HWSW Informatikai Kerekasztal: A legjobbak is tönkremehetnek? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A legjobbak is tönkremehetnek? Történetek, alaplaphalálok Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 27. 14:10

Idézet: Applebred - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 10:29

Hát én mit is tudjak ehhez hozzászólni? Első asus lapom a mostani K8N ami van a gépemben. És hogy is mondjam már azon sem lepődnék meg, ha egyik napról a másikra elszállna.. Integrált lan/hang egy kalap sz*r, memóriákban nagyon válogatós, bios-sal sem vagyok megelégedve, hogy a tuning- képességekről már ne is beszéljek. 233-as FSB-nél többet nem bír, pedig haverom ugyanilyen procival (2500+, 754) Asrock lapjában viszi a 300-as fsb-t is. Szóval én többet asus-t nem vennék, inkább abit jelenleg így vagyok.

Inno védelmében: nekem egy HSI hibás 6600GT -m van (amit 6600GO-nak ismer fel), de eddig semmi problémám nincs vele. Teljesítményben még szinte odavágja a nem hsi hibásokat, jól húzható még így gyári hűtővel is, plusz nem is hangos a gyári hűtés.

Erre én azt mondom hogy az én (volt)k8n-em isten volt ,a procimat(amd 64 3000+) simán 2600mhz-en járattam benne.A prociszavazásos topicba megtalálhatod a cpu-z képet róla....
Az egésznek egy a titka ac freezer pro,ht  szorzó visszavesz,memóriaszorzó visszavesz,fsb növel...
Ja és ha net van integrált lan elfelejt mert sz@r...Amúgy 3000+ alatti sempronioknál feszt nem lehet állitani igy gáz lehet a tuninggal...

Szerkesztette: djculture 2006. 08. 27. 14:23 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#42 Felhasználó inaktív   zsid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 20:25

Hi

Én javarészt Abit lapokból éldegéltem, BF6,BE6II,SA7,KV7 egyikkel se volt soha semmi gondom :D Tavaly váltottam a sokat ócsárolt ASUS K8Nre, nekem ez is megy hibátlanul :respect: Mákos vok.Haverommal egyszerre vettük, az övé is megy hibátlanul.Nálam egy 2800as nem CnQ s Sempron64 van benne, alapfeszen FSB200>>300...memókkal sincs gondja, pedig azok is húzva mennek./ egy hulladék Codegen300as táp van a gépemben szal a proci 1,4volt helyett csak 1,38at kap :Đ  /.Vargánya tápot már robbantottam,Maxtor vincsim is ment már vissza gariba 3 is.1,8as Celeront is égettem le ( igaz az az én hibám volt...).AsRock lapokkal sem volt semmi baj ismeröseim körében, kivéve egyet, amit egyik haverom úgy vett hogy meg volt karcolva az alja.Egy Ti4200-8X és egy GeFMX400 égett le benne 1 nap alatt :D az meg nem a termék hibája volt, hanem az elözö gazdié./Azt a lapot szét is bombáztuk, a www.pcgyik.hu n fenn vannak a képek :offtopic: /

#43 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 21:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 19:04

Sziasztok!

Most olvasom ezt: http://prohardver.hu...mod=74&id=30421

Ezek alapján kár aggódni/topicot nyitni :) :omg:

Ismét nem csalódtunk benned :D

Téma megosztása:

• (3 Oldal)