HWSW Informatikai Kerekasztal: MTV székház foglalás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MTV székház foglalás Feltétlenül olvasd végig az első hsz-t!! Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:22

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:17

Magyarország persze már régóta a kicsi, közepes és nagyobbacska hazugságok országa: A karosszériafényezõ számla nélkül fényez, az egyetemista türelmetlenkedik a szociális papírért a HÖK irodában sorban állva, mert tilosban hagyta elakadásjelzõvel a BMW-t, a jó hírû szülész-nõgyógyász szenvedélyes borítékgyûjtõ, a második kerületben dolgozó matektanár zsebre korrepetálja a minimálbérbõl élõ építési vállalkozó családjának nehéz fejû gyermekét.

Ezt az országot együtt, összefogással, a hétköznapi ügyeskedésre, a cseles csalafintaságokra, és az arcátlan hazugságokra építettük fel. A pult alól vásárlás, a háztáji, a maszekolás, a privatizációs technikák, a kárpótlási jegyek, hálapénz, a minimálbér, az áfás számlák tömegei mind-mind ugyanannak a társasjátéknak a kellékei. Mindebben nincs semmiféle új információ. Abban azonban igen, ha a miniszterelnök ezt végre ki is mondja. Most pedig itt az alkalom: Eldönthetjük, hogy szakítunk mindezzel, vagy tovább építjük együtt Hazugságiát.

Ez tényleg így van, de azt ne akarja velem senki megetetni, hogy a NAAAAGY VÁLTOZÁST annak az embernek kell vezetnije aki az egész országot vágta át. Hogy mindezt a szerepet azzal kiérdemli, hogy kiszivárogtat magáról egy felvételt amit talán májusban vettek, fel talán pár hete....

Szerkesztette: Karesz 2006. 09. 19. 08:24 -kor

#82 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Ha az elsődleges cél a petíció beolvasása volt, akkor bármikor oda mehettek volna az egyik helyszínen lévő stábhoz és ott szépen felolvashatták volna követeléseiket. Különösen éjfél után, amikor már az összes csatorna a Hír Tv képeit mutatta.
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#83 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Karesz - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:18

Nem sajnálatkeltés céljából tettem oda a képet. Viszont a képen látható személyből gondoltam kiderül, hogy nem mindennki, ahogy te mondod balhézni ment oda. Miért akarná egy rosszul öltözött 50 év körüli nő összeveretni magát?

Nehany eve hiradoban lattam kepeket, ahol pont ilyen "rosszul öltözött 50 év körüli nők" fujtak hangosan a sipokat, amikor egy 56-os hos viragot helyezett a tarsai sirjara. Meg mindig igaz a "minek megy oda" kitetel. Ha otthon marad, senki se banthatta volna...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#84 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:23

Szerintem be kellene zárni a topikot.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#85 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:24

Idézet: Karesz - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:18

Nem sajnálatkeltés céljából tettem oda a képet. Viszont a képen látható személyből gondoltam kiderül, hogy nem mindennki, ahogy te mondod balhézni ment oda. Miért akarná egy rosszul öltözött 50 év körüli nő összeveretni magát?

Erre egy korábbi hozzászólsából tudnék ideézni: "rosszkor volt rossz helyen"
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#86 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:20

Pár BTR 80, meg valami tolólapos egyéb cucc, oszt lépésben nekimenni a tömegnek. Ennyi. A vízágyú az nevetséges volt, játékszer, meg ahogy szétkapták, hát nemtom, gyenge egy varázslat, mi van, ha nagyobb baj akad?

Mondhattok akármit, én felsorakoztattam volna az állványos géppuskát. Mert lehet politika, meg akármi, de mi köze van hozzá az MTVnek, vagy miért pont ott, meg azt?

Miért pont a tv székház? Tényleg nem tudod?  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#87 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

:lol:

Nyilván ezzel a bejelentéssel majd szakítunk a politikusok hazugságaival. A gepárd meg nem eszik antilopot, mert átalakul a gyomra.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Karesz - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:22

Ez tényleg így van, de azt ne akarja velem senki megetetni, hogy a NAAAAGY VÁLTOZÁST annak az embernek kell vezetnije aki az egész országot vágta át.

Mutass nekem olyat, aki meg nem verte at az orszagot... a politika mar csak ilyen.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#89 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Socket - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:23

:respect:

#90 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:27

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 8:22

"minek megy oda" kitetel. Ha otthon marad, senki se banthatta volna...

