HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden, ami Google - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden, ami Google Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 11:53

Google Naptárnál a "saját naptárak" színei halványabbak, a "más naptárak"-é pedig erősebb. Ugyanabból a színből is. Hogy lehet ezt megfordítani?  :think:

#402 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 01:04

Kis help, ha van egyáltalán lehetőség ilyesmire. Lehetséges saját témát készíteni gmailhez?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#403 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 07:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 1:04

Kis help, ha van egyáltalán lehetőség ilyesmire. Lehetséges saját témát készíteni gmailhez?

Hivatalosan nem, de CSS alapokon megoldható, mint ezek: http://mashable.com/...-theme-scripts/

#404 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 09:25

Idézet: MisterY - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 7:30

Hivatalosan nem, de CSS alapokon megoldható, mint ezek: http://mashable.com/...-theme-scripts/

Köszi, megnézem. Csak kérdés mennyire lehet majd használni, céges mailen  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#405 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 09:54

Frenetikus látni, hogy próbálgatják a G fiókomat. Valaki az e.attila, E.attila fiókokhoz kér jelszóemlékeztetőt, és nekem (eattila) jönnek a mailek. Tudom, gugliéknál a pont nem számít, de idegesítő. :box2:

#406 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 10. 09:54

Frenetikus látni, hogy próbálgatják a G fiókomat. Valaki az e.attila, E.attila fiókokhoz kér jelszóemlékeztetőt, és nekem (eattila) jönnek a mailek. Tudom, gugliéknál a pont nem számít, de idegesítő. :box2:

Ha nagyon fontos, akkor egy kis iwiw, facebook, blog, fórum nyomozás után meg is találják a választ az emlékeztető kérdésekre, de az esetek többségében nevetségesen könnyű jelszót adnak meg.

#407 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 10. 09:54

Nem hiszem, hogy lenne másnak ilyen címe, mert a google nem veszi figyelembe a pontokat a címben, tehát te kapnád az e.a.t.t.i.l.a vagy ea.tt.ila címre érkező leveleket is.

#408 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGyesz - Dátum: 2010. 03. 25. 23:43

Ha nagyon fontos, akkor egy kis iwiw, facebook, blog, fórum nyomozás után meg is találják a választ az emlékeztető kérdésekre, de az esetek többségében nevetségesen könnyű jelszót adnak meg.

Onnan aztán nem derítik ki :)

#409 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 03. 26. 08:28

Nem hiszem, hogy lenne másnak ilyen címe, mert a google nem veszi figyelembe a pontokat a címben, tehát te kapnád az e.a.t.t.i.l.a vagy ea.tt.ila címre érkező leveleket is.

A poén, hogy kaptam!!! Csak azt nem értem, hogy lehetett beregisztrálni.... Vagy hogy hihette bárki, hogy beregisztrálta.

#410 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 26. 08:41

A poén, hogy kaptam!!! Csak azt nem értem, hogy lehetett beregisztrálni.... Vagy hogy hihette bárki, hogy beregisztrálta.

Két dolgot tudok elképzelni:
- Talán régen még nem volt ez a lehetőség a gmail-nél és tényleg volt valakinek ilyen címe, de nem használta így a google átlinkelte hozzád, amikor ez a szolgáltatás aktiválódott.
- Ami a valószínűbb: fogalma sincs az illetőnek, hogy mi is volt az email-címe, talán csak valami hasonló, de az is lehet, hogy még csak nem is google, hanem mondjuk gmail.hu vagy gmail.de vagy de freemail is lehet.

#411 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 03. 26. 08:54

- Talán régen még nem volt ez a lehetőség a gmail-nél és tényleg volt valakinek ilyen címe, de nem használta így a google átlinkelte hozzád, amikor ez a szolgáltatás aktiválódott.
- Ami a valószínűbb: fogalma sincs az illetőnek, hogy mi is volt az email-címe, talán csak valami hasonló, de az is lehet, hogy még csak nem is google, hanem mondjuk gmail.hu vagy gmail.de vagy de freemail is lehet.

Lehet... Időnként előfordul 2-3 jelszócsere kérő. És kész.

#412 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 26. 08:40

Onnan aztán nem derítik ki :)

Gondoltam, de nagyon sok embernek meg ki lehet deríteni. Szoktam is mondani az ismerőseimnek, hogy facebookon ne jelöljenek vissza minden majmot akivel a sörözőben találkoztak vagy együtt buliztak. Az iwiw profil teljesen publikus, úgyhogy onnan kitöröltem mindent, a facebookon meg van max harminc olyan ismerősöm akik a barátaim vagy családom.

