Idézet: Jahno - Dátum: 2006. aug. 18., péntek - 19:38
A hülye ügyfél itt arra vonatkozik, hoyg csinálunk valami komplex rendszert, aztán telegrácsolnak, hogy jáááj, nemmegy. Mert önállósított amagát, felrakott egy ilyen tűzfalizét, aztán nekem ugat. Telefonban meg próbálj meg olyanból bármit kicsikarni, aki nem tudja azt, hogy mi az ikon, a tálca, a jobb alsó sarok, meg ilyenek...
Aztán kiszállás, és jóformán garanciában lehet uninstallálni a ZA-t, mert az nem is úgy volt, én tettem fel, előtte is rossz volt az egész, meg különben is anyámat. Mi ezzel napi szinten találkozunk, hogy nem megy a szerver, levelezés, estébé. Aztán a századik után gondolom Te is üvöltenél.
Bocsi, nem akarok veled nagyon vitatkozni (flame off), de ha nekem ilyen dologgal jön az ügyfél, és kiderül, hogy olyan program okozza a problémát, ami csak úgy "került" fel a gépre, és nem én telepítettem, akkor bizony az ügyfél fizeti a számlát.
Ja igen, a telepítéskor munkalap készül, amin rajta van, hogy milyen programok kerültek fel. (Én se így kezdtem, jónéhány évvel ezelőtt, akkor még nem 'papíroztam' ennyire, de néhány keserű tapasztalat ráébresztett arra, hogy ez bizony fontos.)