Hy
Eddig a nod és a kaspersky virusirtóját használtam 30 naponként váltogattam a trial verziókat.
Sajnos a nod és a kaspi verziószáma nem változott mostanában, igy újra ugyanazt nem tudom feltelepíteni, ezért más megoldásként gondoltam nézzük meg az avast! virusirtót.
Eddig három problémám merült fel vele kapcsolatban.
Ha a "Web védelem" modul müködik akkor az explorer nem tud kimenni a netre, a többi net használó progit még nem néztem. Ezt a modult igy kikapcsoltam mellette ugyis ott az outpost tűzfalnak jobb mint az avast! modulja. Legalábbis azt gondolom hasonló lehet a szerepe.
Másik gondom a foxmail nem tudja lekérdezni a leveleimet ha az "internet levél" modul müködik.
Ez kaspi és nod esetén nem volt gond, itt nem tudom miért nem müködik viszont ezt a modult már nem szivesen kapcsolnám ki.
Mit kell itt beállítani, hogy normálisan müködjön?
Harmadik gond számomra, elindítottam egy viruskeresést normál keresési beállítással, de minden találat esetén megáll és várja, hogy mit kattintok a felkinált lehetőségek közül.
Ez elég problémás igy mivel másfél óra után mikor ránéztem a gépre még a "C" meghajtó temp könyvtárában lévő találatra való klikkelésre várakozott.
Azt hittem eddigre végez.
Mondjuk elég érdekes, hogy a "nagy" nod után bármit is talál.
A temp-en kivül a "System Volume Information" könyvtárat nézte ki magának mint problémás helyet, innen vagy három találatot feladott.
Szóval ami a kérdésem lenne miért nem tud automatikusan lefutni, majd a végén leklikkelhetném a találatokra az akciókat, nem igy menet közben egyenként?
Egyébként jó választás ez a virusírtó?
Találomra választottam a nod után mivel a kaspi már nem müködött.
Előre is köszi.
SZERK: Korrigálás.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2007. 07. 03. 16:48 -kor