HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#461 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 17. 11:19

Idézet: FLeK0 - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 11:02

Azok nagy része kapott ingyen vistát, akik connecten teszteltek és jelentettek pár bugot. kedves ajándék :)

Bizony, kedves ajándék volt a Microsoft Részéről. Meg is köszönöm itt is.

Köszönöm Microsoft.  :respect:
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#462 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 11:38

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 9:34

pff... 2 millió ember volt a világon beta teszter, szerény személyem is hivatalos beta teszter vagyok, szerinted az MS 2 millió ingyen példányt kioszt ?

30 000 hivatalos beta teszter van. Aki legalább egy bugot küldött, az megkapta a véglegeset.  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#463 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 11:39

Es te melyiket valasztottad?
Mi ez a duma, hogy az ultimate-et csak az valaszthatja, akinek van dvdlejatszasra licensze? Ha en dvd-t neznek szamitogepen, ugyis csak a Media Player Classic-ot hasznalnam :)

#464 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 11:42

Idézet: ion - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 11:39

Es te melyiket valasztottad?
Mi ez a duma, hogy az ultimate-et csak az valaszthatja, akinek van dvdlejatszasra licensze? Ha en dvd-t neznek szamitogepen, ugyis csak a Media Player Classic-ot hasznalnam :)

Érdekes a dolog valóban. Ha jól sejtem a Microsoft jogdíjat fizet az eladott példányok után, a media center miatt. De mivel így nem tudják, hogy mennyit adtak el, illetve nem fizettél érte, ezért tudniuk kell, hogy már van programod, licenced mpeg2 lejátszásra. Na de ez csak tipp.  :) Szerencsére nekem van pár powerdvd meg windvd, szóval ultimate-et kértem.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#465 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 17. 16:03

Én is Ultimate-ot kértem. Meglátjuk jön-e levél egy héten belül a seriallal...
Na meg azt nem említette meg senki, hogy mindkét, 32 és 64 bitest is le lehet tölteni!!! ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#466 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 17. 17:28

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 12:38

30 000 hivatalos beta teszter van. Aki legalább egy bugot küldött, az megkapta a véglegeset.  :)

Aha, szóval ha valaki lekiismeretesen tesztelte, de nem talált a 30 000-ből bugot ? Akkor az rossz fiú volt és nem kapott véglegeset igaz ? A másik 1970000, akik szintén tesztelték szintén semmit nem kaptak... lényegében ingyen segítettek az msnek..

#467 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 17:41

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 17:28

Aha, szóval ha valaki lekiismeretesen tesztelte, de nem talált a 30 000-ből bugot ? Akkor az rossz fiú volt és nem kapott véglegeset igaz ? A másik 1970000, akik szintén tesztelték szintén semmit nem kaptak... lényegében ingyen segítettek az msnek..

A 30 000 ember hivatalos meghívott teszter. A 2 millió a CPP programban résztvevők száma, akik letöltötték kipróbálták, ennyi. Senki soha nem mondta, hogy bárki bármit is kap a tesztelésért. Nagyon kezdesz elmenni MS fikázásba....

#468 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 17:54

A ceghez megerkezett a Vista Business az MS-tol, felraktam, oszt aszondja 3 napig hasznalhatom aktivalas nelkul. Mindegy ugyis csak probalgattam, hogy hogyan viselkedik VMware alatt. Szerencsere kigyogyitottak az osszes szamomra eddig ismert VMware-s nyugjebol, raadasul gyorsabbnak tunik, mint a Beta-k. Azt meg nem tudom, hogy mi lesz itt a cegnel nemsokara, amikor a host oprendszerem is Vista lesz es VMwareben is futtatni kene majd 2-3 peldanyt belole.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 11. 17. 18:04 -kor

#469 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:08

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 17:41

A 30 000 ember hivatalos meghívott teszter....

Mi kell amúgy ahhoz, hogy valaki teszter lehessen? (Most nem egy "elmaradt" windows miatt sírok, nehogy félreértés legyen, csak már sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó lenne béta teszternek lenni. Igaz, egy csomó szívás is van vele, mert lefagy, nem működik, stb, de az újdonságok kipróbálása mindig érdekelt)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#470 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:09

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 17:54

A ceghez megerkezett a Vista Business az MS-tol, felraktam, oszt aszondja 3 napig hasznalhatom aktivalas nelkul. Mindegy ugyis csak probalgattam, hogy hogyan viselkedik VMware alatt. Szerencsere kigyogyitottak az osszes szamomra eddig ismert VMware-s nyugjebol, raadasul gyorsabbnak tunik, mint a Beta-k. Azt meg nem tudom, hogy mi lesz itt a cegnel nemsokara, amikor a host oprendszerem is Vista lesz es VMwareben is futtatni kene majd 2-3 peldanyt belole.

Nagyon sok RAM kell majd hozzá. :D Egyébként vista alatt próbáltam vmware server-t, memóriával okosabban bánik talán mint XP alatt.

#471 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:14

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 18:41

A 30 000 ember hivatalos meghívott teszter. A 2 millió a CPP programban résztvevők száma, akik letöltötték kipróbálták, ennyi. Senki soha nem mondta, hogy bárki bármit is kap a tesztelésért. Nagyon kezdesz elmenni MS fikázásba....

Akik kaptak Vistat, csak letölthető nekik, vagy ki is postázza az MS DVD-n ?

#472 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:20

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 18:08

Mi kell amúgy ahhoz, hogy valaki teszter lehessen? (Most nem egy "elmaradt" windows miatt sírok, nehogy félreértés legyen, csak már sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó lenne béta teszternek lenni. Igaz, egy csomó szívás is van vele, mert lefagy, nem működik, stb, de az újdonságok kipróbálása mindig érdekelt)

Csak annyi, hogy meghívjanak. :D Aztán, hogy mi alapján mennek ki a meghívók, azt én sem tudom pontosan. Valószínűleg sok MCP vizsgás kollegák, Microsoft fórumokon aktív emberkék, stb...

#473 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 18:14

Akik kaptak Vistat, csak letölthető nekik, vagy ki is postázza az MS DVD-n ?

Kizárólag letöltés.

#474 Felhasználó inaktív   McKinley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:38

Egyébbiránt én is tester voltam és küldtem bugot(bár érdekes módona connecten ez nem látszik), meg töltöttem ki egy csomó dolgot, aktívan részt vettem a live meetingeken, chateken, ahogy a tanulás engedte, de mégsem kaptam levelet, hogy kapok vistát, szóval, nem mindenki kapott. Semmi értelme fikázni az ms-t...

#475 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:21

Kizárólag letöltés.

Köszi a választ ;) Nem fikázásból mondom , csak abból a szempontból nem szerencsés, mert ha valaki ilyennél van egy szoftverellenőrzés, és egy kevésbé hozzáértő rendőr megy ki, kéri az eredeti CD-t, akkor viszi az illető gépét, aztán majd csak azután adja vissza, hogy a kollégái utána jarnak :)

Most komolyan nem fikázási célból mondtam, csak ez egy lehetőség.

#476 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:11

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:07

Köszi a választ ;) Nem fikázásból mondom , csak abból a szempontból nem szerencsés, mert ha valaki ilyennél van egy szoftverellenőrzés, és egy kevésbé hozzáértő rendőr megy ki, kéri az eredeti CD-t, akkor viszi az illető gépét, aztán majd csak azután adja vissza, hogy a kollégái utána jarnak :)

MSDNAA letöltésnél is kapsz egy kinyomtatható számlát, nulla euro összértékkel és Shipment Method: Download megjegyzéssel, gondolom, itt is kapnak valami effélét.

#477 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:15

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:07

Most komolyan nem fikázási célból mondtam, csak ez egy lehetőség.

Elviszik azok akkor is, ha a dobozt lobogtatod. :D

#478 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 17. 19:39

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:15

Elviszik azok akkor is, ha a dobozt lobogtatod. :D

na jah, minden házba benéznek  :omg:  ez hülyeség... szoftvert max. irodában, de ott is nagyobb cégeknél csekkolnak. nálunk vagy 2 éve pl. nem voltak... meg honnét tudnák hogy egy lakásban van e számítógép v. nincs?!  :rolleyes:

#479 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:48

Idézet: Basic - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:39

...meg honnét tudnák hogy egy lakásban van e számítógép v. nincs?!  :rolleyes:

Ha a csemete két hete nem lépett ki a ház kapuján, van  :Đ

Szerkesztette: FleetCommand 2006. 11. 17. 19:49 -kor

Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#480 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:55

nah, kedves paranoid forumtársaimtól kérdezném, csak, hogy kicsit ontopic legyek:

hogyapicsába kell megcsinálni azt ati videokarival, hogy mondjuk a monitor dsub-ra kötve 1280x1024ben menjen, miközben a tv, s-video-ra kötve 1024x768-ban ?!?!

bárhogy dugom, bármit nyomok, nemmegy. vagy visszaveszi a monitor felbontását is 1024-re, vagy feketeség
Per Aspera Ad Astra

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.