Részemről a dolgokon lehet sírni, lehet nevetni, kinek mi tetszik. Tüntetni nem látom értelmét, törni zúzni meg főleg nem, sőt...
Egy valami azonban biztos. Gyerekek, ne legyetek naívok, sztetek csak a Gyurcsány beszél így? Sztem minden pártülésen beszélnek így politikusok. Egymás közt vannak, munkahelyen, munkatársakkal. Melyikőtök nem beszélt még soha káromkodva a munkahelyén? Na ugye. Ha nyilvánosság előtt így beszél, az már vérciki. De így nem. Az meg hogy nyilvánosságra került, nem jelent semmit. Minden gyűlésükön felvétel készül, gondolom ez más pártoknál is így van. Csak a más pártok egymás közti káromkodása (még) nem került ki. Ennyi csak a különbség.
És sztem minden politikus hazudik, anélkül nem lehetne politikus. És hogy nem csinálnak semmit, az sem új. Ez is a vezetőink jellegzetessége. De legalábbb a Gyurcsány beismerte.
Szidni is lehet, amiért bevezette a mexorító intézkedéseket. De meg kellett lépni, nincs mese. Azé az Orbán arcát megnéztem volna, ha őt választják meg és neki kell ezeket meglépnie, és most rá köpködne mindenki. Így viszont nincs más dolguk, minthogy ujjal mutogatnak az MSZP-re.
Na asszem politizálós eszmefuttatásom off
Szerkesztette: OnLány 2006. 09. 19. 15:05 -kor