#413 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGyesz - Dátum: 2010. 03. 26. 09:37

Gondoltam, de nagyon sok embernek meg ki lehet deríteni. Szoktam is mondani az ismerőseimnek, hogy facebookon ne jelöljenek vissza minden majmot akivel a sörözőben találkoztak vagy együtt buliztak. Az iwiw profil teljesen publikus, úgyhogy onnan kitöröltem mindent, a facebookon meg van max harminc olyan ismerősöm akik a barátaim vagy családom.

Nekem meg nincs fönt olyan infó, ami alapján ki tudnák deríteni. wiw-en nem vagyok, facebook-on meg pár ismerős van, főleg inkább fajtamentők, kutyások.

#414 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 19:33

Sehol se találok olyan beállitási lehetöséget, hogy fixen megadhassam, hogy az elküldött levelek milyen másik cimre is elmenjenek. Macerás minden egyes küldésnél beállitani, és ki is maradhat. :-(
"Osztán tanujjá'" - mondták gyerekkoromban, ez lett belőle.

#415 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 26. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2010. 03. 26. 08:54

Tapasztalatból:

Emberek hülyék, nem tudják a saját címük, meg összevissza próbálkoznak. Asszony pld. banki egyenlegközlő levelet meg hasonlókat kapott. Írt a banknak, hogy oszt mi, azok meg simán bemondták a címét, mert ez van megadva... Utána a bank meg is kereste a júzert, módosították a címet. Az, hogy reggel valami címet, elmenti, évekig csak "működik" gép, összedől, majd jön az opció, hogy pistike1234, vagy pistike.1234, vagy p.istvanka volt a cím? Ki tudja? Próbáljuk ki.
Make love not Wor.

#416 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: tanulgat - Dátum: 2010. 03. 26. 19:33

Sehol se találok olyan beállitási lehetöséget, hogy fixen megadhassam, hogy az elküldött levelek milyen másik cimre is elmenjenek. Macerás minden egyes küldésnél beállitani, és ki is maradhat. :-(

Ha a google webmail-ben szeretnéd, ott szerintem ezt nem tudod megtenni.
Ha gmail postafiókot levelezőprogramon keresztül használod, mint pl a ThunderBird, ott be tudsz ilyet állítani.

#417 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 27. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 26. 19:49

Tapasztalatból:

Emberek hülyék, nem tudják a saját címük, meg összevissza próbálkoznak. Asszony pld. banki egyenlegközlő levelet meg hasonlókat kapott. Írt a banknak, hogy oszt mi, azok meg simán bemondták a címét, mert ez van megadva... Utána a bank meg is kereste a júzert, módosították a címet. Az, hogy reggel valami címet, elmenti, évekig csak "működik" gép, összedől, majd jön az opció, hogy pistike1234, vagy pistike.1234, vagy p.istvanka volt a cím? Ki tudja? Próbáljuk ki.

Lehet, hogy hülyék, de szerencsére nem kitartóak :D

#418 Felhasználó inaktív   tanulgat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 27. 21:25

Lehet, hogy hülyék, de szerencsére nem kitartóak :D

Pár napja olvastam valahol egy beirást, emberke betelefonál, hogy nem tud bejelentkezni, megváltozott-e a jelszava, recengizda megnézi, majd mosolyogva közli, hogy valószinüleg amikor megadta, kétszer is elgépelte, mert pucni szerepelt.
"Osztán tanujjá'" - mondták gyerekkoromban, ez lett belőle.

#419 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 14:33

Most ismerkedek a Google Web Toolkit-el, mert egy web service komment kezelését azzal kell megoldani. Kommentek írása, tárolása és keresése. PostgreSQL-ben vannak tárolva a kommentek. Dolgozott már valaki GWT-vel? Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire hatékony?

#420 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: tanulgat - Dátum: 2010. 03. 28. 13:47

Pár napja olvastam valahol egy beirást, emberke betelefonál, hogy nem tud bejelentkezni, megváltozott-e a jelszava, recengizda megnézi, majd mosolyogva közli, hogy valószinüleg amikor megadta, kétszer is elgépelte, mert pucni szerepelt.

:D Ez király :D

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.