HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 18:23

Időzítem a CTU-ra ha van rá igény :D
Illetve magamnak mindenképpen megcsinálom :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#42 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 18:39

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 19:23

Időzítem a CTU-ra ha van rá igény :D
Illetve magamnak mindenképpen megcsinálom :Đ

Épp kérni akartam! :D

:respect:
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#43 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 18:41

:omg: király.kékhalált dobott a gép miközben a 3xx. sort csináltam(össz van 520 sor)... úgy, bazze, hogy mindegyik sort újra kellett időzítenem.(2 ms alatt eltűnő 3 mondat rulez) nincs semmi erőm újrakezdeni. bocs.

azért nincs semmi baj, ITT már gőzerővel folyik a fordítás. szerintem nemsokára készen lesznek.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 26. 18:42 -kor

JóSebesség

#44 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 18:44

pff :o  :(  :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#45 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 18:52

Turbo, sztem allj ra a CTRL+S-re, en barmit csinalok, 5 secenkent nyomom mindig mint a hulye. :Đ Egyebkent meg dobd ki a kukaba a kekhalalos gepedet... :p  :cool:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#46 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:00

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 18:20

A Heroes jó, a Heroes kell... :D

heroes?  :think:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#47 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 19:08

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 19:52

Turbo, sztem allj ra a CTRL+S-re, en barmit csinalok, 5 secenkent nyomom mindig mint a hulye. :Đ Egyebkent meg dobd ki a kukaba a kekhalalos gepedet... :p  :cool:  :Đ

Nyugi, már úton van a c2d. :D
JóSebesség

#48 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:10

http://lostfeliratok.extra.hu/
JóSebesség

#49 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:15

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 20:08

Nyugi, már úton van a c2d. :D

Intel powa, meg a forditas is jobban megy majd...  :Đ  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#50 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:32

http://rapidshare.com/files/802113/lost.s0...64-ctu.srt.html
- Where are we going?
- Let's go find out.

#51 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 00:03

Ez a Heroes egyre jobb(így 2 rész után...) :Đ Kár hogy a néhány komolynak szánt, de mégis vicces jelenet tönkreteszi a drámai hangulatot, különben tökéletes is lehetne. (Pl. Hiro megérkezése New Yorkba, Claire kifordult feje a focipályán, stb.)
Viszont: Hayden Panettiere :wub: Néhány év múlva felhívhat. :)
Jah, amit nem értettem:
A festő srác nem vágja le a kezét? A második részben két karral ébred... Meg mi az NBC-s show alatt a Global logo? :think:

Szerkesztette: spidey 2006. 10. 27. 00:11 -kor

#52 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 00:32

Nyugi, még az 5. rész is nagyon jó lesz :)

Nameg a Lost se volt gyenge :eek:

És akkor még ott a PB és a Jericho is, csupa jó sorozat :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#53 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 05:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 1:32

Nyugi, még az 5. rész is nagyon jó lesz :)

Nameg a Lost se volt gyenge :eek:

És akkor még ott a PB és a Jericho is, csupa jó sorozat :D

Jericho, mint jó sorozat? :eek: Az alapötlet nagyon is felkeltette az érdeklődésemet, de a kivitelezés és a számtalan értelmetlen klisé elvette a kedvemet tőle. Majd ínségesebb időben folytatom (egyelőre csak az eslő négy részt láttam)
Pl a 3. részben, nem kellettek volna a rendőrnek öltözött szökött fegyencek, főleg nem az a színjáték, ahogy végülis legyőzték őket. De ami engem sokkal inkább zavart, az az "általános közhangulat". Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen eset után, rendeznek egy közös grillpartit a szabadban(!) - jó jó, hogy ne romoljon meg a hús, de akkor is életszerűbb lett volna szétosztani -, vagy az egész városka a helyi kocsmában rontsa a levegőt, nyugodtan sörözgetve. Majd jön a hős, aki segíteni akar a feltehetően sugárfertőzött vadidegeneken, de senki nem áll be mellé. Majd mond egy érzelmes beszédet és hopp, mindenki segíteni akar. Nekem az emberek realciója nagyon életszerűtlennek tűnik, egyszerűen nem tudták megragadni azt a hangulatot, ami egy ilyen esetben kialakulna (szvsz).

