HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 16. 09:00

Kérdés: Budapesten hol lehet leadni a veszélyes hulladéknak minősülő kiürült festékes dobozokat?
Lakossági hulladékudvar nem veszi át.
Ciciman is on borda

#2382 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 11:30

Idézet: Niceday - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 10:41

Szia!

Mivel nem sok új készülékük van már, ezért a leadottatakat is kiosztják! Ergo ezzel, - mint panasszal - nem mehet vissza az ismerősöd. A leadottak a megszünt előfizukból, ill. a műszaki hibásakból tevődnek ki, persze újra kiadni, csak javítás és tesztelés után fogják!  ;)

Köszi!
Erre gondoltam én is, és nem is lenne ezzel baj, ha nem lenne karcos.
Mi kb 2 éve teljsen újat kaptunk, de ha most elvinnék, akkor se lehetne megmondani, hogy használt. Még a gyári fólia is rajta van az elején.
Mindegy, akkor sajnos így jártak.

Másik kérdésem is lenne UPC-vel kapcsolatban. Van most egy olyan akció, hogy havi ezer forintért adnak még egy beltérit. Vajon mennyire ellenőrzik, hogy tényleg egy helyen használja e az ember? Mert ugye ezzel könnyen vissza lehet élni, X rendel még egy beltérit, és Y rokonnak/ismerősnek máris csak egy ezresbe kerül havonta a 2700/4000 helyett.
Valaki azt mondta, hogy ellenőrzik, mert vissza lehet vele élni, más meg azt mondta, hogy nem ellenőrzik.

Szerkesztette: Lipton 2007. 10. 16. 12:04 -kor

#2383 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 13:21

Keresek egy (valszeg német eredetű), White Silk nevű együttestől zenéket, ha vki tud valamit, irjon (lehetoleg egy PU-t)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2384 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 13:20

Idézet: carr - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 16:48

Hali!

Nem tudja valaki mi az a szám, ami miatt összecsuktam a céges verdám?  :Đ
Valami State of mind vagy state of your mind van a szövegében... (Your mind is a high vagy valami hasonlót sugdosnak benne...)
Asszem a Petőfin adták akkor. 3 napja... és a stíilusa valami elektro trance ha van ilyen. Nem gitározós

HELP!
KCS is megy!  ;)  :respect:  :respect:

JESTOFUNK - FIND YOUR STATE OF YOUR MIND volt a szám....  :up:
cool muzsika... autót törni való. :D :smoker:

#2385 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 14:52

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 12:30

... Még a gyári fólia is rajta van az elején....

Másik kérdésem is lenne UPC-vel kapcsolatban. Van most egy olyan akció, hogy havi ezer forintért adnak még egy beltérit. Vajon mennyire ellenőrzik, hogy tényleg egy helyen használja e az ember? Mert ugye ezzel könnyen vissza lehet élni, X rendel még egy beltérit, és Y rokonnak/ismerősnek máris csak egy ezresbe kerül havonta a 2700/4000 helyett.
Valaki azt mondta, hogy ellenőrzik, mert vissza lehet vele élni, más meg azt mondta, hogy nem ellenőrzik.

- még nálam is, pedig már nem is emlékszem, mióta van direct-em ...  ;)

- ezt nem igazán értem, hogy lehet visszaélni vele, mert ugye ha el is viszed a beltérit máshova, akkor hogy nézhesd az adást, kell lennie tükörnek, meg fejnek, szóval csak már meglévő előfizura érdemes vinni... nem? :think: Ha meg már van előfizu, akkor miért nem onnan van megrendelve az akció?  ... vagy félreértettem vmit?

Persze vehetsz Te is tükröt, meg fejet(persze dual-t, mert ugye két beltérit kell ellásson), de az nem olcsó....
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2386 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 15:07

Sziasztok!

Keresem a Transformers c. filmből azt a számot, amit akkor játszanak a filmben, amikor átalakul az egyik robot. Most a napokban jelent meg a Transformers - The Score album, erről érdekelne, hogy melyik szám lenne ez. Vagy ha ezen sincs rajta, akkor hol érhető el? Nem csak az a pár másodperces effekt kellene nekem, ami anno a rajzfilmsorozatnál volt hallható, hanem az, amikor a filmben részletesen, lassan alakul át az egyik robot, és ezalatt megy a háttérben. Előre is köszi!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#2387 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 17:00

Idézet: Misi_D - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 16:07

Sziasztok!

Keresem a Transformers c. filmből azt a számot, amit akkor játszanak a filmben, amikor átalakul az egyik robot. Most a napokban jelent meg a Transformers - The Score album, erről érdekelne, hogy melyik szám lenne ez. Vagy ha ezen sincs rajta, akkor hol érhető el? Nem csak az a pár másodperces effekt kellene nekem, ami anno a rajzfilmsorozatnál volt hallható, hanem az, amikor a filmben részletesen, lassan alakul át az egyik robot, és ezalatt megy a háttérben. Előre is köszi!

Ha minden igaz akkor a Goo Goo Dolls - Before It's Too Late c. számot keresed. :)
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#2388 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 21:18

Idézet: NeCrO - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 17:00

Ha minden igaz akkor a Goo Goo Dolls - Before It's Too Late c. számot keresed. :)

Nem az. :(
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

#2389 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 09:30

Van nálam HP (leánykori nevén Compaq) iPAQ H3800 -ás tenyérgép. Ehhez keresnék frissítéseket, de ez az oldal alapján nincs ilyen (vagyis mivel nem jelennek meg a készüleknél a képek, nem tudom, hogy melyiket válasszam), illetve ha lehetséges, a felhasználói felület magyarítását is.

A cucc így néz ki:
Kép

Köszönöm a segítséget mindenkinek.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2390 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 10:42

Sziasztok!

Disturbed - This Moment ?
----------
rohamkocka

#2391 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 12:03

melyik csellos modem tud router is lenni?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#2392 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 16:33

Sziasztok!

OST  :D

Szerkesztette: spidey 2007. 10. 18. 17:17 -kor

#2393 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 13:17

Auto trailer-t keresek csepelre. Nem kell szállítani, hanem csak az ú egyik oldaláról a másikra áttenni. Természetesen nem ingyen, de ne annyiért amennyiért elszállítják.. :)

Előre is thx... :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2394 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 21:55

Idézet: spidey - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 16:33

OST  :D

Köcc!  :up:  :Đ

#2395 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 08:00

Hol találok aránylag nagy felbontású lemezborítókat?

#2396 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 12:12

Idézet: Primary - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 9:00

Hol találok aránylag nagy felbontású lemezborítókat?

pontosan milyen lemez (cd, dvd, bakelit), és mi a nagyfelbontas neked?

#2397 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 22. 13:49

Cd, bakelit. Digitalizásá után szépen rendezgetném a cuccot.
1200 pixel vízszintesen már királyság

#2398 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 12:53

Más városokba ahol távhő van, ott is csak napkozbe futenek? MEglepodve olvastam az ujsagba, hogy egy emberke aki pécsrol koltozott ide, azt irta, hogy ott egész nap futenek, mig itt szhelyen átlag 140e pénzért (egy 52m2-es lakás) csak fél nap futenek (reggel olyan 6-7 korul kapcsoljak be, és 9-ig futenek)

#2399 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 13:14

Idézet: Primary - Dátum: 2007. okt. 22., hétfő - 14:49

Cd, bakelit. Digitalizásá után szépen rendezgetném a cuccot.
1200 pixel vízszintesen már királyság

Cover Target
Audiocovers
CDCovers
FreeCovers

... bár nem mind jó minőségű.

Szerkesztette: Niceday 2007. 10. 23. 13:28 -kor

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2400 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 23. 13:32

Idézet: Niceday - Dátum: 2007. okt. 23., kedd - 14:14

Cover Target
Audiocovers
CDCovers
FreeCovers

... bár nem mind jó minőségű.

Köszi, majd szétnézek.