HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1741 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 22. 20:02

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 19:55

Ezek meg durva spoilerek voltak, nem kicsit, nagyon... ;)
Legyen szürke színű és/vagy nagyon kicsi betűméretű, ne rontsuk el senki szórakozását.

Bocsánat, javítottam! :respect:
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1742 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 20:03

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 9:33

Pont ezért kezdek leszokni ezen topik látogatásáról. :(

Hát alap kéne, hogy legyen amíg nem láttad minden általad nézett sorozatból a legújabb részeket addig nem nézel be ide.

Persze ettől függetlenül az is alap kéne, hogy legyen hogy aki spoilert ír az írja más betítípussal.

Szerkesztette: Mumia 2007. 02. 22. 20:05 -kor

#1743 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 20:07

Idézet: Necros - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 19:06

Most a Lost és a Jericho is csak "töltelék" rész volt, semmi komoly, de kellemes epizódok voltak. :up:  :) 8/10 mind a kettő.

Szsz a jericho nem töltelék rész ovlt :p
gyak a 3 legnagyobb rejtélyre kaptunk választ.
JóSebesség

#1744 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 20:09

sg-hez ahogy latom a hosszupuksan torteno esemenyek miatt (? beragtak a folytonos mikor lesz feliratos lamakra) nem lesz felirat egy ideig. :o angol feliratot meg nem talaltam sajna. pedig megneznem mar. (angol felirat nelkul meg nem valalnam be)

btw, 24 s05e01nel jarok... :] :D

Szerkesztette: des 2007. 02. 22. 20:16 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1745 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:05

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 22:32

Lost 3x08 egy kis elmélkedés

Kulcs elfordít.

Hát a válasz egyszerű. Az a Desmond aki most a szigeten van gyakorlatilag a jövőből jött. Pontosan ezért mondta az epizód végén, hogy

'amikor elfordítottam a kulcsot, újraéltem az életem egy részét. de ezek a flessek(magyarul nem tudom hogy lett lefordítva) nem álltak meg azóta sem.

Ergo - újraéli a 'jelent' . A kérdés csak az, hogy mi lesz ezután? Meddig tart ez a képesség? A kulcs lefordítása vagy inkább a bunker kiiktatása indukálta?

Az öreg nő sok mindenki lehetett. Lehetett a sziget. A füst. De akár maga Desmond is.
A következők miatt: Azt mondja hogy nem lehet megváltoztatni a jövőt. Ami majdnem igaznak is tűnik. DE. Akkor miért mondja, hogy ne vegye meg a gyűrűt? Ha nem lehet változtatni, akkor minek erőlködik? Minek kényszeríti? Ha nem kényszerítette volna, lehet hogy tudott volna Des változtatni, hisz akkor feleségűl kérte volt Pennyt.

Aztán. A FÉNYKÉP. Ez egy NAGYON fontos dolog. 1 fénykép készült, és az Desmondhoz került. 2. évad fináléban, amikor a kutatók felhívják Pennyt, akkor viszont OTT VAN MELLETTE a fénykép! Elképzelhető, hogy Desmond TÖBBSZÖR éli meg a múltat vagy akár a jövőt és így 'figyelmeztette' Pennyt.

Ami viszont számomra a legérdekesebb: HOGYAN ÉLTÉK TÚL? Lezuhant a repülő, Jack egy BAMBUSZ ERDŐ közepén felkel néhány karcolással. Berobban a bunker, Locke és Desmond ugyanúgy felkel. És itt a csavar: ugyanúgy ahogy Jack. Még a kamera is ugyanúgy mutatja elöszőr a lombkoronát, aztán pedig a szemet. Sokan azt spekulálják, hogy a füstnek van köze a túléléshez.

3x08 még mindig:

Szvsz a jelen Desmondnak a szigeten van. Penny a múlt, egyértelmű. De nem hiszem, hogy ismerné a jövőt. Azért volt az egész, hogy kiderüljön, hogy Charlie meghal(?).
Nekem Mátrix utánérzésem volt: Neo és az orákulum. Vagy akár az Építész. Ott Neo többször létezett, ez is valami hasonló...
Szerintem az öreg nő az Others egyik tagja akart lenni. Biztosan ők állnak mögötte. A füst eddig csak ölt, nem mentett meg senkit. De lehet, hogy a füst maga a sziget lelke, "aki" mindent lát és tud, és mindent eldönt...nem tudjuk. Majd... 2-3 év múlva.

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 22. 22:06 -kor

#1746 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:17

Idézet: Necros - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 0:35

Egész jó kis sorozat ez a Heroes. :) Most néztem meg az első két részt. Nem estem hasra tőle, de érdekes. :up: Kíváncsi vagyok, mennyire kapnak nyilvánosságot majd a szuperképességeikkel és elfogadják-e őket. :think: Ha jól emlékszek, akkor korábban fikázta pár ember Nikit. Ezt nem értem, érdekes karakter,  rejtélyes képességgel. Ez nem jó ebbe a sorozatba? :confused: ;)

Milyen képessége van Nikinek? Semmilyen... Egyszerű többszörös személyiség. Igazából Jessica az, aki irt(majd meglátod), ő meg egyszerűen egy tank. És még most sincs semmi értelme a Niki-Jessica-DL-Micah szálnak. Legalább Micah villantana valami csodaképességgel... Nekm Ő a gyanús.

#1747 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:23

Miért van az, hogy minden filmben, minden embernek motorola telefonja van?  :Đ  :p
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1748 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 21:03

Hát alap kéne, hogy legyen amíg nem láttad minden általad nézett sorozatból a legújabb részeket addig nem nézel be ide.

Hát inkább alap lenne, hogy kisbetűvel írjátok a spoilereket... PB S2 elején én is belefutottam egybe.

Ha meg nem, akkor nyissatok egy "csak a legújabb sorozatrészek, 0-day, OMGLOL!" topicot, és oda lehet írkálni...

:rolleyes:

Idézet: Papa

Miért van az, hogy minden filmben, minden embernek motorola telefonja van?

Nem is igaz. Mátrixban Nokia és Samsung volt. :Đ Egyébként meg videoklipekben is mindenkinek az van... Pénz beszél, meg a Moto az egyetlen nagy amerikai gyártó, lehet ez is számít.

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 22. 22:32 -kor

#1749 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:54

Idézet: spidey - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:29

Hát inkább alap lenne, hogy kisbetűvel írjátok a spoilereket... PB S2 elején én is belefutottam egybe.

Talán ne nekem címezd én mindig kicsivel és szürkében írom. Ettől még igaz, hogy én nem nézek be addig ide, amíg nem láttam az aktuális részt. Eleve minek is néznék be, amíg nem láttam úgysem tudok hozzászolni a dolgokhoz.

#1750 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 23:00

Idézet: spidey - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:29

Nem is igaz. Mátrixban Nokia és Samsung volt. :Đ Egyébként meg videoklipekben is mindenkinek az van... Pénz beszél, meg a Moto az egyetlen nagy amerikai gyártó, lehet ez is számít.

A most futó sorozatokra gondoltam elsősorban.  ;)  Lehet, én is reklámozom magam valamelyikben :p
Egy szép nagy CARGO & LOGISTIC Firm felirat by PAPA.  :Đ

Mit nekem motorola.  :p
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1751 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 23:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 23:54

Talán ne nekem címezd én mindig kicsivel és szürkében írom. Ettől még igaz, hogy én nem nézek be addig ide, amíg nem láttam az aktuális részt. Eleve minek is néznék be, amíg nem láttam úgysem tudok hozzászolni a dolgokhoz.

Teszem azt benézel ide Heroes sorozattal kapcsolatos véleményeddel, és egy jó kövér 24 spoilert fogsz ki, aminek az első, vagy akár ötödik évadánál tartasz... Nem örülnél. Minden sorozatból minden új részt elég nehéz megnézni rögtön, na persze attól függ, ki miket is néz.

Egyébként általánosságban írtam a felvetésedre, nem azt, hogy te spoilerezel. :)

#1752 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 11:57

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 23:00

A most futó sorozatokra gondoltam elsősorban.  ;)  Lehet, én is reklámozom magam valamelyikben :p
Egy szép nagy CARGO & LOGISTIC Firm felirat by PAPA.  :Đ

Mit nekem motorola.  :p

Az lehet, amit spidey mond. Amerikai gyártó, kis bujtatott reklám. Dr. Housenak is Motoja van, a 4400-ban is Moto-k vannak, szóval én is megfigyeltem eme dolgot. ;)

A Matrix hatására vettem anno használtan egy Nokia 7110-est. Imádtam a kicsusszanó fedelet. :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 02. 23. 11:57 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1753 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 00:18

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 23:23

Miért van az, hogy minden filmben, minden embernek motorola telefonja van?  :Đ  :p

jó a marketingérzékük? :D egyébként én minden filmben nokia telefont látok :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1754 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 00:33

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 17:59

Nehéz :D
Gandalf kezdte, én csak véletlenül írtam úgy.  :(

én semmi spoilert nem irtam, ne mond már, hogy abból kiderült valami konkrétum :)
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1755 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 01:14

Idézet: spidey - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:17

Milyen képessége van Nikinek? Semmilyen... Egyszerű többszörös személyiség. Igazából Jessica az, aki irt(majd meglátod), ő meg egyszerűen egy tank. És még most sincs semmi értelme a Niki-Jessica-DL-Micah szálnak. Legalább Micah villantana valami csodaképességgel... Nekm Ő a gyanús.

Jessica sokkal erősebb egy átlagembernél. :) És a kettős, ellentétes személyiség is érdekes. :up: DL át tud menni mindenen, Micah pedig a tárgyakat tudja manipulálni. ;) Szerintem az lesz, hogy Jessicát valahogy idomítani fogják, :D és majd ők is beszállnak a jók oldalára -mert abban biztos vagyok, hogy NY megmentése után előjön a jók-rosszak harca is. Vagy nem és akkor nem tudom, mi lesz a későbbiekben. :D

Ma (értsd: tegnap :Đ) megnéztem a 16. részt is. Jó sorozat, érdekes is, de valahogy nem borulok le előtte. :) 8-9/10-et azért megérdemel. Majd elolvasgatom a képregényeket is. :)

szerk.: Gandalf, azért 1-2 dolgot elárultál. :)

Szerkesztette: Necros 2007. 02. 24. 01:16 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1756 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 08:19

azért a 9 pont már a majdnem perfekt kategóriába tartozik :p
JóSebesség

#1757 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 10:13

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 11:57

Az lehet, amit spidey mond. Amerikai gyártó, kis bujtatott reklám. Dr. Housenak is Motoja van, a 4400-ban is Moto-k vannak, szóval én is megfigyeltem eme dolgot. ;)

A Matrix hatására vettem anno használtan egy Nokia 7110-est. Imádtam a kicsusszanó fedelet. :D

Elcseszted, mert a Mátrixban 8110i volt  :smoker:  :Đ  Havernak az volt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1758 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 10:16

Ja, 7110 az a teniszütő volt :D

#1759 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 10:34

szinte minden sorozatban motrolákat használnak. V3at főleg. 24, PB...
JóSebesség

#1760 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 24. 10:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 24., szombat - 10:34

szinte minden sorozatban motrolákat használnak. V3at főleg. 24, PB...

:D mi az a motrola? nekem motorolám van, de motrola az egy új modell? ...én még csak a 4. résznél tartok, kiváncsi vagyok erre a Heroesra mi sül ki belőle, csak soha nincs időm nézni...
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.