HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 11. 22. 14:21

Ingyenes verzióval állt elő az Agnitum az Outpost Security Suite-ból. (Különbségek az ingyenes és a fizetős változat között.) Jól számolom, hogy a Comodo után ők a másodikok, akik komplett védelmi csomagot ajánlanak ingyen?

Ők azt mondják, elsők :)

(És bevallottan funkcióban gyengített programok, akkor miért ne válogassak inkább olyanokat, melyek "elvileg" teljesek?)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2462 Felhasználó inaktív   mykman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 23. 08:41

Sziasztok !

Az lenne a kérdésem hogy a nod32 online amerikai verziót veszem az kb fél áron van mint ha a magyar . Fog az nekem működni itthon is ? Mert pl Prágában letöltöttem az ingyenes magyar verziót ebből de nem engedte felrakni a gépre mert nézte hogy nem Magyarországon van a gép. Próbáltatok már ilyesmit ?

Köszi
Mykman

#2463 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: mykman - Dátum: 2010. 11. 23. 08:41

Sziasztok !

Az lenne a kérdésem hogy a nod32 online amerikai verziót veszem az kb fél áron van mint ha a magyar . Fog az nekem működni itthon is ? Mert pl Prágában letöltöttem az ingyenes magyar verziót ebből de nem engedte felrakni a gépre mert nézte hogy nem Magyarországon van a gép. Próbáltatok már ilyesmit ?

Köszi
Mykman

Mármint a gép fizikai helyzetét nézte, vagy csak a területi, regionális beállításait?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2464 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 11:05

Fizetős verziónál nem számít szerintem a földrajzi hely.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2465 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 11. 23. 11:05

Vagy éppenséggel nagyonis, mert a szoftvereknél is létezik a régiókód, még ha nem is így hívják.

#2466 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 11. 22. 14:21

Ingyenes verzióval állt elő az Agnitum az Outpost Security Suite-ból. (Különbségek az ingyenes és a fizetős változat között.) Jól számolom, hogy a Comodo után ők a másodikok, akik komplett védelmi csomagot ajánlanak ingyen?

Az ingyenes verzió minden egyes komponense korlátozott tudású viszont nincs lokalizáció?
Nem vagyok benne biztos, hogy túl nagy lenne azon felhasználók halmaza, aki bevallottan butított védelmi szoftvert akarnának használni, ráadásul nem is az anyanyelvükön.

Persze ettől még lehet, hogy maga a program jó, és csak a marketingje rossz.

#2467 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 11. 23. 11:05

Illetőleg ott van még a földrajzi lokáció megállapításának pontatlansága... Azazhogy egyértelműen a gép helyzetét aligha lehet megállapítani. De persze valamihez lehet viszonyítani (mondjuk egy proxyhoz, stb). :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2468 Felhasználó inaktív   mykman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 23. 22:31

Igazából nem vágom hogy lehetséges-e ez vagy nem. Valószínű az IP címem nézte. Valaki vett így már nod32-t? Holnap szeretném megvenni esetleg holnap után.

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 11. 23. 13:54

Illetőleg ott van még a földrajzi lokáció megállapításának pontatlansága... Azazhogy egyértelműen a gép helyzetét aligha lehet megállapítani. De persze valamihez lehet viszonyítani (mondjuk egy proxyhoz, stb). :smoker:

#2469 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 00:40

Üzenet megtekintéseIdézet: mykman - Dátum: 2010. 11. 23. 22:31

Igazából nem vágom hogy lehetséges-e ez vagy nem. Valószínű az IP címem nézte. ...

Az semmi. (mindig az IP-ket szokták amúgy mondani)

Egzaktul nem lehetséges, ez inkább érdekesség. Max. saccolni lehet, ill. nagy valószínűséggel megmondani, de arra meg ugye a fizetős cuccok nem hinném, hogy vetemednének.

#2470 Felhasználó inaktív   mykman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 09:03

Hogy lehet kicselezni a boltot hogy azt higyje hogy amerikaban vagyok? Bármikor próbálok belépni az amerikai boltba átirányít egyből a magyarra... Proxyval is próbáltam de nem veri át. Egyre inkább erősödik a gyanum hogy nem fog működni az amerikai verzió itt magyarországon ha még vásárolni se lehet így. Ötletek?

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2010. 11. 23. 23:40

Egzaktul nem lehetséges, ez inkább érdekesség. Max. saccolni lehet, ill. nagy valószínűséggel megmondani, de arra meg ugye a fizetős cuccok nem hinném, hogy vetemednének.

#2471 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 09:25

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. 11. 24. 00:40

Hmmmm... a reklámok meg városra lebontva érkeznek... :p

#2472 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 11:28

Idézet: MisterY - Dátum: 2010. 11. 23. 12:40

Az ingyenes verzió minden egyes komponense korlátozott tudású viszont nincs lokalizáció?
Nem vagyok benne biztos, hogy túl nagy lenne azon felhasználók halmaza, aki bevallottan butított védelmi szoftvert akarnának használni, ráadásul nem is az anyanyelvükön.

Szerintem hatalmasat tévedsz, a felhasználók legnagyobb részének megfelelnek az ingyenes védelmi programok, amik ugye mind butítottak ugyanazon termék fizetős verziójához képest. Talán a comodo az egyetlen kivétel azt nem tudom. Az meg hogy angolul van hát nem tudom, az átlaguser soha nem fog hozzányúlni max feltelepíti és megnyugszik ennyi, nem nézegeti a beállításokat mert úgyse tudja mik azok. Vagy már a telepítésre is megkér valakit, az meg beállítja neki úgy hogy ne is kérdezzen semmit csak automatán irtson és kész (mert ugye nem akarja hogy minden eseménynél is megint őt hívja hogy jajj mit csináljak kiírt "valamit" de nem olvastam el meg különben is angolul volt). Vagy haladó user és annyit azért tud angolul is esetleg hogy ha megkérdezi a progi hogy mit csináljon egy vírus találattal vagy hogy blokkolja e az nfs-t akkor melyikre kell nyomni hogy jó legyen :) Vagy még haladóbb usert meg főleg nem zavarja hogy angolul van, sőt egy szint felett inkább azt szokták preferálni az emberek mint a fordított dolgokat (nem egyszer lehet ilyet olvasni fórumon hogy én tudok angolul és sose használnám a magyarított/szinkronos/honosított bármit mert tök rosszul fordították tele van hibákkal stb).
Az meg hogy fizessen egy komolyabb tudású progiér szintén nem szokott felmerülni se a felhasználók igen nagy részénél, legalábbis szerintem de lehet tévedek.

Szerkesztette: Visormail 2010. 11. 24. 11:31 -kor

AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#2473 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 24. 21:47

Idézet: Eleanor - Dátum: 2010. 11. 24. 09:25

Hmmmm... a reklámok meg városra lebontva érkeznek... :p

Legalábbis többnyire. De azért van, amikor nem lehetséges. Ha fizet az ember ilyenért, az tud lenni kérdőjeles. Általában tehát OK, de azért szerintem nem kéne a gép helyét meghatározni, legalábbis ilyen módon, csak ha kimondottan keresünk valakit. mert a módszer tévedhet. A reklámokat ez nem nagyon érdekli, aki szórja őket, annak oly mindegy, hogy 1-1 mellétalál esetleg. De amúgy igaz: tényleg városra pontosak szoktak lenni.

#2474 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 27. 10:26

melyik ingyenes tűzfalat ajánljátok (xp alá)?

tele lett a tököm a Zonealarm-mal, mert telepített valami vsmon.exe-t, ami olyan 90-95%-ot eszik a cpu teljesítményéből, pedig csak letöltök.

Szerkesztette: gene 2010. 11. 27. 10:26 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#2475 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 27. 10:32

Agnitum Outpost Security Suite Free, ez egy komplett csomag de ha olyan a telepítése mint a Pro-nak akkor választható, hogy mit is akarsz telepíteni.
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2476 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 27. 12:28

Idézet: gene - Dátum: 2010. 11. 27. 10:26

melyik ingyenes tűzfalat ajánljátok (xp alá)?

tele lett a tököm a Zonealarm-mal, mert telepített valami vsmon.exe-t, ami olyan 90-95%-ot eszik a cpu teljesítményéből, pedig csak letöltök.

http://www.privacywa...l_firewall.html

http://www.pctools.com/firewall/

#2477 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 17:58

Elérhető az Agnitum Outpost Security Suite Free-hez magyarosítás ITT
Canon Pixma MP540

#2478 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 29. 14:51

Kíváncsiságból felraktam a melósgépemre az ingyenes OSS-t, és egész használhatónak tűnik. Első blikkre a különbségek:

- regisztrálni kötelező, egy évre kap az ember kulcsot hozzá
- hiányzik a web control és az application guard, de az anti-leak benne maradt
- napi egy adatbázis-frissítés
- nincs ütemezett víruskeresés
- a teljesben elérhető egy úgynevezett expert mode, ami részletesebb adatokat, statisztikákat szolgáltat - ez itt nincs, de az Event Viewere ugyanaz, mint a fizetősnek (ami remekül használható)
- a teljesben Anti-Malware-nek hívják a kártevőirtót, itt Anti-Virusnak - nem tudom, van-e különbség, a beállítások ugyanazok
- entertainment mód ugyanúgy van (azaz teljes képernyős cuccot elindítva nem zargat)
- a tűzfal is szerintem megegyezik a teljes változatáéval

Szóval ingyen nem rossz ez, sőt.

#2479 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 20. 21:37

helló. (nem tudom, h jó helyre írom-e) egy pár 7tel nod32mben az AMON feladta a szolgálatot és ezt kb 2-3 nappal később vettem észre. nyilvánvalóan beszedhettem vírusokat, főleg úgy, h a szürkeimportom meg nem frissített vagy 2 hétig. most fölraktam egy triált. de nem sok mindent talált, csak az I-n 2 confickert (ami előtte egy szűz képen volt, feltehetőleg amikor felraktam akkor mehetett át a pendrivera. viszont a merevlemezen nem talált semmit)
ez mind szép és jó, de egy olyan jelenségre lettem figyelmes, h a zenéknél egyes hangot nem játszik le, vagyis csak nagyon halkan. teszem azt gitárszóló, különböző effektek, sőt még énekhangot is. ez engem nagyon idegesít, mert minden videómegosztón is halk (először azt hittem a lejátszó a rossz).
egyszer már voltam ilyen szituban, de ott egy sima vírusirtás megtette a magáét. most viszont nem. esetleg vmi tipp (remélem a formatc elkerülhető)?
olyanról is hallottam, h jót tehet egy töredezettség mentesítés. azt hol tudom eszközölni?
remélem tudtok segíteni. előre is köszi :D:D:D

#2480 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 12:55

Idézet: tombar - Dátum: 2010. 12. 20. 21:37

helló. (nem tudom, h jó helyre írom-e) egy pár 7tel nod32mben az AMON feladta a szolgálatot és ezt kb 2-3 nappal később vettem észre. nyilvánvalóan beszedhettem vírusokat, főleg úgy, h a szürkeimportom meg nem frissített vagy 2 hétig. most fölraktam egy triált. de nem sok mindent talált, csak az I-n 2 confickert (ami előtte egy szűz képen volt, feltehetőleg amikor felraktam akkor mehetett át a pendrivera. viszont a merevlemezen nem talált semmit)
ez mind szép és jó, de egy olyan jelenségre lettem figyelmes, h a zenéknél egyes hangot nem játszik le, vagyis csak nagyon halkan. teszem azt gitárszóló, különböző effektek, sőt még énekhangot is. ez engem nagyon idegesít, mert minden videómegosztón is halk (először azt hittem a lejátszó a rossz).
egyszer már voltam ilyen szituban, de ott egy sima vírusirtás megtette a magáét. most viszont nem. esetleg vmi tipp (remélem a formatc elkerülhető)?
olyanról is hallottam, h jót tehet egy töredezettség mentesítés. azt hol tudom eszközölni?
remélem tudtok segíteni. előre is köszi :D:D:D

Nézd csak meg ezt a videót, még Ádámka is tudja: (2'44''-től, de amúgy az egész anyag kíváló :laugh: ).

Van egy nagy halom ingyenes vírusirtó, pl:

http://www.cloudantivirus.com/en/

http://www.microsoft...ity_essentials/

http://www.avira.com...-free-antivirus

http://www.avast.com...ivirus-download

http://linkscanner.avg.com/
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.