HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 04. 14:19

jótanács mindenkinek.
ne nézzetek meg 1 hét alatt 40 rész BSG-t.  :blink:
jótanács rovatunkat olvasták.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#202 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 14:56

Idézet: acu - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 14:19

ne nézzetek meg 1 hét alatt 40 rész BSG-t.  :blink:
jótanács rovatunkat olvasták.

Es akkor a tegnapi reszt meg nem is lattad :D

Baltar sulyosabb, mint valaha...
Colonel Tigh meg jobban rajatszik a majzsugorra...

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 04. 15:06 -kor

#203 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 04. 15:09

Na, most hogy bevettem a heti BSG adagomat, mit nezzek?

Jeloltek:
-4400 3. evad
Erdekes scifi urhajok nelkul.
-24 2. evad
Jack Bauer kontra vilag.

Egyelore hajlok a 4400 fele, mert abbol csak 7 resz van hatra, 23-at mar megneztem a heten.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 11. 04. 15:12 -kor

#204 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 15:45

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 23:30

Annyira új, hogy még meleg :D

akkor addig rá se nézek, míg nincs kész 1 teljes évad :p prisonbreak 2. szintén :D
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#205 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 16:26

Megnéztük a családdal a Lost 3x5öt az én feliratommal, bár nem mondtátok, elnézést, hogy kimaradt pár mondat, de vakon csináltam az angol felirat alapján, úgy látszik picit hiányos volt, szerencsére csak 1-2 lényegtelen mondatról van szó.
JóSebesség

#206 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 18:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 22:49

SZerintem annyira nem jó. Mondjuk én addig nem szívesen mondok véleményt egy sorozatról - úgy összeségében - amíg 1 évadot nem láttam legalább, bár egyelőre így is úgy is benne van a top 5-ömbe(főleg ep 3 -4 miatt) bár ez a 6. elég gyengusz volt.

Miért volt gyengusz? :think:
Szerintem ugyanakkorát ÜTött mint az eddigiek. ;) Jobban tetszett, mint pölö a Lost első 6 része, vagy mint bármelyik általam eddig látott sorozat első 6 része. :D
Faster! Harder! Cadaver!

#207 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 18:09

Mert számomra unalmas volt, és mert hagy kivánni valót a színészi játék(tisztelet a kivételnek)
JóSebesség

#208 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 18:13

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 18:09

Mert számomra unalmas volt, és mert hagy kivánni valót a színészi játék(tisztelet a kivételnek)

Na ez gyors volt. :D
Szerintem baromi izgalmas volt, színészileg ki nem tetszik?

Nézegettem az imdb-n, elég hülyén fogják az elkövetkezendő részeket leadni: nov 6, nov 11, nov 13, nov 27 :think:
Faster! Harder! Cadaver!

#209 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 18:38

ne az imdb-t nézd ha sorozatokra vagy kiváncsi. ajánlom a tv.com -ot. nagyon fasza kis community van ott, minden adat ami kell vmilyen sorozatról, ott van. :) nov 13-án nem lesz rész.

Heroes...Ali Larter/Nikki nem fog meg. Ali Larterrel még nem is lenne baj, de valahogy olyan jól el tudnak néha beszélgetni a semmiről :think: dettó ugyanez van Claire-al. Mondjuk az eddigi kedvencem az talán a3. részben volt... Monhinder megcsókolta azt a kiscsajt, kb 2-3 órával miután találkoztak :D :D na, ha valami akkor az eröltetett volt, még 1-2 párbeszédnél is eröltetebb volt.

amúgy Claire-t alakító színész lehetne kicsit átélősebb SZVSZ.

Talán az volt a legnagyobb baj a 6. résszel hogy nem volt meg az a finom egyensúly mint eddig, sokakat kihagytak, köztük a kedvencemet is(Petert (pedig az elején nem kedveltem)) ja, bocs. az első 4percben szerepelt :D

JóSebesség

#210 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 19:06

Na,ma asszem bepróbálom a Dextert.
JóSebesség

#211 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 19:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 18:38

ne az imdb-t nézd ha sorozatokra vagy kiváncsi. ajánlom a tv.com -ot. nagyon fasza kis community van ott, minden adat ami kell vmilyen sorozatról, ott van. :) nov 13-án nem lesz rész.

