HWSW Informatikai Kerekasztal: BUZZ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

BUZZ! új gyerköc a HWSW családban Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 17. 13:01

Nem tudom mennyire lenne nehez megvalositani oket de lenne ket javaslatom:

Kozossegi blogiras: jo lenne egyszerusiteni a tagok meghivasat, ha jol tudom most kell a meghivando szemely emailcime... ha mar regisztralt valaki, akkor legyen eleg a felhasznalo nev.

A friss blogok alapjan egy rendszer blog, amelyben megjelenik minden blog elso bejegyzese... minden uj blog indulasakor frissulne, es egy helyen gyujtene ossze az uj tagokat (egyszerubb lenne kovetni a gyarapodast) es persze link erre a fooldalon. Persze ezt se tudom mennyire nehez megoldani.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 11. 17. 13:01 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#102 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 14:04

ÜDV ALL!!
Minap kaptam a HWSW től egy emailt hogy ha vki jó blogot ír akkor nyerhet. Mivel én már régóta fórumtag vok ezért ez különösen tetszik. Egy bajom viszont van hogy a regeléshez nem lehet freemailos címet használni. Mivel így is már van több címem amire oda kell figyelnem de viszont ebből ami publikus az freemailos ezért nem akarok újat létrehozni főleg nem gmailost amit ajánlanak (de semmiet sem) Mivel ez egy nyilvános blog ezért nem szeretném megadni a munkahelyi email címemet ami erre a célra jó lenne más meg sajna nincs. Kérnék javaslatokat hogy hogyan tudnám megoldani ezt hogy mégis megjöjön a levél freemailra. Vagy be kell érjem azzal hogy ebből én kimaradok???? Várom a válaszokat.

#103 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 14:54

Robi, felveszem a kapcsolatot a freemailesekkel, igyekszünk megoldani ezt a gondot. Addig azonban nem tudunk jobb megoldást, mint egy másik e-mailcímet regelni, és azt esetleg forwardoltatni a freemailesre, hátha úgy nem szűri ki.

#104 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 15:45

Robi ez nagyon gyerekes dolog. Ideiglenesen regélsz egy mailt és ennyi, ha nem akkor bizonyitod az alkalmatlanságod a "Buzz"-ra
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#105 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 01:28

Buzz+, kinek az ötlete volt ez a cím? :)
Wherever you go, go with all your heart.

#106 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:07

Idézet: junior117 - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 15:45

Robi ez nagyon gyerekes dolog. Ideiglenesen regélsz egy mailt és ennyi, ha nem akkor bizonyitod az alkalmatlanságod a "Buzz"-ra

Tudod az a baj hogy így is van már egy csomó címem és ezekre odafigyelni eléggé unalmas. Ugyanis ha jön egy kritika vagy valami hozzászólás akkor engem szólnak le hogy miért nem reagálok rá.

#107 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 19:24

Nem tudom, hogy csak én vagyok e, de nekem még mindig olyan átláthatatlan kavalkádnak tűnik ez a buzz. Azt sem tudom hova kattintsak, mit csináljak a címlapon. Kb mindig addig jutok, hogy nézem nézem, de jobb híján kilövöm mert nem tudom mit kéne tenni.  :confused:

Nem te vagy egyedül, lehet, hogy a készítőknek az a céljuk, hogy semmit se találj meg :idea: Nekem is az jött le, hogy a főoldalon nagy a káosz. Viszont az ember nem úgy olvas blogot, hogy a főoldalról kattintgat, hanem el van téve az adott blogger linkje a kedvencek közé, vagy pedig nincs mese, meg kell jegyezni a címet. Én nem sűrűn szoktam blogot olvasni, sőt, talán csak a Tomcatét, de azt is nagyon ritkán.

#108 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:01

A beillesztés word-ből panelen, csak nálam nincsen meg a két alsó gomb? {$lang_insert} és {$lang_cancel}
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#109 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 23:15

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:31

Nekem is az jött le, hogy a főoldalon nagy a káosz. Viszont az ember nem úgy olvas blogot, hogy a főoldalról kattintgat, hanem el van téve az adott blogger linkje a kedvencek közé, vagy pedig nincs mese, meg kell jegyezni a címet. Én nem sűrűn szoktam blogot olvasni, sőt, talán csak a Tomcatét, de azt is nagyon ritkán.

