HWSW Informatikai Kerekasztal: Assassin's Creed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Assassin's Creed

#501 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 27. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 27. 15:33

Hát elég idióta vége lett...nem is igazán értettem, hogy ki kivel van, meg miért :(

A hatodik Romolus lejáratot nem találtam meg! Hogy a picsba lehet azt megcsinálni?
Az assassin küldetéseket meg nem is hagyta teljesíteni, mert a vízvezeték alagútba a vége felé már nem engedett belépni hogy hazamehessek, onnantól kötött volt a cselekménysorozat.
Sajnálom, hogy az assassinokat az utolsó csatában teljesen nélkülözni kellett.
Zászlókból vagy 6-ot siekrült összeszedni a 100-ból, és a Leonardo küldetést sem fejeztem be. A tollból is vagy 3 van meg összesen. Ezek a mellékszálak mire jók?
Shop questek is elmaradtak. és még vagy 4-5 vízművet meg lehetett volna reparáltatni.

A Brotherhood előtti rész az milyen? Érdemes lehet elkezdeni?

Szerk: az action camera frequency beállítás az mit csinál?

A második részt szerintem mindenképp pótold, az első nekem unalmas volt habár főleg a korához mérten szép és elég hangulatos.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#502 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 08:24

Elkezdtem újra, meg akarom csinálni rendesen a lehető legtöbb küldetést.
És most már azt is tudom, hogy idióta vége van, ezért annyira nem kell sietni...
Apropó, valaki esetleg PÜ-ben megírná nekem, hogy miért az lett a vége, ami lett? Sajnos tényleg nem értem.

Szóval ott tartok, hogy kizsebeltek, és le kellene csapni a tolvajt egy percen belül. Persze nem sikerült. Amikor még javában menekült a tolvaj, a DNA részben megkerestem a legutolsó pálcikát , hogy visszatöltsem, erre az a movie fogadott, amikor hősünk diadalittasan visszasétál a barátjához, hogy megfogta a tolvajt, visszaszerezte a pénzét.
Szóval hogy is van ez? Ami az utolsó, az nem is az utolsó?
Miért nem lehetett egy egyszerű save/load rendszert belerakni, a küldetések elején autosave ponttal?

Egyébként tök véletlenül láttam egy Romolusos lejárót már most a második nekifutás elején, amit nem jelez a térkép, és az előző körben sem jelezte. Feltehetően ez lesz a hatodik.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 28. 08:25 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#503 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 09:13

Ennek a játéknak a grafikájához mi kell inkább, videókari, memóri, vagy proci? Csak mert jelenleg megyeget a full grafikával, de semmi extra szűrés nincs rajta, mert már egy 2x esetén is képregény. Ahhoz meg túl jól van kidolgozva a környezet, hogy ne lehessen élvezkedni rajta.

szerk:
betöltöttem az első profilt, amivel végigjátszottam, hogy esetleg egy-egy memory-t megpróbáljak 100%-ra teljesíteni, de hiába: mindig visszarak oda, ahol a végén megtaláltam az almát, és felsőbb utasításra kell cselekedni. Szóval akkor az a profil mmár bukta? Főmenüben meg be sem hozza a DNA lehetőségét.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 03. 29. 09:15 -kor

#504 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 14:15

Felújítottam mindhárom guildet, már csak 4 terület van Borgia uralom alatt, és eddig összesen három Romolus küldetést engedett, a másik három még mindig nam látszik.
Megmentettem a tolvaj kiscsávót is, de még nem enged assassinokat toborozni.
Jó lenne, ha lenne hozzá egy tree, hogy milyen küldetést mi után lehet csinálni :(

Illetve a minimapot lehet rögzíteni északi irányba? Az őrületbe kerget, hogy állandóan forog a nyomorult velem együtt...

