Tanácsot szeretnék kérni a profiktól! Már 1 ideje nem követem a CPU versenyt, nem tudom mi, miért, mennyivel jobb. Szóval mondhatjuk lama is vagyok a témában. Előre is köszönet annak aki veszi a fáradtságot és válaszol ennek ellenére.
CPU-t akarok venni ....játékra. Jelenlegi 3000+ AMD húzás nélkül kevés. Húzogatni se ezt se az újat nem akarom...se hűtésekkel szórakozni ha nem muszály. Alaplap ami lesz alá az Abit AW9D-Max i975X, S775. Amit nem tudok: jó -e a Core 2 Duo a játékhoz....gondolok itt az alacsony órajelre.
Angliában gürcölök(szószerint..nem valami kényelmes melóm van) és itt venném ezért az itteni árakat mutatom: (egyszerűség kedvéért 400Ft=1£)
http://www.scan.co.uk/Products/Products.AS...&Thumbnails=yes
Intel Core 2 Duo E6600 775, 2.4 GHz, 1066MHz FSB, Conroe Core, 4MB Cache, Retail £211.32 jelenleg ez van kiszemelve.
amit nem értek miért olcsóbb jóval ez:Intel Pentium D 945 Socket 775, PreslerCore, 2x3.4 GHz, 2MB x 2 Cache, Retail £106.80
melyik jobb játékra? Elméletileg mindkettő jó az alaplapba ugye? A pentium D miért olcsóbb a sokkal nagyobb órajel ellenére, mikor ott is 2 magot mutatnak?
Általában a drágább jobb....de nem látom hogy mivel jobb a Core2 Duo....ezért kérdezem tőletek mi jobb játékra. Másra is használom a PC-t ...elég sokmindenre, de azokra a mostani CPU is elég lenne...szóval ezért csak a játék szemszögéből érdekel a dolog.
Köszi minden segítséget előre is!