HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 30. 19:06

Idézet: FHD - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 8:57

Ha bevált a KIS, nem érdemes lecserélned, főleg Trend Microra. Nagyon megfogná a laptopot.

ehene! :reklamacio: elsiklottunk a one care liven! véleményt követelek! már xpn is azt nyomatom, és nekem nagyon bejövős. no erőforráslekötés, és látogattam vele kétes helyeket [orosz warez pl.] de elkapta a nyavajásokat  :up:  :respect:

#62 Felhasználó inaktív   sutyeee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 19:09

sziasztok,

a velemenyetek illetve javaslatotok erdekelne. A cegnel jelenleg AVG-t hasznalunk (kb 50gep), de sajnos nem tunik tul jo megoldasnak.Sok a futasi ideje, lassuak a gepek..Valoszinu valtani kellene...de mire? mit javasoltok? a penz fontos,ezert minel olcsobb megoldas kellene..
koszi,
sutyeee

#63 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 19:27

Idézet: sutyeee - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 19:09

sziasztok,

a velemenyetek illetve javaslatotok erdekelne. A cegnel jelenleg AVG-t hasznalunk (kb 50gep), de sajnos nem tunik tul jo megoldasnak.Sok a futasi ideje, lassuak a gepek..Valoszinu valtani kellene...de mire? mit javasoltok? a penz fontos,ezert minel olcsobb megoldas kellene..
koszi,
sutyeee

nod32... no de én nem szólok bele, vannak itt szakavatott userek is!  :respect:

#64 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 19:41

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 19:27

nod32... no de én nem szólok bele, vannak itt szakavatott userek is!  :respect:

:smoker: van egy suli. most készítjük a weboldalukat. a minap voltunk bent személyesen náluk a rendszergazdánál. kb. 30-40 gépük van -pontosan nem tudom- mindeggyiken net, és kérdeztem mit használnak asszongya nodot... és kérdezem bevált? válasz: be. de nagyon.  :up:

#65 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 19:41

Idézet: FHD - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 5:42

Az itt található manuálok nem segítenek?
http://www.kerio.hu/download.aspx

Nem voltam gépközelben azért írok csak most. Kerio-t leszedtem és visszaraktam az Outpost 3.51-et. Most Kaspersky AV, Outpost, AVG Antyspyware 7.5 van a gépen. Az Outpost 4.0-ról hallottam, hogy van még néhány gyermekbetegsége. Ezeket orvosolták már, vagy ajánlott még mindig inkább a 3.51.

#66 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:09

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 19:41

:smoker: van egy suli. most készítjük a weboldalukat. a minap voltunk bent személyesen náluk a rendszergazdánál. kb. 30-40 gépük van -pontosan nem tudom- mindeggyiken net, és kérdeztem mit használnak asszongya nodot... és kérdezem bevált? válasz: be. de nagyon.  :up:

Annyit tennék hozzá a nod32 megerősítéséhez, hogy a StandAlone verziót használom, ami nem rezidensen műxik pajzsként hanem csak kézi keresési módban zargatja a behatolókat(a temp könyvtárba való kicsomagolódása után), olyannyira, hogy soxor csak ezzel tudom +találni és kiirtani a "csúnya_fiúkat".
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#67 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:55

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 20:06

ehene! :reklamacio: elsiklottunk a one care liven! véleményt követelek! már xpn is azt nyomatom, és nekem nagyon bejövős. no erőforráslekötés, és látogattam vele kétes helyeket [orosz warez pl.] de elkapta a nyavajásokat  :up:  :respect:

Ha bírja vasad, és a hálózatod, akkor hajrá  :D Jó és megbízható. Sok gép be sem töltődne az ipari védelemek erőforrásigényétől, de azokon még egy ICMP csel sem csúszik át.

#68 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 20:59

Idézet: sutyeee - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 20:09

sziasztok,

koszi,
sutyeee

Kérj emilben árajánlatokat, és hasonlítsd össze. Ennyi gépnél már pályázatot is kiírnak.
kaspersky.hu
virfilter.hu
nod.hu
avg.hu van ipari cuccosuk is.
Azért magyarokat, hogy legyen supportod.

#69 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 21:01

Idézet: Roberto23 - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 20:41

Nem voltam gépközelben azért írok csak most. Kerio-t leszedtem és visszaraktam az Outpost 3.51-et. Most Kaspersky AV, Outpost, AVG Antyspyware 7.5 van a gépen. Az Outpost 4.0-ról hallottam, hogy van még néhány gyermekbetegsége. Ezeket orvosolták már, vagy ajánlott még mindig inkább a 3.51.

A Kaspersky-t és az Op 4-et klasszul össze lehet lőni. Az AVG rezidenst viszont kapcsold ki, mert interferál a KAV-al. Inkább az Op antispy pluginját kapcsold be.

#70 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 21:01

Idézet: FHD - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 20:55

Ha bírja vasad, és a hálózatod, akkor hajrá  :D Jó és megbízható. Sok gép be sem töltődne az ipari védelemek erőforrásigényétől, de azokon még egy ICMP csel sem csúszik át.

:) de most komolyan. mér kell elviccelni a dolgot?  :confused:

#71 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 21:03

Idézet: akaido - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 21:09

Annyit tennék hozzá a nod32 megerősítéséhez, hogy a StandAlone verziót használom, ami nem rezidensen műxik pajzsként hanem csak kézi keresési módban zargatja a behatolókat(a temp könyvtárba való kicsomagolódása után), olyannyira, hogy soxor csak ezzel tudom +találni és kiirtani a "csúnya_fiúkat".

Mondtam én, hogy baseball ütő  :D

#72 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 06:43

Sziasztok,azt szeretném megkérdezni a Kav6-ot használoktól,milyen gyakran kell nekik töredezettség mentesíteni,es a chkdsk futtatásánál mennyit késik a 2. fázis(nálam 1 percet,ami eddig nem volt így). Sajnos le kellett szednem,mert a Perfect disk szerint állandóan töredeznek a metadata fájlok.
Üdv.

#73 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 07:58

Idézet: sushka - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 7:43

Sziasztok,azt szeretném megkérdezni a Kav6-ot használoktól,milyen gyakran kell nekik töredezettség mentesíteni,es a chkdsk futtatásánál mennyit késik a 2. fázis(nálam 1 percet,ami eddig nem volt így). Sajnos le kellett szednem,mert a Perfect disk szerint állandóan töredeznek a metadata fájlok.
Üdv.

A Kaspersky egy un. iswift technológiával dolgozik. Ez minden átnézett filéhez egy ellenőrző összeget rendel, ennek a változásából tudja, hogy kell e újra ellenőriznie. Első system scan másfél óra, következő 5 perc.
Ha nem írja ki a rendszer, hogy töredezettségmentesíts, szerintem ne bántsd. Ha mégis kell, arra az időre kapcsold ki.

#74 Felhasználó inaktív   sushka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 08:08

Köszönöm a gyors választ. Míg fent volt a Kav majdnem minden este kellet töredezettség mentesíteni a metadata fájlok miatt. Azóta, hogy leszedtem, nincs ilyen probléma,viszont a chkdsk futtatásánál megmaradt a késés.
Üdv

#75 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 08:12

Felraktam az Outpostot és egy érdekes dolog történt. Nem engedi, hogy új témát adjak a desktopnak. TuneUp Utilities 2006-al szoktam témát berakni. Az új téma helyett a Klasszikus Windows-stílus jelenik meg állandóan.

#76 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 10:08

Idézet: sutyeee - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 19:09

sziasztok,

koszi,
sutyeee

.Én Avast! párti vagyok bár a keresése irtó lassú  :rolleyes:  de teljesen ingyen van csak regelni kell és kapsz egy kódot ingyern 1 évre.

Viszont szerintem megvédeni jó és egy csomó helyen olvastam hogy megelégedéssel használják cégek is az ingyenest.  (gondolom minden gépre külön fölrakva)

#77 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 10:35

Idézet

avast! 4 Home Edition can only be used by home users that do NOT use their computer for profit. If you do not meet both conditions, you should download avast! 4 Professional Edition instead, which may also be trialed for up to 60 days before you will need to purchase a valid license key.

Szóval céges környezetben nem ingyenes az avast! (sem).

#78 Felhasználó inaktív   ap=S 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:00

Szívtam, nemkicsit nagyon..

Elöljároba csak h nem vok otthon virusirtas teren nem nagyon szoktam hasznalni szinte semmit és nem szokott gázlenni..(van router)
Valami vírust bekap, elvisel 1-2 hétig, aztán megun megprobal kiirtani, nemsikerül. Nemgaz fontoscuccok átmásol régivinyó, Xp ujrarak régivinyorol telepitgetés ujravirus.. Xp megin ujrarak nortonfelvesz meg zonealarm Xp-t álitgatom(felkészitem h minden frankon menjen ha rádugom a régi virusos) eccercsak nemindul a gép(még nem dugtam vissza a régi vincsit) :s nemgaz van backup visszaállít, minden frankó.. régivinyó visszadug és megin nemindul, probalkozas csökkentettmod ez-az, nemmegy.. mondom nemabj backup megin elkezdi de meghal a felénél(ekkor éreztem h a 3. win reinstal vár rám..) még baszogatás 1 oráig hátha valhogy elindul de sehogyse.. fasza! Xp ujrarak közbe szid májkroszoft meg a jofej virusirokat. Most xp megy..

A kérdésem az lenne hogy mit rakjak fel h a régi vincsiröl leirthassam a kártevoket..
és h általánosságba miket hasznaljak h ne forduljon elö megin iesmi

ja s tom  :lama: voltam, ezt nemkell megerositeni..

#79 Felhasználó inaktív   ap=S 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:00

:up:

Szerkesztette: ap=S 2006. 10. 31. 12:03 -kor

#80 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 13:01

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 10:35

Szóval céges környezetben nem ingyenes az avast! (sem).

Ahhoz képest más is használja....egy csomó fórumba írták hogy eggyesével föltették az ingyenest a gépekre azt csocsi.

Szerkesztette: Airbus A380 2006. 10. 31. 13:03 -kor

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.