Heroes...Ali Larter/Nikki nem fog meg. Ali Larterrel még nem is lenne baj, de valahogy olyan jól el tudnak néha beszélgetni a semmiről :think: dettó ugyanez van Claire-al. Mondjuk az eddigi kedvencem az talán a3. részben volt... Monhinder megcsókolta azt a kiscsajt, kb 2-3 órával miután találkoztak :D :D na, ha valami akkor az eröltetett volt, még 1-2 párbeszédnél is eröltetebb volt.

amúgy Claire-t alakító színész lehetne kicsit átélősebb SZVSZ.

Talán az volt a legnagyobb baj a 6. résszel hogy nem volt meg az a finom egyensúly mint eddig, sokakat kihagytak, köztük a kedvencemet is(Petert (pedig az elején nem kedveltem)) ja, bocs. az első 4percben szerepelt :D

Nagyban reagálnék, mert nem spoileres. ;)

Ali Larter nagyon gyorsan a kedvencem lett, azok a grimaszok... :wub: Egyébként tényleg elég szörnyű alakítást nyújt, de alig várom, hogy szerepeljen. :cool: Ahogy nézem a csaj volt a kettes számú szereplő a Végső állomásban, ott mintha nem lett volna ennyire tutajos. :D
A párbeszédek tényleg banálisak, de ezen őszintén szólva nem lepődöm meg, elég nehéz értelmes párbeszédeket írni repülök, jövőt festek, elhajlítom az időt/teret, valaki más van a tükörben témában. :D Idővel, ahogy a sorozat többi szereplője megérti, elfogadja a Hősök képességeit talán a dialógusok is feljavulnak.

Heroes spoiler:
Vajon a Nikki féle szál hogyan fog kapcsolódni a főszálhoz? A kis zsebhokis japótól eltekintve eleddig akár egy külön sorozat is lehetne.

Szerkesztette: Cadaver 2006. 11. 04. 19:40 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#212 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 19:44

Híróz szpojler

ezen én is gondolkodtma, főleg, hogy az egyik oldala, a 'szuperhős' oldala gonosz. úgy még OK lenne, ha őt kéne 'megmenteni', de nem őt kell. Hm. Erre kiváncsi vagyok hogy oldják meg.

Sylart jól elfelejtették :D 3.részben büntetett, erre mindenki elfeledkezett róla.. Mohinder is, pedighát nem tudom ki volt annyira eltökélt az 1. 2részben :o /out of character ,vazeg!/

amúgy Claire apja szvsz nem gonosz :)

JóSebesség

#213 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 20:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 19:44

Híróz szpojler

ezen én is gondolkodtma, főleg, hogy az egyik oldala, a 'szuperhős' oldala gonosz. úgy még OK lenne, ha őt kéne 'megmenteni', de nem őt kell. Hm. Erre kiváncsi vagyok hogy oldják meg.

Sylart jól elfelejtették :D 3.részben büntetett, erre mindenki elfeledkezett róla.. Mohinder is, pedighát nem tudom ki volt annyira eltökélt az 1. 2részben :o /out of character ,vazeg!/

amúgy Claire apja szvsz nem gonosz :)

Először arra gondoltam, hogy Niki Hulkra fog hasonlítani, ha bedühödik nehéz megállítani, de alapjában véve jó kislány. Aztán most úgy néz ki, hogy nem kell bedühödnie ahhoz, hogy mindenkit széttépjen, és nem is olyan jó kislány. :D

Annyi szál van, hogy képtelenség egyensúlyban tartani őket. Hol kicsit több az egyikből, és kevesebb a másikból, még kevesebb amazból, egyáltalán semmi emezből; aztán a következő részben csere. Mohinderen én is csak lestem, óriási lendülettel érkezett a sorozatba, aztán amikor lehetősége lenne kézzel fogható bizonyítékot találnia az eddigi vaktában való lövöldözés helyett elmegy a kedve az egésztől, és visszamegy Indiába. :omg: Ami nem semmi, tekintve, hogy eleddig az sem tántorította el, hogy megfélelmítették, fegyvert fogtak rá, stbstb...

