HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 21:17

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 18:30

Lehet hog nem ide kéne ezt írnom, de szeretnék segítséget kérni. Szeretnék egy foltot hímeztetni, amin egy nap van. Csak nincs hozzá megfelelő képem. A kérésem az lenne, ha van valakinek szép, vagy jópofa, vagy fantasztikus rajz jellegű képe napról, azt kérem, hogy küldje el nekem vagy e-mailbe, vagy csak küldjön linket, vag egy privit!

Köszönöm!

Ha off volt akkor bocsesz

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
KépKép
Kép
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#422 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 10:29

Idézet: horex - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 7:25

Hi
Valaki , lengyelul tudo, megfejtene nekem ezt az oldalt?
Pontosan mik a feltetelek es hogyan utalok?

http://www.klar-elektronics.com.pl/product...oducts_id=11584

by horex

Pontosabban, most itt a forditando oldal
Csak a kozepso resz es vonatkozasai erdekelnek.
Hol is tart a rendelesem?

http://horex.uw.hu/rendeles/klar2.htm

Senki , lengyel?  :eek:

by horex

Szerkesztette: horex 2006. 02. 11. 10:31 -kor

"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#423 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 11:41

Sziasztok!

Nekem olyan online forras kellene, ahol olyan internetes biztonsaggal kapcsolatos felmeresek vannak, amelyek fokent a home userekre koncentralnak. Pl hogy hasznal- e tuzfalat, ilyesmi. A Symantec meg stb jelenteseket megtalaltam, de sajnos az inkabb corporate korokrol szol, meg az lenyegesen komolyabb report. Esetleg nem szaladt bele valaki valamelyik oldalon ilyesmibe? Gugliztam mar, meg meg fogok is, remelem talalok valamit.

Koszonom :D
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#424 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 12. 12:22

Idézet: horex - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 10:29

Pontosabban, most itt a forditando oldal
Csak a kozepso resz es vonatkozasai erdekelnek.
Hol is tart a rendelesem?

http://horex.uw.hu/rendeles/klar2.htm

Senki , lengyel?  :eek:

by horex

Ümm, biztosan jó oldalt mentettél le? Ezek az oldal hírei, ha jól látom (bank- és számlaszámváltás, oldalfrissítés, effélék).

#425 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:14

Egy előadót  és egy számcímet keresnék. Régebben hallottam egy számot külföldön, angol toplistán volt rajta és egy csaj énekelte, a refrénje valami hasonló volt. "If I don't look back".
Ha valaki estleg tudja irja le, köszi.

#426 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 17:43

Idézet: Twelve - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 15:14

...Régebben hallottam egy számot külföldön, angol toplistán volt rajta és egy csaj énekelte, a refrénje valami hasonló volt. "If I don't look back"...

A << Google szerint >> Lucie Silvas is lehet az elöadó, legalábbis a belinkelt dalszöveg idevágó refrénje szerint.

Ha nem nyert, akkor szólj, keresgélünk tovább.

#427 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 07:39

Idézet: ERROR 404 - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 17:43

A << Google szerint >> Lucie Silvas is lehet az elöadó, legalábbis a belinkelt dalszöveg idevágó refrénje szerint.

Ha nem nyert, akkor szólj, keresgélünk tovább.

Telitalálat  :D  Lucie Silvas az. Meg is találtam a számot. Köszi szépen.  :respect:

#428 Felhasználó inaktív   horex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 19:12

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. febr. 12., vasárnap - 12:22

Ümm, biztosan jó oldalt mentettél le? Ezek az oldal hírei, ha jól látom (bank- és számlaszámváltás, oldalfrissítés, effélék).

Hi KovacsUr!
http://www.horex.uw.hu

Most ott van a masodik oldal is ahol, ugy tunik 2x rendeltem meg a manualt

Ez az eredeti link

http://www.klar-elektronics.com.pl
Meg kene fejteni hogy megy a postazas, fizetes, esetleg visszaigazolas.

by horex
"Tégy jót, s gondold meg, minden óra lehet az utolsó" /Talmud/
HOREX

#429 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 13:35

http://www.fubon.co.uk/

ez alatt a honlap alatt milyen zene megy? azt gondolom hogy vangelis de a szam cimet nem :( elore is koszi aki megmondja :respect:
macbook air 2014

#430 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 13:47

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:35

http://www.fubon.co.uk/

ez alatt a honlap alatt milyen zene megy? azt gondolom hogy vangelis de a szam cimet nem :( elore is koszi aki megmondja :respect:

Monastery Of La Rabida  :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#431 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 14:27

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 13:47

Monastery Of La Rabida  :think:

talalt :) :respect:

eszmeletlen kiraly szam :)

Szerkesztette: evone 2006. 02. 17. 15:14 -kor

macbook air 2014

#432 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 17. 14:42

Bécsben keresek olcsó, de megbízható, tiszta szállást egy éjszakára. Ki mit tud ajánlani?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#433 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 17. 14:57

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 17., péntek - 14:42

Bécsben keresek olcsó, de megbízható, tiszta szállást egy éjszakára. Ki mit tud ajánlani?

Ifjusági szállás?

<< katt ide >>

A felbukkanó ablakból -> Wien -> 5 közül választhatsz, 4-röl részletes információk olvashatók.

#434 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 18. 22:25

Köszönöm! Ilyen szállásra gondoltam. Mondjuk az gyanús kicsit, hogy az 5 ifjúsági szállás a saját oldalán semmit, vagy alig valamit mutat a szobákból. (Az előtér és bár képeivel ugyebár az ember nem sokra megy.)

Mindegy. Remélem, annyira nem lesz vészes, amelyiket kiválasztom! Végül is csak egy éjszakára kell.

Azt viszont megköszönöm, hogy ha leírod esetleges tapasztalataidat. (Nem tudom, voltál-e már egyikben is!  :confused: )

#435 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 17:25

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 22:25

Köszönöm! Ilyen szállásra gondoltam. Mondjuk az gyanús kicsit, hogy az 5 ifjúsági szállás a saját oldalán semmit, vagy alig valamit mutat a szobákból. (Az előtér és bár képeivel ugyebár az ember nem sokra megy.)

Mindegy. Remélem, annyira nem lesz vészes, amelyiket kiválasztom! Végül is csak egy éjszakára kell.

Azt viszont megköszönöm, hogy ha leírod esetleges tapasztalataidat. (Nem tudom, voltál-e már egyikben is!  :confused: )

Nagyon szivesen!
Bécsben laktam két éjszakát az egyikben (Brigittenau), de az elég rég volt: 1987-ben  :), szóval lehet, hogy azóta már néhányszor újjáépitették (odaát azért van ilyesmire pénz).

Iskolai szervezésü utazás+szállásintézés volt, tehát nem sokat tudtunk róla, hogy mi merre és hány óra, de a hazai kollégiumi állapotokhoz képest ez akkor kánaán volt.
Az ilyen ifjusági szállások lényege az, hogy éjszakai szállás céljára vegyék igénybe a vendégek, tisztálkodási és igény szerinti étkezési lehetöséggel.
Föszenzonban ezek többnyire megtelnek, de holtszezonban árengedményt is adhatnak, többéjszakás használat esetén.

A szállásigénylés annó ugy történt ('90-es évek eleje), hogy elballagtam az egyik Express Utazási irodába, itt kiváltottam egy Ifjusági szállás kártyát, vettem egy szállás-évkönyvet és kinéztem, hogy hol és mikor akarok ilyenekben megszállni, oda elküldtem postai úton egy kis kártyát (kitöltve: mikor? hány éjszaka? hány före?), majd ezt visszaküldve igazolták, hogy a megadott idöben az igényelt szállásom lefoglava, ha este X-óráig odaárek/-érünk.
Ha netán hölgypartnerrel érkezel, (hiába a feleséged!), normál esetben külön szállásolnak el, kivéve, ha van családi szoba, de ez nagyon-nagyon kevés helyen volt anno.
Az alvóhelyek zömmel többágyasak (mint egy kollégiumban), érdemes vinni lakatot, de van, ahol széf is van értékmegörzésre.
A jelenkori árakról nem tudok semmit, de anno nagyon nagyon olcsó (államilag dotált) volt a többi szálláslehetöséghez képest.

Manapság gondolom interneten intézödik a foglalás.
Közbiztonságilag nekem kizárólag jó emlékeim voltak mindig (akkor is, ha egyedül utaztam), pedig sok helyen vettem igénybe ilyen szállást.
Az utcáról beesö vendégeknek nem tudom, hogy milyen lehetöségeik vannak mostanság, de holtszezonban tuti, hogy örülnek, mert olyankor zömmel kihasználatlanok a féröhelyek (kártya szerintem most is kell!).
Az életkort sem tudom, hogy mostanában miképpen kezelik, anno Németországban volt egyfajta preferáció a 25? év alattiak irányába.

Amire neked kell, hogy egy éjszakát biztonságos helyen aludj, arra ez tökéletesen megfelel.
Ilyen szállások egyébként idehaza is vannak, csak azokat külföldiek veszik igénybe.
Ünnepnapok küzül egy-két nap van, amikor zárva vannak az ifjusági szállások, de ezeket feltüntetik.