#505 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 15:58

A Romolus barlangok, küldetések kinek hogy tetszenek úgy lesznek elérhető-ek ha a memory-kat megcsniáljuk ha jól emlékszem a hatodikat is megcsináljátok akkor szabad bejárássotok lesz a vatikáni területre ahol az utolsó Romolus barlang lesz. Utána ha megvan mindegyik kiválthatjátok a Romolus vértjét. A shop questek csak arra jók hogy kicsivel fejlettebb cuccaitok legyen személy szerint csak a festő ipar és a kovács shop questjeit csináltam meg.Leonardo questek azokat csinálgatom éppen most és tegnap fejeztem be a negyedik Christina Vespucci küldetést személy szerint tetszik nekem ,hogy visszanyúlnak a második részébe a játéknak. Ha bárkinek bármi segitség kellene szóljon csak és próbálok rajta segiteni!

Üdv adam10!

#506 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 08:17

Mondjuk ennek nem örülök, hogy ennyire megkötötték a játékmenetet. Miért nem lehet a Romolus küldit letolni az elején, (úgy is főleg ugrálni kell csak benne), és utána lehetne tolni a páncélban a többit. Bárr még nem tudom, mit tud az a páncél, csak rácson keresztül nézegetem.

Egyébként én lendületből végigtoltam, de az eredeti profillal nem tudok már semmit kezdeni, mert mindig az utolsó állomásra ad be, mielőtt az almával a kézben leszúrná a csajt. Onnan meg nem ad be töltési lehetőséget a főmenüből sem...

Akkor azt a profilt törölhetem? Honnan lehet tudni, mikortól nem lehet majd visszatölteni semmit?

#507 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 31. 09:17

Mondjuk ennek nem örülök, hogy ennyire megkötötték a játékmenetet. Miért nem lehet a Romolus küldit letolni az elején, (úgy is főleg ugrálni kell csak benne), és utána lehetne tolni a páncélban a többit. Bárr még nem tudom, mit tud az a páncél, csak rácson keresztül nézegetem.

Egyébként én lendületből végigtoltam, de az eredeti profillal nem tudok már semmit kezdeni, mert mindig az utolsó állomásra ad be, mielőtt az almával a kézben leszúrná a csajt. Onnan meg nem ad be töltési lehetőséget a főmenüből sem...

Akkor azt a profilt törölhetem? Honnan lehet tudni, mikortól nem lehet majd visszatölteni semmit?

Jó ez így, ha táp páncélban és fegyverzettel flangálna az ember a kezdetektől fogva, amiért még pénzt sem kellett harácsolni megölné a kihívást.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#508 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: FragMaster - Dátum: 2011. 03. 31. 09:31

Jó ez így, ha táp páncélban és fegyverzettel flangálna az ember a kezdetektől fogva, amiért még pénzt sem kellett harácsolni megölné a kihívást.

Ez igaz, viszont átestek a ló tulsó oldalára (mondjuk elég sok játékban sajna), hogy mire megszerzed a legjobb felszerelést, max 10-30percet élvezheted, mert utána vége a játéknak. Ez mekkora egy kreténség :)

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#509 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 16:20

Az Éden Almájával való gyilkolászás a legjobb szerintem :)

#510 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 31. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: adam10 - Dátum: 2011. 03. 30. 16:58

A Romolus barlangok, küldetések kinek hogy tetszenek úgy lesznek elérhető-ek ha a memory-kat megcsniáljuk ha jól emlékszem a hatodikat is megcsináljátok akkor szabad bejárássotok lesz a vatikáni területre ahol az utolsó Romolus barlang lesz. Utána ha megvan mindegyik kiválthatjátok a Romolus vértjét.

Brutus-ét.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#511 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 15:42

Assassin's creed brotherhoodban éppen Desomondit irányítom. És az a bajom, hogy csak hintázik a rúdon de nem ugrik oda ahova kell. A drop billentyűt meg ha megnyomom, akkor csak simán leesik a földre és mehetek vissza és kezdődik minden előlről. Hogyan lehet oda ugrani ahol a csaj is vár?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#512 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 15. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: vaakuum - Dátum: 2011. 03. 31. 08:17

egyszerűen nézd végig a stáblistát a végén, és tudod folytatni a mókát.

#513 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sogi555 - Dátum: 2011. 04. 15. 19:07

egyszerűen nézd végig a stáblistát a végén, és tudod folytatni a mókát.

