HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 23. 12:24

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 12:19

Pár megjegyzés és kérdés:

Nagyon tetszik ez a "Szökés" című sorozat nekem. A tegnapi részt ugyan még nem néztem meg, de tényleg izgalmas.

Nem gondoltam volna, hogy Ambruzzi-t megöli valaki. Azt pláne nem, hogy a pedofil nyikhaj lesz az.

Spoiler nélkül megtudhatom, hogy a tegnapit leszámítva hány rész van vissza még a sorozatból? (Gondolom, már közel a szökés.)

Spoiler nélkül: Mutatták, hogy Ambruzzi meghal? ;) A sorozatnak nem lesz még vége, most a második szezon közepe (11-12. rész) tartanak az usákoknál.... ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#442 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 13:11

1. Abruzzi.  :)
2. 1. évad 13. résznél tart most a sorozat itthon, az 1. évadból még van 9  rész, utána jön a szünet, és folytatódik a 2. évaddal
JóSebesség

#443 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 13:32

A másik, amit szeretek nézni (bár többször kiráz tőle a hideg) a "Gyilkos elmék".

Én is szoktam nézni, ha nem felejtem el, jó sorozat. :)

Idézet

Ehhez van is egy kérdésem. A múlt heti epizódban ki rabolta el a kislányt, s milyen indokkal? No és hogyan találtak rá?
(Sajnos az utolsó 5-10 percen sikerült elaludnom.)

Már nem emlékszek pontosan, de az egyik környékbeli szólt, hogy a szomszédjának olyan az autója, mint amit a rendőrök keresnek és a férfit sem látta már egy ideje. Odamentek, a főnök behatolt, elkapták a fickót, majd átkutatták a lakást, de nem találtak semmit. De akkor történt valami (meghallottak valamit vagy eszükbe jutott valami), és utána megtalálták a kislányt. Hogy milyen indokkal rabolt el a fickó, azt nem tudom, de feltételezem pedofil volt, tehát ki lehet találni...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#444 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 13:54

Kicsit el vagyok maradva az SGA-val, csak most nézem még 2. szezont  :omg: , szóval tegnap került sor a 2x04 Duet epizódra. Hát én azt hittem besz@rok, annyit röhögtem rajta. :D /mikor Zelenka vissztranszformálja a Dárdából McKay-t, de Laura Cadman személyisége is belekerül/

Más: Kár, hogy az M1 nem folytatja az Andromeda sorozatot. Tudom, hogy az AXN adja, de én azt nem tudom fogni. :( ) Azzem kénytelen leszek netről letölteni. Nekem az Androméda sokkal jobban tetszik, mint a Farscape. Annak az 1. szezonja még jó volt, de a 2. már nem tetszett.

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 11. 23. 13:58 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#445 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 18:08

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 13:19

...
Egy Győzike Show-ban százszor rémisztőbb dolgok vannak, mint amikor egy-egy embert a Maffiózókban eltesznek láb alól, vagy összevernek (utóbbit nem is igazán szokták mutatni). Fel nem foghatom, hogy miért ilyen későn kell leadni.
...

A válasz egyszerű: igényes sorozat, ezért csakis irreálsan későn vagy korán mehet magyar kereskedelmi tévébe. :Đ

#446 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 18:36

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 13:54

Kicsit el vagyok maradva az SGA-val, csak most nézem még 2. szezont  :omg: , szóval tegnap került sor a 2x04 Duet epizódra. Hát én azt hittem besz@rok, annyit röhögtem rajta. :D /mikor Zelenka vissztranszformálja a Dárdából McKay-t, de Laura Cadman személyisége is belekerül/

Más: Kár, hogy az M1 nem folytatja az Andromeda sorozatot. Tudom, hogy az AXN adja, de én azt nem tudom fogni. :( ) Azzem kénytelen leszek netről letölteni. Nekem az Androméda sokkal jobban tetszik, mint a Farscape. Annak az 1. szezonja még jó volt, de a 2. már nem tetszett.

Jaja, az a SGA rész nagyon nagy volt. :respect:
Semper Fi

#447 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 19:15

Dexterhez nem találni valahol magyar feliratot? Qrvára nincs kedvem nekiállni fordítani, még a 3. részhez sem találtam  :think: pedig már 8 nál tartunk  :(

#448 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 19:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 19:15

Dexterhez nem találni valahol magyar feliratot? Qrvára nincs kedvem nekiállni fordítani, még a 3. részhez sem találtam  :think: pedig már 8 nál tartunk  :(

Itt nézted?
>>katt<<
- Where are we going?
- Let's go find out.

#449 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 19:18

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 0:44

:fear: :Đ  :)

Ehh... Ez a 24... Nagyon kemény. :smoker:  :D
Az elnök felesége a legelején szimpatikus volt, de azóta őt utálom a legjobban. :mad: Az utolsó résszel Nina is felsorakozott szorosan a második helyre. :mad2:
Nagyon kíváncsi vagyok a második évadra. :)

Ne félj a 2. évadban már Kim is fel fog sorakozni azon személyek közé akik ha képernyőre kerülnek akkor görcsösen kapkodni kezdesz az FF gomb után :D Legalábbis én úgy néztem végig a 2. évadot, hogy a kimes részeket egyszerűen áttekertem egy idő után.

