HWSW Informatikai Kerekasztal: Norton System Works 2003 és Norton Internet Suit 2003 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Norton System Works 2003 és Norton Internet Suit 2003

#1 Felhasználó inaktív   GrayBack 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 23. 10:53

Sziasztok!

Ha már volt vagy nem ide tartozik, bocsi, de...

Érdemes-e felrakni a fenti két programot egy otthoni számítógép karbantartásához, és internetvédelemre (tudom, hogy melyik programot mire kell használni)??? Mekkor erőforrsáigénye van, mennyire terheli le a gépet???

Vagy elég ha pl. egy másik tűzfalat teszek fel (pl. ZoneAlarm), vagy másik virusírtót, vagy másik rendszerkarbantartót???

A fenti programokhoz letölthető-e valahonnan magyarnyelvű leírás, telepítési útmutató vagy esetleg magyar nyelvi fájl???

Válaszokat előre is KÖSZI!
GrayBack
irjnekemlevelet@mailbox.hu
[Gigabyte GA-8PE667 DDR333][P4 2.0G@2.5GHz 512/400][AC Super Silent 4 Ultra hűtő][512MB DDR-333 PC-2700][Samsung 17" 753 DFX][Gigabyte nVIDIA Geforce 6200 256MB DDR2][SB Audigy Player 5.1][Jazz J9902 5.1 2000W][Samsung 250GB HDD][NEC ND-2500A DVD-író][ASUS DVD-E616 DVD-rom][A4Tec X-750F egér][Logitech billentyűzet][Logitech QuickCam Communicate STX webkamera][Kábelnet: T-Home Optinet Extra (25/12,5Mbit/s)][Windows XP (SP3) HUN][Canon PIXMA MP210]

#2 Felhasználó inaktív   Pace 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 11:45

idézet:
Ezt írta GrayBack:
Sziasztok!

Ha már volt vagy nem ide tartozik, bocsi, de...

Érdemes-e felrakni a fenti két programot egy otthoni számítógép karbantartásához, és internetvédelemre (tudom, hogy melyik programot mire kell használni)??? Mekkor erőforrsáigénye van, mennyire terheli le a gépet???

Vagy elég ha pl. egy másik tűzfalat teszek fel (pl. ZoneAlarm), vagy másik virusírtót, vagy másik rendszerkarbantartót???

A fenti programokhoz letölthető-e valahonnan magyarnyelvű leírás, telepítési útmutató vagy esetleg magyar nyelvi fájl???

Válaszokat előre is KÖSZI!
GrayBack
irjnekemlevelet@mailbox.hu
[/quote]

Systemworks hasznos otthonra, jók benne a windows kezelésére beépített funkciók, nem utolsó, hogy a norton antivir benne van, és van benne Ghost. tehát minden egy helyen.

Internetes védelemre én ha ebből a kettőből kell választani(norton, v. zonealarm), akkor utóbbit mondanám. Egyszerűbb beállítani, nekem nem fogja meg a rendszert, ez nem volt elmondható a norton tűzfaláról.
magyar nyelvű leírásról én nem tudok...

#3 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 12:01

évek óta használom az épp aktuális Norton Internet Security tűzfalat és eddig soha semmiféle bajom nem volt vele! :)

ill. ha probléma merült fel, akkor azt a Norton készségesen megoldotta (minden emailre válaszoltak, de amúgy is remek kereső van a supportnál) :eek:

a Zonealarmról úgy hallottam, hogy pl. nem lehet vele dc-vel letölteni... :(

a Systemworks is király! :)
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

#4 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 14:50

idézet:
Ezt írta Pace:

nem utolsó, hogy a norton antivir benne van, és van benne Ghost
[/quote]

sajna a sysworks2003 ghost-ja szereti kinyírni az xp-t. korábbi verziókat használtam, de ezt senkinek sem ajánlom..

#5 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 16:38

nekem eddig semmi baja xp-vel a 2003-as systemw-nek

----atyuska----

#6 Felhasználó inaktív   Pace 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 17:00

idézet:
Ezt írta FCs:

sajna a sysworks2003 ghost-ja szereti kinyírni az xp-t. korábbi verziókat használtam, de ezt senkinek sem ajánlom..
[/quote]

az lehet, én nem próbáltam még...csak írtam, hogy van benne :)

#7 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 17:20

idézet:
Ezt írta caratyuska:
nekem eddig semmi baja xp-vel a 2003-as systemw-nek[/quote]

akkor mázlid van, lehet, hogy fat32-öt használsz. ez egy ismert hiba, elég megnézni mondjuk az amazon-on a comment-eket.. :) a gond az, hogy az új ghost restartnál csinál magának egy külön particíót a vinyódon, amit elég gyakran nem tud megszüntetni, így elérhetetlen lesz a windows-od. sajnos saját bőrömön tapasztaltam a hibát, át is tértem a powerquest drive image-re.

[ 2003. április 23.: FCs szerkesztette a hozzászólást ]

#8 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 23. 17:23

ezért használok még mindig 99-es ghost-ot ;)

----atyuska----

#9 Felhasználó inaktív   Gyulakova 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 04. 24. 11:33

Hi! Tud valaki olyan System Worksot mai futna Win Server 2003 Standart Edition-on?
A 2003 nem müxik nem támogatott op.-nak írja!
Fog megjelentetni olyat a Symantec ami müxik majd Win 2003-on?

#10 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 04. 24. 12:20

Mivel ezek a Symantec termékek desktop operációs rendszerekhez készültek/készülnek nem pedig szerverekhez ezt nem tartom valószínűnek.

OFF
Miért erőlködsz evvel a Win Server 2003-mal? Desktop oprendszernek - amire több topicban feltett kérdéseid alapján használni szeretnéd - nem való.
ON

[ 2003. április 24.: Szabcsi szerkesztette a hozzászólást ]
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó