HWSW Informatikai Kerekasztal: True Combat: Elite - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

True Combat: Elite ET-motoros, ingyenes FPS...

#21 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 30. 13:14

Idézet

Telepitese, emgeggyezik a fent irtakkal... A 0.48-ra kell felpakolni a 0.49-et is.

Ha csak a 0.49-et szedtem le, az nem elég???

Idézet

- ET
- ET 2.60
- TC:E 0.46
- (TC:E 0.47)
- TC:E 0.48

visszaolvastam  :respect:

Szerkesztette: BBalázs 2006. 09. 30. 13:18 -kor

Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#22 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 17:15

:reszeg:
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#23 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 20:45

Idézet: Advocat - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 9:58

Hi!

Kösz a linket! Leszedem, tetszik. Van benne objective mód, mint az ET-ben, vagy csak csapat csapat ellen? Ezekből a file-okból melyik az "igazi"?  :think:  A setup remélem, jó lesz. A hivatalos oldal letöltési oldala meg igen vacak.

Idézet

TrueCombatElite049mac.dmg 29-Sep-2006 11:06   452M 
setup_v049_0922.exe       29-Sep-2006 10:50   458M 
tcetest049.zip            29-Sep-2006 10:49   451M 

Viszont, van benne HDR Lighting! :cool:

Szerkesztette: spidey 2006. 10. 01. 21:01 -kor

#24 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 21:11

Nem tom milyen az objective az Et-ben mert nem ET-ezk, de itt a 0.49 mar nem csak Bodycount, Objective, hanem mar CTF is van...

Hogy kerdeserde valaszoljak:
Itt ugy mukodik az objevtive hogy van ket csapat x szamu jatekossal. Minden objetiveos mappon egy bombat kell elhekyezniuk a terrkoknak az arra kijelolt helyen. Akkor er veget egy kor, ha a bomba relakasa elott a speckok az osszes terr kinyirjak, vagy ha mar a terrkok leraktak a bombat, ezen felul a speckok meg azt hatastalanitkaj is. Terrkok reszerol akkor er veget ha az osszes speckot kinyirjak, vagy meghalnak es robban a bomba, vagy nem halnak meg de robban a bomba. Huh. Remelem ertheto voltam. Ha tetszik, es erdekel akkor szivesen tolom veled es segitek neked amiben tudok...Ugyanis van egy par console parancs amit nem art ha tud az ember, meg nem sok magyar tolja... Ha gondolod irj

:smoker:

#25 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 22:49

Idézet: Advocat - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 22:11

Nem tom milyen az objective az Et-ben mert nem ET-ezk, de itt a 0.49 mar nem csak Bodycount, Objective, hanem mar CTF is van...

Hogy kerdeserde valaszoljak:
Itt ugy mukodik az objevtive hogy van ket csapat x szamu jatekossal. Minden objetiveos mappon egy bombat kell elhekyezniuk a terrkoknak az arra kijelolt helyen. Akkor er veget egy kor, ha a bomba relakasa elott a speckok az osszes terr kinyirjak, vagy ha mar a terrkok leraktak a bombat, ezen felul a speckok meg azt hatastalanitkaj is. Terrkok reszerol akkor er veget ha az osszes speckot kinyirjak, vagy meghalnak es robban a bomba, vagy nem halnak meg de robban a bomba. Huh. Remelem ertheto voltam. Ha tetszik, es erdekel akkor szivesen tolom veled es segitek neked amiben tudok...Ugyanis van egy par console parancs amit nem art ha tud az ember, meg nem sok magyar tolja... Ha gondolod irj

Akkot szinte egy az egyben CS.  :) Kösz, de azért multi játékoknál (sem) vagyok teljesen kezdő, csak menni fog... :)  Ki is próbálom mindjárt. Ha kell valami, szólok.

#26 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 07:07

Mar 1* elmondtam, hogy semmi koze a CS-hez... Meg a gametypeok sem ugyanazok!!!  De ha kiprobalod majd meglatod... En nem tom hogy miert kell mindent fps-t a CS-hez hasonlitani?!!!.... Ha egy jatekbaz azok a fegyverek vannak, es gametypeok is hasonloak, akkor az mar CS?

Szerkesztette: Advocat 2006. 10. 02. 07:09 -kor

#27 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 18:18

Hello!

Nah mi a velemenye annak a jatekrol aki mar kiprobalta? Szerintem nagyon szep es jatszhao kis game. Es meg ingyenes is.

:D

#28 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 01:55

Idézet: Advocat - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 19:18

Hello!

Nah mi a velemenye annak a jatekrol aki mar kiprobalta? Szerintem nagyon szep es jatszhao kis game. Es meg ingyenes is.

:D

Nem rossz. A grafika nem a mai, de egyébként jó kis objective alapú modern harci játék.

#29 Felhasználó inaktív   csavar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 13:17

Üdv!

Botokat lehet telepíteni? Mert neten csak az ET-hez láttam.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó