HWSW Informatikai Kerekasztal: Magyar Telekom - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Magyar Telekom Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 14:24

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 15:03

Kép

Nálam ennyi, és csak mosolygok a T-Comon, pláne ezért csak 9500Ft-ot fizetek.
De valószínűsítem, hogy a szeptemberi robbantása a cégnek, ha lesz?!, az előfizetők részéről csalódásba fullad! Részemről sajnálom ha ez szept.1-én bebizonyosodik, ne legyen igazam.
Üdv mindenkinek  ;)

Mindjárt jön egy Digi előfizető a saját mérésével és nem fogsz mosolyogni... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#82 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 17:00

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 14:23

Azért szeretném azt megérni, amikor a T-Com a Digi-től, mint alaphálózati szolgáltatótól bérel vezetéket.

Jelenleg, miközben a Digi, ha nem is szélvész sebességgel, de azért húzza drautot a tömbökig, a T-Comnak van néhány pilot projectje FTTB témakörben, néhány új lakóparknál. Szánalmas...

Hát az kizárt, hogy meg fog történni... nem lesz soha olyan erős a Digi.

Nem szélvész sebességgel? Csiga lassan halad és az is egyértelmű, hogy csak a nagyobb városokban lévő sűrűn lakott lakótelepi övezetbe várható. Hosszabb távon meg kétségeim vannak a 2 500 forintos havidíjból mire jut fejlesztésre, én úgy gondolom, hogy semmire. A sok torrent miatt ez pedig elkerülhetetlen. Tehét én meg ettől félek inkább...

T-Com olyan amilyen, de a többségnek szinte csak ez a lehetőség van és jó sokáig ez is marad, hiába várna a nagy Digire.

Szerkesztette: petne 2008. 08. 29. 17:39 -kor

#83 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 19:09

Bocs, tévedtem, tényleg T-Home dupla, nem T-DSL. Bejelentettük a hibát, azt mondták, hogy pár napon belül kivizsgálják. Azt is mondták, hogy többen panaszkodtak, de nálunk tényleg nagyon rossz, a másik oldalon alig értettek minket. Irják is, hogy nem biztos, hogy jó lesz a hangminőség:
"A T-Home Dupla csomagban foglalt telefonszolgáltatás egyes jellemzői eltérhetnek a telefonszolgáltatás megszokott tulajdonságaitól. Ilyen jellemzők különösen – de nem kizárólagosan – az alábbi igénybevételi feltételek:
    * A letöltési és feltöltési sebesség ingadozásából fakadó változás befolyásolhatja a telefonálás hangminőségét."
link: http://www.t-online....home-dupla.html
Köszönöm a segítséget. Ha lesz fejlemény, megírom.
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#84 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:39

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 14:24

Mindjárt jön egy Digi előfizető a saját mérésével és nem fogsz mosolyogni... :)

Nem hiszem hogy nem mosolygok, mivel ezt a sebességet max. 10%-os ingadozással kapom, az is nagyon rövid ideig tart, és a pingek akár a 4-et is elérik! :D , az hogy a feltöltésem 3Mbit és nem 20Mbit, és 9500Ft-ot fizetek és nem 4500Ft-ot, az sajnálatos ugyan, de itt egyenlőre nem elérhető a DIGI, de mivel mindent a UPC-nél rendeltem meg, így akkor is egy nagyobb biztonságot nyújtó cégnél (erőssebb kétségkívül, elég ha a nemzetközi mutatóira rákeresel) maradnák, számomra ez a  célszerűbb, pláne ha számomra nagyon jó minőséget nyújt, sokkal jobbat mint ahol voltam egykor... ;)

#85 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:07

Németben Tíhóm elérte a 10 milliós broadband ügyfélkört.