A fenti linkemen az egyik hibás hivatkozást mutat, a Schloßherberge am Wilhelminenberg-i szállás müködö weboldala:
<< kattints ide >>

Amire egy ilyen szálláson számithasz:
Megérkezel, a recepción elintézed a szükséges pár dolgot, közlik, hogy melyik szobában alszol, becaplatsz, itt többnyire idegen nációk fiatalabb korú vendégeikkel találkozol, esetleg egyedül lehetsz, ha nagyon kevés vendég van.
Ök nem esznek meg téged, ugyanolyan túristák lesznek, mint Jómagad.
Tisztálkodási lehetöség mindig van, a nagyobb szállókban mosni/mosatni is lehet.
A nagy számok törvénye alapján elöfordul, hogy kevésbé barátságos emberekkel kell együttlenned rövidebb-hosszabb ideig, de ez bárhol és bármikor elöfordulhat ugyebár.

#436 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 18:14

Hmmm... Köszönöm szépen a kimerítő választ!  :respect:

Az az igazság, hogy nekem olyan olcsó szállás kellene, amelyik nincsen mérföldekre a városközponttól, olcsó, és nem kell megosztanom a szobát másokkal. Jah, és nem kell mindenféle kártya ahhoz, hogy igénybe vegyem. Lefoglalom a szobát, odautazom, kiveszem, fizetek. Ennyi.

Olyan lehetetlen kérés lenne ez Bécsben? :think: :( (Itt Fehérváron kapásból tudok ilyet. Olcsó, ifjúsági szállás, tiszta, igényes, de ha másodmagammal szándékozom kivenni mondjuk egy 3 ágyas szobát, akkor nincsen akadálya.)

Ezt az oldalt találtam: http://info.wien.at/

Majd holnap felhívom az ott olvasható -szobafoglalással kapcsolatos- telefonszámot. Talán tudnak segíteni!

Köszönöm a segítséget mégegyszer!  ;)

#437 Felhasználó inaktív   ERROR 404 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 19:29

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 18:14

Hmmm... Köszönöm szépen a kimerítő választ!  :respect: .

Biztos van/lesz olyan is, amilyet keresel, reméljük, hogy informálnak róla.

A legjobb talán az lenne, ha ismerösnél (ismerös kint élö rokonánál) találnál szállást, kérédés, lesz-e ilyen lehetöség.
Érthetö, hogy egy röpke éjszaka miatt nem akarsz kártyával bajlódni, ill. másokkal "együtthálni" :D , csak hát az ifjusági szállás igy müködik.

Idézet

...Lefoglalom a szobát, odautazom, kiveszem, fizetek. Ennyi. Olyan lehetetlen kérés lenne ez Bécsben? :think: :( (Itt Fehérváron kapásból tudok ilyet. Olcsó, ifjúsági szállás, tiszta, igényes, de ha másodmagammal szándékozom kivenni mondjuk egy 3 ágyas szobát, akkor nincsen akadálya.)

Dehogy. Miért lenne az?
Én sajnos csak ilyet tudtam, de más majd talán egyszerübbet is tud ajánlani.

Nézd, a szeparált durmolást nekem anno már a kártya kiváltásakor kivesézték, ahol eddig megfordultam, mindenhol evidens szabályként kezelték.
Bernben van egy behemót Ifjusági szálló a parlament "alatt", ott a társalgóban próbáltak rábeszélni gyürüre mutogatva, hogy legyek már szives a nöi szakaszba "cserélni". :D
A dolog nem rajtam múlott, viszont, ha nem vagyok hajlandó a helyemen maradni, rövid úton kitettek volna az utcára, a szabályok felrugása végett.
Az megint más kérdés, hogy családi szobát kérsz/kapsz/fizetsz stb. viszont ilyet annakidején kisgyerekes családoknak biztositottak, már ahol lehetett.

#438 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 20. 17:06

Ha valaki belefutna egy idén Velencében készült medico (dottore) de la peste fotóba valahol a neten vagy egyéb helyen, kérem ossza meg velem. Köszönöm.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#439 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 18:26

Tudtok olyan oldalakat, ahol fel vannak sorolva a küldönböző bor-évjáratok és egy leírás hogy jó vagy nem, stb.  :think:
Esetleg egy pincészetösszehasonlító oldal?

#440 Felhasználó inaktív   BooBoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 22:31

Valaki nem tudja véletlenül, hogy Sharm el Sheikhben (Egyiptom) hol lehet delfinnel úszni? A Kartago Tours-nál nem tudnak előre foglalni időpontot, így neten keresztül szeretnék Én. Google-ban nézelődtem, de nem találtam. :(( Aki tud segítsen Plíííz. Köszönöm.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.