HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:28

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:04

NeverGone, nem tudok információval szolgálni, én is a NET-ről fogom összeszedni a részleteket és kidolgozni a "menekülési tervet". ;)

Én is onnan néztem anno, hát, sok sikert...  :respect:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#242 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:34

Fájjjj a fejem, nagyon :omg:  :omg:  :omg:
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#243 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:34

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:26

Miért, szeretünk...?  :omg:

Igen, szerettek! :hipnotizál: :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#244 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:35

Idézet: Pug - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:34

Fájjjj a fejem, nagyon :omg:  :omg:  :omg:

Amputáld :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#245 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:43

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:35

Amputáld :D

A nem jóóó :Đ
Tegnap asszem beittunk... :)
Hajnalban kissé hangosan mentem be az egyik szobába :omg:  :omg:  :omg:
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#246 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:45

Idézet: Pug - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:43

A nem jóóó :Đ
Tegnap asszem beittunk... :)
Hajnalban kissé hangosan mentem be az egyik szobába :omg:  :omg:  :omg:

Akkor egy erős KV, feketén, az nekem mindig bejön másnaposságra ;)
Vagy kutyaharapást szőrével: igyál még rá :D

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 10. 09:46 -kor

#247 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:48

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:45

Akkor egy erős KV, feketén, az nekem mindig bejön másnaposságra ;)
Vagy kutyaharapást szőrével: igyál még rá :D

Gondoltam a második eshetőségre :) , de még sajna órám lesz :reklamacio:

#248 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:54

Idézet: Pug - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:48

Gondoltam a második eshetőségre :) , de még sajna órám lesz :reklamacio:

Hát óra alatt inni, az móka :D Vagy már pijásan bemenni  :Đ De legkésőbb az óra után, ha jóéletű vagy ;)

#249 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 09:54

Az a legnagyobb baj, hogy az emberiség teljesen komolyan vette a "gyarapodjatok, sokasodjatok" felszólítást! Túlnépesedett a bolygó, ennyi ember nem tud JÓL élni. Az egyik (nagyobb) rész azért él, hogy kiszolgálja a (kisebb) másikat :o Ha már kihasználnak, ne vegyenek rabszolgaszámba legalább... Ezért (meg amúgy is :) ) vonz nagyon egy olyan hely, ahol normális közösségben egyszerű emberek élnek, akik nem vágják tönkre a természetet, lóháton járnak és csendesek. Az üres fecsegés értelmetlen hangszálkoptatás... Ostobák pedig mindenhol vannak  :Đ
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#250 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:03

Ez a bolygó 2 milliárd ember tud ideális esetben eltartani. Na már most mi 6 milliárdan vagyunk, ugyebár. Ennyit is el tudna tartani, nyögvenyelősen ugyan, de el tudna. A gond az elosztással van.
Már ne is haragudjatok, de mi az hogy jólét? Van kocsi, tv, lakás, kaja stb. Az emberiség 80-90%-ának ezek nincsenek! Az emberek kb. fele napi megélhetési gondokkal küzd, és most itt a napi betevő kajára gondolok! Szal nagyon kérlek ne sírjatok már! Mi hozzájuk képest dőzsölünk...
Abban persze egyet értek veletek, hogy a kőgazdagok meg mirajtunk áttaposva, mibelőlünk lettek gazdagok... De van értelme irigykedni? A boldogságot abban mérik, hogy milyen új, drága nagy cuccaink (kocsi, lakás, tv, ruhák stb.) vannak? Ha sztetek igen, az engem őszinte sajnálattal tölt el. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nekem hűde fasza az életem, és én nem vagyok elégedtlen semmivel, csak azt, hogy minden csak nézőpont kérdése. Egy átlag emberhez képest, még Magyarországon is, mi effektíve gazdagnak mondhatjuk magunkat. Egy 3. világbelihez képest meg...
Nem tom láttátok-e a legutóbbi Frei dossziét, de érdekes volt amiről szólt, ha érdekel vkit, kicsit kifejtem.

Szerkesztette: OnLány 2006. 10. 10. 10:10 -kor

#251 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:05

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:54

... Ezért (meg amúgy is :) ) vonz nagyon egy olyan hely, ahol normális közösségben egyszerű emberek élnek, akik nem vágják tönkre a természetet, lóháton járnak és csendesek...

Bhután
Kép
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#252 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:08

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:03

...
Nem tom láttátok-e a legutóbbi Frei dossziét, de érdekes volt amiről szólt, ha érdekel vkit, kicsit kifejtem.

Beleláttam a kis fejedbe!  ;)
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#253 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:08

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:05

Bhután

Igen, erről szólt az említett Frei dosszié is :) Arról beszéltek a butániak, hogy sztük az a baja a nyugati társadalmaknak, hogy a pénzt hajszoljuk és közben nem marad másra időnk - boldognak lenni sem. Ők beérik azzal, amijük van, beintettek a globalizációnak is és lám, boldogok - még akkor is, ha nincs kacsalábon forgó palotájuk a Rózsadombon, meg többtízmillás kocsijuk stb. Azért talán nem véletlen van az a mondás, hogy "A pénz nem boldogít".

#254 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:09

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:08

Beleláttam a kis fejedbe!  ;)

Juj, akkor a piszkos fantáziám is látod? :elpirul: :D

#255 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:13

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:09

Juj, akkor a piszkos fantáziám is látod? :elpirul: :D

Figyu a misszionárius póz már kiment a divatból!  :look:

:D

#256 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:14

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:34

Igen, szerettek! :hipnotizál: :D

Szeressen a bányarém...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#257 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:15

Never ment mail! :respect: Kép :banana: :dance: :cool: :D

#258 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:16

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:14

Szeressen a bányarém...  :)

Végül is csúnya vagy! :Đ

Szerk: Martinka voltam, csak eltévedtem.  :rolleyes:

Szerkesztette: Lufinyul 2006. 10. 10. 10:18 -kor

#259 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:18

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:13

Figyu a misszionárius póz már kiment a divatból!  :look:

:D

Sztem töröld meg a röntgenszemeid, mert vmit nagyon rosszul láttál, nekem speciel az pont nem jön be :p :D

#260 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:16

Szerk: Martinka voltam, csak eltévedtem.  :rolleyes:

Jó duma, eltévedtél Lufinyulban...? Ehhh, ezek a melegek...  :omg:

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.