Idézet: Applebred - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 10:29
Hát én mit is tudjak ehhez hozzászólni? Első asus lapom a mostani K8N ami van a gépemben. És hogy is mondjam már azon sem lepődnék meg, ha egyik napról a másikra elszállna.. Integrált lan/hang egy kalap sz*r, memóriákban nagyon válogatós, bios-sal sem vagyok megelégedve, hogy a tuning- képességekről már ne is beszéljek. 233-as FSB-nél többet nem bír, pedig haverom ugyanilyen procival (2500+, 754) Asrock lapjában viszi a 300-as fsb-t is. Szóval én többet asus-t nem vennék, inkább abit jelenleg így vagyok.
Inno védelmében: nekem egy HSI hibás 6600GT -m van (amit 6600GO-nak ismer fel), de eddig semmi problémám nincs vele. Teljesítményben még szinte odavágja a nem hsi hibásokat, jól húzható még így gyári hűtővel is, plusz nem is hangos a gyári hűtés.
Inno védelmében: nekem egy HSI hibás 6600GT -m van (amit 6600GO-nak ismer fel), de eddig semmi problémám nincs vele. Teljesítményben még szinte odavágja a nem hsi hibásokat, jól húzható még így gyári hűtővel is, plusz nem is hangos a gyári hűtés.
Erre én azt mondom hogy az én (volt)k8n-em isten volt ,a procimat(amd 64 3000+) simán 2600mhz-en járattam benne.A prociszavazásos topicba megtalálhatod a cpu-z képet róla....
Az egésznek egy a titka ac freezer pro,ht szorzó visszavesz,memóriaszorzó visszavesz,fsb növel...
Ja és ha net van integrált lan elfelejt mert sz@r...Amúgy 3000+ alatti sempronioknál feszt nem lehet állitani igy gáz lehet a tuninggal...
Szerkesztette: djculture 2006. 08. 27. 14:23 -kor

Súgó
A téma zárva.