HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5061 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 15. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 09. 15. 16:23

A csatornalistában most vettem észre, hogy megjelent az 59-es programhelyen egy upc info csatorna, legalábbis ezt a nevet írja ki a box, viszont "nincs hozzáférése" üzenet fogad, ha odakapcsolok. Ez vajon mi lesz?

A tematika alapján csak az Animal Planet HD-ra tudok gondolni. Én személy szerint jobban várom, mint bármi mást.
Papesz

#5062 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 04:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2011. 09. 15. 23:08

A tematika alapján csak az Animal Planet HD-ra tudok gondolni. Én személy szerint jobban várom, mint bármi mást.

Lehet még Viasat History/Nature (HD), Discovery World/Travel and Living, TLC, Nat Geo Wild HD, History HD. Én leginkább a TLC-re tippelnék.
De mivel másik oldalról ott vannak a sport csatornák lehet ESPN America SD is.
Vagy a Pro4 berakásából kiindulva bármi.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5063 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 09:12

Gondoljátok, hogy dokumentumcsatornát ide tennének az 59-es programhelyre? Mert a 77, 78, 79-es programhely még üres.

#5064 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 09. 15. 16:23

Megoldódott a Pro4 rögzítési probléma, köszönet UPC-On-Line-nak a gyors segítségért.

A csatornalistában most vettem észre, hogy megjelent az 59-es programhelyen egy upc info csatorna, legalábbis ezt a nevet írja ki a box, viszont "nincs hozzáférése" üzenet fogad, ha odakapcsolok. Ez vajon mi lesz?
Amióta pedig volt ez az átállás a Duna TV-nél, amiről szólt is az üzenet a médiabox-on, azóta megjelent a Duna TV-nél és a Duna II. Autonómiánál egy érdekes, fehér szaggatott csík a régi tv-nken, a kép és a fekete csík határán. Ez vajon mi lehet? Az Eurosport-nál láttam még ilyet, persze nem zavaró, csak gondoltam megkérdezem mi lehet ez.

Kedves s.attesz!

A Ch59-es hely tartalma azoknak kerül kijátszásra, akiknek tartozásuk van (itt egy szöveges üzenet jelenik meg a tartozás tényéről).

A Duna és Duna II csatornán egy kapcsoló jelet lehet érzékelni olyan TV-ken, amik pl.: 4:3-as képernyőaránnyal rendelkeznek és letterboxba van állítva a mediabox.

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#5065 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 18:02

Ilyet még nem láttam, a képernyőn keresztül szólítjuk fel az előfizetőket a fizetésre... Tisztelt UPC Online! Nem tudom, mekkora fejlesztést igényelt ez a feladat, de előtte ez a kapacitás igazán helyretehette volna azt a hónapok óta fennálló problémát, hogy az EPG ajánlói random módon levágódnak....

#5066 Felhasználó inaktív   kercerece1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 16. 19:23

Valaki próbálta már esetleg ezt az új műsorújság funkciót? Amivel neten is lehetne a mediabox-nak szólni, hogy mit vegyen fel. Ha igen, akkor működött? Mert nekem már a bejelentkezésnél elakad. Próbálkoztam úgy is, hogy bekapcsoltam a mediabox-ot, hátha stand-by-ban nem tud vele kapcsolatot felvenni, de nem nyert. Volt egy olyan kósza ötletem is, hogy esetleg a routerben kellene vmit konfigurálni, de aztán rájöttem, hogy a doboz nincs a belső hálón.

Szóval nem tudom.

(megj. Az normális, hogy freemail-es címmel akartam regisztrálni, és oda egyáltalán nem jött meg az aktiváló levél? Utána küldtem egy normál próba üzenetet is, annak mondjuk 5 óra volt, hogy megérkezzen)

#5067 Felhasználó inaktív   Monka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 17. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: kercerece1 - Dátum: 2011. 09. 16. 19:23

Valaki próbálta már esetleg ezt az új műsorújság funkciót? Amivel neten is lehetne a mediabox-nak szólni, hogy mit vegyen fel. Ha igen, akkor működött? Mert nekem már a bejelentkezésnél elakad. Próbálkoztam úgy is, hogy bekapcsoltam a mediabox-ot, hátha stand-by-ban nem tud vele kapcsolatot felvenni, de nem nyert. Volt egy olyan kósza ötletem is, hogy esetleg a routerben kellene vmit konfigurálni, de aztán rájöttem, hogy a doboz nincs a belső hálón.

Szóval nem tudom.

(megj. Az normális, hogy freemail-es címmel akartam regisztrálni, és oda egyáltalán nem jött meg az aktiváló levél? Utána küldtem egy normál próba üzenetet is, annak mondjuk 5 óra volt, hogy megérkezzen)

Nekem netről is és telefonról is működött a felvétel beállítása.Az első 1-2 hétben viszont nekem is voltak gondjaim, aztán kiderült, hogy a UPC-nél volt gond. Talán amikor te próbáltad, akkor is az lehetett.