10 million DSL customers: T-Home’s success story in the broadband market
http://www.telekom.com/dtag/cms/content/dt...rticleID=562062

#86 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 10:31

Újabb kábellopás Budapesten
http://www.computerw...budapesten.html

#87 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 22:01

A minap szerettem volna kérni egy árajánlatot a T-Systemtől. Amire sikerült végre, egy olyan illetékes kollégával beszélnem aki ért az ilyen dolgozhoz az kb 10 hívásomba került, mivel a lakossági ügyfélszolgálat nem tudja kapcsolni az üzleti részleget. Miután felhívtam az általuk adott telefonszámot csak akkor szembesültem vele, hogy máris kiemelt ügyfél lettem, ugyanis a kiemelt ügyfelek részére fenntartott géppel beszélgettem. Miután nagyjából eljutottam a bérelt vonali szolgáltatásokig, addigra 6szor kellett újrahívnom a gépet, ugyanis a menükből visszalépni lehetetlen, és a tájékoztatás sem a pontosságáról híres. A végén meguntam és a gép által igényelt ügyfélkódhoz találomra beírtam egy kupac számot. Érdekes jelenségnek lettem tanúja, ugyanis ennek hatására egy soha nem hallott menü bukkant elő ahol már tudtam kérni a kezelő jelentkezését. Miután a kedves női hang közölte velem, hogy jó helyen járok és kellenének a pontos adatok ahova a vonal kell. Miután megadtam ezeket a paramétereket mondta, hogy majd keresnek. Mondom szuper köszönöm.

2 nap múlva kaptam egy e-mailt:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az igen mondom. A nevemet elírták, küldtek egy ilyen formázatlan sz*rt. Hát a spamek jobban szoktak kinézni, de tényleg. Nem foglalkoztam vele, majd megkeresnek, ha fontos vagyok nekik.

3 nap múlva hív egy ismeretlen szám. Mondom ki ez? Felveszem bemutatkozik, elmondja, hogy kicsoda micsoda. Majd kérné a pontos adatokat, mert amit a múltkor megadtam az nem pontos. Hát mondom, ha Ő jobban tudja akkor nem pontos. Elmondtam ugyanezt még1*, akkor már pontos volt. Majd 2 napra rá kaptam egy másik e-mailt:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Először az ártól akartam hanyatt esni, utána padig a röhögéstől. Nem hiszem el, hogy egy ilyen "neves" cégnél így néz ki egy konkrét árajánlat, mert hogy ez az, ugyanis másnap reggel hívott a kedves üzletkötő, hogy megkaptam-e az e-mailt. Mondtam neki, hogy igen kaptam valamit, de mondom ezt tekintsem komoly árajánlatnak? Mire Ő azt mondta, hogy igen. Majd kiröhögtem szegény embert és közöltem vele, hogy ennek az árnak a feléért is kaptunk ugyanerre a kapacitásra normális árajánlatot. Erre ő közölte velem, hogy Ő azt nem hiszi, mivel folyamatossan figyelik a konkurenciát és senki nem tudja ilyen "jó" áron adni ezt a szolgáltatást

:)
Ezek után, ha valaki kap egy hasonló ajánlatot, akkor azt vegye készpénznek.

#88 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 07:43

Te nem konkrétan a T-Systems-el beszéltél, hanem egy helyi vagy régiós üzletkötőjével, aki lehet magánember, egyéni vállalkozó, bt., kft. akárki... Náluk így megy, mi is "le vagyunk passzolva" egy Kft-hez, mint ügyfélmanager.

Én is tudnék mutatni hasonló mail-eket, a mi üzletkötőnktől, hasonlóak. Nyilván a szerződések már T-Systems-esek, egységesek.

Szerkesztette: Kory 2008. 10. 02. 07:44 -kor

#89 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 07:56

Idézet: dnyl - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 23:01

... Majd kiröhögtem szegény embert és közöltem vele, hogy ennek az árnak a feléért is kaptunk ugyanerre a kapacitásra normális árajánlatot. Erre ő közölte velem, hogy Ő azt nem hiszi, mivel folyamatossan figyelik a konkurenciát és senki nem tudja ilyen "jó" áron adni ezt a szolgáltatást

:)
Ezek után, ha valaki kap egy hasonló ajánlatot, akkor azt vegye készpénznek.

