HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 23. 13:02

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 12:18

Az a kis tégely ábra és a 12M mit jelent? Több ilyen terméken is látni, fogkrém, krémek, stb.

Idézet: "Tudod-e (te kislány)?" topik -- KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 22:43

Kép

Ez a termékek csomagolásán gyakran látható kis kép arról ad tájékoztatást, hogy a doboz (tubus, fiola, lopótök…) tartalma hány hónapig használható fel a csomagolás felbontása után. Ennek megfelelően a "12M" jel például azt jelzi, hogy az adott termék a felbontástól számított egy évig őrzi meg minőségét.

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#322 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 23. 13:11

Idézet: WEbshark - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 19:23

https://forum.hwsw.h...c=54795&st=300#

zabás vagyok és itthagynám de megígértem hogy leszedem de nem nagyon megy !!

:reklamacio:  :reklamacio:
valaki bárki segítsen

pls...

A bárányok hallgatnak: How to Remove SMITHFRAUD
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#323 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 13:28

Köszönöm :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#324 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 14:55

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 13:30

thx
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#325 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 16:44

Üdv!

Szükségem lenne egy olajhűtőre a kisautómhoz (FiAT126p).60ezres ajánlatom már van...
szóval ennél olcsóbb kéne.
Ehhez kapcsolódó kérdés: a vizhütök vajon jók erre a célra?(anyagi szempontbol sokkal kedvezobb..)

köszi,

bexxter

Szerkesztette: bexxter 2005. 12. 23. 16:46 -kor

#326 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:05

Idézet: bexxter - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 16:44

Üdv!

Szükségem lenne egy olajhűtőre a kisautómhoz (FiAT126p).60ezres ajánlatom már van...
Ehhez kapcsolódó kérdés: a vizhütök vajon jók erre a célra?(anyagi szempontbol sokkal kedvezobb..)

köszi,

bexxter

Hi bexxter!
Nehogy vegyel annyiert.
Nem tudom minek huto a Polskihoz, de szerintem akar a Lada futesradiatora /vagy 2db./
megfelelne. Azt pedig semmi penzert kapsz akarmelyik forumon, vagy bontoban

http://www.zsiguli.hu/

by horex
"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#327 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 27. 18:09

Azok segítségét kérem, akik érdeklődnek a történelem iránt, történészek, van történész ismerősük, illetve bármely más okból tudnak nekem segíteni.

Szükségem lenne a Székesfehérváron eltemetett királyaink nevére. Én is nyomozom természetesen az ügyben, de van egy bökkenő. Több forrás egymástól eltérő adatokat tüntet fel.

Vagyis nekem egy 100%-ban hiteles forrásra van szükségem.

16 ill. 17 (vagy több) királyunk volt-e eltemetve Székesfehérváron, és név szerint mely királyok? Hát ez itt a kérdés!

Remélem, valaki tud nekem segíteni!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#328 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 27. 21:07

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 18:09

Azok segítségét kérem, akik érdeklődnek a történelem iránt, történészek, van történész ismerősük, illetve bármely más okból tudnak nekem segíteni.

Szükségem lenne a Székesfehérváron eltemetett királyaink nevére. Én is nyomozom természetesen az ügyben, de van egy bökkenő. Több forrás egymástól eltérő adatokat tüntet fel.

Vagyis nekem egy 100%-ban hiteles forrásra van szükségem.

16 ill. 17 (vagy több) királyunk volt-e eltemetve Székesfehérváron, és név szerint mely királyok? Hát ez itt a kérdés!

Remélem, valaki tud nekem segíteni!

Szerintem lehetetlen feltételt szabsz. Ha eddig jónéhányan nem tudtak közös nevezőre jutni a kérdésben, most valaki előáll, és az hipp-hopp az autentikus forrás lesz?

Nézd végig a forrásaidat, amiben megegyeznek, azt vedd biztosra, amiben nem, nos azt a kérdőjelet így biztosan nem tudod még feloldani.
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#329 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 13:01

Sziasztok!

Karácsonyra kaptam egy villanyborotvát. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen kence-fice, borotválkozást segítő cucc ehhez is, úgy mint a borotvahab a pengés megoldáshoz? (Állítólag van, csak nem tom mi az.)
Köszi: Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#330 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:00

Idézet: StLewis - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 13:01

Sziasztok!

Karácsonyra kaptam egy villanyborotvát. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen kence-fice, borotválkozást segítő cucc ehhez is, úgy mint a borotvahab a pengés megoldáshoz? (Állítólag van, csak nem tom mi az.)
Köszi: Lewis

Amennyire tudom a villyanyborotvához kifejezetten fontos, hogy száraz legyen a bőr/szörzet.

Idézet

A borotvapenge jobban vág, ha a szőr nedves. A borotvahab nedvesebbé teszi a szőrt, és így megkönnyíti a penge dolgát. A pengének ráadásul úgy kell siklania a bőrön, hogy ne ejtsen vágást. A hab vagy zselé ebben is segít.

A villanyborotva másképp működik. A csúszás a pengéket borító fémrácsnak köszönhető. A rács megakadályozza, hogy a mozgó alkatrészek a bőrbe kapjanak, de a szőrszálak átférnek a nyílásain, és a vágás – vagy inkább a nyírás – lejátszódhat. A nyíróerőt a rács (és a bőr) ébreszti, amely egy helyben tartja a szőrszál egyik végét, miközben a vágószerkezet oldalirányban mozog úgy, hogy szőrt a rács és a penge közé szorítja. A nyíróerő a szőrt lemetéli – hasonlóan ahhoz, ahogy az olló vágja el a papírt. A merev szőrszállal könnyebben elbánik a szerkezet, ezért a nedvesítés kedvezőtlen hatást fejt ki. Ha tehát az ember pengét használ, érdemes megnedvesítenie az arcát, míg a villanyborotva a száraz arcon vág jól.

Ennek mondjuk ellentmond kicsit, hogy árulnak ún. preshave-eket (gondolom ilyet keresel te is), egy példa:
Kép
Emellett azt hiszem van direkt villanyborotválkozás utáni arcszesz, vagy mi...

#331 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 14:01

http://e-iroda.eon-t.../x_borotvak.php

Idézet

BOROTVÁLKOZÁS ELŐTT ÉS UTÁN

Manapság a borotválkozás előtti (úgynevezett pre-shave) készítmények igen csekély választékával találkozhatunk. Egy-egy üzletben csupán egy-két féle, elsősorban hazai gyártmány kapható.

A kínálat szűkössége annak tudható be, hogy a villanyborotva-gyártók szerint e készülékek ma már annyira kíméletesen borotválnak, hogy a pre-shave használata fölösleges.

A pre-shave-ek használatakor, a pórusok összehúzódnak, az arcbőr megfeszül, ezért a szőrszálak kiegyenesednek, igy gyorsabban és eredményesebben végezhető el a borotválkozás. Ezek az illatszerek tartalmaznak zsírozó hatású anyagot is, melynek hatására a borotva könnyebben siklik a bőrön. A pre-shave készítményekre jellemző, hogy mintegy 50-70 százalékuk alkohol, éspedig a megfelelő fertőtlenítő hatás érdekében. A különböző bőrtípusokhoz a felhasznált adalékanyagok szerint más és más hatású szerek ajánlhatók. A mentol és a kámfor hűsítő, vérkeringést élénkítő, az azulén nyugtató, az allantoin hámosodást segítő alapanyag. A választást segítendő a flakonon vagy a szer dobozán feltüntetik, hogy milyen bőrtípushoz ajánlják a készítményt.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#332 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 15:25

Köszönöm szépen a segítséget! Asszem marad a boltokban való böngészés :)
Köszi mégegyszer!
Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#333 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:21

Nekem is lenne egy kérdésem; kitaláltam hogy akarok venni egy kaliforniai zászlót, amolyan falra iktatható (12"*18"), viszont el vagyok veszve egy kicsit. Egyik helyen a nylon dragabb, masutt meg a polyester. Melyik a jobb?
Nem nyomtatottat szeretnék hanem izleseset, lehetőleg olyan szőrrel az oldalán ha válogatni lehet de vegulis ez utobbi mindegy. Kerdesem hogy az EU-ban v esetleg itthon hol lehet ilyesmit találni, és mennyiert? Ebay kiesik, mert ott nincs sem ilyen méret, sem pedig rendesen igényes példány. (vagy legalábbis még nem találtam)
Köszi
Én
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#334 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:56

Mas, mostansag volt egy ABBA feldolgozas, elegge befutni latszik azt ki csinálta és mi a cime? Thxn
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#335 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 00:10

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 22:56

Mas, mostansag volt egy ABBA feldolgozas, elegge befutni latszik azt ki csinálta és mi a cime? Thxn

Madona: Hung up (Confessions on a dance floor) szerintem  /ABBA Gimme, gimme, gimme ( a man of the midnight)/

http://www.streaming-clips.com/videoclips/...Gimme-Gimme.php

Szerkesztette: csozsi 2006. 01. 04. 00:16 -kor

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#336 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 00:21

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 22:21

Nekem is lenne egy kérdésem; kitaláltam hogy akarok venni egy kaliforniai zászlót, amolyan falra iktatható (12"*18"), viszont el vagyok veszve egy kicsit. Egyik helyen a nylon dragabb, masutt meg a polyester. Melyik a jobb?
Nem nyomtatottat szeretnék hanem izleseset, lehetőleg olyan szőrrel az oldalán ha válogatni lehet de vegulis ez utobbi mindegy. Kerdesem hogy az EU-ban v esetleg itthon hol lehet ilyesmit találni, és mennyiert? Ebay kiesik, mert ott nincs sem ilyen méret, sem pedig rendesen igényes példány. (vagy legalábbis még nem találtam)
Köszi
Én

Kis séta a Fehér út 10-be? http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=z%C...es%C3%A9s&meta=

#337 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 18:11

Thxn majd megnezem az ott van az Örsnél ugyis.

#338 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:20

1989 június 4. Peking Tienanmen tér
van erről valamilyen videófelvétel?

Szerkesztette: Fresi 2006. 01. 06. 15:22 -kor

#339 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 05:07

Idézet: bexxter - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 16:44

Üdv!

köszi,

bexxter

Jo kis, olcso olajhuto, 2500 HUF-ert
http://vatera.hu/ite...php?cod=5275161

by horex

Szerkesztette: horex 2006. 01. 07. 05:08 -kor

"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#340 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:13

Tud valaki olyan üzletet ahol olcsó és jó minőségű egyedi polonyomtatást vállalnak akár 1 db-ra is?
Természetesen pesten,az olcsó meg max. 2k.
Esetleg picivel több is lehet ha pólót is ők adják.

Köszönöm

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.