Megtörtént :) szerk: illetve nem néztem, vacsoráztam egy jót.

Egyébként ha figyelembe veszem azt a küldit, ahol a bankár nagy ládában cipeli a 3000 florin kp-t a katonák zsoldjára, akkor egy egész európányi haderőt fenntarthatnék a több, mint fél millámból, amit nem is tudom, hol tárol főhősünk.
És ez a sok birka katona meg mindig engem csesztet, ha véletlenül sikerül meglökni egyet futás közben.
Pedig láthatnák, milyen jólöltözött úriember vagyok, csak éppen sietős az utam.

Szerkesztette: vaakuum 2011. 04. 21. 13:51 -kor

#514 Felhasználó inaktív   Sullyavan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 14. 16:46

Hali,
Megvettem a fémdobozos kiadást.
Azt írja, hogy ingyenes extra tartalmak:
Animus projekt 1.0 - telepítette, de nem igazán tudom mi ez...?
Animus projekt 2.0 - telepítette, de nem igazán tudom mi ez...?
Da Vinci eltűnése - nem rémlik, hogy telepítette volna... Hogy tudom elérni ezt a küldetést?
A kézikönyv sem ír semmit ezekről...

A letölthető extrákat leszedtem (The Aqueducts küldetés, The Harlequin karakter)

A játékot végigjátszottam, a lehető legtöbb melléküldetés teljesítésével (kivétel a gyűjtögetős, 1 láda és 5 zászló hiányzik).

Szerintem érdemes végigjátszani... meglepő a vége, de melyik részé nem volt az...

Amúgy, ha végigjátszottad (és végig nézted a stáblistát) akkor bármelyik küldetéshez visszamehetsz, hogy megcsináld 100%-osra, csoportosítva vannak a mellékszálak is.

Szerkesztette: Sullyavan 2011. 05. 14. 16:49 -kor

#515 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 15. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Sullyavan - Dátum: 2011. 05. 14. 17:46

Hali,
Megvettem a fémdobozos kiadást.
Azt írja, hogy ingyenes extra tartalmak:
Animus projekt 1.0 - telepítette, de nem igazán tudom mi ez...?
Animus projekt 2.0 - telepítette, de nem igazán tudom mi ez...?
Da Vinci eltűnése - nem rémlik, hogy telepítette volna... Hogy tudom elérni ezt a küldetést?
A kézikönyv sem ír semmit ezekről...

A letölthető extrákat leszedtem (The Aqueducts küldetés, The Harlequin karakter)

A játékot végigjátszottam, a lehető legtöbb melléküldetés teljesítésével (kivétel a gyűjtögetős, 1 láda és 5 zászló hiányzik).

Szerintem érdemes végigjátszani... meglepő a vége, de melyik részé nem volt az...

Amúgy, ha végigjátszottad (és végig nézted a stáblistát) akkor bármelyik küldetéshez visszamehetsz, hogy megcsináld 100%-osra, csoportosítva vannak a mellékszálak is.

Animus 1&2 multis skin meg map pack. Live szerint.

A DLCt pedig pcre nem tudom hol lehetne megvenni. Ha támogatja a játék a gfwl-ot, akkor a marketplacen gondolom, ha nem akkor esetleg a hivatalos oldal tud neked ebben segíteni. De játékon belül biztos van valami menüpont, amivel elérhető valami shop.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#516 Felhasználó inaktív   Sullyavan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 15. 14:20

Kösz...
Időközben megtaláltam... És végig is vittem a Da Vinci eltünését...
A játékban az Uplay funkcióval lehet venni dolgokat...

#517 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 07:48

Hali! Hogyan tudom visszaállítani az eredeti ruhát? Assassin White-ra gondolok. Előre is köszi

#518 Felhasználó inaktív   KantorNoob 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 07. 16. 08:28

Sziasztok. Nyitottam egy blogot AC novelláról, ha meg akarjátok nézni akkor KATT. És egy kérdés: a folytatást csak simán szerkesszem és linkeljem be ide, vagy mindegyiknek nyissak új blogot?

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó