Idézet: Fresi - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 23:15
Nekem tetszik a buzz főoldala.

Tény, hogy hirtelen elég sok info van ott kinn, de szerintem meg lehet szokni.
Igen, ha jó a blog, akkor megjegyzed/elmented/stb a címét és visszatérsz oda.

A buzz "csak" gyűjti és naponta kiemeli a jó bejegyzéseket, hogy megismerje őket a világ. Erre pedig jó. Legyünk konstruktívak, van valami ötleted, hogy ekkora mennyiségű cikket, hogy tennél fel egy honlapra?
Kategoriákat kéne létrehozni, Pl.: IT kategória és akkor az abba írok csak, vagy döntő többségében ilyen témájú blogot írnának, 2. kategória: személyes jellegű, 3. hírre reagálós, (4. politikai) stb. Meg mittomén milyenek, rátok bízom.

Mindenesetre rendet kéne vágni a sorok között! Mert most az van, hogy boldog boldogtalan ír mindenféléről (IT-ről, Playboy cikkről, aktuális szexpartneréről...) és az egész egy káosz, ami természetesen tükröződik a főoldalon is. Merthát amilyen a belső olyan a külső. Persze az emberek köülönbözőek, de azért mégis léteznek hasonló témák. Lehet, hogy a jogászmivoltomból következik ez a rendszerezési mánia, de tartok tőle, hogy Mumia is azért nem tud hova klikkelni, mert egy pár szavas címből nehéz eldönteni, hogy miről is fog szólni az adott blog, sőt sokszor még az adott bejegyzésre való előzetes következtetés is helytelennek bizonyul. Viszont ha a blog már egy kategóriában szerepel akkor már az egyszeri böngészgetőnek van egyfajta elvárása a bloggal szemben és el tudja dönteni, hogy az az adott téma érdekli-e vagy sem. Pontosan ezért szeretem a HWSW főoldalt, mert a felső csíkban megvannak a kategóriák: eco-tech, hardver, szoftver, stb. Engem baromira nem érdekel az eco-tech így oda nem szoktam klikkelni. A Prohardvert meg azért szeretem még jobban mert ott még jobban kategorizálva van: vga, cpu, alaplap stb. Persze ez az összehasonlítás nem fair, mert a két oldal teljesen máshová helyezi a hangsúlyt.
Megszámoltan 7 blog van kiemelve, plusz az alsó 4 oszlop mindegyikében van 15-15 link. Nem számolva a kiemelt szavakat és az oldalsó "frameket": összesen 67 link, ha beleszámoljuk akkor felkúszhat a szám akár 100-ra is. No most ez baromi sok, legalábbis nekem. Ráadásul a linkek szinte mindegyike 2-3 szavas. És akkor jön Múmia, meg én és talán joggal kérdezi, hogy akkor most hova kattintsak.
Valamint hiányolok egy olyan listát, amelyen az összes felhasználó neve szerepel, a nevük mellett olyan adatok, mint pl: bejegyzések száma, regelés ideje stb.
Elég konstruktív volt?