Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 21:58
hülye vagy. fel sem tűnik már az neked, (gondolom már végig sem olvasod) hogy minden eggyes hsz-em után odabiggyesztem: szerintem, az én hitem szerint, az én megyőződésem stb, stb, stb, qrvára unom már hogy ez be van csípődve nektek, azt meg pláne hogy ti magatok zárjátok skatyujába az embert!
amúgy nem reagálok érdemben a te hsz-edre se, mint mondtam: kár a billentyűért, meg az időért...
Mint azt írtam fentebb én is, a "skatyuját" Te húztad magadra, tehát ne háborodj fel azon, ha a magad által a fejedre kalapált bádogdoboz résein kommunikálunk veled. Tudod, amilyen az output, olyan az input, vagy mi a szösz. Attól még hogy minden hozzászólásod végére beírod, hogy az "én véleményem/hitem/vallásom blabla", még mindig ugyanazt a szajkózod. Akkor is, ha éppen nem azt kérdezzük, amire (és amit) Te minden áron válaszolni akarsz.
Állandóan pampogsz, hogy ennek a topiknak a témája (Vallási felekezetek, egyházak, szekták) mennyire elcsúszott az eredeti iránytól, de közben nem veszed észre, hogy pont Te vagy az, akivel szinte semmilyen értelmes kommunikáció nem folytatható a témában, ugyanis a hittudományt összekevered magával a hiteddel és a kántálással. Érdekes, hogy a topikba járó minden más meggyőződésű - buddhista, ateista, keresztény és még ki tudja milyen - emberrel nyitott módon lehet megtárgyalni a topik témáját, csak Te érzed azt, hogy ha valami olyasmiről vagy olyasmit mondunk, amire még nem hallelujáztál vasárnaponként, akkor az csak offtopik lehet és/vagy semmi köze a spirituális, emberi avagy bármilyen értékekhez.
A sikongatásaid meg egyenesen nevetségesek, ahogyan a vallásszabadság megsértéséről panaszkodsz. (Egyébként a vallásszabadság kéz a kézben jár a szabad valláskritikával. Amelybe ugyanúgy belefér a vallási irányzatok szent alakjait gúnyoló karikatúra, a közszereplőként is nyugodtan minősíthető szektafőnök lehülyézése, a vallásos viccek, vagy akár az is, ha egyszerűen leírom, hogy valamelyik felekezet egy értéktelen szekta droidoknak). A hittérítés akadályozása a vallásszabadság bizonyos fokú megsértésének minősül(ne), amennyiben a hittérítés maga nem zavarja a megcélzott embereket /próbálj csak éjjel háromkor becsöngetni valakihez a Bibliával a kezedben, szerintem nem fogja mérlegelni, hogy megsérti-e a vallásszabadságot, ellenben a Btk. pár pontját sem fogja figyelembe venni, amikor kigyomlálja a protkódat/, de mivel itt témaromboló hatású a hittérítés /tehát zavarja a többséget/, ezért nem engedjük. Senkinek. Ha például az avatarod lecserélnéd egy Jézust ábrázoló képre és mi ezért cseszegetnénk Téged, az már inkább a vallásszabadság megsértése lenne, mint a térítések blokkolása.
A jelenlegi kitüntető figyelmemet még csak nem is moderátorként vívtad ki - akkor már rég bannolhattalak volna (nem is annyira) mondvacsinált indokokkal -, hanem mert ezt a topikot szívesen olvastam, amíg az általad képviselt szellemi nívó meg nem jelent a korábbi érdekes eszmecseréket követően. Tudom, most meg azon fogsz sápítozni, hogy egy moderátor hogy írhat ilyet? Miért, talán nekem nem lehetnek szimplán unszimpatikusak a beírt hozzászólásaid? Nem azt írtam le, hogy keszonbetegség veszélye nélkül nem igazán lehet a szellemi síkodra ereszkedni - mindössze párszor megpróbáltam rávilágítani arra, mennyire furcsa egynémely gondolatod, amibe kapaszkodsz. Próbáltam kérdezni is.
De hiába érvel vagy kérdez bárki bármit - értelmes válasz nem igazán jött még tőled semmire.