HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 11:22

>> :nevet2: <<

#382 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 11:38

:nevet:

Idézet

Még a hőskorban egy 386-os procit akartam venni, de eladták az orrom elől. Így maradt 20.000Ft-om és nagyon mérges voltam.
Felütöttem egy Expressz-t és megnéztem mit lehet kapni ennyiért. Zaporozsec lett belőle...
Valahova rákosborzasztóra kellett kimenni a gépért a Nyírpalota utcába. Ahogy feltűnt a jószág a látóhatáron - a panelház előtti parkolóban - éreztem, hogy ez szerelem első látásra! Dísztárcsa + 4 halogén lámpa, igazi életműzaporozsec!
A belső is igényesen ki volt képezve. Utólag behegesztett Lada ülések, Lada kormány, átlátszó műanyagba öntött, arany kisautós váltógomb és temérdek műszer. (a középkonzolig tele volt kapcsolókkal, órákkal, stb. - bár egyik sem működött)
Nem is nagyon alkudoztam, azonnal kifizettem a kárt és boldogan indultam a V4-es sportállattal hazafelé. Útközben megtankoltam, ami azzal járt, hogy a 40l benzin fele befolyt az utastérbe. Ugyanis lyukas volt a tank...
Aztán este, mikor már majdnem otthon voltam, gondoltam rápróbálok mit is tud az új szerzemény. Az éj leple alatt egy hosszú egyenesben - a mécses jellegű fényszórók által keltett totális vakságban - kihúzattam, vagy 70-ig. Ekkor előtűnt a vak sötétből egy szerenádozó lányosztály az út jobb oldalán. Pánikszerűen beleléptem a fékbe, amire a gép csak annyit reagált, hogy átrántott a menetirány szerinti bal oldalra. Ott meg jöttek szembe. Aztán valahogy megúsztam emberhalál nélkül.
Többet nem is mertem ilyen gyorsan menni.
Mint utólag kiderült csak a bal első fék máködött a kocsin. Később a hátsókat le is kötöttem, ami nem is látszott meg a fékerőn.
A Lada ülések és a kormány nem nagyon passzoltak a kocsiba. Az ülés anyira bal oldalra került, hogy normál pozícióban nem lehetett becsukni az ajtót. Ráadásul jóval magsabb is volt, mint az eredeti ülés. Egyszer egy hosszabb (értsd: >170 cm) cimborám beült a kocsiba. A feje a plafont érte, a térdét nyomta a kormány és nem tudtuk rácsukni az ajtót. A gyerek meg nem tudott kiszállni. Csak ott ült és sírt a röhögéstől...
Egyszer a Ráday utcában defektet kaptam. A kerékcsere 15 perces időtartama alatt a külföldiek egymást lökdösték, hogy le tudjnak fényképezkedni a kocsi mellett.
Az egyik nap lemerült az akksi. Hárman próbáltuk betolni a jószágot, de a legnagyobb lentülettel sem tudtuk egyszer sem megforgatni a V4-es tengelyét. Aznap busszal mentem végülis.
A műanyagba ágyazott, arany kisautós váltógomb sem volt igazából kompatibilis a kocsival. Négyesben olyan szinten rugkapált a váltókar, hogy a félkilós váltógomb folyamatosan a középkonzolt verte (pont fordítva voltak a sebességek - egyes balra hátul). Ha az ember nem figyelt és gyorsan akart visszaváltani előfordult, hogy a váltógomb odacsapta az újját a konzolhoz. Ez szerencsétlenebb esetben egy köröm leeséssel járt.
Az egyetlen sikerélményam az volt, amikor hosszas küzdelemben valahogyan sikerült legyorsulnom egy 105-ös Skodát. De szerintem ez csak véletlen lehetett...

#383 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:08

:up:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#384 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:28

> :Đ <
Főleg ez:
Kép

Szerkesztette: Omega 2006. 10. 11. 12:35 -kor

#385 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:33

Pop-up window blocked.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#386 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:46

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:33

Pop-up window blocked.

He?  :confused:

#387 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:52

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:46

He?  :confused:

Nem egyszerű megnéznem.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#388 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:53

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 11:15

De nehezen ébred ma mindenki... De ahogy elnézem a mai napot, ez sem lesz jobb, mint a tegnapi...

Na, ez a nap már most rosszabb, mint a tegnapi... És ahogy elnézem, már csak ilyen napok elébe fogok nézni...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#389 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:54

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:53

Na, ez a nap már most rosszabb, mint a tegnapi... És ahogy elnézem, már csak ilyen napok elébe fogok nézni...

Fel a fejjel, lesz ez még így sem. :)

#390 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 12:57

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:54

Fel a fejjel, lesz ez még így sem. :)

Most mennem kell, este majd kifejtem, hogy miért... ha érdekel...
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#391 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:03

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:52

Nem egyszerű megnéznem.

Azért érdekes, mert az oldalhoz nincs semmiféle popup... legalább is nálam se nem ugrik fel semmi, se nem figyelmeztet a blokker.

#392 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:06

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:53

Nem vagy egyedül. Nem sikerül leműszakiztatni a fostalicskát. Annyi minden ment rajta szará, hogy bő 60k lenne a műszaki. Kifizetem a vizsgára állítást (3,5k :rolleyes: ), aztán bejárok vele a garázsba. Talán valaki megveszi 80-120k között így. Ha nem, akkor fizetni kell a forgalomból kivonásért. :omg: Ezt is jól elrendezte a mindenható korm... bocs. Nesze Neked veterán autók, innentől nem lehet majd találni restaurálható kocsit falun a pajtákban meg itt-ott, mert nincs rendszámleadás, mindenképpen fizetni kell. :doom:  Mondtam már, hogy mennyire imádom ezt az élhetetlen országot? :mad:

#393 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:10

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 13:57

Most mennem kell, este majd kifejtem, hogy miért... ha érdekel...

Szívesen meghallgatlak.

#394 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:12

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 14:03

Azért érdekes, mert az oldalhoz nincs semmiféle popup... legalább is nálam se nem ugrik fel semmi, se nem figyelmeztet a blokker.

Nem tudom miért csinálta. Meghülyült... Nem egyszeri eset. :)

#395 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:14

Valamiért lelassult a netem ... átlagban 120k-val töltök lefelé, jelenleg ez a szám 244byte/sec !

Ötletek? lehet hogy hjaver töltene, de a router matt ilyenkor felezi a sávszélt... kivéve ha DC-zik a srác. Az is lehet hogy a matávnál szerelnek vmit, vagy csökkentették a sávot? nadeennyire? :eek:

Nemtom mit tegyek :(

>>Egészség és Harmónia<<

#396 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:24

Egyik pillanatról a másikra megjavult :eek: :confused:

Jee

>>Egészség és Harmónia<<

#397 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:26

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 14:24

Egyik pillanatról a másikra megjavult :eek: :confused:

Jee

A technika ördöge. :D

#398 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 14:13

Már járnak nappal is a Combinok. Ki is próbáltam egyet hazafele a suliból :lollypop: Nem tom mi lesz rajtuk nyáron, nagyon kicsik az ablakok, most meg lehetett rajtuk sülni :eek:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#399 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 14:14

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 15:13

Már járnak nappal is a Combinok. Ki is próbáltam egyet hazafele a suliból :lollypop: Nem tom mi lesz rajtuk nyáron, nagyon kicsik az ablakok, most meg lehetett rajtuk sülni :eek:

Nagy, meleg, sárga és nem megy, mi az?

Combino. :D

#400 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 14:35

Csináltunk mufurcot :Đ Két deci bor, az ugye túl tömény :D Higítottuk 3 deci rummal :Đ Odab@sz! :Đ :Đ

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »