HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi a keresztneved? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi a keresztneved? Tudjuk meg kit hogy hívnak Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:42

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 13:48

Húha, WEbshark, ezt asszem nem nekünk kéne megszavazni, hanem kettőtöknek... Esetleg kérdezzétek meg Katit-Kittit, mi a véleménye... :D Mi már megbeszéltük, ha lányunk születik (a távoli jövőben...), akkor Ilona lesz (ehhez én ragaszkodom, gyönyörű név), ha pedig fiú, akkor József András, viszi tovább a családi hagyományt a KJA monogrammal :)

Ezt komolyan nem értem. Az nem is szép név. Hogy hangzik már, hogy Icuka gyere ide. Az ilyenért harapok! Az Erzsikét sem szeretem, de nem tudok mit csinálni, ha egyszer ennek anyakönyveztek. Max titokban tartom. :D

De most tényleg. Jó, ÉN sem adnék  a lányomnak vmi nagyon divatnevet, mert nem szeretem, de pölö ennyire lejártat sem... Olyan gáz volt a suliban, h csak engem hívtak így... Meg az anyukám korabeli tanárokat...

Magam részéről a Katit preferálom, ha lányom lesz, tuti Kati lesz legalább az egyik keresztneve. (Legalább senki sem felejti el a névnapját.) :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#162 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:45

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:42

Ezt komolyan nem értem. Az nem is szép név. Hogy hangzik már, hogy Icuka gyere ide. Az ilyenért harapok! Az Erzsikét sem szeretem, de nem tudok mit csinálni, ha egyszer ennek anyakönyveztek. Max titokban tartom. :D

De most tényleg. Jó, ÉN sem adnék  a lányomnak vmi nagyon divatnevet, mert nem szeretem, de pölö ennyire lejártat sem... Olyan gáz volt a suliban, h csak engem hívtak így... Meg az anyukám korabeli tanárokat...

Magam részéről a Katit preferálom, ha lányom lesz, tuti Kati lesz legalább az egyik keresztneve. (Legalább senki sem felejti el a névnapját.) :D

Khm...khm... Ilona, inci, incike, iluska, icuka, ica, ilonka... Anyukámat, nagymamámat, hugomat, dédimet is így hívták, igenis szép név :) Az Erzsébetek pedig kibírhatatlan természetűek, az Ilonák szinte kivétel nélkül jószívűek, kedvesek, viszont konokok. Így tessék gondolkodni :)

(Katik pedig... háháááát... ismeritek a mondást: Mindenkinek volt egy Katija... :Đ Tessék asszociálni ;) )
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#163 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:47

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:45

Khm...khm... Ilona, inci, incike, iluska, icuka, ica, ilonka... Anyukámat, nagymamámat, hugomat, dédimet is így hívták, igenis szép név :) Az Erzsébetek pedig kibírhatatlan természetűek, az Ilonák szinte kivétel nélkül jószívűek, kedvesek, viszont konokok. Így tessék gondolkodni :)

(Katik pedig... háháááát... ismeritek a mondást: Mindenkinek volt egy Katija... :Đ Tessék asszociálni ;) )

Na szép, tiszta skizo helyzet!

Mivel igazából Erzsébet Ilonának vagyok megkeresztelve. :D :p (És ezek nálunk is családi nevek. Anyum Erzsébet, mindkét nagyin Ilona volt. Dédim Erzsébet...)

És anyukám igenis kibírható! Csak néha nem. :D

Szerkesztette: EGOKA 2006. 10. 10. 15:48 -kor

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#164 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:49

Ilona és Ila néven fogjuk szólítani... A takarítónő a régi sulimban Ica volt, ezektől én is hülyét kapok, de miért lenne ez lejáratott név?? Én az Annát rühelltem egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy milyen jó kis név ez, ha nem becézik sehogy. :D Panninak becéztek amúgy és a szőr felállt tőle a hátamon. Aki ismer, tudja, hogy sem Pannis, sem Pancsás, sem Nusis nem vagyok, max. Mancis, de ezen mindenki röhög :) Maradok az Ilonánál, szerintem gyönyörű név.
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#165 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 15:54

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:49

Ilona és Ila néven fogjuk szólítani... A takarítónő a régi sulimban Ica volt, ezektől én is hülyét kapok, de miért lenne ez lejáratott név?? Én az Annát rühelltem egészen addig, amíg fel nem fedeztem, hogy milyen jó kis név ez, ha nem becézik sehogy. :D Panninak becéztek amúgy és a szőr felállt tőle a hátamon. Aki ismer, tudja, hogy sem Pannis, sem Pancsás, sem Nusis nem vagyok, max. Mancis, de ezen mindenki röhög :) Maradok az Ilonánál, szerintem gyönyörű név.

Na erről eszembe jutott az a gonoc kérdés, hogy ki az, aki szereti, vagy épp nagyon nincs megelégedve a saját nevével. :D

ÉN nem nagyon rajongok érte. Főleg, mert nagyon sokan képtelenek megérteni, h utálom, ha össze-vissza becézgetnek. De az Erzsébetért sem vagyok oda. Miért nem lehet úgy szólítani, ahogy mondtam?

#166 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:01

A névváltoztatás lehetősége adott, lehet élni vele ;) Sokat gondolkodtam ezen régen, de már nem érdekel, mert most már tetszik. A család is elfogadta, hogy Anna lett a Panni lányuk, kibírta mindenki, hogy nem adtam meg magam a családi akaratnak. :) (Ezért a becenévért lettem Anna) Szvsz simán kérd ki magadnak, ha valaki nem úgy szólít, mint ahogy bemutatkoztál neki. Mert az elég nagy taplóság... :rolleyes:  :)
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#167 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:05

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 17:01

A névváltoztatás lehetősége adott, lehet élni vele ;) Sokat gondolkodtam ezen régen, de már nem érdekel, mert most már tetszik. A család is elfogadta, hogy Anna lett a Panni lányuk, kibírta mindenki, hogy nem adtam meg magam a családi akaratnak. :) (Ezért a becenévért lettem Anna) Szvsz simán kérd ki magadnak, ha valaki nem úgy szólít, mint ahogy bemutatkoztál neki. Mert az elég nagy taplóság... :rolleyes:  :)

Ki is szoktam, csak tudod vannak olyan emberek, akik direkt erre hajtanak. Vagyis, ha megmondod, hogy ez vagy az nem tetszik, akkor azzal fognak direkt bacogatni. És közben (felteszem) nem is tudják, h az a másiknak mennyire nem esik jól.

Amúgy ÉN pont ezért szoktam megkérdezni mindenkitől, hogy hogy szereti, ha szólítják.

#168 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:13

Én a Zsuzsázásért gyilkolok - ugyanannyiba tellik kimondani, mint azt , hogy Zsuzsi, csak a Zsuzsa olyan semmilyen, a Zsuzsi meg kedves, anélkül, hogy kislányos lenne, mint pl. a Zsuzsika, amiért szintén gyilkolok :help:  A családom meg a legnagyobb ellenálló etéren, mert ők csak a fenti kettőt használják, aztán csodálkoznak, ha nem hallgatok rá :D Akinek meg nem szimpi a Zsuzsi, annak lehetek Zsuzs, Zsu, ZSUpsz, sztem elég nagy a választék, ergo ha a későbbiekben vki máshogy szólít, akiknek ezt elmondtam, azokat én is általában direkt úgy szólítom, ahogy utálják :p
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#169 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:15

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 17:05

Amúgy ÉN pont ezért szoktam megkérdezni mindenkitől, hogy hogy szereti, ha szólítják.

Amúgy te melyiket is szereted? Mármint az Egokán kívül ;) Az Erzsit, jól emléxem? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#170 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 17:15

Amúgy te melyiket is szereted? Mármint az Egokán kívül ;) Az Erzsit, jól emléxem? :think:

Igen, azt.

#171 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:23

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 15:54

Na erről eszembe jutott az a gonoc kérdés, hogy ki az, aki szereti, vagy épp nagyon nincs megelégedve a saját nevével. :D

Én pl nagyon szeretem a Gyula nevet, soha sem volt vele gondom. Kellően egyéni, kellően rövid és még magyaros is. Bármilyen becézését elfogadom, a rokonok közül a mai napig Gyuszikának hívnak (apám is Gyula) volt, hogy meg is kérdezték nem zavar-e. A Zsült kifejezetten kedvelem mint becézést, de a (jajjj még leírni is szörnyű :Đ) Gyuszkóért pároslábbal mellberúgásokat osztok... :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#172 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:27

A nevem Janos, Kamu Janos. :omg: :D

#173 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 10. 16:39

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 17:27

A nevem Janos, Kamu Janos.   :omg: :D

:D  Ez fake, Jack. :nevet:

#174 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 16:41

Idézet: bianca - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:39

:D  Ez fake, Jack. :nevet:

:up:  :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#175 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:17

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 16:54

ÉN nem nagyon rajongok érte. Főleg, mert nagyon sokan képtelenek megérteni, h utálom, ha össze-vissza becézgetnek. De az Erzsébetért sem vagyok oda. Miért nem lehet úgy szólítani, ahogy mondtam?

Én vagy a Mikit vagy a Miklóst viselem el. De nem mindegy, hogy ki mondja :D. Ha pl. a főnököm Mikizne, az olyan hülyén jönne ki, ha meg ismerős, attól a Miklós. A haverok meg úgyis Mike-t mondanak :D. Amitől falra mászok, az a Mikike, Miklóska és unokahugomtól a legdurvább: Mikuci. Ez utóbbiért már majdnem kitekertem a nyakát... Előbb-utóbb eléri, mert nem bírja abbahagyni...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#176 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 10. 19:22

Én szeretem a nevem, csak ne nagyon becézgessenek... :) Egy sziklának nem mondogatjuk azt, hogy kövecske, kicsi kavics, stb.... :p
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#177 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 21:16

Kriszta, a Krisztiért morgok, akkor már inkább Krisztina. Szerencsére a munkahelyemen is többnyire Krisztáznak és senki sem Krisztizik.  :)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#178 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 10:38

Engem az becéz aki akar, annak aminek csak akar, de vegye figyelembe hogy én is akkor verem orrba amikor akarom :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#179 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 11:13

Róbert. A hírnév ragyogása. Nem szeretem a Róbert-ezést, inkább Robi. A Robcsi, stb hülyeségért is  :box2:
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#180 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 11:16

László :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7