Nekem tetszik a buzz főoldala.  :lefety:  :D Tény, hogy hirtelen elég sok info van ott kinn, de szerintem meg lehet szokni.
Igen, ha jó a blog, akkor megjegyzed/elmented/stb a címét és visszatérsz oda.  ;) A buzz "csak" gyűjti és naponta kiemeli a jó bejegyzéseket, hogy megismerje őket a világ. Erre pedig jó. Legyünk konstruktívak, van valami ötleted, hogy ekkora mennyiségű cikket, hogy tennél fel egy honlapra?

#110 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 23:15

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 14:04

ÜDV ALL!!
Minap kaptam a HWSW től egy emailt hogy ha vki jó blogot ír akkor nyerhet. Mivel én már régóta fórumtag vok ezért ez különösen tetszik. Egy bajom viszont van hogy a regeléshez nem lehet freemailos címet használni. Mivel így is már van több címem amire oda kell figyelnem de viszont ebből ami publikus az freemailos ezért nem akarok újat létrehozni főleg nem gmailost amit ajánlanak (de semmiet sem) Mivel ez egy nyilvános blog ezért nem szeretném megadni a munkahelyi email címemet ami erre a célra jó lenne más meg sajna nincs. Kérnék javaslatokat hogy hogyan tudnám megoldani ezt hogy mégis megjöjön a levél freemailra. Vagy be kell érjem azzal hogy ebből én kimaradok???? Várom a válaszokat.

Ehhez képest kitiltott fórumozó freemailes címére már érkezett, míg pl. hotmailesek (ketten) nem kaptak ilyen tárgyú levelet.
Egyszer néhány órát már rászántam, mert képtelenség nem észrevenni az odavezető linket.
De a zavarosság, és a hülyeséghalmaz egy időre eltántorít az oldal látogatásától.
Pedig Gugatopikot, és Tomcatet is szoktam olvasni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#111 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:57

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 23:15

Nekem tetszik a buzz főoldala.  :lefety:  :D Tény, hogy hirtelen elég sok info van ott kinn, de szerintem meg lehet szokni.
Igen, ha jó a blog, akkor megjegyzed/elmented/stb a címét és visszatérsz oda.  ;) A buzz "csak" gyűjti és naponta kiemeli a jó bejegyzéseket, hogy megismerje őket a világ. Erre pedig jó. Legyünk konstruktívak, van valami ötleted, hogy ekkora mennyiségű cikket, hogy tennél fel egy honlapra?

Kategoriákat kéne létrehozni, Pl.: IT kategória és akkor az abba írok csak, vagy döntő többségében ilyen témájú blogot írnának, 2. kategória: személyes jellegű, 3. hírre reagálós, (4. politikai) stb. Meg mittomén milyenek, rátok bízom. :D Mindenesetre rendet kéne vágni a sorok között! Mert most az van, hogy boldog boldogtalan ír mindenféléről (IT-ről, Playboy cikkről, aktuális szexpartneréről...) és az egész egy káosz, ami természetesen tükröződik a főoldalon is. Merthát amilyen a belső olyan a külső. Persze az emberek köülönbözőek, de azért mégis léteznek hasonló témák. Lehet, hogy a jogászmivoltomból következik ez a rendszerezési mánia, de tartok tőle, hogy Mumia is azért nem tud hova klikkelni, mert egy pár szavas címből nehéz eldönteni, hogy miről is fog szólni az adott blog, sőt sokszor még az adott bejegyzésre való előzetes következtetés is helytelennek bizonyul. Viszont ha a blog már egy kategóriában szerepel akkor már az egyszeri böngészgetőnek van egyfajta elvárása a bloggal szemben és el tudja dönteni, hogy az az adott téma érdekli-e vagy sem. Pontosan ezért szeretem a HWSW főoldalt, mert a felső csíkban megvannak a kategóriák: eco-tech, hardver, szoftver, stb. Engem baromira nem érdekel az eco-tech így oda nem szoktam klikkelni. A Prohardvert meg azért szeretem még jobban mert ott még jobban kategorizálva van: vga, cpu, alaplap stb. Persze ez az összehasonlítás nem fair, mert a két oldal teljesen máshová helyezi a hangsúlyt.

Megszámoltan 7 blog van kiemelve, plusz az alsó 4 oszlop mindegyikében van 15-15 link. Nem számolva a kiemelt szavakat és az oldalsó "frameket": összesen 67 link, ha beleszámoljuk akkor felkúszhat a szám akár 100-ra is. No most ez baromi sok, legalábbis nekem. Ráadásul a linkek szinte mindegyike 2-3 szavas. És akkor jön Múmia, meg én és talán joggal kérdezi, hogy akkor most hova kattintsak.

Valamint hiányolok egy olyan listát, amelyen az összes felhasználó neve szerepel, a nevük mellett olyan adatok, mint pl: bejegyzések száma, regelés ideje stb.

Elég konstruktív volt?

#112 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:57

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 21:01

A beillesztés word-ből panelen, csak nálam nincsen meg a két alsó gomb? {$lang_insert} és {$lang_cancel}

A hasznos holmikban a statisztika linkje sem működik.

ide mutat: http://buzz.statgep.hu/stat/flowman.sx
ide kellene: http://buzz.statgep....lowmanbuzzhu.sx

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 11. 20. 17:06 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#113 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 15:18

Csak egy technikai megjegyzésem lenne. A fenti ajánlóban (nem tudom mi lenne a hivatalos megjelölése) Buzz kategóriából fel van téve egy cikk. Nem lehetne, hogy a link az adott cikkhez vezessen, ne a Buzz főoldalára?!  :confused:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#114 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 15:35

Ott van a fooldalon, amirol szol az ajanlo...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#115 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 15:52

Jah, a jobb oldalon valahol, mert nem is legjobban kiemelt van ajánlva.
A többi tipusú (ecotech, konzol éppen most) miért mutat akkor az adott cikkre, hiszen azokat is megtalálom a hwsw.hu főoldalán?  :think:
No mindegy, úgysem szeretem a blogokat, csak az érdekes témának tünt. Természetesen megtaláltam, a kezem sem tört le. Építő jellegűnek szántam a hozzászólást.  :up:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#116 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 16:04

Mert a ketto azert tobbe-kevesbe fuggetlen?
Egyebkent reszben egyetertunk, nekem sem tetszik annyira ez a megoldas.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#117 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 09:17

Lehet, hogy senkit nem érdekel, de kikívánkozik már belőlem:

Biztos velem van a baj, de valahogy olyan fura nekem ez a buzz. Nem látom át rendesen, olyan mindenféle egybe...nem is tudom megfogalmazni.
Összeségében jó ötlet, de valahogy engem nem igazán tud lázbahozni.
de hangsúlyozom, biztos velem van a baj...

#118 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 12:16

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 1:57

Elég konstruktív volt?

;)

#119 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 07:38

Idézet: Picur - Dátum: 2006. nov. 22., szerda - 16:18

Csak egy technikai megjegyzésem lenne. A fenti ajánlóban (nem tudom mi lenne a hivatalos megjelölése) Buzz kategóriából fel van téve egy cikk. Nem lehetne, hogy a link az adott cikkhez vezessen, ne a Buzz főoldalára?!  :confused:

Ehhez csatlakoznék: beleolvastam volna az egyik ajánló részleteibe, ha megtaláltam volna...  :think:

Szerk: Na meglett... De: az itteni ajánlóban szereplő cím nem teljesen ugyanaz, az itt szereplő részlet meg az egyik hozzászólásból származik. Feltételezve azt, hogy adott témában többen is írhatnak, kicsit bizonytalan vagyok atekintetben, hogy tényleg azt olvasom-e, amit akartam...

Szerkesztette: desiderius 2006. 11. 28. 07:45 -kor

#120 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 12:57

Hüm? :think:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  hum.gif (0byte)
    Letöltések:: 0

Téma megosztása:

• (7 Oldal)