Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 12:33
Majd ha pénzt kapnak érte, akkor jogos a leb@szás, addig köszönjük meg, hogy ingyen dolgoznak nekünk.
azt meg ne feletsük el, hogy nem szivességért, hanem a nevük magasztalásáért dolgoznak, ezért vannak kibukva, ha valaki baszogatja öket ... persze tisztelet a kivételnek...
nehogy már te vagy én egyszerü paraszt rákérdezzek valamire, mi a faszt képzelek..
nekem a kedvencem az aki elkezdte a harsh realm forditását, egy rész után 1 év után rákérdeztem, hogy mi a gáz, egyáltalán lesz ebböl valami..természetesen nem válaszolt, de a super oldalon igen aktivan minden szart fordit..ráadásul a lone gunmen is ö jegyezte a közepéöl hiányzó részekkel..
nos az ilyen gennyedékek nyugodtan lepihenhetnének..azóta természetesen a hars realm leforditva pihen nálam saját megoldássl a baráti körben, no majd meggondolom valahova felrakom-e, pedig mai szemmel nézve 10/10 a story, amolyan kicsit (nagtyon matrix-os)
vitát elkerülendö, ott van wendigo, hallás után gyorsan és igen jól rakja fel a cuccokat amit csinaál
érdekes, hogy ott nincs annyi anyázkodás ..
mindenesetre én mindég meglesem a kedven részeim angolul, nagy részét értem is, utána meglesem magyar subbal is és összevetem miben kell még fejlödnöm
Szerkesztette: Gandalf 2007. 02. 26. 15:05 -kor

Súgó
A téma zárva.