Claire apjával kapcsolatban majd kiderül, hogy mi a helyzet; mindenesetre elég homályos szereplő egyelőre, nem ártana ha például lenne neve, és nem "Claire apja", "szemüveges fickó" frázisokkal kellene körül írni. :D

Faster! Harder! Cadaver!

#214 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 20:33

MR Benett.
JóSebesség

#215 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 20:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 20:33

MR Benett.

Éljen! :D
Faster! Harder! Cadaver!

#216 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 20:48

Úristen. Megnéztem a Dexter 1x01et.

ez.... B-E-T-E-G

ilyet még nem láttam. Te jó isten :D

eszméletlen sorozat. Nem is tudom, hogy testzik vagy utálom.

Eszméletlen színészi játék, mégeszméletlenebb elborult alapötlet. Mindamellett, hogy ilyen beteg, még rohadt vicces is, igaz, elég morbid.

Ez tényleg nem mindenkinek való sorozat... csak erős idegzetűeknek ajánlott...
Vazeg...
JóSebesség

#217 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 21:57

Ugye, hogy uh? Ugye, hogy uh! :D

Mindjárt nézem is tovább. Még csak az első hármat láttam pedig már itt van a 4-5 is  a vinyón 1280x720 x264 5.1-ben :D

#218 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:56

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 20:48

Úristen. Megnéztem a Dexter 1x01et.

ez.... B-E-T-E-G

Nem hiába említettem meg ! ;)

Dextert mindenkinek !

Itt kezdődik a minőség !

Van Isten - Dexter második évad megrendelve!

#219 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 23:01

Egy elmélkedés :"A TV2 mindent megtudna magyarázni a nézettségről !" :D

"#  Rényi Ádám (ellenőrizetlen):
2006. 11. 04. 16:11

A TV2 sikersorozata - mert azt hiszem, ezek után nyugodtan nevezhetjük így - egyre jobb helyet vív ki a nézettségi rangsorban, amivel mi, vezetők és kommunikátorok messzemenőkig elégedettek vagyunk.

De nézzük az elért eredmény részleteit: a 4,5 és 6 éves korosztályban csúcsuralkodó A rém rendes család Budapesten című egyedi szitkomunk.

Nagyon erősen feljövőben van a 6 és 8 éves korosztályban is. Mi számítunk arra, hogy az óvodában és az iskola alsótagozatában ezek az elégedett ifjak egyre több és több társukat fogják rábeszélni a sorozat nézésére. Mert nagyon fontos a szóbeszéd is, mint reklámtényező.

De ne ragadjunk meg a fiataloknál: a 75 és 89 éves korosztályban magasan verjük a konkurens tévécsatornát.

Különösen jók az eredményeink a falvakban, az eldugott törzsi közösségekben, valamint a barlangban élő remeték között. Az olyan völgyekben pedig, ahol nem lehet fogni az RTL-Klubot, minden álszerénység nélkül mondhatom, egyeduralkodóak vagyunk a Vészhelyzettel szemben.

A reklámozók számára oly fontos 18 és 49 éves korosztályban pedig nagyon hízelgőek az eredményeink a kisközép felsőosztálybeli alsók, az alacsony iskolázottságú többdiplomások és a heteroszexuális hermafroditák között.

A TV2 a rosszindulatú és megalapozatlan jóslások és félretájékoztató nézettségi adatok ellenére joggal lehet büszke erre az eredeti sorozatára, és az általa elért eredményekre.

Üdvözlettel:

A TV2 kommunikációs és propaganda hivatalának első számú hír- és nézettségiadat-magyarázója "

Forrás : Továbbra is rémes eredmény...

Szerkesztette: luckystar 2006. 11. 04. 23:02 -kor

#220 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 12:25

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 22:57

Ugye, hogy uh? Ugye, hogy uh! :D

Mindjárt nézem is tovább. Még csak az első hármat láttam pedig már itt van a 4-5 is  a vinyón 1280x720 x264 5.1-ben :D

Nekem is! :D Durva minősége van az MMI release-nek, teljesen más élmény így nézni. Főleg a 2. rész elején, amikor reggel készülődik. :eek: :D
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.