Idézet: tamaskaa - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 22:19
es ha nem akkor mennyire fogok rosszul jarni? atszamitva meg akkor is 110k HUF alatt jon ki.
mi az a "banding" ? erre panaszkodnak angol nyelvu forumokon.
a 16ms valaszido az nem sok egy kicsit?
Nekem 2007 wfp van. S-IPS -es. Szerintem mostmár elég kicsi az esély arra, hogy a sávosodó samsung s-pva panelosba fuss bele. A banding a sávosodás, amit s-ips panelos modellekben kijavítottak. Persze azt sehol nem írják le, hogy csakl részben.

Ha az OSD / Image Modes menüben a Desktop mód helyett gaming vagy multimedia módot választok, nagyon durva sávosodást lehet tapasztalni. Megkérdeztem a humansoftot hogy mégis mi erről a véleményük és hogy ez normális e, és azt mondták igen, tudnak erről a jelenségről, a Dell ajánlása szerint is Desktop modeban kell használni a monitort, így nincs sávosodás.
A válaszidővel kapcsolatban azt tapasztalom, hogy játékok alatt ém eddig sehol nem fedeztem fel utánhúzást, de dvd filmek alatt igen, néha elég durván! De más formátumú filmek alatt (pl xvid, divx, wmv, mpg, stb) semmilyen utánhúzás nincs. Őszinténszólva nem tudom megmagyarázni hogy mindez miért van így, miért pont csak dvd filmek alatt volt ez.