Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 16:55
Felebarátim az Úrban!
Olcsón jutottam hozzá bitang sok HDD-hez. Ezek közül pár darab kell nekem (überbrutál RAID-tömböt faragok belőlük

), de a többit felajánlanám a zugi újrainduló csapatnak. 2 GB és 40 GB közöttiek, mind működik (részletes és alapos nyúzóteszt viszont szükséges, mielőtt beépítenék őket). Van még pár egyéb alkatrész, pl. működő PIII-as processzorok (egy 700 MHz-es PIII és egy 800 MHz-es Celeron), meg egy valamiért nem működő, ám komplett PII-es gép - ez utóbbi vagy procihibás, vagy deglett az alaplapja, mert a tesztkártyám 00-ás boot-kódnál nem jut tovább vele. Vagy esetleg csak valaki túlságosan túlpörgette - nem volt még időm szórakázni/hibakeresni vele. Meg van egy működő, komplett gép is, Celeron 300A procival, 3,2 GB-os vinyóval, telepített kantárral.
Szóval, ha Szőke kolléga valamikor errefelé jár, esetleg át kellene cuccolni ezeket hozzá.

Hálásan köszönjük segedelmedet!
Legközelebb a holnapi napon megyek az alábbi útvonalon:
Bp. Alvincz útca (Ecserivel szemben az M5 melett) majd a Margit krt. 43-45 sz.
Következő alkalommal kedden megyek a XVI. ker. Ijász útcába, onnan Fótra, Patakra.
Egyik nap sem szeretnék bebumlizni az Örs környékére (valahol arra dolgozol, ha jól emlékszem), mert a "titkosszolgálati" :Đ kapcsolataim szerint azon a vidéken nagy útfelújjítások vannak és elég nyűgös ott a kocsikázás.
Budaörsre sem szívesen mennék ki, mert mindkét nap de. vagyok a nagyfaluban és tudtommal Te ilyen időpontban dolgozol.
Mindenesetre töröm a fejem a megoldáson, de ötletek jöhetnek máshonnan is. Sajnos már nem dolgozom Törökbálinton, így a tavaji lehetőség kiesett.