Hali,

Nem akarom védeni a T-system-t, de én kértem ajánlatot 4/4Mbps vonalra és én egy korrekt pdf-t kaptam, adatokkal, leírással, árakkal, magyarázattal.

Melyik az a cég nálatok, aki netto 250.000 ft-ért ad 100-s bérlet szinkron vonalat?  :confused:
Mert, akkor tőlük kell redelni?
Nekünk most a 4/4Mbps bérelt vonal 82.000 ft+fa 1 év rabsággal.

Üdv.: GYuri

#90 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 22:20

Idézet: gyuri - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 8:56

Hali,

Nem akarom védeni a T-system-t, de én kértem ajánlatot 4/4Mbps vonalra és én egy korrekt pdf-t kaptam, adatokkal, leírással, árakkal, magyarázattal.

Melyik az a cég nálatok, aki netto 250.000 ft-ért ad 100-s bérlet szinkron vonalat?  :confused:
Mert, akkor tőlük kell redelni?
Nekünk most a 4/4Mbps bérelt vonal 82.000 ft+fa 1 év rabsággal.

Üdv.: GYuri

xy cég. van kontaktom a céghez. 100 mbitet 350 000+fa körül tudnak a nodenál átadni. onnan mikrozni kell, de optika is megoldható.

#91 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 09:08

Idézet: dnyl - Dátum: 2008. okt. 2., csütörtök - 23:20

xy cég. van kontaktom a céghez. 100 mbitet 350 000+fa körül tudnak a nodenál átadni. onnan mikrozni kell, de optika is megoldható.

Hali,

Én egy 24 Mbps ajánlatot kaptam 1 év rabsággal 240.000+fa-ért mikrón a nodra.
A tiéd 350.000+fá-ért nem rossz, de kinék kell ilyen sebesség ilyen áron?  :confused:
Vagyis mihez kell 100mbit-s vonal?  :confused:

Gyuri

#92 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 09:55

Idézet: gyuri - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 10:08

Hali,

Én egy 24 Mbps ajánlatot kaptam 1 év rabsággal 240.000+fa-ért mikrón a nodra.
A tiéd 350.000+fá-ért nem rossz, de kinék kell ilyen sebesség ilyen áron?  :confused:
Vagyis mihez kell 100mbit-s vonal?  :confused:

Gyuri

miért 24 mbit mihez kell? :)
100 mbit általában a kisebb szolgáltatóknak kell.

#93 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 13:07

ójessz... hurokátengedéses DSL-re 30 napot kell várni. kösznöjük, T-com. :respect: :mad2:

-C0pp3rM!n3- 

#94 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 13:15

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 13:07

ójessz... hurokátengedéses DSL-re 30 napot kell várni. kösznöjük, T-com. :respect: :mad2:

-C0pp3rM!n3- 

Nálluk mindenre 30 napon belül szöveg van.csomagváltásra is pl.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#95 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 21:43

Idézet: djculture - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 14:15

Nálluk mindenre 30 napon belül szöveg van.csomagváltásra is pl.

elég ótvar dolog, mikor a vonósok megcsinálják 1 hét alatt a szerződéskötéstől számítva az egészet. :mad:

-C0pp3rM!n3-

#96 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 09:24

még van 1 hét, hogy történjen valami a hurok-átengedéssel kapcsolatban, mert lejár a 30 nap. Ha ebből kicsúsznak, akkor mit lehet tenni ? valami jogi útra lehet terelni a dolgot ? mert már f*szkivan, de nagyon, hogy aug 21.-én megrendelt netet ennyi idő alatt kötnek be. :(

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó