Idézet: Charger5 - Dátum: 2007. júl. 28., szombat - 17:23
Többen lakunk egy albérletben és egy wireless routerrel meg van osztva a net. Kábelnet van amúgy, nem ADSL. Tehát a laptophoz most egy ASUS hálókártyát használok. A töredezettségmentesítést hamarosan megcsinálom, viszont az indexelést és az utolsó hozzáférést nem vágom... :confused:
A Spyware Terminatorral kapcsolatban valami tipp esetleg?
Airbus! Én elég sokáig használtam a KIS 6.0-t és meg voltam vele elégedve. Nagyon jó kis program, egybe van minden és nem engedett át semmit, a Kaspersky az egyik legjobb, viszont nekem is eléggé lassította a gépet, ráadásul órákig futott az ellenőrzés...

Szóval végülis fájó szívvel de megszabadultam tőle.

Ez után kipróbáltam a NOD32-t... khhmmm, a véleményemet inkább megtartanám magamnak.

Biztos remek program, de nekem nem jött be, ennyi.
Charger
Indexelés: A meghajtó jobbeger menüjében tulajdonságok. Az indexelés alkalmazásakor pár fájhoz nem tud hozzáférni, itt a mind kihagy gombot válaszd.
A másik:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem]
"NtfsDisable8dot3NameCreation"=dword:00000001
"NtfsDisableLastAccessUpdate"=dword:00000001
Ezt tedd bele egy jegyzettömb ablakba és mentsd el valami.reg néven (idézőjelek közé tedd a fájlnevet a mentés ablakban, ekkor a kiterjesztés nem lesz txt), majd indítsd el. Erősítsd meg a kérdést, majd ha végzett, indítsd újtra a gépet.
Az első sor a 8.3 formátumú fájlnevek létrehozását tiltja le, ez ugyan gond lehet olykor, de csak akkor, ha DOS-ból akarsz elérni fájlokat. ha ilyesmi gond felmerül, a 8dot3-as sort töröld ki.
Régi gépre inkább AVG-t rakj fel, a spyware terminator-t meg hagyd inkább. Böngéssz rókával, vagy Operával, esetleg tedd fel az aktuális hosts fájlt (
http://www.mvps.org/...p2002/hosts.htm a zip-et töltsd le, csomagold ki, és a bat-ot futtasd) mellé és ha nagyon online védelmet szeretnél, a spybot s&d teatimer-ét tedd fel/engedélyezd.
Szerkesztette: didyman 2007. 07. 28. 17:06 -kor