Az sem megoldás, ha mindenki otthon ül és folytatódjon a hazugsággyár. Hozzteszem, hogy a rongálásokkal nem értek egyet.
Mert habár feri pont változásokról beszélt, de MOST az elmúlt napokban ő és barátai pont azt a "politikát" követik, amit 2 évig.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#91 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:28

Ha jol latom hozzaszolt mar egy Hazigazda es egy Moderator is... majd ok eldontik mikor eleg.

Samott

#92 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerintem pedig pont most elfogadható a társalgás hangneme.
Vagyis, ez még belefér.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#93 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:22

Ha az elsődleges cél a petíció beolvasása volt, akkor bármikor oda mehettek volna az egyik helyszínen lévő stábhoz és ott szépen felolvashatták volna követeléseiket. Különösen éjfél után, amikor már az összes csatorna a Hír Tv képeit mutatta.

Ha ez egy szervezett tüntetés lett volna vezetőkkel és jó előre kitűzött célokkal így is el lehetett volna járni. A petíciót ott fogalmazták meg, kereskedelmi adókról senki nem feltételezte, hogy megszakítja a műsorát, a hirtv meg nem országos adó. A hiba ott történt mikor egyesek erőszakkal akarták megoldani a kérdést. Erre meg sokfajta okuk lehetett.

#94 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:29

Idézet: GI - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:27

Az sem megoldás, ha mindenki otthon ül és folytatódjon a hazugsággyár. Hozzteszem, hogy a rongálásokkal nem értek egyet.
Mert habár feri pont változásokról beszélt, de MOST az elmúlt napokban ő és barátai pont azt a "politikát" követik, amit 2 évig.

GI, pls nee... Lakat kerül rá, ha így folytatod...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#95 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Karesz - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:15

Itt nem voltak felek. Csurkát, meg a másik pártvezért lehurrogták. Bárki aki pártoskodással jött elzavarták.

Akkor mi a bánatot keresett ott az Árpád-sávos zászló?
Az egész kár anyagi vonzatát a nyakába varrnám a 64 vármegyésnek.

Más miatt tüntetnek a Parlament előtt, és mások akarják elfoglalni a tv-t.
Agyatlanok.
2006-ban elfoglalni egy tv-t? És akkor mi van?
A lakosság min. 75 %-a kereskedelmi adókat néz.
A Rádióhoz miért nem mentek?
Azzal, hogy összetörik a műszaki eszközöket, mit érnek el?
A kocsik miről tehettek?
Öngyújtóval nem egyszerű eset felgyújtani egy kocsit.
Arra készülni kell, hozzávalókkal.
Focimeccsen használatos petárdák voltak a helyszínen.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#96 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:26

Miért pont a tv székház? Tényleg nem tudod?  :think:

Mondjuk tényleg nem értem, hogy ha valamit fel akartak olvasni, miért nem mentek olyan helyre ahol ezt harc nélkül megtehették volna?
A rémhírtv pl biztos szívesen felolvasta volna...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#97 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 8:20

Pár BTR 80, meg valami tolólapos egyéb cucc, oszt lépésben nekimenni a tömegnek. Ennyi. A vízágyú az nevetséges volt, játékszer, meg ahogy szétkapták, hát nemtom, gyenge egy varázslat, mi van, ha nagyobb baj akad?

Mondhattok akármit, én felsorakoztattam volna az állványos géppuskát. Mert lehet politika, meg akármi, de mi köze van hozzá az MTVnek, vagy miért pont ott, meg azt?

:up:

#98 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:30

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:26

Mutass nekem olyat, aki meg nem verte at az orszagot... a politika mar csak ilyen.

Samott

Erről nyilván megoszlanak a vélemények, minden szentnek magafelé hajlik a keze, csak az nem mindegy mennyire. És az sem, hogy közbe az ember lélegzethez jut-e, vagy belefullad az idétlen gazdpolba.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:30

Idézet: GI - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:27

Az sem megoldás, ha mindenki otthon ül és folytatódjon a hazugsággyár.

Negyevente eldontheted, hogy melyik hazugsaggyar kapja meg a felhatalmazast az orszag vezetesere. Ha jol emlekszem, iden tavasszal is megvolt ra a lehetosegunk.

Samott

#100 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:31

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:28

Ha jol latom hozzaszolt mar egy Hazigazda es egy Moderator is... majd ok eldontik mikor eleg.

Samott

Részemről mehet rá a lakat.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.