De a PB-ben is vannak  :omg: jelenetek. És a háttérsztorit is úgy csavarják, hogy már kezd totál hülyeség lenni.

---

Viszont nemrég kezdtem el nézni a Six Degrees című sorozatot. Hat ember sorsának külünös összefonódásáról szól, mindenféle összeesküvés elméletek mellőzésével, pusztán az emberek vannak a középpontban. Amolyan "lélektani" sorozat. Jól megmunkált és változatos karakterek vannak benne, mindenképp megér egy próbát! :up: Az első két részhez már magyar felirat is van, igaz elég lassan készülgetnek...
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#54 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 05:50

én a pb-t már majdhogynem canceleztem. kár, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen dolgokkal elqrtak.

itt egy jó írás róla. http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/...Break/#comments
JóSebesség

#55 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 07:39

Megvan vkinek a viasaton futott sztárvár első szériája?

#56 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 09:52

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 6:50

én a pb-t már majdhogynem canceleztem. kár, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen dolgokkal elqrtak.

itt egy jó írás róla. http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/...Break/#comments

Ahogy írta valaki az egyik kommentben, minden sorozatot széjjel lehetne így szedni. :) Szerintem nem változott sokat az első évad óta, csak most vannak, akiknek már nem tetszik annyira a menekülős rész. Én alapból a háttérben megbújó összeesküvés miatt (meg Mike Hammer miatt :D) kezdtem el nézni, de persze az alaposan megtervezett szökés/menekülés is nagyon bejövős. :)

A Lostban is egyre inkább kavargatják azt a bizonyost, de így még izgalmasabb szerintem. :) Ráadásul a mostani részben kiderült dolog miatt még érdekesebb lesz a szökés a három fogolynak, bár van egy tippem.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#57 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:47

én lost első szeriából láttam egy rakat részt.. de valahogy nem fogott meg.  :down:
soha nem derül ki belőle semmi, csak húzzák minden rész végén a történéseket.
valaki homályosítson fel mitől olyan überkafa :D
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#58 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:52

Nézz még pár részt, meglátod. :p :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#59 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 10:52

Ahogy írta valaki az egyik kommentben, minden sorozatot széjjel lehetne így szedni. :) Szerintem nem változott sokat az első évad óta, csak most vannak, akiknek már nem tetszik annyira a menekülős rész. Én alapból a háttérben megbújó összeesküvés miatt (meg Mike Hammer miatt :D) kezdtem el nézni, de persze az alaposan megtervezett szökés/menekülés is nagyon bejövős. :)

A Lostban is egyre inkább kavargatják azt a bizonyost, de így még izgalmasabb szerintem. :) Ráadásul a mostani részben kiderült dolog miatt még érdekesebb lesz a szökés a három fogolynak, bár van egy tippem.

Na ne. Azért ekkora hülyeségek nincsenek méás sorozatban. Lostban is kavargátjak ,valóban, de ott szépen meg van írva előre - vagy ha nincs, akkor nagyon okosak az írok. 24 még az, ami hasonlít a PB-re ilyen tekintetben(nincs előre meg a részletes forgatókönyv) de ott sokkal de sokkal jobban áthidalták a dolgokat(még akkor is, ha néha tényleg olyan feelingje van a sorozatnak, hogy a főszereplő halhatatlan).

Tehát. PB nem valós. És nem is kell ,hogy reális legyen. De valamiféle egyensúly kéne, hogy legyen. 1. évadban megvolt, jó volt. 2. évadban... hm.

De abba hol a dráma, ha előre tudod, hoyg úgyis elfognak menekülni, még egy pár perce fába szorult lábbal is. :/

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 27. 14:55 -kor

JóSebesség

#60 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 15:16

Ha azzal foglalkozol, hogy előre kitalálod, mi jön, persze, hogy nincs dráma. Újat már nem igazán tudnak mutatni, a nézők már szinte mindent láttak. Másrészt meg az első évadban is izgultál, össze jön-e nekik minden, mikor tudtad, úgyis minden jól alakul. Csak ott a börtönben voltak, most meg menekülnek.

Az összeesküvős részbe meg nem belekötni, mert na. :mad:  :Đ

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.