele.
Enélkül nincsenek a HBO és társai stb.

#879 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 10:06

Idézet: Doktoreher - Dátum: 2009. jan. 17., szombat - 16:52

Ha bronze csomag van előfizetve akkor azon a konverteres adások sohasem fognak bejönni.
Ahhoz silver csomag kellene, ami drágább.

#880 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 11:46

Idézet: Adam84 - Dátum: 2009. jan. 18., vasárnap - 10:06

Ha bronze csomag van előfizetve akkor azon a konverteres adások sohasem fognak bejönni.
Ahhoz silver csomag kellene, ami drágább.

Hogy érthetőbb legyen: bronze csomagnál le van szűrőzve az a sáv, amin a konverteres csatornák jönnek be.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.