#5068 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 10:36

Tisztelt UPC online! Bátyámnak nincs HD csomagja, de szereti az amerikai sportokat! Megkért, hogy itt a fórumon kérdezzem már meg Öntől, hogy az ESPN America SD változatára semmi esély, hogy bekerüljön a sima Digital csomagba? Előre is köszönöm szépen válaszát
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#5069 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 17. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: kercerece1 - Dátum: 2011. 09. 16. 20:23

Szóval nem tudom.

Nekem nem műxik !
A "normális" felületen, szóval, asztali gépen, laptopon be tudok lépni a műsorújságba, de szól, hogy most nem működik a dolog!
Androidról pedig nem is fogadja el a felhasználó nevet és a jelszót!
Remélem lassan csak jó lesz a dolog, jópofa szoláltatás is lehetne belőle..;)

#5070 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2011. 09. 17. 11:36

Tisztelt UPC online! Bátyámnak nincs HD csomagja, de szereti az amerikai sportokat! Megkért, hogy itt a fórumon kérdezzem már meg Öntől, hogy az ESPN America SD változatára semmi esély, hogy bekerüljön a sima Digital csomagba? Előre is köszönöm szépen válaszát

Kedves Kungzi!

A csatornakínálatunk távoli jövőben történő bővítésével kapcsolatban semmilyen fórumon nem tudunk információt közölni, mert ezek üzleti megállapodások részét képezik.

Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#5071 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 11:24

UPC-s lett az indexes tévéblogger

"A UPC Magyarország jövő héten indítja magyarországi Facebook oldalát, ahol Sixx jelentkezik majd exkluzív videoshowjával, a Tévézni Rakendrollal."
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5072 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 09. 17. 14:57

Nekem nem műxik !
A "normális" felületen, szóval, asztali gépen, laptopon be tudok lépni a műsorújságba, de szól, hogy most nem működik a dolog!
Androidról pedig nem is fogadja el a felhasználó nevet és a jelszót!
Remélem lassan csak jó lesz a dolog, jópofa szoláltatás is lehetne belőle..;)

Ma megpróbáltam belelépni.
Órák óta ennyi a válasz:

Idézet

A szolgáltatás nem elérhető

Jelenleg technikai probléma áll fenn. Jelenleg nem tud bejelentkezni és műsor felvételt és/vagy emlékeztetőt beütemezni.
Műszaki csapatunk tud a problémáról és igyekszik megoldani azt.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5073 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 19. 14:29

Órák óta ennyi a válasz:

Hülye kérdés, a videótár működik?
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#5074 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: z67 - Dátum: 2011. 09. 19. 14:31

Hülye kérdés, a videótár működik?

Az megy.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5075 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 09. 19. 10:21

Kedves Kungzi!

A csatornakínálatunk távoli jövőben történő bővítésével kapcsolatban semmilyen fórumon nem tudunk információt közölni, mert ezek üzleti megállapodások részét képezik.

Magyarra lefordítva: NEM és NEM is lesz része soha a büdös életben az SD kínálatnak!

#5076 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 09. 19. 15:58

Magyarra lefordítva: NEM és NEM is lesz része soha a büdös életben az SD kínálatnak!

ROTFL..."tavoli jovo".
a tavoli jovo az 50-100ev korul szok' indulni es milliard eveknel vegzodik.

#5077 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 09. 16. 14:14

Kedves s.attesz!

A Ch59-es hely tartalma azoknak kerül kijátszásra, akiknek tartozásuk van (itt egy szöveges üzenet jelenik meg a tartozás tényéről).

A Duna és Duna II csatornán egy kapcsoló jelet lehet érzékelni olyan TV-ken, amik pl.: 4:3-as képernyőaránnyal rendelkeznek és letterboxba van állítva a mediabox.

Köszönöm az információt, érdekes módja az ügyfél értesítésének. Én azt hittem lesz valami információs csatorna az info24 helyett.

A Duna TV-nél csak az az érdekes, hogy korábban nem látszott ez a csík.

#5078 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 19. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 19. 14:29

Órák óta ennyi a válasz:

Lehet a beprogramozottakat sem a beltéri tárolja, hanem központilag? Ma délutánra mindenünk eltűnt :-D
Make love not Wor.

#5079 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 19. 22:23

Tudom, nem blog, de este megnyomtam a rekordot egy filmen, aztán bealudtam. Pár perc nézés után kis reccsenés, kockásodás, majd lenyomta az utolsó 5percet és kész is. Közte lévő fél óra ment a lecsóba.
Make love not Wor.

#5080 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 20. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 19. 23:23

Tudom, nem blog, de este megnyomtam a rekordot egy filmen, aztán bealudtam. Pár perc nézés után kis reccsenés, kockásodás, majd lenyomta az utolsó 5percet és kész is. Közte lévő fél óra ment a lecsóba.

Tegnap délután óta nekem 1 bekapcsolásból 3x fagyott.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.