#450 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 19:19

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 19:18

Itt nézted?
>>katt<<

nem  :omg:

#451 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 19:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 19:18

Ne félj a 2. évadban már Kim is fel fog sorakozni azon személyek közé akik ha képernyőre kerülnek akkor görcsösen kapkodni kezdesz az FF gomb után :D Legalábbis én úgy néztem végig a 2. évadot, hogy a kimes részeket egyszerűen áttekertem egy idő után.

Kim? Mármint Kim Bauer? Vele mi a gond? :confused: Ha nem túl spoileres, akkor mond csak el, persze. :D
Most járok 12PM-nél. :) Jack egy kicsit bekeményített, de nem gond. :Đ George-ért kár. :( Nina megint feltűnik, remélem, sokat szenved majd. :] Az elnöknek viszont minden tiszteletem. :respect: Bárcsak lennének a valóságban is ilyen politikusok, és nem csak az USA-ban...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#452 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 20:37

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 13:19

Nagyon tetszik ez a "Szökés" című sorozat nekem. A tegnapi részt ugyan még nem néztem meg, de tényleg izgalmas.

Nem gondoltam volna, hogy ...-t megöli valaki. Azt pláne nem, hogy a pedofil nyikhaj lesz az.

Spoiler nélkül megtudhatom, hogy a tegnapit leszámítva hány rész van vissza még a sorozatból? (Gondolom, már közel a szökés.)

Hát grat a spoilerhez... Egyébként ha S1et nézed, akkor honnan tudod?  :omg:

Szerkesztette: spidey 2006. 11. 23. 20:37 -kor

#453 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 20:38

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 20:35

Kim? Mármint Kim Bauer? Vele mi a gond? :confused: Ha nem túl spoileres, akkor mond csak el, persze. :D
Most járok 12PM-nél. :) Jack egy kicsit bekeményített, de nem gond. :Đ George-ért kár. :( Nina megint feltűnik, remélem, sokat szenved majd. :] Az elnöknek viszont minden tiszteletem. :respect: Bárcsak lennének a valóságban is ilyen politikusok, és nem csak az USA-ban...

Kim fárasztó az S2-ben nagyon. Unalmas az a szál.

#454 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 20:48

Idézet: spidey - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 20:37

Hát grat a spoilerhez... Egyébként ha S1et nézed, akkor honnan tudod?  :omg:

ha láttad az s1e13at, tudnád, hogy elviszik Abruzzit vérző torokkal
JóSebesség

#455 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 21:20

Idézet: spidey - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 20:38

Kim fárasztó az S2-ben nagyon. Unalmas az a szál.

Szerintem nem fárasztóbb, mint a S1-ben volt. :) Legalább történik más is, nem csak politika meg a lövöldözés. Meg legalább van még valaki (az "apa"), akit lehet utálni. :Đ

#456 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 22:35

Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 19:36

Jaja, az a SGA rész nagyon nagy volt. :respect:

Angol is elég lassan van.  :confused:

Egy kis review, amiket mostanában nézek:

Scrubs 4. évad: Szerintem az egyik legjobb évad, bár a poénok már elég lestrapáltak, szinte mindig lehet tudni mi fog követezni. Mondjuk a vendégszereplők nagyon jók benne. Colin Farrell nagyon jót játszik például.

Dexter: Félelmetes, az egyik legjobb sorozat évek óta. Nagyon jó!
I can't kill Meridian yet, I need another therapy session.  :Đ

War at home: Hozza a formáját, üdítő kis sorozat, érdemes megnézni aki szereti a könnyed családi vígjátékokat.

A 24-t még nem kezdtem el, majd egyben, ha lejött mind.

Szerkesztette: Avalon 2006. 11. 23. 22:35 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 22:42

Én csak elkezdtem nézni a Dexter első részét, de néhány perc után (az eleje nem volt olyan érdekes) inkább beraktam a 24-et, azóta a DS9-et is hanyagolom miatta. :D

#458 Felhasználó inaktív   -=Kumite=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 23:23

Megnéztem a Heroes pilot epizódját. Fain sorozatnak tűnik ezis, nagyon tetszik a pojén az ep1 végén. Az a baj hogy még csak még csak 9 része van :(
A tv.com-on is elég előkelő helyen van.
A 24S2-ben Kim "munkálkodása" egy kicsit erőltetett, szerintem csak időhúzásnak van benne :p

Szerkesztette: -=Kumite=- 2006. 11. 23. 23:26 -kor

ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2

#459 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 23:27

Valaki látta már a Who wants to be a superhero című sorozatot? :think: Én átfutottam az első részen, de ennél nagyobb marhaságot már régen láttam... :omg:  :Đ Stan Lee nagyon pénzszűkében lehet. :D

#460 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 23:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 23., csütörtök - 21:48

ha láttad az s1e13at, tudnád, hogy elviszik Abruzzit vérző torokkal

Láttam persze, de az még nem jelent semmit egy ilyen sorozatban...

Szerkesztette: spidey 2006. 11. 23. 23:47 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.