Oldal 1 / 1
Norton System Works 2003 és Norton Internet Suit 2003
Elküldve: 2003. 04. 23. 10:53
Sziasztok!
Ha már volt vagy nem ide tartozik, bocsi, de...
Érdemes-e felrakni a fenti két programot egy otthoni számítógép karbantartásához, és internetvédelemre (tudom, hogy melyik programot mire kell használni)??? Mekkor erőforrsáigénye van, mennyire terheli le a gépet???
Vagy elég ha pl. egy másik tűzfalat teszek fel (pl. ZoneAlarm), vagy másik virusírtót, vagy másik rendszerkarbantartót???
A fenti programokhoz letölthető-e valahonnan magyarnyelvű leírás, telepítési útmutató vagy esetleg magyar nyelvi fájl???
Válaszokat előre is KÖSZI!
GrayBack
irjnekemlevelet@mailbox.hu
Érdemes-e felrakni a fenti két programot egy otthoni számítógép karbantartásához, és internetvédelemre (tudom, hogy melyik programot mire kell használni)??? Mekkor erőforrsáigénye van, mennyire terheli le a gépet???
Vagy elég ha pl. egy másik tűzfalat teszek fel (pl. ZoneAlarm), vagy másik virusírtót, vagy másik rendszerkarbantartót???
A fenti programokhoz letölthető-e valahonnan magyarnyelvű leírás, telepítési útmutató vagy esetleg magyar nyelvi fájl???
GrayBack
irjnekemlevelet@mailbox.hu
[Gigabyte GA-8PE667 DDR333][P4 2.0G@2.5GHz 512/400][AC Super Silent 4 Ultra hűtő][512MB DDR-333 PC-2700][Samsung 17" 753 DFX][Gigabyte nVIDIA Geforce 6200 256MB DDR2][SB Audigy Player 5.1][Jazz J9902 5.1 2000W][Samsung 250GB HDD][NEC ND-2500A DVD-író][ASUS DVD-E616 DVD-rom][A4Tec X-750F egér][Logitech billentyűzet][Logitech QuickCam Communicate STX webkamera][Kábelnet: T-Home Optinet Extra (25/12,5Mbit/s)][Windows XP (SP3) HUN][Canon PIXMA MP210]
Elküldve: 2003. 04. 23. 11:45
idézet:
Ezt írta GrayBack:
Sziasztok!
GrayBack
irjnekemlevelet@mailbox.hu [/quote]
Systemworks hasznos otthonra, jók benne a windows kezelésére beépített funkciók, nem utolsó, hogy a norton antivir benne van, és van benne Ghost. tehát minden egy helyen.
Internetes védelemre én ha ebből a kettőből kell választani(norton, v. zonealarm), akkor utóbbit mondanám. Egyszerűbb beállítani, nekem nem fogja meg a rendszert, ez nem volt elmondható a norton tűzfaláról.
magyar nyelvű leírásról én nem tudok...
Elküldve: 2003. 04. 23. 12:01
évek óta használom az épp aktuális Norton Internet Security tűzfalat és eddig soha semmiféle bajom nem volt vele! 
ill. ha probléma merült fel, akkor azt a Norton készségesen megoldotta (minden emailre válaszoltak, de amúgy is remek kereső van a supportnál)
a Zonealarmról úgy hallottam, hogy pl. nem lehet vele dc-vel letölteni...
a Systemworks is király!

ill. ha probléma merült fel, akkor azt a Norton készségesen megoldotta (minden emailre válaszoltak, de amúgy is remek kereső van a supportnál)

a Zonealarmról úgy hallottam, hogy pl. nem lehet vele dc-vel letölteni...

a Systemworks is király!

- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 04. 23. 14:50
idézet:
Ezt írta Pace:
nem utolsó, hogy a norton antivir benne van, és van benne Ghost[/quote]
sajna a sysworks2003 ghost-ja szereti kinyírni az xp-t. korábbi verziókat használtam, de ezt senkinek sem ajánlom..
Elküldve: 2003. 04. 23. 16:38
nekem eddig semmi baja xp-vel a 2003-as systemw-nek
----atyuska----
Elküldve: 2003. 04. 23. 17:00
idézet:
Ezt írta FCs:
sajna a sysworks2003 ghost-ja szereti kinyírni az xp-t. korábbi verziókat használtam, de ezt senkinek sem ajánlom..[/quote]
az lehet, én nem próbáltam még...csak írtam, hogy van benne![]()
Elküldve: 2003. 04. 23. 17:20
idézet:
Ezt írta caratyuska:
nekem eddig semmi baja xp-vel a 2003-as systemw-nek[/quote]
akkor mázlid van, lehet, hogy fat32-öt használsz. ez egy ismert hiba, elég megnézni mondjuk az amazon-on a comment-eket..a gond az, hogy az új ghost restartnál csinál magának egy külön particíót a vinyódon, amit elég gyakran nem tud megszüntetni, így elérhetetlen lesz a windows-od. sajnos saját bőrömön tapasztaltam a hibát, át is tértem a powerquest drive image-re.
[ 2003. április 23.: FCs szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 24. 11:33
Hi! Tud valaki olyan System Worksot mai futna Win Server 2003 Standart Edition-on?
A 2003 nem müxik nem támogatott op.-nak írja!
Fog megjelentetni olyat a Symantec ami müxik majd Win 2003-on?
A 2003 nem müxik nem támogatott op.-nak írja!
Fog megjelentetni olyat a Symantec ami müxik majd Win 2003-on?
Elküldve: 2003. 04. 24. 12:20
Mivel ezek a Symantec termékek desktop operációs rendszerekhez készültek/készülnek nem pedig szerverekhez ezt nem tartom valószínűnek.
OFF
Miért erőlködsz evvel a Win Server 2003-mal? Desktop oprendszernek - amire több topicban feltett kérdéseid alapján használni szeretnéd - nem való.
ON
[ 2003. április 24.: Szabcsi szerkesztette a hozzászólást ]
OFF
Miért erőlködsz evvel a Win Server 2003-mal? Desktop oprendszernek - amire több topicban feltett kérdéseid alapján használni szeretnéd - nem való.
ON
[ 2003. április 24.: Szabcsi szerkesztette a hozzászólást ]
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1